SG Karácsony III.: MP3 lejátszók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van egy Sony NW-A 808-asom. 8 Giga tárhely, zene, videó (mérföldekkel jobb pl a cikkben bemutatott Sandisk Sansánál - onnan tudom hogy elõtte nekem is az volt). A hangja elsõrangú, akksi sokáig bírja, kijelzõje gyönyörû, és amilyen vékony annyira strapabíró köszönhetõen az igényes fémborításnak. Ja, és a gyári füles megegyezik tudásban a 8ezerbe kerülõ másik Sony fülesekkel (most van pl MDR-EX71-es). Egyébként eredeti hozzávaló bõrtokkal együtt eladó. Nem szívesen adnám el, mert szerintem az egyik legjobb gép, de most kéne az ára...
Ja, SonicStage-et az elején én sem szerettem, de õszintén szólva igazából csak annyi van, hogy lassú kicsit, de ezzel a géppel elég korrektül kommunikál, nincs vele bajom.
Ha valakit érdekel a fenti konstrukció, akkor: [email protected]
Bujjék!
koss füles.
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
hamár videout akarok nezni akkor Longhorn M16
hapedig mp3mat akkor jo a kis 10000res lejacco is (4éves) 800 forintos fullhalgatoval :D
meg ugylátom neked van egy kis tapasztalatod a témába, felmerültmég egykét finomság :)
bitkids(kukac)freemail.hu
Köszi, üdv
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Ha már nincs esély garira, szedd szét, és bütyköld meg. Az enyém most mûködik, de kicsit sok volt az ón, aminek a rádió látta a kárát :)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Közben vettem egy noname, lapos lejátszót, külön sportolás céljából (futás). Hangzásban elég gyenge, az akksija se az igazi, és csinál néha érdekes dolgokat, de alapjában véve meg vagyok vele elégedve. Amire kell, arra pont megfelel. Szóval érdemes elgondolkodni, hogy mire is kell a cucc, és aszerint választani.
Hasznalok meg egy XClef HD500-ast, igazi tegla, de nagyon jo player, meg egy MeizuM6-ost,aminek a hangminosegevel nem vagyok maximalisan elegedett (persze vannak sokkal gyengebbek is, de sem az iAudiohoz sem az XCLefhez nem lehet hasonlitani).
Nem tudom, most lehet-e kapni meg az iRiver cuccokat, de azok is nagyon jo playerek, igaz meg dragabbak.
Par napja volt alkalmam kicsit probalgatni egy ipod nanot is, 8G-set, na az kb. egy szinten van a meizu m6-ossal, csak sokkal dragabb:).
Ez az amcsi rokonos dolog viszont jó ötlet... A weben egy helyen láttam eddig Zune-t kiírva, 85ezer Ft-ért, amikor átszámítva (mint írtam) 35e...
Jah, és szegény társaim, akik hipergagyi szarokon hallgatnak nem-zenét, sírjunk együtt xD
Regards,
Regards,
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Regards,
Regards,
PSN ID: jay-jupiter
Nekem 1 gigás van, 2 éves. Jó hangminõség, mp3, wma, !ogg! támogatás, SRS WOW effekt, T-bass-al, FM rádió, playlist. Kicsi, jó sokáig bírja töltés nélkül, de a menü gombokkal baj van. Kis oldalra mozdítható pöcök, ami a hangerõt vagy a menüben lépést szabályozza, rövid megnyomás "enter"(lejátszás közben fájlkezelõ megnyitás), hosszú megnyomás menü. Namost ez a hülye mostanában azzal szórakozik, hogy tökig lenyomom azt a pöcköt és tartom, és megnyitja a fájlkezelõt... Nemtudom hogy miért érzékeli azt hogy megnyomom és elengedem rögtön, de rohat idegesítõ, sokszor 5 perc szenvedés mire elõjön a a fõmenü, bár szerencsére ritkán van szükség rá.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Teljesen igaz, hogy lopás az egész.
