Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Remélem a konzolokszervizében is elfogy mire odaérek (18óra)...
írtam nekik egy mailt de kezdek pesszimistán állni a dologhoz <#szomoru1>#szomoru1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Alig pár perce rendeltem meg a játékot a Gamestore-ról. Csütörtökre meg is jön.
Akkor ha jól értem nem is kell koptatnom a DVD-t mert ha játék dobozával kapott CD kulcsot beírom a battlenetbe akkor automatikusan letölti a játékot?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
karim full rare AH ban 10 item bankban 6-8 rare és lvl 24 vagyok.....
A templar -nak ne adjatok addig cuccot amíg nem accept -oljátok le, hogy hozzátok csatlakozzon, egyéb esetben amikor kilépsz a játékból, NEM FOG VISSZAENGEDNI!
A hiba javítása folyamatban.
from Blizzard
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Sziasztok! Aki elõrendelt és a csomagküldést igényelte, azoknak már kifutottak a játékok, vagy a holnapi kiszállítás is csúszik? :\"
A bolt hozzáállása a vidéki vásárlókhoz kicsit se szánalmas.... Mindenkit behülyítettek gondolom, hogy kedden küldik, azt sehol semmi, és nem bírnak szólni se az embernek 😄😄
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
MadWolf#11626
Nem kell se doboz se extra cucc csak CD KEY (ami így talán olcsóbb).
Jelenleg mi a falhozatal? Eddig olyan 15-18-20 ezer körül láttam CD-keyt ami sztem pofátlanul sok miközben az 576-ban 15k a játék. Melyik a legolcsóbb jelenleg?
How much can you take,before you snap?
MadWolf#11626
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
MadWolf#11626
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.