Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ATI HD4890 kártyám van, 12.4 Catalyst és nincs hotfix. Úgy voltam vele, akkor teszem fel, ha baj van és lám nem volt ! Hotfix nélkül elsõre ment minden hibátlanul.

Avenger
Vagy mindenki inkább kialudta magát, mert annyira reménytelen volt a belépés. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Supported a 4670, barátomnál ugyanaz a kártya XP-vel és ezer éves driverrel megy a játék - nekem Win7 alatt, legutolsó hoptfix driverrel meg "not supported" - mikor a hotfix driver pont ezt javítja. Poén hogy a béta régebbi driverrel is ment... 😞 Most várok új ATI driverre vagy veszek új videókártyát...ba.

TSW: Tunderke

BaLeeX
Összesen 58 hozzászólás egész éjszaka?
Ez azt jelenti, hogy legalább éjszaka nem volt gond a szerverekkel. Helyes. <#gonosz1>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Frankie87
Hálás köszönet!

Daell Drow
Ctrl + R az FPS mutatas.
Frankie87
Oké köszi szépen!
Még olyan kérdésem lenne, hogy az fps-t be lehet állítani, hogy jutassa a game? Optionsba nem találtam...:S

Maak
Alap, feher, itemeknel nem kapod ahogy eszrevettem, rare, sarga/arany itemeket meg nem biztos, hogy bealdoznek.😊Hullik a kek nem kell beszarni, nem lesz gondod vele, viszon neha jobb targyat talalsz mit amit craftolni tudsz.Ja es a kovacsot fejleszteni is lehet/kell nem keves goldert.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Frankie87
Csak kék itemeknél kapom? :S

1 órát játszotta most vele. Egybõl beengedett, néha azonban volt lag.
Maak
tegnap reggel 8 korul lazan belogoltam es minden roccenes nelkul ment delelott, utana egy korul logoltam vissza es este nyolcig nem dobott ki

azt tudom, hogy 6 korul (du) volt karbantartas, amikor is nem lehetett belogolni kb egy ora hosszat...azt, hogy ma mi lesz azt nem tudom, mert elvileg blizznel szerdan van karbantartas...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
a kovacsnal keresd meg a salvation fulet es ott aldozz be kek targyat, azert fogsz kapni uvegcset...

nalam egyebkent teljesen jol fut...konfigom 4 eves lesz alapertelmezett beallitasok alatt,(majd otthon megnezem mi az alap)teljesen jol megy...

coolpet
Sziasztok!

Mehetek mar a boltba az aruert? rendben vannak az eu szerverek?

Vagy meg mindig egy tucat problematikaval szembesultok?

Battletag: coolpet#2467

Frankie87
Üdv!

Kezdõ vagyok még diablo terén, olyan kérdésem lenne, hogy a kovácsnál ahol fejleszteni lehet a fegyvereket, szükség van valami kis üvegre... azt hogy lehet szerezni?
Köszi

Megy a szerver újra.. 😊
sz4bolcs
engem? :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

RangeR
Á, végre látni lehet pár balfasz teljesítményét! Sírunk a gyönyörtõl, hogy láthatjuk a screenshootokat arról ami nyilván a többi tízezernek sosem lesz 😄 Csodás! A többiek nem játszanak, nem is azért vették, kimondottan örömködnek, hogy nézhetik pistiék képeit és tudhatnak róla, hogy-hát õk aztán már hol járnák -bár ez ki a lófaszt érdekelhet valójában ?!

sz4bolcs
"OMG, thanks blizzard for the maintenance.. Now I can eat + bio + take some fresh air outside.. 😊"

sz4bolcs
...va annnnyukat, már majdnem öltem a skeleton kinget nighton ;Ð

jajah 😞

azért hajnal 4-kor lekapcsolni a szerót ...nem szép dolog CCC
RatBaG
próbáltam, nem történt semmi. nem klikkelhetõ...

Per Aspera Ad Inferi.

hp kevés lesz nightmare-re

mucsácsó
Ha már így példálózunk a Titan Questtel: eleinte voltak problémák vele, tökéletesen emlékszem...csomószor kifagyott/kivágott az asztalra random, és memóriabeli problémákat okozott a játék az akkori SecuROM védelemnek hála - amit egy késõbbi patchben egy az egyben levakartak róla, mert az okozta a hibákat... 😛
Cumshot
Leviszed õket a Lujza utca 9.-be, ül ott egy bölhös cigány egy sámlin (mindig ott van, köteg húszezres szokott a kezébe lenni meg minden ujján f4szomnyi vastag gyûrû), neki add oda õket, tudni fogja mit kell tenni.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Hali nem tudom olvastátok de ugy tûnik akinek 12 es hibakódja van simán mennyen a bnet oldalára és változtasson jelszót ez megoldja a hibát nem hogyan és miért de nekem tökéletesen megy mostmár.
Zan
Azért nem tudom,bármennyire is szerettem én is TQ-t,azért ne hasonlítsuk már össze a kettõt...most komolyan...ezt gondolom viccnek szántad..!

