Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Set item eléggé különbözik, hagyományos sapka helyett cézári babér lett a fejemen 😊

Sheltem
Hell ACT1 elején vagyok amúgy (lvl51 barbár).

Kérdésem ha valaki jár elõlrébb. A jewelert ha 10esre fejlesztem tud magasabb szintû gemekbõl (radiant) még magasabb szintet csinálni? Mi a top az ékszerésznél (csakhogy érdemes e áldozni rá, most azt hiszem 4es).

Amúgy én hiába vagyok hell act1 elején, legendary még nem esett. Jócskán játszottam egyedül is és partyban is(2-4 player). Na sebaj, késõbb jobban fogok neki örülni 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
2 fázisban jön elõ a tûz.. Elõször csak elkezd izzani akkor már tudod és arrébbszaladsz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

butcher ellen valami strategi? mar 2* nyomott le. az a ki***ott tuz ami alatta van allandoan.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

sz4bolcs
valakinek van infója arról, hogy a lenegendary és a set itemek mennyire változtatják a kari kinézetét a játékban?

level 57 a a barbárom, hell act3-ban járok 62 óra 11 perc játékidõvel, és még nem esett set, se legendary item xddd Ami nekem tulajdonképpen tetszik, hogy nem túl gyakoriak ezek a cuccok.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

unknown nick
"Most úgy kíváncsiságból kezdenék egy dio2 karit tisztán, hogy mennyi idõ alatt jutna az hell act3-ra..."

Kb ugyanennyi. Mondjuk itt az AH könnyít sokat. De a kieg nélküli Dio2-t hasonlítsd a kieg nélküli Dio3-hoz.

csak a kulcs a lényeg, azt meg bneten kell aktiválni. azon kívül onnan telepíted fel ahonnan akarod

How much can you take,before you snap?

Diablo III videóteszt

No kész lett a videóteszt sajnos csak Act 2-t tudtam mutatni már csak a spoilerek elkerülése végett is meg idõhiányában eddig jutottam.
minimize
kérdés: melyik verzióra jó a guest pass? a hivatalos oldalról szedett új,angol nyelvû telepítõs verzió nem fogadja el.létezhet ez?
nem használt,most bontotta ki barátom a dobozt...

No one can stop Death!

De ha torrentrõl töltöm le azt is elfogja fogadni az eredeti?
Guest passt keresnék ha még lenne valakinek. Elõre is köszönöm.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Kandurex
jah az igaz..hm..érdekes, alig van 50-60 dps feletti cucc a wizardomnak 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

XenHai
Van értelme mf karit csinálni? 84%mf em van és még csak annyit vetteem észre belõle ,hogy sûrûn halok...
elitehun
be tudod állitani hogy dps szerint rendezze csökkenõ vagy növekvõ sorrendbe.

am gemeket elég gyakran dob nem? csak mert esett még egy, megint sima mob-tól
gyakorlatilag az összes létezõ torrent oldalon fent van az installer

How much can you take,before you snap?

Kandurex
haj, ja értem...nem is nagy baj. thx

Még egy kérdés az aukciós házba, hogy lehet DPS -re keresni? Elég sok fasságot hoz, jó lenne valahogy min dps -t megadni, vagy van csak én nem találtam?

Tatyla
42-es DH build ötleteket várnék 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hja és a vicc ,hogy ezek mellett meg úgy lenyomja a netet ,hogy mást alig lehet csinálni! Ez normalis?
mindig elekzdi 900 körül tölteni és vissza lassul 100-200-ra . szóval omg
nem tudok olyan oldalt ahonnan lelehet töltenai diablot mert a bilzardos launcherral 100-200 kbyteval jön. aztán ha most letöltöm és ez is erroros lesz mivel egyik megoldás sem segített amti fórumokon meg hivatalos odlalon írtak . most ha megint nem fog mûködni 12-14 óra latt jön le. vicc.
Amilyen könnyû volt normálon a játék, annál jobban kezd izgalmas lenni nightmare-en 😄

Normálon még életet sem kellett töltenem boss fightoknál, itt meg volt már, hogy szégyen szemre visszakergettek egészen New Tristramig...
Ahol szembesültem vele, hogy utánam tudnak jönni a városba is <#nevetes1>

Cathedral level 2-n meg 3. nekifutásra tudtam lenyomni egy csoport fagyasztós csontit... lesznek még itt izgalmak, úgy érzem 😄

nagyon megköszönném 😊 írtam privit

setuh
Maradt meg egy guest passom ha valakit erdekel meg.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

A social tab-on jobbklikk a nevére, és view hero/profile/achievments.

nincsen, Incgamers
Kérdések:

1. Hunternek mi a legjobb? 2 kezes nyilpuska + tegez vagy két 1 kezes nyilpuska.

2. Multiban csak az éppen szintünknek megfelelõ pályát tudjuk vinni? SK legyõzése után csak az elõzõ 2 pályát tudtam vinni mulitban.

