Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

este 9 körül még benyomok egy tányér töltött paprikát, meg egy pohár fekete teát és bízok benne,hogy ez ébren tart egy ideig 😄

How much can you take,before you snap?

mindenki nyomasson be egy fényképet az esti "szeánsz"-ra milyen étkekkel -italokkal készült😄

Én is gyúrok, hogy ne nyomjak a spoiler feliratokra 😄
Igaz nem fogok olvasni kommenteket min. 1 hétig, max ha kérdésem van kikeresem, ha netán válaszolt rá valaki.

Kandurex
plusz a nevet dobd privátba, megy neki az instantbanán

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Pirossal a kedvencekbe, meg a fórumon is kiemelve a topik 😊

yesname
Nekem még nem 😞

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

AntiHero
Jövõhét keddig, semilyen képet vagy sztorival kapcsolatos dolgot ne írjon senki, mert azt törlöm amint meglátom. Spoilerbe lehet, de csak is kizárólag spoilerbe. Képet is max karakterekrõl vagy tárgyakról ha kérhetem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TurboX
dehogynem <#ravasz1>

fõleg majd ha a futár késik😊
Carlos
Amazon-tól rendeltem limited-et. Õk már shipped-elték.

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
30k?

kb. 1 óra múlva meg lesz

semmi fontos
Daell Drow
Van olyan itt aki rendelt diablo 3 guide konyvet zavvi-rol? Mi az alapota nala? Nalam meg mindig processing van.
Úgy nézem simán meglesz a 30k éjfélig!

Az uccsó 8 oldalon volt valami fontos? Ma hajnaltól. Köszi.
sz4bolcs
Vettem egy rakás sört meg gumicukrot, eldöntöttem, hogy Brazil stílusban fogom tolni (ha valaki még emlékszik)....

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

HeadHunter86
Még "Awaiting Stock Pick" van. Gondolom ez után fogják majd frissíteni.

Na végre jött levél a F* KSZ-tól.

"Igen mekgapod, ma jöhetsz is érte természetesen. az átvehetõségrõl szóló üzenet hamarosan kimegy a CE rendelõk számára is."

oneal1
nemtudom, de a Teamspeak a tuti

!Forza Ferrari!

8 óra 14 perc..

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

oneal1
jézusom...😄

!Forza Ferrari!

Voyager5
Ha leemelték a pénzt akkor postázták is, nézd meg order historynál, elvileg már despatched-nek kell lennie. Jó esetben pénteken már a tied.
Lesz a játékban beépítve - nem tudom ,hogy kell megnevezni - olyan, hogy mikrofonnal tudunk egymással beszélni ?
Vagy itt is külön team-speaket kell majd használni ?
bélanéni
"sokan fognak itt olvasgatni az elsõ benyomásokról miközben installálnak, patchelnek,"

hát én biztos nem <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Kandurex
egybõl kasza...a hozzászólás és az usernek is...1 hétig ide be nem rakja a lábát

sz4bolcs
Lassíthatunk ám, már telepítésre is meglesz a 30k hozzászólás. :Ð

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Pistikefilter ON!<#idiota>
oneal1
kb😄

!Forza Ferrari!

Nekem már sz4bolcs #29098-as kommentje is spoileres, szóval éjféltõl kerülöm ezt a helyet 😄

Ebben egyet értünk 😄

HeadHunter86
Zavvi nekem most emelte le a pénzt a CE-ért, 22.574HUF-ot. Gondolom holnap még leemeli azt a háromszáz-pár forintot a szállításért. Már ha küldik holnap.

DanielT
Én be nem teszem a lábam ide éjfél után.

Jön majd a sok faszság, csak azért, hogy Pistike mutassa, hogy "õ már ott jár".
DanielT
Lapoznám már a karakterlapot például, ehelyett itt sz*p*k! 😄
TurboX
zárójelben megjegyezném hogy koránkelõ/késõn alvó kollégák ne sajnálják a spoilereket makrózni, holnap reggel sokan fognak itt olvasgatni az elsõ benyomásokról miközben installálnak, patchelnek, várják a futárt miegymás.

a többiek nevében is köszöntem😊
Azt tudjátok ugye,hogy 17:01-kor már lehet telepiteni a játékot!!!