Szerintem legkésõbb hétvégéig minden tökéletesen mûködni fog...csak belerázódnak majd a blizzesek. Türelem.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

amugy, buktam volna mert nem lett meg a 3k hsz ma 😊 - eddig jó a topik, de nem kiabalom el, mindenki jatszik, alszik, jatszana 😊 majd jön az áradat vagy nem ?

Pretorian
Megnézegettem ezt a magyar nyelvû dobozt + kézikönyvet kicsit itthon, hát nem vagyok pofára esve sem a fordítástól, sem a booklet minõségétõl.
A doboz maga igényes, dombornyomott kialakítású, akárcsak a Diablo 2-é anno, de annál jóval kisebb. Ezzel nincs is probléma.
Viszont a fordítás rettenetesen ratyi lett, helyesírási hibák is vannak, még a doboz hátoldalán is akad egy. Elkezded olvasni a karakterek háttértörténetét, és sokszor összefüggéstelen, idétlen félrefordításokkal találkozol melyek nagyrészt annak tudhatók be, hogy a mondatok, illetve az azokban elõforduló kifejezések nem a játék világának kontextusában lettek fordítva. Esküszöm megcsináltam volna ingyen normálisan.
A kézikönyvön meg látszik hogy spórolni akartak a festékkel. Hiába nyomták magazin papírra, ha a 300 dpi-t meg sem közelíti a minõség.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

CalebJoe
ráklikkelsz a banner-ra
RatBaG
a bannert hol lehet megváltoztatni? (unlockoltam volna a hivatalos oldalon minden classhoz...)

Per Aspera Ad Inferi.

Pretorian
Ez milyen lol már hogy Mac alatt supported a 4670, Windows alatt viszont nem...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

oneal1
hogy tudok 3 gembõl egy jobbat készíteni?

!Forza Ferrari!

És b+ nem megy... 😊

legfrissebb, legutolsó driver.
rage
VGA driver mikori?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Körülbelül 3 hetes a windowsom. Semmi hülyeség nincs rajta. Megint rakjam ujra? Ez is ennyire befolyásolná? Maximum hétvégén tudom megcsinálni, bár nem vennék rá mérget, hogy jobban menne.
Sõt, béta ugyan így ment mint most, újraraktam a windowst és nem javult semmi, ugyan olyan volt. Ez volt Április 28-29 körül...
Szóval nem tudom mi az isten baja lehet.
Nemtom volt-e, de Win7/Vista és pár ATI kártya (pl az én 4670-em) = unsupported video card. A legeslegutolsó hotfix driverrel menni fog:
12.4a hotfix driver

Gyõzikéket mindig jobban bírtuk. Most vagyok az Act 4 csontbársony részénél..
myl0
nah megvan ... 5 óra 37 perc alatt toltam ki az act 1-et. Én is el leszek ezzel egy darabig. Barbar LVL 15

<#eljen>

Prince23
ÚJ PATCH jött!

myl0
Hol tudom +nézni mennyi idot jatszottam vele?

Tatyla
jah azt nem néztem 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
act 1be is van faluba. A kovács felé ha mész ott áll

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
act 2-töl lesz árus

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Nyah, 3 óra és 10 perc alatt jutottam el a csonti királyhoz....<#zavart1>, szóval nekem tuti hosszú játék lesz

Hol lehet találni egyébként olyan lötyiket amivel meg lehet változtatni a karakter ruhájának a színét?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
ahogy a bill kiosztást látom balkezes lehetsz 😊

nah holnap ACT 4.....most igy áll a kari 515-ös DPS 31-en szakadásig vagyok rareval...egy csomót eladtam /bár azthiszem buktam azt az 5-öt ami AH ban volt,mert vagy bugos AH vagy elvesztek:S/
A Gem is jól esik szerintem

ami bosszantó,hogy még ezen a szinten is lvl 9-15-re is dob cuccokat!😞((

Az én laptopom, amin most játszok, ugyanilyen, csak ati 5650 van benne. Tökéletesen megy medium-high-on (alapértelmezett grafikával, nem állítottam rajta). Nálad sem hardver gond lesz szerintem.