Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pardon, de chat lehetõség nincs, mint a d2-ben volt? mármint, hogy lássam, ki van fent a csatornán...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

berlinboy6329
Act 1 4 óra...

fosgörgeteg az egész.Catalyst 12.4 hotfix.Hotfix a tököm..Ugyanolyan szar az egész,mint elõtte.Szétcsúszik minden,a fények pixelesek,SÕT!Egész modellek tûnnek el..Láthatatlan ellenségekkel harcolok...Act 1 végén voltak helyek ahol már én is eltûntem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

EZAZ lvl 22 és van teleportom juhéé.. am most üldöztem a fél világon keresztül egy rohadt trezsörgoblint

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Biztos hogy nem megy, most beszéltem velük. Váltig állították hogy ma lesz játék, de állítólag a régi elõrendelõknek sincs elég. Ennyi. Megyek a Media Markt-ba, 15 rongyért legalább biztosan találok még ott.

Hát de naa.. jól esett h kiröhöghettem.. majd biztos azt hiszi h 1 nap alatt meg lesz neki a lvl60 és inferno-n fog arcozni.. ugyanmááár! <#vigyor>

Progame <#mf1> aszem nem jön ez ma már 😄😄

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Háááhh.. a streamelõ sárga kapott 1 fincsi error 3003-at! 😛 Szenved a droid, szenved! <#idiota>

Itt vettem. Megjelenik, eu-ra kell állítani, bár nekem alapból arra állt, ha jól emlékszem. Elõtöltöttem és csak aktiváltam.
Pretorian
De sajnállak.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

sz4bolcs
Kezdek ideges lenni, hogy mikor fog elõször set és unique cuccom esni. Már 19-es a barbárom és még csak 4 rare a legjobb cucca.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Udv egy Guest Pass-t szertenek kerni.

Mail: [email protected]

Elore is koszi.
antgecc
2.-at választanám

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Pretorian
Sok szerencsétlen ragekid miatt. Tudod õk ugyanazok a figurák akik pl. Android Marketen 1-est dobnak minden olyan progira ami nem indul el a szaros készülékükön valamilyen user error miatt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

állítsd le azt a szart, töröld a battle.net rejtett mappád %programdata%ból és kezd elõrõl, menni fog

Avenger
shared stash-ben sincs ott?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sracok vki sugja meg hogy ha most rakok a socketbe kovet kesobb ki tudom onnan szedni ha mondjuk a kovet akarom upgradelni?
Hát az én kérdéseimre senki sem akar válaszolni, mindenki csak a játékot dicséri....
zzeN
Ki vette meg a CE-t itt? Nekem is ugyanaz a problémám mint a pár órával ezelõtti kollegának, h nem jelent meg az inventory-ban a 2 festék meg az angyalszárny. Valami tipp?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lehet atzért ilyen lassú nálem ez a updating setup file ?
Voyager5
balos
Kandurex
ne csodálkozz, most indul a legnagyobb hype, minimum óránként 20.000+ user csatlakozik, a Blizz meg javába tolja befele a szervereket...

balost add nekem, jobb maradhat neked ;D

McHaals
19-es WD vagyok, minden sarokba bekukkantok, minden ládát kinyitok...
Act 2 elején járok, hát eléggé meglepõdtem, mert eddig nem nagyon sérültem, most meg le is csaptak itt az elején 😊

MadWolf#11626

Naa bazd jó kis dilemma. <#eljen>

Na ez a szar kidobott Sk pont állt felfele 😄 Error 3007 😄😄

Kandurex
hmm...én a balost választanám, azt hiszem

valaki megmondaná hogy a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Battle.net
battlenet mappája hány mega vagy giga ? mert ahogy nézem oda szedi le az updatet, és nálam még csak 14 megánál tart, és nagyon lassú
Carlos
Lehet, hogy egy kicsit okosítottak a drop-on, nekem eddig két sárga esett és mindkettõ WD offhand cucc volt, most vacilálok melyiket használjam... Az egyik jobb mint a másik:

Þór vígi þessi rúnar

tegnap este raneztem egy kerdes a eger bal és jobbklikk cuccot meg lehet cserelni? elso korben nem jottem ra

anti hero

Hm... ez elején kicsit nehézkes vele, de utána nagyon brutál legalábbis szerintem, olyan 13-14 tõl

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

na majd hajnal 3 tol 600 hsz... majd haromnegyed oraig nyalazgattam...

amihez most igy hozzaszolnék ez a indexes launch videonak nevezett akarmi: kb olyan szar lett amennyire vártam...ezeket az idióta balfaszos indexeseket kábé ütni kéne...a végén a GTAIV polos még pofázik a másik láma, de vmelyest éppelméjü 576osnak a polóról, hát megáll az ész

full 0 feeling, szarfos editelés, végig csak ugyanaz pofázik... - de mar maga a helyszín ratyi szvsz - ha meg a haverom ugy kiröhögne mint mikor a 3.sorszamu tagnal volt...hát az is megerne par pofont

full nyomorék az összes aki a videoban szerepelt, nagyon max kiveve 1et, esetleg 2-t - egyszerüen felháborító az egész, indexes pöcsökrõl nem is szólok inkább

mennyiért lehetett elõrendelni itthon a CEt?
és milyen wizzel, könny/nehéz eddig? csak úgy ölöd a mobokat?

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

bélanéni
Viszonylag hangosra tekert fejhallgatóval + jó masinával játszok, ez most nem a dicsekvés helye: csak ezek mellett ELKÉPESZTÕ atmoszférája van a játéknak!!!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Na ilyen hozzászólásokat akarok már olvasni. Meg mint a #31305. Kurvára nem érdekel mennyire lagosak a szerverek / hibaüzenetek / könnyû normál fokozat. Hangulatról akarok olvasni. Köszi szépen <#worship>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Biztos... nem szoktam agyba fõbe dicsérni játékot, de ez mestermunka.. úghy leköt mint a huzat 😄 és ez még csak normál

bélanéni
Nevetséges, amúgy leszarom!
(Best PC game ever.)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Ez meg a másik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szerintem a sok amcsi Rage miatt... tuti lepontozzák amiért gáz volt az indulással 😄 US nál

Van változás a bétához képest? Például: Optimalizálás, másfajta szörnyek, szörnyeknek plusz tulajdonságok, erõsebbek e a szörnyek? Jeweler már most elérhetõ? Mondjuk úgy, mint a kovács, tehát rögtön az elején? Esnek gemek?

Sheltem
(gondolom ez az elsõ pár gyerek az aki divatból lejárat minden sikeres játékot, csakmert a mami nem vette meg nekik elsõ nap)

Sheltem
http://www.gamespot.com/diablo-iii/

61 voteal 7.5 Score.

Hát eddig nem valami fényes a score.

Na igen, nem verseny, csak szépen lassan nyugodtan😊)
Rohadt jó a játék... én már 21-es vagyok wizardal Act 2 végefelé járhatok... majd Act1 végén leteszed a hajad , de többet nem mondok mert spoiler lenne 😄DD megyek is vissza játszani mingyurt..

Avenger
Az adatlapodon meg lehet nézni talán. Karakterválasztón jobbklikk a karaktereden talán.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TVelvet
nekem szorja a sárgákat, esett eddig vagy 9-10. 14 vagyok asszem. 😊
szóval akik éppen most telepítik hogy áll a "Updating setup files" résszel ?
bélanéni
Kib.szott jó a játék, 10/10.
Hogy lehet megnézni mennyit játszottam?
Érzésre 1,5 - 2 órája vagyok online, és a "béta" rész felénél tarthatok.
Ennyit a 10 óra játékidõrõl. Nem tökölök, de mindent megnézek, elolvasok.
Kib.szott jó! <#worship><#eljen>

Sheltem
Gratulálok Tatyla!

Jó játékot kívánok neked <#alien2>