-a

Istenem feladom... azt hiszel a amit akarsz 😄 lapozzunk..

DanielT
Hivatalosan én is ilyeneket mondok az ügyfeleknek.
DanielT
Az igen. De én senkinek nem hiszek el semmit, csak ha már bizonyított az illetõ. Ehhez pedig hosszú évek kellenek 😊

Ha én azt mondanám pl, hogy jobb, vagy rosszabb lett, annak hihetnél, de nem fogok éjfélkor elmenni érte. 😊
yesname
\o/

Megkérdeztem Konzolszervizeseket és válaszoltak a CE-vel kapcsolatban:

"Megvan a megrendelésed és 23990 ftért fog menni, holnapra. Az ingyenes kiszállítás pedig a CE esetében nem állt. Ott lesz rá plusz költség a méret, suly s biztositas miatt. "

Azért megvárom még a holnapot. A remény hal meg utoljára, de azért az nem elég ahhoz, hogy játszhassak 😄

03.16-án rendeltem elõ, akit érdekel.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

am azt tudja vki hogy ati 6470-es vid karival mit varhatok? sajna a laptopban ez van...
Neked valami ofisöl kék kéne, hogy elhidd végre, hogy simán optimaizálhatják sokkal jobban a release verziót mint a BÉTA verziót...
a BÉTA verzió azért BÉTA verzió, hogy javíthassák azokat a dolgokat amiket akarnak... és ami nem mükszik jól
HIVATALOS KÉK volt róla, hogy a béta verzió optimalizálatlan... nem tudom mi kell még neked 😄 hivatalos kék volt róla, hogy sokkal jobban mehet az embereknek a release verzió AMI MÁS MINT A BÉTA verzió....

Persze tudom, hogy van különbség csak hirtelen a Pap jutott az eszembe és gondoltam ebbõl is tudni lehet majd mire gondolok.
Remélem azért lesz aki tud válaszolni a többi kérdésemre is.
Azért köszi!
Kandurex
érzésre is lehet,...tudod, hogy mennyire idegbetegen töltött a béta az elsõ 10 percben...szóval ha már az elmúlt, eredmény nem?

DanielT
Vagy PONTOS mérések és tesztek, vagy semmi. "Érzésre" majd bemondja neked valaki, hogy "fúbazesokkaljobb?" Hát kiröhögöm.

Eleve láthattad, mennyire relatív, hogy kinek mi a jó, azt se tudják sokan, hogy mit néznek.
Kandurex
Aki éjfélkor elkezdi tolni, az legyen már jó és a csontváz király után ugorjon már ki és mondjon már véleményt a teljesítménnyel kapcsolatban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most vakított vagy nem a Blizzard a retail és beta gépigény különbségérõl.

szerk:
spoilerezésért meg fasznyisszantás jár 😊, ha már erre járok, gondoltam erre is emlékeztetek

Pedig elek nagy kulonbseg van a 2 kozott!!
Reszemrol en Monkot fogok kezdeni mivel a Barbar mar a Dio2-ben se jott be,es ez most se valtozott(de ez izles kerdese kinek melik jon be).
Tobbihez nem tudok hozza szolni mert nem betaztam.
monk:barát
Légy Barát ! <#idiota>

Troyan
A konzolvilágtól ma este fog odaérni a fuvarozóhoz a csomag, ugyhogy eléggé automatikus emil volt szombaton, hogy a rendelését odaadtuk a futárnak szöveg. 😄DD

Mondjuk a csaj már elég fáradt hangon mondta, szerintem hívták vagy 500-szor 😄

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Carlos
A legistenebb a világon...

Þór vígi þessi rúnar

az mekkora sorozat 😄

Carlos
Ezt a Sopranos-ban hallottam...

Þór vígi þessi rúnar

szatki szótár a Monk ra:Get fucked by a barrowful of tiny monkeys! (mil. slang) Basszon meg egy taliga apró majom! (katonai szleng)