56
-
Wattin #16 Hol vannak egyre rosszabb cuccok? -
balinteert #15 Én elsősorban az online boltokban gondolkodok, de ez az aukciós dolog érdekel. Hogy megy ez pontosan? -
#14 Azért a használt ruha elég meredek :D Vagy csak én értettem félre?... :P -
#13 Az lehet, hogy sok helyen meg lehet oldani, hogy átvegyem személyesen, de ha pölö Szatymazdi az illető akkor nem vonatoznék le. Ezért preferálom a csomi kűldőket, ugyan dellát kérnek a szállításért, de legalább megjön a cumó.
Másik, ha aukciós oldalakról nézelődsz, érdemes utánanézni az illető hátterének. Katt a nevére és már olvashatod is, milyen üzleteket kötött, mennyire megbízható stb. -
lolita99 #12 én azt tapasztaltam, h ott egyre szarabb cuccok vannak. pl a ruhák közül egyet sem vennék föl..:S
a műszaki cikkek is használtak aztán kitudja meddig húzza.. -
Wattin #11 Nekem eddig mindent sikerült megkapnom, volt hogy már külföldről is rendeltem, és előre fizettem, úgy sem volt gond. Persze meg kell válogatni honnan vesz az ember.
Amúgy meg rengeteg helyen (magyar oldalakon) van olyan opció, hogy személyes átvétel. -
#10 én is gondolkodtam h majd szétnézek ilyen oldalakon. de ezek megbízhatóak? és melyik a legjobb? a vateráról sok rosszat is hallottam már.. -
mopsar #9 Pont ezért vaccilálok, mert a vihatathatlan előnyei mellett biztos meg vannak a hátrányai is. Amit már te is említettél, nem érkezik meg, vagy éppen megrongálódik... -
#8 Jaja, onnan sem rendelek többet az is biztos. De még mindig megbízhatóbb volt mint a Posta. Hihetettlen mik vannak ott néha. -
mopsar #7 Akkor 50%-os a mutatód... Gondolom két különböző oldalról rendeltél... -
mopsar #6 gondlom azért a neten is el lehet bíbelődni az ideális megoldás meglelésével, internetközelbe pedig csak hébe-hóba jutok. Mindegy majd igyekszem :). -
#5 Váá, én kétszer vásároltam neten keresztül, akkor is csak azért mert máshonnan nem tudtam volna beszerezni a kiszemelt cuccot, aztán rendeltem egy könyvet, na az meg nem jött meg, pedig minden le volt zsírozva. Még mázli, hogy nem előre fizettem. Úgyhogy volt ilyen is olyan is. A lényeg, hogy futár vagy csomagküldők hozzák, ne a Posta broáf
-
Wattin #4 Hát én szívesen megosztom a tapasztalataimat. Mindenképpen csak ajánlani tudom a netes vásárlást! Én egyre sűrűbben vásárlok ott. Több szempontból is kényelmes. Ugyanis nagyon gyorsan termékspecifikációkat talál az ember, véleményeket olvashat, és nem egy üzletből választ, hanem megtalálhatjuk a legolcsóbbat némi keresgélés után. Nem mellesleg egy lépést nem kell utána menni, és el tudom intézni akár péntek éjjel is mikor üzletet már nagyon nem találnék nyitva...stb stb -
mopsar #3 No, felélénkítem a topicot, így Karácsony közeledtével :). Az a helyzet, hogy nagyon elfoglalt vagyok, még az ünnepek környékén is a melóban fogok csücsülni, vásárlásra nem nagyon marad időm. Szerintetek érdemes lenne interneten vásárolnom? -
Csaba42 #2 Én is online vásároltam a Barátnőmnek, bár elsősorban egy nyomós okom volt erre: amiket venni akartam neki, Dunaújvárosban nem kaphatóak. :) -
htmm #1 Ki gondolta volna...