18
-
Hoz_Hun #18 Maradjunk annyiban, hogy egyik sem életszerű. Életszerű játékkal akrsz játszani golfozzál. Lara Croftot szeressük. Nálam kedvenc, x miliószor végivittem mindegyik részét. Gears Of Wart egyszer kipörgettem Xboxon (semmi hiba, bug nem volt) aztán kész. Nekem annyira nem jönnek be a 200kg debella állatok, brutális fejjel. Nem vagyunk egyformák, úgyhogy felesleges fikázni egy programot mert szerinted nem reális. -
opeca #17 Én asszem pont az utolsó résszel játszottam.
Akkor belenyúltam:( -
opeca #16 Konzolon lehet, csak a fijúk nem igazán értenek az átportoláshoz:) -
Indigo #15 Jó, akkor legyen neked hentelés... (enyhén szólva is mást jelent kettőnknek ez a fogalom) Én játszom vele, mert tetszik, te meg játsz a gears of bugoddal... -
URH #14 Xizor: Talán ha játszottál volna velük a b*szt*tás helyett, tudnád. -
#13 Gears of War-ra gondolsz, mert azt 1 nap alatt vittem végig, egyszer sem lépett ki, fagyott le a gép, bugot nem láttam ^^ -
gabr #12 "Meg az is biztos, hogy a TR sosem a hentelésről szólt..."
Az utcsó rész sajnos csak arról... -
opeca #11 Hát nem tudom, én valamelyik Tomb Raidert próbáltam, tíz perc után belecsöppentem egy komolyabb hentelésbe:)
De most ne vitatkozzunk már arról, hogy ki az életszerűbb harcos, egy GoW katona, vagy ez a szilikonos cicababa.
Ha neked tetszik, akkor játsz vele:) -
Indigo #10 Meg az is biztos, hogy a TR sosem a hentelésről szólt... -
AljasGetto #9 Szerintem csak annyi változott, hogy valamivel kisebbek lettek a mellei... -
opeca #8 Mindenesetre könnyebben elhiszem róluk, hogy tudnak hentelni, mint egy szilikonmellű cicababáról aki 50 kiló, vasággyal együtt... -
Indigo #7 Ja, a Gears 170 kilós katonái a 80 kilós öltözetükben az 50 kilós fegyverükkel bezzeg nagyon életszerűek... -
xizor #6 Valaki elmondja nekem a 2 óta miben változott a dolog a 500 új részen át? -
#5 120% al több szexualitás -
szvini #4 Hát hát, ilyen esőben egy szál semmiben? :D Milyen illúzió rombolo :D, biztos sok C vitamint szed. Vagy a sok szilikon jól szigetel :D:D:D. -
opeca #3 Sosem bírtam,mikor a nőkkel kell virgácsolni...
Teljesen életszerűtlen...
Akkor már inkább a Gears of Bugs 170 kilós, sebhelyes katonái... -
#2 felőlem aztán lehet egy pacman szintű grafikája is, ha egyszer jó a játékélmény. De nem lesz az. Megint csak engine így meg úgy, ennyi és ennyi fps és ennyi meg ennyi hardware-n nem fog futni. Hamar el fog tűnni a süllyesztőben. -
Carbine #1 Ezek szerint a Deus Ex 3 sem a grafikán fog megbukni :-D