Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nor3i
nekm mind megvan

unknown nick
Megy ez lag nélkül, DH HC karival nyomulok.

mucsácsó
Igen, az tényleg nagy feltörés, hogy minden mob 2000 aranyat dob fixen, és a fegyverek sebzése is fix érték... 😄 Feltörik jó, de minek?!
mukika
ipon kilopta volna a guest passokat? 😄DD nekem is csak 2 wow + d2 lap van...

Avenger
Nekem is ennyi volt, átnéztem mégegyszer a dobozt, és semmi. Az iponnál lopják a passokat ezek szerint. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sziasztok!

Szeretnék kérni valakitõl egy guest passt, akinek van felesleges. Ki szeretném próbálni a játékot, mielõtt megveszem. Köszi 😊

Krisztiam
mindegy én várom, hogy feltörjék nincs 15k-m 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Asia megy, go mindenki oda, hátha az is lehal.. akkor aztán senki nem játszik 😄
Carlos
A bétát még mindig nem sikerült feltörni... szerinted a full-t sikerülni fog? Nemhiszem.

Þór vígi þessi rúnar

BoneDragon
Kb annyira értek hozzá mint te. Majd meglátjuk...

Carlos
neked meg a hozzáértéshez. 😊

Þór vígi þessi rúnar

BoneDragon
Gratulálok a színvonalas megnyilvánulásodhoz. 😊

Carlos
Nálam asszem csak 3 volt, de csekkolom.

2 wow guest pass,
1 diablo 2 + lod.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ostoba vagy... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Daell Drow
biztos hogy csak 2 papir volt? 5 kell hogy legyen. 2db wow, 2db diablo 3. Es 1 diablo 2 +lod kod.
yesname
Legjobb post:
"DIALBO 3 RELEASE DATE 5/16"

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Hahahaha, ha tudnád mekkorát tévedsz. Két teljesen különbözõ dologról beszélsz.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Avenger
Na az elsõ sokkból magamhoz térve, azt kell, hogy mondjam, hogy brutál jó lett ez a diablo 3. 😊
Érdekesség, hogy a CE-mben csak 2 wow guest pass volt és nem is volt diablo 3-as. 😄 Pedig le volt fóliázva meg minden. Bár lehet az ipon mellett a dzsedik kivarázsolták belõle. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

BoneDragon
Kb annyit fog érni ez az állandó internet kapcsolat mint AC-nál... Max 1 hétig bírja feltörés nélkül.

yesname
AZ a durva, hogy bnet Energency Maintance topikban 5 percenként 15 új oldal telik be 😄

én is bent vagyok .. a login szerverrel van valami, aki bent van, annak nincs baja, kilépni nem szabad.

CalebJoe
nemtom talán a hackerek miatt
Aradebil2
egyébként nem ajánlom a hc-t,nekem még SK fight közben akkora laggok voltak mint a ház, 5 mp-re állt egyhelyben futottak a dolgok

Prince23
De ez az állandó internet kapcsolat most vicc?

Nem fogják megcsinálni Blizzék, hogy ne használjon netetm szervert?

illetve a sima sztorihoz MINEK KELL ONLINE???

megy a f@szt... 10 perce retrieving hero list...
Nor3i
nekem nem<#falbav>

Carmang
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem rossz az elsõn a fa-struktúra jellegû skill elrendezés.
Lefogadom, hogy ha így adják ki, akkor feleennyi pampogás se lenne, a "miért kapunk meg minden skillt, ez micsoda hülyeség!" témában.

Az elején meg a UI erõsst hajazott a Torchlight-ra. Vagy a Torchlight nyúlta a D3-tól?

yesname
Merész gyerek lennél, ha ilyen állapotok közt HC karit indítanál 😄

esgerus
Tényleg megy.

Aradebil2
ez az act1 bossfight gyerekek mekkora volt😄
bélanénivel kicsit kemény voltam, én is 3:15 alatt nyomtam act1et,kevesebbre számítottam😊))

Nor3i
<#nevetes1><#nevetes1>jó vicc<#mf1>

unknown nick
Na végre hagyta megkreálni a karim, elkezdem kiélvezni a gamet szép könnyeden HC-n. Semmi rohanás 😊

Zan
Cirka 25 percembe telt,de beengedett...ne adjátok fel gyerekek..! Örüljünk annak,hogy legalább a Ctrl+c/Ctrl+v mûkszik bent a gamen belül..😊! Mi lenne,ha nem..😄!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

már megy.. go befele

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Daell Drow
En is WD-vel kezdtem es tolom, en mar kezdetektol nem epitettem a kutyakra.
Hanyagolom az allatkert felvonulast.
helyette a 2 elsodleges tamadas a tripla poison dart, es az ugralo pokok.
Ezekhez meg Grasp of the Dead es Soul Harvest hasznalok.
Egy tomegben elnyomom a Grasp-t es utana a soul harvest. Kozben dobalom a pokokat, majd arreb megyek es poisional a legerossebb dogoket tamadom. hogy ne csak aoe legyen.
Egyelore ezzel a komboval jol haladok, kesobb kiderul mit er.
esgerus
oké, azt nem lehet vhol beállítani ,hogy mutassa skill választásnál ,hogy fegyver sebzésének hány százalékát adja?

Jaja, még az Authentikációs Kredencet kipipálja és a Heros list-nél behal😄 nembaj, jövõhétre megjavul😄

ProGabe
Középsõnél van olyan csík, hogy
corruption. Szóval gondolkodtak Bioware/Fable szerû szarságban. De jó, hogy elvetették!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hogyan tudom kivenni a varázslatot a secondery attackból???? 😊

Carlos
Próbáld az ugró pókokat... überek. 😊

Þór vígi þessi rúnar

CalebJoe
ja az elsõ jobb lett volna
Same.

Ebben tudna valaki segíteni? #31171
AntiHero
Amíg nem enged be a szerver, nézegettem a "behind the Scenes" dvd-t. Vannak érdekes dolgok. Pl menü/skill conceptek.
Képeket spoilerbe rakom. Érdekes dolgok ezek, de játszani jobb lenne 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Carmang
Nekem most épp logol be, de megállt. Az elsõ két izét kipipálta, a "Retrieving Hero List"-nél megállt.

Lehet, hogy az a tipikus magyar mentalitás, hogy "dögöljön meg a szomszéd tehene is", de engem ez speciel nem vigasztal. Viszont elvárom, hogy ha megveszek egy - véleményem szerint extrém drága - játékot, akkor az elsõ perctõl kezdve tudjak vele játszani!!! Azt nem mondhatnám, hogy túlzottan meglepett, mert sejtettem, hogy valami hasonló lesz, utálom az internetkapcsolatot igénylõ sz*rokat. Én csak single-ben szeretnék játszani, minek ahhoz net???
Mérgemben asszem, felteszem a WoW-ot a vendégkártyával 😊
yesname
Azért ilyenkor látszik meg, hogy igen is a warez teszi tönkre (már amennyire) a PC játékvilágot. Ugye-ugye ha egy játéknak (amit rengetegen vártak is) jó védelme van, milyen PC-s eladásokat tud produkálni?
Na most, ha tudnák az emberek hogy warez verzió lesz belõle 1-2 héten belül fogadni mernék az üzletek polcain azért még állna 1-2 ezer darab.

berlinboy6329
kb,max arra jók..Felrobbantani õket...

nálam most pók, acid cloud, soul harvest, gargantuan meg grasp of dead meg zombi kutya van..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Carmang
Felejtsd el a közelharci fegyvert, a skillek sokkal többet érnek.

Krisztiam
most néztem game.co.uk-n ott sincs már belõle 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus