92
-
#92 :)
-
#91 (: -
#90 -
Jont100 #89 Sziasztok!
Eladó egy M-es méretű fehér színú digitálisan nyomtatott Wall-e-s póló!
Ára most csak 2500 Ft!
Átvétel személyesen, vagy postai utánvétellel lehetséges.
Ezt a legmodernebb technológiával készítettünk, így tartós és soha nem fog megtöredezni, vagy elkopni a rányomtatott minta.
A technológiáról olvashattok a weboldalunkon, elérhetőséggel meg mindennel együtt:
www.polonyomdastudio.hu
Ha valakit érdekel, akkor írjatok privát üzenetet, vagy a weboldalon található e-mail címre e-mailt. Kérésre tudunk képet küldeni a pólóról. Személyesen megtekinteni a pólót, a weboldalukon található címen lehetséges.
További jó fórumozást kívánok mindenkinek! -
#88 -
#87 így elrozsdásodik :( -
#86 Hirtelen azt hittem, hogy WALL-E 2. lesz :DD -
#85 -
#84 -
#83 én tegnap vettem meg az extra DVD kiadást. Voltak benne humoros részek, de alapvetően csalódtam benne, valahogy a bemutatók alapján többet vártam. Egyszer jó volt. A Burn-E például igaz hogy jóval rövidebb de az tényleg kegyetlen vicces :) -
#82 VóóóóóOllLLLLiiii :D ahányszor kiejte a nevét elröhögöm magam azon! jah amugy az a jóember alkotta meg a robotok hangját (mellékesen...) aki a star warsben az R2D2 meg a C3PO-t szóval nem amatőr pali volt :D amugy nekem az eleje elég greenpeaces volt. A felétől meg.. mintha más filmet néztem volna meg... Először szemétkupac majd hiperszuper kamaszoktól-EMOtól-börtöntől-Bűnözőktől mentes csúcs über szuper űrmekdönci.. nem baja, a pixar megint alkotott... Állítólat a csak a szemeteken 1 évig dolgoztak... naja.. a WAll-e MAYA-fájlja meg 168 (!!!) megabájtnyi és a lánckerekének egy alkatrésze több polygonból áll mint a pixar előző filmjének főhőse a verdákból!!! tehát a pixarosok se lazsálnak... bezony... EEEEEEEvAAAAAAAAAAAaa :D -
#81 IMDBn nagyon bebetonozta magát a 26-ik helyre
remélem elmozdul majd esetleg felfelé pár helyet... -
#80 Off:
"Hy Chowder!I'm not your boyfriend!"
On -
#79 nekem is csak még csak ma sikerült megnéznem
hihetetlenül érzelemdús egy film
imádom...
MO is mekkora volt már :)
-
#78 ma megnéztem a nagyobbik lányommal tényleg zseniális hogy meddig lehet fokozni a cg animációt.
előtte a bűvészes film is zseniális. -
sgamez #77 Aki még nem látta nézze meg, mert hihetetlen jó!!!!! -
#76 Na azért! :D -
NiGhTM4R3 #75 Szeretem az ilyen animációs filmeket, de előzetesek alapján egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésem ez a kis robot
Eddigi reakciók alapján valószínű pozitívan fogok csalódni. Mert meg fogom nézni azért :D -
#74 Szuper volt a film!! Mint a Pixar legtöbb mozija.
engem egyébként önkéntelenül is Zax-ra emlékeztet Wall-E, arra a vicces robotra a Benji nevű sorozatból Hej de rég is volt.
-
#73 Most néztem meg moziban, rettenetesen tetszett!! Vicces volt és aranyos, és sok érzelem volt benne :) -
#72 sajna nem marad már idő megnézni a nyaralás miatt :(
majd egy hét múlva pótolom.... -
#71 Én is láttam a filmet. Egyszerűen hihetetlen mennyire fantasztikus. Eve karaktere tetszett nekem a legjobban főleg a hangja az eredeti, 3 szót használ csak a filmben de olyan hanglejtéssel, hogy több a mondanivalója mint egy nagymonológnak. Kicsit talán az nem tetszett WALL-E karakterében, hogy elég szomorú, kicsit sajnáltam is.
A lényeg hogy aki még nem látta, mindenképpen nézze meg. -
#70 Tegnap megnéztem. Nagyon jó, 10/10.
Tuti megveszem majd DVD-n. -
#69 Nekem is megvan ez a homályos valami.Azért ne essünk túlzásokba, elég messze van a dvd riptől. -
#68 háhá vasárnapra van jegyem foglalva xD
-
#67 délután megnéztem......zseniális.....egyszerűen nagyszerű.....zseniális....... :D -
#66 25fps PAL
komoly felbontás lehet... -
#65 Itt van az nfo-ja: Wall-e nfo -
#64 Wall-e ábrándozikWall-e és EVE (Eva) -
#63 nfot... -
#62 Tényleg jó a minősége ha nem hiszed szed le akkor. -
#61 Ja persze... -
#60 Miről beszél??? Én már majdnem dvdrip minőségben szedtem le. Már van hozzá magyar felirat is. -
#59 -
#58 én megakartam nézni, de ilyen szar kamerásat nem nézek, ahol a kép 3/4-e nem látszik........ -
#57 én kivárom a mozit... -
#56 kurvajó film volt. én ilyen jó mese? filmet rég láttam...
aki tudja, minél hamarabb nézze meg, mert naagyon jóóóó! :P
vicces, poénos, aranyos, jó története van.
nem unatkoztam egy másodpercig sem a film alatt. -
#55 szépen gyűlnek a szavaztok
most már 13,705 -
#54 6. helyen áll a WALL-E az IMDb Top 250 film toplistáján!!
9000 szavat után 9,2 eredménnyel át fogja venni a világ legjobb filmje címet a Keresztapától. WTF? (Amint frissítik a Top 250-et, mert ott jelen pillanatban még "csak" 8,9-cel áll) Na ez a nem piskóta
-
#53 Tarolt a Wanted és a WALL-E is