12
A múltnélküli ember
  • REALista
    Szerintem is jó kis sorozat bár csak pár részt láttam belőle.
  • danikarate
    Főleg a mostani rész: "Te vagy a Főnix!" Rég láttam már a részeket, lehet, hogy nem is láttam az összeset. De amúgy a Wikipedia-n amit leírtak, hogy milyen lett volna a sorozat! Hát nem semmi!
  • LasDen #10
    sztem meg simán odaver neki.........van olyan jó mint az....és tök jól hozta ezt a minden fasságot tudok karaktert.....a PB-ben egy állat....mindenkit jól megakart verni.....
  • hunbasser
    fura volt a pb után(illetve előtt,de én először a pb-ben láttam,és csak utána a john doe-ban) látni őt más sorozatban.hosszabb haj,más karakter...

jól tette,hogy abbahagyta a john doe-t,az eléggé kispályás sori volt szvsz...:D
  • Herr Lehrer
    és jól tette
  • joebacsi
    nem lehetett mit tenni, "elszökött" a főszereplő :)
  • akyyy
    coolon ment, e én kb 5. résznél abbahagytam, nem fogott meg nagyon:D
  • The Garrett
    viasaton asszem már végigment a sorozat, meg torrentrol is lehetett szedni régen...
    Nem volt rossz, szerintem simán elfér a bűnügyi sorozatok mellett. (ncis meg mindenféle városi helyszinelők).

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kár hogy az első évad egy kibaszott nagy cliffhangerrel ér véget, látszik hogy terveztek még egy második évadot, de a kutya se nézte ugyhogy félbemaradt :(
  • danikarate
    Kösz! :)
  • 42nd Intruder
    Ide szúrd be a linket :)
  • danikarate
    Találtam egy érdkes dolgot ami leírja, hogy mit akartak csinálni a készítők: http://en.wikipedia.org/wiki/John_Doe_%28TV_series%29
    VAlaki le tudná fordítani?
  • danikarate
    Csodálkoztam, hogy nincs ilyen téma, pedig szerintem jó sorozat! RTL-en vasárnaponként 13:35-től. A FOX-on 21 részt élt meg és lezáatlan maradt, ahogy én tudom.