Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Good luck a hardcorehoz!! kb 8-10x haltam már meg normalon és még nem végeztem😛😊

Cuccok nagy része inkább a többi fokozaton fog esni..

Egy érdekes kérdés.Ha az acti-blizzard becsõdöl mondjuk holnap után akkor.Akkor ki hogy fog játszani a diabloval?Barom kérdés csak azért tettem fel mert én pl nem látom értelmét a netkapcsolatfüggõ játéknak.Ezért lenne jó ha valaki egyedül akarná nyomni akkor belép a single kampányba és go minden netkapcsolat nélkül.
WD-vel egész játszható 500-as pingel is 😊
unknown nick
"Engem az érdekelne, hogy eljutottam az elsõ karimmal lvl10-ig, utána indíthatok egy ujjat hardcore fokozatba, vagy hogy van ez az egész, van különbség, ha van miben, és nem lehet elsõ karitól nehéz fokozaton kezdeni?"

Igan LvL 10-tõl. Az értelme az, hogy nem eszetlen rohangálásról szól a gamma. De ha meghalsz vége-annyi a karidnak örökre. Cserébe, hogy valódi értelmet nyer a játék nincs rmah.

srácok biztos ez a koncepció,hogy lvl 30-on ACT4-ben lvl 9-15-ös cuccokat dobál??:S(((((

Gemet kaptatok 9 es szintig cathedral 3 pályáig? Mert én nem gyûrût se amulettet se, szett tárgyat se. Bétában is így volt akkor ez maradta teljesben is?
PiszkosFred
Azert tegyunk fel a masik kerdest is, mit csinal a Blizz azokkal az esetleges extra serverekkel kb egy honap mulva, amiket most allitottak (volna) be, es amelyre nem lesz szukseg, ha a kezdeti lendulet picit csendesedik, es a jatekosok szama beall egy kozelitoleg allandonak mondhato - nagyon szep nagy, de nem extreme magas mint most - szamra?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Engem Ázsiába elsõre beengedett.
GRT 😄

Ember megvette, várta a napot és a nagy hatalmas Blizz nem indít elég szervert...számomra eddig voltak "tökéletesek" ... most nem azert..de ezt nemertem sehol sem...nem tudnak az eladott példányok után kalkulálni hogy , WTF van?! 😄

nah mindegy...addig Tera-zok tovabb..de azert süritettem a mai napom, hogy ezzel jatszak 😊

Egyutt erzek mindenkivel aki Hatalmas Fan és nem jut be 😞

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

zzeN
Csak sorjában lehet végigvinni, nem lehet a legnehezebben elkezdni. A sorrend normal, nightmare, hell és inferno.
HC karit lvl10-tõl lehet csinálni, ha meghalsz végleg meghalsz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Számolják a dodót asztalnál ülve 😄😄

kíváncsian várom az elsõ halált (persze minden rossz szándék nélkül<#eplus2> )
Kíváncsi vagyok mi zajlik ezekben a percekben a Blizzardnál. Megy az új szerverek beszerzése ezerrel. 😊

Mindegy hogy melyik szerverre lépek majd fel? Vagy melyiket ajánlják? Vagy még nem tudni?
Frankie87
Beengedett!! És a kari is megvan😊
Csak próbálgassátok, jó lesz az.

a single után milyen lehetõségek vannak? mármint a multi mit takar?😄 újra végigvinni haverokkal?
csokicsiga
Engem az érdekelne, hogy eljutottam az elsõ karimmal lvl10-ig, utána indíthatok egy ujjat hardcore fokozatba, vagy hogy van ez az egész, van különbség, ha van miben, és nem lehet elsõ karitól nehéz fokozaton kezdeni?
Errõl valaki, aki tényleg ért hozzá, lécíves adna tájékoztatást?
Köszönöm!

\"Hess innen troll.\"

Erre vártunk régen már éjjá éjja ooo,a szervere ledobál óóóó de kva jó,vegyétek meg azonnal mert ez a Diablo <#nevetes1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Ha visszamész az európaira meglesznek a karijaid, lévén a szerver tárolja õket
Carlos
Az, hogy ha józsi haverodnál megcsinálod a tévét, akkor pityunál még szar marad.
Ergó...
Másik szerveren vannak a kariaid!

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
Nem hogy orulnel, kaptal meg egy szabad estet, mert ha holnapra osszekalapaljak vegre a servereket, nincs megallas. Hasznald ki a mai ajandek ejszakat 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ok, majd csinálok screenshotot, ha már mennek a szerverek rendesen .. addig nem merek kilépni wicsdokiból

Prince23
Most is a hakkereket nézik, nem a saját felhasználóit 😄

Frankie87
Nekem 20 perce csak 37-es errort ír ki..:S

Na mos átváltottam asia szerverre és minden eltûnt se karakter se semmi.Éppen végeztem Leorical.Nehogy már újra keljen kezdeni eszem megáll.Most mi van?
mucsácsó

ennyi... :S 😄DDD
Nor3i
Baszik beengedni<#falbav>
es amig nem jutsz be single-zni se tudsz

Frankie87
EU-n volt és van is.

Nemmáááá,megvenni egy vagyonért és 10 óra alatt végigtolni?<#nevetes1>
Jó tudom ott a multi na de akkor is.
Egyébként single playerben megy attól hogy a szerver idõnként ledobál?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Birk@
Nem lehet, hogy átállítottad amerikai régióra a beállításokat? (vagy eddig volt ott, és most EU-n van)

Birkus Maximus

BoneDragon

Aradebil2
aki mondta h 10 óra alatt befejezte, az küldheti incgamersnek,mert egyelõre 12 óra körüli amirõl van kép is
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/the-first-to-complete-normal-difficulty

Eventekrõl van valahol valami leírás?

Laza
Na, végre le tudtam ülni, hogy elkezdjek játszani, erre nem megy 😞
Ennyit ér az online single ... legalább tolhatná az ember a gépén, de még azt sem.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ZsZso
Én se nagyon kaptam achi -t. Nem is értem...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Frankie87
Most karbantartás van azért nem megy?
Ám elõbb beengedett a karakterválasztó képernyõig, de nem volt ott a karim...
remélem csak vmi bug volt...

TurboX
másnál is vannak achi gondok? Leoric kill után (amit a starterrel kezdtem) nem kaptam egyet sem és act2 elején járok :S
legalább a szerverre felengedett (:
Voyager5
nemrég tolták ki 😄
zsír. error 75 (:
Daell Drow
mennyi van meg hatra az 1 ora karbantartasbol?
Birk@
engem is, legalább is a karakter képernyõig, most itt van helybetopi ^^

Birkus Maximus

TurboX
no, engem most beengedett
vicc ez az installer 5 gb után kifagyott, folytatta 3.5 gb-nél most megint kifagyott párszor és kezdi 80mb tól nevetséges pedig már X órája ezzel szarakodok.
Torrentet nem tud valaki ahol fennvan a full verzió?

Nor3i
nem

TurboX
szintén ájponos, szintén 2 wow pass + dio2+lod

ezek szerint szar van a palacsintában
Voyager5
na lassan beengedhetne, mert elfog fogyni a sör, 1 perc játék nélkül 😄
Nor3i
És nem megy a szerver buzy

Carlos
ipon CE?

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Mondjuk felõlem ki is vehették, megéri így is a 8000 forintos olcsóbbságot. 😊 De le volt fóliázva a doboz, szóval nem tudom hogy vehették volna ki. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu