Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a válaszoknak jobban örülnék!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gondolom ma még hívnak hogy holnap mehetek-e érte.
Amúgy tényleg lol ez a sok gebasz az elõrendelésekkel, azért remélem mindenki helyzete megoldódik, aki ma már játszik annak meg sok legendary meg set cuccot + jó csapkodást kívánok!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
kisztajo:pap? ne mar...az mi?:D
belaneni:rajta vagunk :D
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Az tudom, hogy a Barbár két fegyverrel is nyomulhat, de láttam egy videót amiben a Pap kezébe adtak két baltát. Ennek van értelme?
Nála nem csak a szabadkezes harc meg a boltok játszanak?
Illetve van több cserélhetõ elõre bekészíthetõ fegyverkészletünk vagy mindig a leltárból kell cserélgetni? És az utolsó. A mentések hogy lesznek?
Láttam checkpontok vannak. De ha kilépek, honnan folyatódik a játék?
Az utolsó checkponttól vagy a városból, illetve ha félbehagyok egy küldik folytathatom vagy elõröl kell kezdenem?
Mindenképpen közelharcos karakterrel szeretnék lenni, elõször a Barbárral gondoltam, de Pap sem rossz. Igazából nem tudom melyik életképesebb.
Mintha a Barbárral jobban lehetne zúzni, de a Pap meg talán gyorsabb.
Ti melyiket tartanátok jobb választásnak?
érdeklõdnék,hogy ha battleneten aláírtam a végrendeletemet azaz az "Anual Pass"-t és ingyen kaptam diablo3at akkor startkor "mi" is eltudjuk kezdeni a játékot?!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Big Red’s back in town
The game you know so well
Welcome back to Hell
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy nálam minden alap. Nekem átláthatóbb + szeretem a logokról felismerni az embereket. Btw nagyon szép mindkét theme.
23K volt akkor az ára.
Amúgy a "Diablo III - Éjféli átadás, tudnivalók" levél óta semmit nem írtak, hogy mi van.
válasz: megerõsítve :)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
És már kevesebb mint 10 óra...
És cirka 2 óra múlva lehet telepíteni...
És még táplálékot kell szereznem...
És... Áááá Teljen már az idõ...
Nagyon (nagyon, nagyon ...) bejön!
Illetve jutott neked is cuccos?
Adhatnák a 23K-s áron, ha már ennyire elõrendeltük náluk <#idiota>#idiota>
Akár most már 30 000 Ft-ot is kidobok érte, csak kapjak holnap Diablo 3 CE-t!
(És szerintem ez volt az utolsó megrendelésem náluk. A jövõben ha értesítést kérek egy CE-re a CD Galaxis-tól akkor azt nem fogom elajándékozni, hanem megveszem azonnal tõlük és nem mástól!)
Marad a 23K, vagy emelt ára lesz?
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Holnap érkezik a CE-m!!! Végre! Örö és bódottá! <#idiota>#idiota>
Elméletileg (!) nem lehetne forgalomba hozni semmit amihez nincs magyar nyelvû leírás. Legalábbis régen még így volt.
Þór vígi þessi rúnar
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”