DE!
Ha valakinek van ismerõse aki esetleg megy az USA-ba, vagy ott él, annak csak ezt tudom ajánlani!
Hozasson magának egy iPod Touch-ot! 8GB-os Touch kb. 57.000 Ftra jön ki. Ugyanennyi a nano itthon. És azért nem kis külömbség van a kettõ között.
Nekem ilyen van, és elmondhatom, nagoyn is megéri!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Persze ez egyéni vélemény, de néha még engem is idegesít :D
Nekem ez a Sony van/lesz karácsonyra, amint megkapom. :-)
Bemutató a CNet-en
Ez és társai a hivatalos honlapon
Sony NWD-B103, bár a nevét sok helyen nem tudják eldönteni, de a B103, az biztos. Van 1 és 2 gigás változat, az F végûekkel rádiót is lehet hallgatni, 12 órát bír az aksija, azaz pont végig lehet hallgatni az 1 giga zenét.
Ami fontos szempont volt nekem, hogy legyen egyszerû, kulturált, de szép (azaz fekete <#kacsint>#kacsint>), lehessen pendrive-ként is használni (külön kábel nélkül) és ne kelljen elõvennem a zsebembõl ahhoz, hogy kapcsolgathassam, valamint hagyományos jack dugó menjen bele (ne az a mini vacak). Ezeket tudja is mind.
Egy követelményt nem teljesít: nem AAA aksis, azaz nem tudok benne akkut cserélni, ha majd kell, de sajnos nem nagyon van már olyan lejátszó, amiben külön AAA aksi van.
És persze én sem akartam használni a Sony saját kis programját a zenék feltöltéséhez, de ez már a SonicStage (vagymi) nélkül is tökéletesen mûködik.
A hagnzása természetesen szép, ahogy az a Sony-tól megszoktam, a fülhallgatója is megfelelõ.
És ami a legjobb: mindössze 13 000 Ft az ára, a cikkekben emlegetett 20-60 ezer Ft-os lejátszókkal ellentétben.
No, remélem tudtam valakinek segíteni a döntésben. :-)
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Sok ismerõsöm mondta, h szeretne telefonnal zenét hallgatni én ezek miatt inkább nem ajánlottam persze mindeki maga dönti el a végén, h mit meg hogy vesz.
Nekem P2-m van és simán lehet rajta videót nézni.
A4-es nyomtatópapírt cserélnék hasonló típusú Audira.
(Most Mister Gadget a szivehez kapott biztos)
Bérbe vehet? reklámfelület...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Amúgy meg ha gagyi lejátszót akartok venni, akkor maradjatok a sima monochrome kijelzõsnél, ne vegyetek ilyen kínai "MP4" lejátszókat, járt már a kezembe ilyen és szinte használhatatlan annyira bugos, pl. bele akarsz tekerni egy számba, elkezd beletekerni de nem áll meg akármit nyomsz megy tovább, majd mikor a szám közepénél jár nagy nehezen megáll és visszajön a hang.
aki elolvassa fasz
Regards,
Nekem felesleges hogy egy mp3 lejatszonak legyen nagy kijelzolje meg ilyenek... ugyis a zsebemben van, max szamot váltani veszem elõ, ahhoz meg mindegy milyen a kijelzoje. :)
Fontosabb hogy a ezelõgombok sokáig bírják a gyûrõdést ( itt jol jon mondjuk az erintokepernyo, de a samsungom is olyan), mert az eddigi lejatszoim ( noname szarok tobbnyire :D ) nem bírták 1-1 évnél tovább.
sony lejatszot meg elvbõl nem veszek, miutan 4x tettem ujra a windows-t hogy mûködjön a csodálatos sony software amivel masolni lehetne számokat... és egyszeruen nem indul el sem az én, sem a tesóm gépén. pedig minden neten fellelhetõ forumot végigolvastam vele kapcsolatban. :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.