Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja így könnyû szórni a zsetont...
elitehun
bakker, 43%-os mf-el csak úgy dobálja a rare cuccokat
sz4bolcs
Na, most végre kiderült, hogy honnan van a treasure goblinoknak arany a zsákjukban. xDDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

minimize
ezzel a hibakóddal indul, ergo vmiért nem felel meg neki a quest pass:
"this battle.net account does not have a Diablo III. license attached to it. (error 12)
segítene valaki? köszönöm.

No one can stop Death!

SpeedXHUN
De igazad van
akkor azért halok meg mindig lehet😄
Kipróbálom

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Aradebil2
EVE online😄

TurboX
"...Elõre félek a Hell-tõl, hogy ott mi lesz."

a nightmare csak egy Pony Land, a hell-hez képest... 😄
Üdv!Tûnt már el aranya valakinek?Tegnapról mára eltûnt 30000aranyam...
Aradebil2
+WD is sámánnal, syphonnal,batsel stb, csodálkoznék ha nem lenne minden kasztnak vmi healelõs rúnája

Aradebil2
monk

sz4bolcs
De ez akkora f@sság, hogy nehéz vagy könnyû a játék.
Annyira attól függ, hogy mi van rajtad. Persze championok izzasztanak, meg sokszor gyüesség kell hozzájuk de azokhoz kb. minden szinten.

Szal szerintem nincs ilyen, hogy nehéz, vagy könnyû játék, csak gyenge statok (vagyis tárgyak).

csokicsiga
Valamelyik kaszt tudja magát valamely módon healelni?

\"Hess innen troll.\"

Carlos
Nightmare Diablo megölve.
Az esetek 90%-ban amikor haltam akkor az a földre rakott kék lézercsík miatt volt... Elõre félek a Hell-tõl, hogy ott mi lesz.

Statok:

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
tyûha... Az nem lehet hogy tönkrementek a cuccaid? Az árusnál javíttasd meg õket!

SpeedXHUN
Ha az invertorymba az emberemen minden piros kocka,akkor az pont azt jelenti nem?😄

Aradebil2
sosem voltam ncore-os,és iponból is csak ritkán vásárolok,szal vak vagyok ebben a tekintetben😄

TurboX
az elsõ értelmesebb item hell-en, sima mezei csontiból offkorsz (a brutális elit pack-ek akik ellen néha vért izzadok pedig dobják a kék szemeteket).. szokni kell még ezt a drop rendszert..
SLICK
én is túléltem, de egy Angel Wingset akkor is be akarok szerezni 😄

SLICK
hát nagyban függ milyen felszerelésed van, ha kevés az armor, akkor hamar megcsapkodhatnak. Ill. ha kevés a fegyvered sebzése is akkor ugye nem bírod megölni õket vagy csak nagyon nehezen...

Broafka
hát csak nem halok bele 😊 köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SLICK
semmiben sem, csak nem kapod meg a CE-hez járó plusz dolgokat: Dye-s, Angel Wings....

unknown nick
Ezt a vak is látja lol.

Ne is mond, nigthmare act3bol dungeon, 3 affixes rare boss+3 add, vampiric+ molten +xtra hp. Barbarral ketten fel oraig kiteoltuk a rohadekot mert minden tuztocsa erintesre irgalmatlanul healelodott vissza a boss is es az addok is. Raadasul kurva mozgekony volt, allndoan korbe rohangalt hogy tutira belerjunk a tuzbe. Komolyan, amig ki nem raktam monkon a Healing mantrabol a pajzsos runat addig szo szerint vert hugyoztunk az ilyen packoknal.
SLICK
Másodjára újraindítva "Initializing...", a PLAY gombra is nyomhatok már, de akkor sem történik semmi :|

SpeedXHUN
Lenne egy olyan kérdésem,hogy level 11 vok és azt hiszem darko moon törzs földön kell mennem(ilyen vaddisznó féle nép,szarvakkal😄😄)

Na itt állandóan meghalok,akármi jön,alig tudok megölni vkit,nem sebzek eléggé....Ilyenkor mi a teendõ?Menjek vissza "könnyebb" területre és öljek,hogy szintet lépjek,vagy a leveles kis pályákat vigyem végig?