3. Aukciós házban böngészés közben néha eltûnnek az itemek... Gondolom ez szerver hiba lehet.
Kandurex
A D2 volt olyan küldetés, hogy socket -et lehetett rakni tárgyba, itt nincs ilyen lehetõség? Nem találtam 😞 eddig....(act iv)

Carmang
Csávók, a barátok profiljait, és acsívmentjeit hogyan tudom megnézni?

elitehun
ja persze, el is feledkeztem a jeweler-rõl 😄
am legközelebb odairhatod hogy kissebb spoiler vagy nem a sztorival kapcsolatos mert kicsit félve nyitottam le 😄
Ja, és igen, lehet upgrade-elni is, 3 egyforma gem-bõl lesz egy szinttel jobb.
Gemek viszonylag gyakran esnek, bár a wizardomnak sosem lehet elég Topaz-a, a többibõl viszont csinos kis gyûjtemény kezd alakulni.
Kiszedni a jeweler-nél tudod,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õt act2 közepe táján kapod meg
elitehun
valaki? 😊
2: followerek kifejezetten alkalmasak a treasure goblin-ok ijesztgetésére is, különösen rare monster pakkok környékén 😊
Mydgard
Udv!

NM partizashoz keresek egy partnert, Act 1 elejen jarok. TS, max kockulas egesz nap. PM ide.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Frankie87
Üdv!

Van most egy 33-as barbárom. Normalon végigvittem, Diablo nem volt valami könnyû. Most nightmeren kezdtem el, és nem valami erõs. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen skilleket használjak? Jól jönne valami tipp, passive és active skillekre is. Dual kardot használok.

Köszi elõre is!

Köszi a CTRL-t, nem tudtam róla 😊

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

elitehun
vagy a körül-i monkkal 😊
elitehun
am 18-as monk-al nektek mennyi a dps-etek?
elitehun
am az elmúlt 5 percben esett 2 rare 😄 41%-os mf-el
1. options/gameplay/show advanced tooltips-et kipipálni, akkor írja

2. ahogy észrevettem a followerek csak azért vannak hogy buffoljanak téged, vagy debuffolják/cc-zzék az ellenséget

Pappa#2573

elitehun
ja a followereknek mindig is kicsi lesz a sebzésük, és állitsd be az options-ben gameplay alatt hogy show advanced tooltips, és akkor irni fogja.

Am milyen ritkán esnek gemek? és hogy van most? a kis gemekbõl össze lehet rakni a nagyobbakat? és a kovácsnál tudom kiszedni a cuccból ha már beleraktam? mert most estt egy act 2-ben 😊
Fpocok
CTRLt nyomd meg, mikor ráviszed az egeret a skillre és akkor kiírja...
Vagy úgy érted, hogy így sem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

2 kérdésem lenne:

Nektek sem írja ki a skilleknál a sebzés mértékét wizard esetén? A hivatalos oldalon a skill calculatornál kiírja, de játékban nem.

A másik, hogy a templarnak nagyon kicsi a sebzése, fegyvertõl függetlenül.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Aktivált Diablo III+ Sc2 17ezerért.
Részletek pm-ben.

Fpocok

Fpocok
Pedig úgy néz ki.
Nekem 18 óra... havernak is... többen is ilyen idõket írtak.

oneal1
Nagyon baba ez a hell😄

Lehet lecserelni kb az egesz pancelzatot es fegyverzetet. Milyen lehet az inferno?😮

Erdekel vkit legendary daemon hunter offhand cucc?

!Forza Ferrari!

Na midn1 letöltöm újra holnap jelentkezem ha mûködik. kafa ,hogy 40 fontért ennyit voltak képesek össze hozni ,hogy 120 kybetal jön le 8)) 8)) na majd késõbb . addig jó gamet nektek 8)
csokicsiga
Ha megmondod, hogy tudok adni, adok.

\"Hess innen troll.\"

Hali.
Bocs hogy közbevágok de valaki tudna adni egy guest pass-t hogy leszedhessem a starter edition-t és kipróbálhassam a híres-neves játékot? 😊