Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"this battle.net account does not have a Diablo III. license attached to it. (error 12)
segítene valaki? köszönöm.
No one can stop Death!
akkor azért halok meg mindig lehet😄
Kipróbálom
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
a nightmare csak egy Pony Land, a hell-hez képest... 😄
Annyira attól függ, hogy mi van rajtad. Persze championok izzasztanak, meg sokszor gyüesség kell hozzájuk de azokhoz kb. minden szinten.
Szal szerintem nincs ilyen, hogy nehéz, vagy könnyû játék, csak gyenge statok (vagyis tárgyak).
Az esetek 90%-ban amikor haltam akkor az a földre rakott kék lézercsík miatt volt... Elõre félek a Hell-tõl, hogy ott mi lesz.
Statok:

Þór vígi þessi rúnar
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Na itt állandóan meghalok,akármi jön,alig tudok megölni vkit,nem sebzek eléggé....Ilyenkor mi a teendõ?Menjek vissza "könnyebb" területre és öljek,hogy szintet lépjek,vagy a leveles kis pályákat vigyem végig?
pedig ez magyarázat lehetett volna arra,hogy csomó embernek miért US volt alapból beállítva szervernek
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ipon pl akit mindenki éltet az olcsó CE árért, az ncore pénzmosodája
sheltem a te tokodban enGB van írva?
A Blizzard Launcher Update már vagy 20 perce 0%-on van, semmi jele hogy töltene is valamit.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Indult 11999rõl aztán lett belõle 12790 amennyiért vettük is 15én.
Utána volt, hogy raktárkészletrõl elfogyott majd megint lett raktáron és 13990 Ft. Most meg nézem és 14490 Ft 😊 Sutyerák egy cég...(de azért örülök, hogy angol példányt kaptam tõlük).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nagyon meglepett a szûk tér: köp, csap, meteor. Az mentett meg, hogy oda tudtam bukfencezni egy globe-hoz, 5mm HP-val, már úgy éreztem itt vége.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Hellen amúgy ami nagyon para volt, az coop módban 4-en Belialt kinyírni. 4 emberre dobálja azokat a zöld meteorokat, ...kerüld ki...xddd Kb. 20 percig nyomkodtuk a gombokat, és volt, mikor 3an haltunk, és az utolsó életben maradt karakter 1/3 hp-val futkorászott újraéleszteni minket. xDDD A körmünket rágtuk és vért izzadtunk.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)