Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem ha valaki jár elõlrébb. A jewelert ha 10esre fejlesztem tud magasabb szintû gemekbõl (radiant) még magasabb szintet csinálni? Mi a top az ékszerésznél (csakhogy érdemes e áldozni rá, most azt hiszem 4es).
Amúgy én hiába vagyok hell act1 elején, legendary még nem esett. Jócskán játszottam egyedül is és partyban is(2-4 player). Na sebaj, késõbb jobban fogok neki örülni 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
level 57 a a barbárom, hell act3-ban járok 62 óra 11 perc játékidõvel, és még nem esett set, se legendary item xddd Ami nekem tulajdonképpen tetszik, hogy nem túl gyakoriak ezek a cuccok.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Kb ugyanennyi. Mondjuk itt az AH könnyít sokat. De a kieg nélküli Dio2-t hasonlítsd a kieg nélküli Dio3-hoz.
How much can you take,before you snap?
No kész lett a videóteszt sajnos csak Act 2-t tudtam mutatni már csak a spoilerek elkerülése végett is meg idõhiányában eddig jutottam.
nem használt,most bontotta ki barátom a dobozt...
No one can stop Death!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
am gemeket elég gyakran dob nem? csak mert esett még egy, megint sima mob-tól
How much can you take,before you snap?
Még egy kérdés az aukciós házba, hogy lehet DPS -re keresni? Elég sok fasságot hoz, jó lenne valahogy min dps -t megadni, vagy van csak én nem találtam?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Normálon még életet sem kellett töltenem boss fightoknál, itt meg volt már, hogy szégyen szemre visszakergettek egészen New Tristramig...
Ahol szembesültem vele, hogy utánam tudnak jönni a városba is <#nevetes1>#nevetes1>
Cathedral level 2-n meg 3. nekifutásra tudtam lenyomni egy csoport fagyasztós csontit... lesznek még itt izgalmak, úgy érzem 😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
1. Hunternek mi a legjobb? 2 kezes nyilpuska + tegez vagy két 1 kezes nyilpuska.
2. Multiban csak az éppen szintünknek megfelelõ pályát tudjuk vinni? SK legyõzése után csak az elõzõ 2 pályát tudtam vinni mulitban.
3. Aukciós házban böngészés közben néha eltûnnek az itemek... Gondolom ez szerver hiba lehet.
am legközelebb odairhatod hogy kissebb spoiler vagy nem a sztorival kapcsolatos mert kicsit félve nyitottam le 😄
Kiszedni a jeweler-nél tudod,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NM partizashoz keresek egy partnert, Act 1 elejen jarok. TS, max kockulas egesz nap. PM ide.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Van most egy 33-as barbárom. Normalon végigvittem, Diablo nem volt valami könnyû. Most nightmeren kezdtem el, és nem valami erõs. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen skilleket használjak? Jól jönne valami tipp, passive és active skillekre is. Dual kardot használok.
Köszi elõre is!
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
2. ahogy észrevettem a followerek csak azért vannak hogy buffoljanak téged, vagy debuffolják/cc-zzék az ellenséget
Pappa#2573
Am milyen ritkán esnek gemek? és hogy van most? a kis gemekbõl össze lehet rakni a nagyobbakat? és a kovácsnál tudom kiszedni a cuccból ha már beleraktam? mert most estt egy act 2-ben 😊
Vagy úgy érted, hogy így sem?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nektek sem írja ki a skilleknál a sebzés mértékét wizard esetén? A hivatalos oldalon a skill calculatornál kiírja, de játékban nem.
A másik, hogy a templarnak nagyon kicsi a sebzése, fegyvertõl függetlenül.
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
Részletek pm-ben.
Nekem 18 óra... havernak is... többen is ilyen idõket írtak.
Lehet lecserelni kb az egesz pancelzatot es fegyverzetet. Milyen lehet az inferno?😮
Erdekel vkit legendary daemon hunter offhand cucc?
!Forza Ferrari!
Bocs hogy közbevágok de valaki tudna adni egy guest pass-t hogy leszedhessem a starter edition-t és kipróbálhassam a híres-neves játékot? 😊