Tarol az Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez a különbség, mert én viszont ki is próbáltam, és bátran mondhatom, teljesen jogosan tarol. Minekutána a játékélmény nem csak attól függ, hogy egy pár gombot hasznász, vagy ez zongoramûvész szintjén kell püfölnöd. Ez inkább leegyszerûsített kezelés, ami helyben van, persze nem lett volna ellenemre egy némivel összetettebb irányítás, de így is pazar élmény, mert a játék él, lélegzik, egy teljes egész, így még az a pár glitch is könnyebben feledhetõ. Persze ez csak PPOV.
Karácsonyra kapom XBox360-ra, nyam 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Megnéztem a játék kritikáit, semmi sem indokolja a "tarolását".
Egy gyönyörû szép játék, aminek jó a motorja, szép a grafikája, de nulla játékélményt ad az "adott idõben meg kell nyomni egy darab gombot" irányításával, meg a sík egyforma küldetéekkel. Kár érte. 😞
Egy gyönyörû szép játék, aminek jó a motorja, szép a grafikája, de nulla játékélményt ad az "adott idõben meg kell nyomni egy darab gombot" irányításával, meg a sík egyforma küldetéekkel. Kár érte. 😞
Neked valami kurva nagy traumát okozhatott valamivel a Ubi, hogy mindenhol ezt szajkózod... Boldog ember leszel, ha az EA fölvásárolja a Ubi-t, és õk is ontják majd az egyenszar játékokat? Õszintén! Jobb lesz?
Nekem sok kellemes órát szereztek már a játékaik, messze jobb minõségûek és eredetibbek, mint az EA vacakjai.
Na és ha bugos volt a SC4? És ha nem jön pécé-re a Haze (egyébként is kit érdekel)?
Nekem sok kellemes órát szereztek már a játékaik, messze jobb minõségûek és eredetibbek, mint az EA vacakjai.
Na és ha bugos volt a SC4? És ha nem jön pécé-re a Haze (egyébként is kit érdekel)?
Miért is?
Ubiék utolsó két nyikkanása egy bugos, optimalizálatlan Splinter Cell 4 és egy PC-megjelenéstõl visszaléptetett Haze volt.
Magyarul bemutattak a PC-seknek (ezt nektek, szarunk rátok), akik miatt sikeres fejlesztõcsapattá váltak.
Szóval vesszenek...
Ubiék utolsó két nyikkanása egy bugos, optimalizálatlan Splinter Cell 4 és egy PC-megjelenéstõl visszaléptetett Haze volt.
Magyarul bemutattak a PC-seknek (ezt nektek, szarunk rátok), akik miatt sikeres fejlesztõcsapattá váltak.
Szóval vesszenek...
Kedves-aranyos-szeretett EA!
Csak az Ubi -t hagyd békén!
Csak az Ubi -t hagyd békén!
A kudarc az, ha meg sem próbálod.