Kagemusha#7
...es januarban mutetem lesz! Ehhez kepest szartak az egeszbe egy nagyot, hiaba adtam le az igazolast szemelyesen, ketszer is!
Kagemusha#6
Mondd ezt annak, akinek fel ev alatt sem volt kepes a TB rendezni a jogviszonyat, ha egyedileg jart el, csak akkor volt hajlando megmozdulni, ha tomegesen adtak be az igazolasokat a cegtol (ugy kb. 1000 forol van szo!).
zoritan#4
Ez az ügy még nyár végén robbant ki. Nagyon szépen van megfogalmazva a cikk, mint ahogy pár hónap elteltével a japcsik is nagyon körültekintően fogalmaznak. A lényeg az volt, hogy akkoriban mikor a nyugdíjbiztosítási adatokat digitalizálták , rögzitették a melós első munkahelyét, és a többit nem. tehát ha valaki dolgozott 27-28évet (ez kell a nyögdíjhoz arra felé) de azt nem egy helyen huzta le hanem pl igy:
2 év valahol + 10év valahol+...stb
akkor neki csak 2 évet számoltak el amiután nem jár semmi.
Ott a hülyeség tombol, itt meg...(Szegfű szmájli nincs?) tudjátok.
bvalek2#3
Majd másképp látod ha érinteni fog a dolog
samuzsolt#2
és ami nagyon égő, hogy elméletileg a 2. legfejlettebb ország a világon:D mi a tb-vel szoptunk, ők a nyugdíjjal:D sztem mi jobban megúsztuk:D
assdf#1
Hát ahogy a mondás is tartja: sok mindent el lehet rontani, de nagyon elrontani valamit csak számitógéppel lehet :)