Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igan LvL 10-tõl. Az értelme az, hogy nem eszetlen rohangálásról szól a gamma. De ha meghalsz vége-annyi a karidnak örökre. Cserébe, hogy valódi értelmet nyer a játék nincs rmah.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ember megvette, várta a napot és a nagy hatalmas Blizz nem indít elég szervert...számomra eddig voltak "tökéletesek" ... most nem azert..de ezt nemertem sehol sem...nem tudnak az eladott példányok után kalkulálni hogy , WTF van?! 😄
nah mindegy...addig Tera-zok tovabb..de azert süritettem a mai napom, hogy ezzel jatszak 😊
Egyutt erzek mindenkivel aki Hatalmas Fan és nem jut be 😞
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
HC karit lvl10-tõl lehet csinálni, ha meghalsz végleg meghalsz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mindegy hogy melyik szerverre lépek majd fel? Vagy melyiket ajánlják? Vagy még nem tudni?
Errõl valaki, aki tényleg ért hozzá, lécíves adna tájékoztatást?
Köszönöm!
\"Hess innen troll.\"
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ergó...
Másik szerveren vannak a kariaid!
Þór vígi þessi rúnar
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jó tudom ott a multi na de akkor is.
Egyébként single playerben megy attól hogy a szerver idõnként ledobál?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Birkus Maximus
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/the-first-to-complete-normal-difficulty
Ennyit ér az online single ... legalább tolhatná az ember a gépén, de még azt sem.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ám elõbb beengedett a karakterválasztó képernyõig, de nem volt ott a karim...
remélem csak vmi bug volt...
Torrentet nem tud valaki ahol fennvan a full verzió?