Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
fosgörgeteg az egész.Catalyst 12.4 hotfix.Hotfix a tököm..Ugyanolyan szar az egész,mint elõtte.Szétcsúszik minden,a fények pixelesek,SÕT!Egész modellek tûnnek el..Láthatatlan ellenségekkel harcolok...Act 1 végén voltak helyek ahol már én is eltûntem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Act 2 elején járok, hát eléggé meglepõdtem, mert eddig nem nagyon sérültem, most meg le is csaptak itt az elején 😊
MadWolf#11626
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
battlenet mappája hány mega vagy giga ? mert ahogy nézem oda szedi le az updatet, és nálam még csak 14 megánál tart, és nagyon lassú

Þór vígi þessi rúnar
anti hero
amihez most igy hozzaszolnék ez a indexes launch videonak nevezett akarmi: kb olyan szar lett amennyire vártam...ezeket az idióta balfaszos indexeseket kábé ütni kéne...a végén a GTAIV polos még pofázik a másik láma, de vmelyest éppelméjü 576osnak a polóról, hát megáll az ész
full 0 feeling, szarfos editelés, végig csak ugyanaz pofázik... - de mar maga a helyszín ratyi szvsz - ha meg a haverom ugy kiröhögne mint mikor a 3.sorszamu tagnal volt...hát az is megerne par pofont
full nyomorék az összes aki a videoban szerepelt, nagyon max kiveve 1et, esetleg 2-t - egyszerüen felháborító az egész, indexes pöcsökrõl nem is szólok inkább
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(Best PC game ever.)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
61 voteal 7.5 Score.
Hát eddig nem valami fényes a score.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Hogy lehet megnézni mennyit játszottam?
Érzésre 1,5 - 2 órája vagyok online, és a "béta" rész felénél tarthatok.
Ennyit a 10 óra játékidõrõl. Nem tökölök, de mindent megnézek, elolvasok.
Kib.szott jó! <#worship>#worship><#eljen>#eljen>