Karácsonyi vásárlás: végállomás az internet
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondlom azért a neten is el lehet bíbelõdni az ideális megoldás meglelésével, internetközelbe pedig csak hébe-hóba jutok. Mindegy majd igyekszem 😊.
Váá, én kétszer vásároltam neten keresztül, akkor is csak azért mert máshonnan nem tudtam volna beszerezni a kiszemelt cuccot, aztán rendeltem egy könyvet, na az meg nem jött meg, pedig minden le volt zsírozva. Még mázli, hogy nem elõre fizettem. Úgyhogy volt ilyen is olyan is. A lényeg, hogy futár vagy csomagküldõk hozzák, ne a Posta broáf
mirror\'s edge
Hát én szívesen megosztom a tapasztalataimat. Mindenképpen csak ajánlani tudom a netes vásárlást! Én egyre sûrûbben vásárlok ott. Több szempontból is kényelmes. Ugyanis nagyon gyorsan termékspecifikációkat talál az ember, véleményeket olvashat, és nem egy üzletbõl választ, hanem megtalálhatjuk a legolcsóbbat némi keresgélés után. Nem mellesleg egy lépést nem kell utána menni, és el tudom intézni akár péntek éjjel is mikor üzletet már nagyon nem találnék nyitva...stb stb
No, felélénkítem a topicot, így Karácsony közeledtével 😊. Az a helyzet, hogy nagyon elfoglalt vagyok, még az ünnepek környékén is a melóban fogok csücsülni, vásárlásra nem nagyon marad idõm. Szerintetek érdemes lenne interneten vásárolnom?
Én is online vásároltam a Barátnõmnek, bár elsõsorban egy nyomós okom volt erre: amiket venni akartam neki, Dunaújvárosban nem kaphatóak. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ki gondolta volna...
← ElőzőOldal 2 / 2