Broafka
jó de az most miben más? mármint így játékban (tudom, hogy a collector's edition-ökhöz járnak ilyen figurák, meg hiper-szuper kézikönyvek, stb) de miben korlátoz ezen kívül?

Aradebil2
abban hogy nem Collectors

Aradebil2
akkor megdõlt az elméletem,kisebb árréssel adják akkor.
pedig ez magyarázat lehetett volna arra,hogy csomó embernek miért US volt alapból beállítva szervernek

Broafka
nah megvan a játék. Ez most mit takar, hogy (Standard Edition) ez most miben korlátoz?

Sheltem
Annyi van írva a cdkulcshoz hogy EU.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PiszkosFred
Turelem, varj meg picit. Ha nagyon nem akar mukodni, akkor probald meg ujra, de renszerint a varakozas jobb megoldas, megelozendo ak esobbi errorokat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Meg keruld el a chargeot, mert az is fel tud kenni a falra, es ha kozben tuzes lesz a talaj ahova lok a charge, akkor elment egy poti cd feleslegesen 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Aradebil2
?😄 errõl lehet valahol olvasni kicsit bóvebben?😄

nem biztos hogy legális vállalkozások
ipon pl akit mindenki éltet az olcsó CE árért, az ncore pénzmosodája

Aradebil2
valszeg a kis boltok usából rendelhették,mert a 60 dollár már 13k.
sheltem a te tokodban enGB van írva?

SLICK
Mi lehet a gond?

A Blizzard Launcher Update már vagy 20 perce 0%-on van, semmi jele hogy töltene is valamit.

Zsoltika 007
Más érdekes módon megoldja valahogy...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nem olcsó ezt beszerezni, egy 60 eurós játékról beszélünk

Sheltem
Amúgy nem tudom figyeltétek e konzolokszervizénél az árakat....
Indult 11999rõl aztán lett belõle 12790 amennyiért vettük is 15én.

Utána volt, hogy raktárkészletrõl elfogyott majd megint lett raktáron és 13990 Ft. Most meg nézem és 14490 Ft 😊 Sutyerák egy cég...(de azért örülök, hogy angol példányt kaptam tõlük).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

unknown nick
Belialt egyedül csináltam és majdnem meghóttam 😊

Nagyon meglepett a szûk tér: köp, csap, meteor. Az mentett meg, hogy oda tudtam bukfencezni egy globe-hoz, 5mm HP-val, már úgy éreztem itt vége.

oki. sikerult. thx.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

clio1616v
közvetlenül normál diabló elõtt esett egy legendary monkos boxer 30as szinten

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

sz4bolcs
lol, amikor látod, hogy elkezd forrósodni a talaj, akkor kifutsz arról a részrõl, utána vissza. Kb. ennyi taktika kell az agyatlan butcherhez.

Hellen amúgy ami nagyon para volt, az coop módban 4-en Belialt kinyírni. 4 emberre dobálja azokat a zöld meteorokat, ...kerüld ki...xddd Kb. 20 percig nyomkodtuk a gombokat, és volt, mikor 3an haltunk, és az utolsó életben maradt karakter 1/3 hp-val futkorászott újraéleszteni minket. xDDD A körmünket rágtuk és vért izzadtunk.

unknown nick
Nincs összehasonlítási alapom, annyit tudok, hogy másik szerveren megy ne lagoljon annyira. A general chat-ról az info.

Sheltem
Nincsenek. Se charm se torch.

clio1616v
a hardcore karakter jobb droppokat is kap? vagy csak fun, hogy meghalhat?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

unknown nick
Nekem már 2 alap legendary esett ládákból.

Sheltem
Amúgy akik normalra írták, hogy túlontúl könnyû (emlékszem jópáran sírtak emiatt) várom a véleményüket majd nightmare act3-act4 körül 😊 Én AH ból vett cuccokban mászkáltam de voltak olyan champion groupok beszarás....Reflect damage, teleport, immune bubik stbstb. Nem egyszerû 😊

skinnyman
Charm-ok nincsenek a játéban?

Regards,