Wall-E

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
(:

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

desigo
Sziasztok! <#wave>
Eladó egy M-es méretû fehér színú digitálisan nyomtatott Wall-e-s póló!
Ára most csak 2500 Ft!
Átvétel személyesen, vagy postai utánvétellel lehetséges.
Ezt a legmodernebb technológiával készítettünk, így tartós és soha nem fog megtöredezni, vagy elkopni a rányomtatott minta.
A technológiáról olvashattok a weboldalunkon, elérhetõséggel meg mindennel együtt:
www.polonyomdastudio.hu
Ha valakit érdekel, akkor írjatok privát üzenetet, vagy a weboldalon található e-mail címre e-mailt. Kérésre tudunk képet küldeni a pólóról. Személyesen megtekinteni a pólót, a weboldalukon található címen lehetséges.
További jó fórumozást kívánok mindenkinek! <#wave>

Desiderata
Aquir
így elrozsdásodik 😞

Máté94
Hirtelen azt hittem, hogy WALL-E 2. lesz 😄D
desigo
desigo
w77d
én tegnap vettem meg az extra DVD kiadást. Voltak benne humoros részek, de alapvetõen csalódtam benne, valahogy a bemutatók alapján többet vártam. Egyszer jó volt. A Burn-E például igaz hogy jóval rövidebb de az tényleg kegyetlen vicces 😊

seriousrainbow
VóóóóóOllLLLLiiii 😄 ahányszor kiejte a nevét elröhögöm magam azon! jah amugy az a jóember alkotta meg a robotok hangját (mellékesen...) aki a star warsben az R2D2 meg a C3PO-t szóval nem amatõr pali volt 😄 amugy nekem az eleje elég greenpeaces volt. A felétõl meg.. mintha más filmet néztem volna meg... Elõször szemétkupac majd hiperszuper kamaszoktól-EMOtól-börtöntõl-Bûnözõktõl mentes csúcs über szuper ûrmekdönci.. nem baja, a pixar megint alkotott... Állítólat a csak a szemeteken 1 évig dolgoztak... naja.. a WAll-e MAYA-fájlja meg 168 (!!!) megabájtnyi és a lánckerekének egy alkatrésze több polygonból áll mint a pixar elõzõ filmjének fõhõse a verdákból!!! tehát a pixarosok se lazsálnak... bezony... EEEEEEEvAAAAAAAAAAAaa 😄

There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....

desigo
IMDBn nagyon bebetonozta magát a 26-ik helyre
remélem elmozdul majd esetleg felfelé pár helyet...
Máté94
Off:
"Hy Chowder!I'm not your boyfriend!"
On<#eplus2><#vigyor3>
desigo
nekem is csak még csak ma sikerült megnéznem
hihetetlenül érzelemdús egy film

imádom...

MO is mekkora volt már 😊
Tatyla
ma megnéztem a nagyobbik lányommal tényleg zseniális hogy meddig lehet fokozni a cg animációt.
elõtte a bûvészes film is zseniális.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Aki még nem látta nézze meg, mert hihetetlen jó!!!!!

Neogan
Na azért! 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Szeretem az ilyen animációs filmeket, de elõzetesek alapján egyáltalán nem keltette fel az érdeklõdésem ez a kis robot <#wilting>

Eddigi reakciók alapján valószínû pozitívan fogok csalódni. Mert meg fogom nézni azért 😄

Bokafix2
Szuper volt a film!! Mint a Pixar legtöbb mozija.
engem egyébként önkéntelenül is Zax-ra emlékeztet Wall-E, arra a vicces robotra a Benji nevû sorozatból Hej de rég is volt. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Aquir
Most néztem meg moziban, rettenetesen tetszett!! Vicces volt és aranyos, és sok érzelem volt benne 😊

desigo
sajna nem marad már idõ megnézni a nyaralás miatt 😞
majd egy hét múlva pótolom....
Neogan
Én is láttam a filmet. Egyszerûen hihetetlen mennyire fantasztikus. Eve karaktere tetszett nekem a legjobban fõleg a hangja az eredeti, 3 szót használ csak a filmben de olyan hanglejtéssel, hogy több a mondanivalója mint egy nagymonológnak. Kicsit talán az nem tetszett WALL-E karakterében, hogy elég szomorú, kicsit sajnáltam is.

A lényeg hogy aki még nem látta, mindenképpen nézze meg. <#eljen>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

davidka003
Tegnap megnéztem. Nagyon jó, 10/10.
Tuti megveszem majd DVD-n.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dynamic
Nekem is megvan ez a homályos valami.Azért ne essünk túlzásokba, elég messze van a dvd riptõl.
desigo
háhá vasárnapra van jegyem foglalva xD

LasDen
délután megnéztem......zseniális.....egyszerûen nagyszerû.....zseniális....... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

desigo
25fps PAL

komoly felbontás lehet...
zoliii
Itt van az nfo-ja: Wall-e nfo

desigo
nfot...
zoliii
Tényleg jó a minõsége ha nem hiszed szed le akkor.

REALista
Ja persze...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zoliii
Mirõl beszél??? Én már majdnem dvdrip minõségben szedtem le. Már van hozzá magyar felirat is.

desigo
LasDen
én megakartam nézni, de ilyen szar kamerásat nem nézek, ahol a kép 3/4-e nem látszik........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

desigo
én kivárom a mozit...
Sland
kurvajó film volt. én ilyen jó mese? filmet rég láttam...
aki tudja, minél hamarabb nézze meg, mert naagyon jóóóó! 😛
vicces, poénos, aranyos, jó története van.
nem unatkoztam egy másodpercig sem a film alatt.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

desigo
szépen gyûlnek a szavaztok

most már 13,705
PrisonMan
6. helyen áll a WALL-E az IMDb Top 250 film toplistáján!!

9000 szavat után 9,2 eredménnyel át fogja venni a világ legjobb filmje címet a Keresztapától. WTF? (Amint frissítik a Top 250-et, mert ott jelen pillanatban még "csak" 8,9-cel áll) Na ez a nem piskóta <#hawaii>

desigo
desigo
desigo
desigo
egyet elfogadnék itthonra xD
REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
desigo
desigo
0Fritz0
Nos, akkor a link: <#pias>
ITT

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
A szokásos elõzetes, immár magyar szinkronnal:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Magoo
Ja OK! 😄 akkor nem vagyok egyedül 😊

Oldal 1 / 2Következő →