Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
értelmetlen az egész így.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Minden 0-án van!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 2-ben szvsz már kicsit elszálltak a designerek a nyomorult sündisznószerû
enemykkel, a bossok is elég ótvarul néztek ki + a zene az alapjátékban jórészt az elsõ részét kopizta. A LoD zenéje viszont mindent vitt.
Ennyi.
Igen. De más korlátok is voltak pl. csak rare itemek estek stb. (Mármint a D2 kieg. nélkül)
Bár ha ezt egyedül viszed elõször végig elolvasgatod a történetet és nem rohanós party-val vagy, akkor kell egy kis idõ kipörgetni.
Az exile meg (videok alapján mondom csak) lassú, már ami az animációkat illeti, olyan nem az igazi.
A diablo3 nem lett rossz játék, sõt. De ne feledjük a 2-es részének a legjobb részeit a kiegészítõ adta meg (rúnák, kövek, 2 új kaszt, etc...), számítok egy nagyon erõs kiegészítõre, hogy rendbe tegyék ez a kis "malõrt".
:)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Regards,
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Remélem mire elmúlik addigra karim is rendbe jön.
Valóban ladder hiányában várható volt, hogy nincs motiváció tovább annak, aki kipörgette. Viszont kíváncsi leszek ki lesz az elsõ a fórumon, aki lenyomja és mikor. Szerintem nem mostanság.
Hozzáteszem a 100-as értékelés sem helyes. Én pl hiányolom a 2. félelmetességét, a háttérzenét meg ne is említsem... Némelyik egyáltalán nem a Diablo világába való, a többi meg egyszerûen gagyi.
1. Torchlight 2 (béta alapján)
2. Path of Exile (szintén béta alapján)
3. Diablo 3
Az elsõ kettõ közt igazából nem tudok még dönteni 😄. A D3 harmadik helye viszont biztos.
Mindegyiknek meg van a maga baja, de a legbutítottab mind közül sajnos a D3:
- Kevés gear választék és tulajdonképpen csak szimpla stat módosítók vannak.
- Skillrendszer, mint a faék. Attrib szintén.
- Összedobott 3. act. 4-rõl pedig egyhangúan mindenki azt mondja, hogy félkész.
- Hiányzik a "darkosság" és grafikai realizmus. Olyan mint ha a Torchlight 2 és Path of Exile közé esett volna a grafika.
- Különbözõ területek, dungeonok nem igazán egyediek. Szegényes a grafikai választéka, de nagyon.
Ami viszont jó az egészben, hogy a D3 is nagyon bejött (D1 és D2 után), szóval a másik kettõ számomra csak jobb és lesz mivel játszani idén. 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
akinek van kedve jöjjön, battletag az aláírásban
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
D3 az 1. blizzard játék 90% alatti átlag értékeléssel.
Valami szerverhiba lehet?
Amúgy a játék a karaktereket/mentéseket a Blizzard szerverén tárolja?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az AH ai ingyenes? Adok veszek nem kell érte válós pénz fizetni majd igaz ?
F
How much can you take,before you snap?
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Szerintetek lesz még a játékban valami ilyesmi?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
bár a kéket sem érdemes felvenni azokon túl ami nem kell a karakteredre, normalon/nightmaren túl sok idõ vacakolni velük és eladni vendornak, gyorsabban esik több gold
Jobbklikken a Frenzy, azzal a rúnával, ami tölti vissza az életet. Ez ugye egyedi mobokra jó.
Balklikkre Whirlwind, ezzel jól lehet aprítani a tömegben jövõ gyengébb masszát. Illetve ki lehet vele táncolni a tömegbõl, ha durvul a szitu a környezetemben. (néha nem figyelek, és nincs elég Fury-m rá, akkor van halál, ki kell raknom a mozgást külön gombra 😊
A többi skillem:
1. Ground Stomp, amivel közelebb kerülnek hozzám az ellenfelek.
2. Furious Charge, amivel berongyolok a tömegbe.
3. Threatening Shout, amivel lecsökkentem az ellenfelek sebzését.
4. Most váltottam Call of the Ancients-re az Earthquake-rõl, de még nem próbáltam.
Szóval 2, 1, 3, aztán Whirlwind.
Az összes cuccom loot-ból van, és szerintem nincsenek olyan jó statjaim összességében, de legalább nem egy agyatlan hent a játék, néha menekülnöm is kell.
A fegyóm pedig felváltva 2 gyors egykezes kard, vagy balta, illetve egy kétkezes kard. Mert érdekesen szintezõdnek a drop-ok: van mondjuk egy frankó kétkezes kardom (a sebesség miatt), aztán késõbb jönnek olyan drop-ok, hogy egy egykezes kard majdnem annyit sebez, mint a kétkezes. ekkor szoktam a két egykezest felvenni (tulajdonság függõ persze, hogy mikor). Aztán ahogy haladok tovább, egyszer csak dob egy olyan kétkezest, ami sokkal jobb, mint a 2 egykezes. Na ekkor megint váltok arra.