Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ilyenkor azért örülnék ha legalább normálon ne lehetne elnyomni és szenvedjék szépen végig 😄
Gondolom ezeknél egy csaj is 5másodpercig tart aztán alvás xD
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
nem tudom, olyan misztikusnak tûnt, hogy húú az egy elég kemény hely... és most meg kiderül, hogy 4 nap alatt megcsiálták?😞 kicsit csalódtam..
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Þór vígi þessi rúnar
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ám visszatérve, lehet áttérek shieldre...
Regards,
Pont fordítottan vagyok SCII története nem érdekel, Dio III-é igen. Azért tartott majdnem 30 órát, amíg végig vittem normalon singlebe. Mindent elolvastam. Most már jöhet a rohanás és a farm.
Regards,
Milyen tulajdonságú tárgyakat érdemes venni aukción és milyen varázslat kombó? <#vigyor2>#vigyor2>
am az van hogy rámegyek a karimra és ráynomok hogy sleect de nem történik semmi. vagyis visszamegy a fõképernyõre mintha kiváalsztotta volna de nem
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"Hess innen troll.\"
Ha valakinek akadna guest pass fölösbe, nagyon megköszönném! *.*
BattleTag: Caveira#2447
E-mail: [email protected]
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Felejtõs a dual wield... Egy kezes és egy pajzs... Ég és föld. Most elköltöttem tesztként kábé 50K-t erre a kisérletre. Eddig egész jó bár még az elején vagyok nagyon.
Tényleg a HP fontosabb, mint a dmg. Most buff nélkül 20K hp-m van cserébe alacsonyabb dmg (4.5K).
Igy azért könnyebben lehet haladni, mint a 10-13K hp és 6K dmg-el.
Þór vígi þessi rúnar
Most lett rá idõm hogy elkezdjem , szerintetek nem túl gyors a fejlõdés , vhogy elõzõ diablo részekbe több idõ kellet.
A zene meg ez a darkos hangulat nekem a D1 et nagyon idézi és tényleg nehéz letenni a játékot (max alt+tab 😄 )
Spoilereket meg kéretik Spoiler taggal használni legyetek már tekintettel azokra akik még nem tolták végig 25X szer hellen.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
De azért ha sokan körbevesznek (hülye fák amik poison virágokat növesztenek majd kipukkannak, plussz még vagy 4-6 kis ugribugri) akkor kakukk van.
Þór vígi þessi rúnar
Mi lehet az oka? várjak a probléma megszûnésére vagy írjak nekik hogy gáz van a karival?
Tegnap is tanácsolták már, meg egyre több képen látom hogy barbárok egy fegyó+shieldet használnak. Igazából miért jobb a shield, mint egy másik fegyver?
Kezdõ diablos vagyok....