3718
  • DragonKnight
    Nyugi és lazitás, majd szólok mikor mehettek aludni :)
  • vear
    Beírtam a cvv-t aztán "service unavalible". Nyomtam egy frissítést, újraküldés, aztán megint unavailible, aztán timeout. Vissza homepage, "sql error". Ezen a szaron egy sort nem változtattak a preorder óta.
  • Lonni
    úgy tűnik megint lelőtték az oldalt.

• Torzonborz
    nah server down van maintance / patch miatt.
  • DragonKnight
    ne add fel nem állt csak refresh tovább
  • Lonni
    esettleg majd írd meg, ha megint bezárják.
  • DragonKnight
    IRC már feszitenek azok akik kaptak levelet, remélem nektek is sikerül :)
  • Lyan Kyj
    LOL, barátomnak próbálunk szerezni egy kulcsot, már ccv szám megerősítést is kért, erre leáll a szerver.
  • DragonKnight
    gyorsan mert szerintem egy félóra - óra max és vége lesz
  • Lonni
    szopat a játék, már a buy gombot is láttam :D
  • DragonKnight
    GOGO nyitva a bót
  • DragonKnight
    BTW én kb 2 óra alatt tudtam az accountot megcsinálni és a pre-ordert befejezni. Szóval kell hozzá kitartás.
  • Lonni
    lol
  • DragonKnight
    AMMMMATŐRÖK még azt is elfelejtették kireszelni hogy most már nem preordert adnak el :)
  • DragonKnight
    Update: We had to bring down the shop to fix an error we were seeing while the first orders were being taken that showed some users making a successful pre-order rather than an order. Those of you who show a successful pre-order will be enabled to enter the game after tonight's patch has been applied. Sales will be back up in a few minutes and we hope everything will be ok. We apologize yet again for the delay.
  • titani
    vazz nyitva volt 21h 05 -töl 21h 10-ig
    akkor se ment tovább az oldal lol
    azóta be se jön... ez kinlódás
    ezeknek nem kell a lóvé?
  • vear
    Egy óra refresh után még a login-képernyő se jött be. Nem hiszem hogy még sok estémet rá tudom szánni a "DarkFall-vásárlás" játékra.
  • Lonni
    de még ember úgy gondolná, hogy levonták a tanulságot, de hát, mégse :)
  • DragonKnight
    a jelszo es a dobozt mindig x-elni kell ha beirtál valamit vagy változtattál. Ha minden ki van töltve akkor csak a shop TAB-ra kattintasz.
  • Lonni
    amúgy a profile infónál, amikor tovább megyek az order gombbal be kell írni a jelszót, és be xelni a dobozt?, vagy simán tovább enged, illetve most nem simán.
  • DragonKnight
    ez kérem a mély balkán.
    Kötöttek egy szerződést a Globalcollecttel akinek még irodája sincs Görögországban. És nem arra van kihegyezve hogy ekkora támadást ledolgozzon.
    A fiuk összedobtak egy php oldalt amivel regisztrálják a vételt majd úgy gondolták hogy SZINKRON online le is nyomják a merchant torkán a tranzakciókat. Csak ez agyonveri szervert mert lassú az adatbázis lockban van majd timeout-ol ragadnak be egymás után a szálak és a végén azt mondja a web szerver hogy FU.

Egy láda sört rá hogy ez a baj. De ezt ne tudják már kireszelni rövid idő alatt ezért küzdenek mint disznó a jégen.
  • Torzonborz
    nem baj ne add fel ! szükségünk van Rátok a húsdarálóban :D

ne meg persze egyébként is. ;)
  • vear
    Tényleg nem értem minek jó ez nekik. Egy sorbarakós web-boltot egy nap alatt meg tudtak volna csinálni.
  • Lonni
    kiunnak
  • Lonni
    Nem baj, minél többen kinnak belőle, annál nagyobb az esély nekem :D
  • Torzonborz
    hajrá srácok ne adjátok fel !!!

annyira jó ezeket a kicsi nyüves goblinkákat csépelni :D
  • DragonKnight
    én most nem játszok mert meló van de mivel fennt vagyok az irc-n meg megy forum refresh is tudom mondani a hireket
  • DragonKnight
    ja de már azt is mute-olják mert megy flame war
  • Lonni
    Irc infó?
  • DragonKnight
    Sales are OPEN, but the service is down for a moment, will be back up soon. Sales will be open until sold out (which will be quickly!)
  • DragonKnight
    Csak 5 percig volt fent, nem sok fogyott de gondolom kivégezték, most reszelik egy kicsit tesznek rá még egy méter szendvicspáncélt hogy birja a tüzet osztán újrainditják
  • Lonni
    akkor várok még egy kicsit warral.
  • DragonKnight
    Ja de ujrainditják mindjárt
  • Lonni
    Már lelőtték az oldalt.
  • DragonKnight
    Ne adjátok fel, de ha ma nem sikerül akkor talán holnap
  • Lonni
    Ez van, amikor megint jön az ostrom úgyis lehal a szerver mint az első napon.
  • DragonKnight
    Update: Had to bring it down for a few minutes, be back up shortly
  • DragonKnight
    Agyoncsaptátok a szervert de mindjárt megint elinditják :)
  • Lonni
    Ma sem sikerült
  • DragonKnight
    csak óvatosan, nyugodtan nincs f5, vártok a timeoutra vagy kaptok egy kövér BANT