18
  • Hoz_Hun
    Maradjunk annyiban, hogy egyik sem életszerű. Életszerű játékkal akrsz játszani golfozzál. Lara Croftot szeressük. Nálam kedvenc, x miliószor végivittem mindegyik részét. Gears Of Wart egyszer kipörgettem Xboxon (semmi hiba, bug nem volt) aztán kész. Nekem annyira nem jönnek be a 200kg debella állatok, brutális fejjel. Nem vagyunk egyformák, úgyhogy felesleges fikázni egy programot mert szerinted nem reális.
  • opeca
    Én asszem pont az utolsó résszel játszottam.
    Akkor belenyúltam:(
  • opeca
    Konzolon lehet, csak a fijúk nem igazán értenek az átportoláshoz:)
  • Indigo
    Jó, akkor legyen neked hentelés... (enyhén szólva is mást jelent kettőnknek ez a fogalom) Én játszom vele, mert tetszik, te meg játsz a gears of bugoddal...
  • URH
    Xizor: Talán ha játszottál volna velük a b*szt*tás helyett, tudnád.
  • Tinman #13
    Gears of War-ra gondolsz, mert azt 1 nap alatt vittem végig, egyszer sem lépett ki, fagyott le a gép, bugot nem láttam ^^
  • gabr
    "Meg az is biztos, hogy a TR sosem a hentelésről szólt..."

Az utcsó rész sajnos csak arról...
  • opeca
    Hát nem tudom, én valamelyik Tomb Raidert próbáltam, tíz perc után belecsöppentem egy komolyabb hentelésbe:)

De most ne vitatkozzunk már arról, hogy ki az életszerűbb harcos, egy GoW katona, vagy ez a szilikonos cicababa.

Ha neked tetszik, akkor játsz vele:)
  • Indigo
    Meg az is biztos, hogy a TR sosem a hentelésről szólt...
  • AljasGetto
    Szerintem csak annyi változott, hogy valamivel kisebbek lettek a mellei...
  • opeca
    Mindenesetre könnyebben elhiszem róluk, hogy tudnak hentelni, mint egy szilikonmellű cicababáról aki 50 kiló, vasággyal együtt...
  • Indigo
    Ja, a Gears 170 kilós katonái a 80 kilós öltözetükben az 50 kilós fegyverükkel bezzeg nagyon életszerűek...
  • xizor
    Valaki elmondja nekem a 2 óta miben változott a dolog a 500 új részen át?
  • Vorpal
    120% al több szexualitás
  • szvini
    Hát hát, ilyen esőben egy szál semmiben? :D Milyen illúzió rombolo :D, biztos sok C vitamint szed. Vagy a sok szilikon jól szigetel :D:D:D.
  • opeca
    Sosem bírtam,mikor a nőkkel kell virgácsolni...
    Teljesen életszerűtlen...
    Akkor már inkább a Gears of Bugs 170 kilós, sebhelyes katonái...
  • drizzt1666
    felőlem aztán lehet egy pacman szintű grafikája is, ha egyszer jó a játékélmény. De nem lesz az. Megint csak engine így meg úgy, ennyi és ennyi fps és ennyi meg ennyi hardware-n nem fog futni. Hamar el fog tűnni a süllyesztőben.
  • Carbine
    Ezek szerint a Deus Ex 3 sem a grafikán fog megbukni :-D