Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az illsionist es az invincible minion melett volt meg neki talan Avenger/Fast. ELvileg mar vagy 16k elitet oltem, van fogalmam hogy fogjak hozza de 5 x megfekudtunk dh haverral amikor feltette a nagy kerdest, ezt most akkor hogy lehet? Tovabbi 3-4 halalbol sikerult levalasztani az addokat a bosstol, addig egesz eggyszeruen LEHETLEN volt, monknak van immunitas meg healelos absorb bubija ami egyebkent mindenre jo, de itt nem ert semmit akkora sebzest osztogatott az a pack, muszaly volt valahogy ketfele szedni oket. Nekem ez a kihivas,, oriasi elvezet, az hogy godly cuccost dobnak az ilyen packok az mar csak raadas. Neha elofordul egy ket random kacat, de a jatek IGAZSAGOS !, minnel nehezebb az adott rare/champion pack annal jobb stat oszeallitast kapok a cuccon amit dob.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
BattleTag: zydar#2910
és utána ráteléztek ..... így azért nekünk is menne :/
Azt nem tudom hogy lehetne erthetobben elmondani,talan probalja meg mas akinek jobb a kifejezo kezsege, ebben a jatekban a tartalom a lvl 60as inferno runok, azokban is a rare es champion packokkal valo sakkozgatas. Aki meg nem jutott el act 3 hell-re az (nem akarja) nem tudja milyen specko combok vannak, volt amihez 10x haltam a dh haverommal, mert az invincible minion az pont azt jelenti amit ir es amikor a bosss melet ott bassza az anyjat meg 8 masolat mert a boss illusionist is akkor megnezem en azt a kemenytoku gyereket aki megoldja ezt szemhunyasbol. A jatek kurva kemeny/szorakoztato es pontosan ott/azon a ponton amit a blizzard igert. Nem a boss a lenyeg, az inkabb csak olyan kapuor szerepet jelent. Habar tegnap ejjel hell SK 5x nephalem buffal dobott 2 raret. Varom hatha mas megerositi hogy Neph buffal a bossok is droppolnak raret megint, mert egyebkent nagyon nem dobnak semmit, csak random kek vackot.
Bocs ha kicsit hosszu lett.
ha lenyomva van az eger gomb, vagy ha klikkelget az ember ezerrel?<#idiota>#idiota>
A gondok ott kezdõdnek amikor átkerülünk a másik helyre...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Wizard éli túl a legtöbb ütést...
Nerf please, de ne nagyon, mert már húzok egyet<#eplus2>#eplus2>
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Þór vígi þessi rúnar
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Igen, HC-ben... <#vigyor4>#vigyor4>
Get a life!
Az illuzio rombolot ugy ertettem, hogy en elhittem a Blizzardnak, amikor arrol beszeltek, hogy milyen megedurva nehez lesz az infernot megcsinalni, es majd hetekig, honapokig kell farmolni hell-t, inferno elejet, hogy egyaltalan labdabarugjal a vegso act-ben.
Erre meg valaki(k) par nap alatt eljutott(ak) a vegere. szamomra az nem ellenerv, hogy az eliteket nem tudjak megolni, mert azokat -a mellekelt abra szerint- nem is kell megolni ahhoz, hogy a jatek fobossat legyozd (pedig en abban a hitben voltam, hogy ezeket kell majd oldosni azert, hogy felkeszulj a vegso harcra😊 )
Megegyszer, nincs semmi bajom a jatekkal, csak jo lett volna, ha valahogy megoldottak volna, hogy ne lehessen "kiskapukkal" ilyen gyorsan eljutni a vegere; avagy ne aradoztak volna rola, hogy milyen nehez lesz.
Most értem el Nightmaren Diablohoz és rá kellett jönnöm, hogy elég papír vagyok. Hiába van magas dps-em armorom csak 1200 körüli, 1-2 ütésbõl leszed...
belépéek, rákeresek amire eddig és nem dobja õket csak sokkal gyengebb itemeket:S
!Forza Ferrari!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nem te vagy az elso, aki ezt irta. Egyszeruen nem ertem, hogy miert erzitek ezt? Ennyi erovel, ne kezdj el biciklizni, mert Armstrong mar nyert millio Tour-t. Ne kezdj el focizni, hiszen van mar egy Puskasunk. Ne kezdj el fozni tanulni, mert van mar egy Horvath Rozink, es ne kezdj el irni se, mert Kertesz is megelozott mar.
Aki leolte 2 nap alatt diablot infernon, az nem normalis. Ez kb akkora szarsag, mint amcsiban a hotdogevo verseny (amit midnig egy japan nyer meg), meglehet enni 40 hotdogot 10 perc alatt, majd okadni egy nagyot, de meg lehet enni ugyanezt a mennyiseget egy honap alatt, nyugodtan, csaladoddal egyutt, elvezve az izeket. Es meg lehetne foyltatni. Attol, hogy vannak olyan emberek, akik ilyen rekordokra hajtanak, fastest inferno diablo kill, vagy barmilyen guiness rekord, attol meg nem ez az altalanos celja egyetlen tevekenysegnek sem. A jateknak sem. Emaitt egy percig ne legyel csalodott.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(azóta lehet, hogy mégsem)
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Ennek a jateknak tulajdonkeppen mi is a celja?
En abban a hitben eltem, hogy az a vegcel, hogy legyozzuk Diablot inferno fokozaton. Erre a szintre elerni hosszu ut, egyre jobb cuccokat kell gyujtogetni, s kozben a talalt itemeket eladni, mig fel nem keszulunk arra, hogy a jatek foellenseget legnehezebb fokozaton leoljuk.
Ezt ugye mar valaki elerte, es sokan irtak, hogy jo, de az elit mobokkal nem tudna mit kezdeni, csak lesunnyogtak a bosshoz, stbstb.
Nekem ez kicsit illuzio rombolo, hogy ilyen hamar legyoztek. Ha en jutottam volna el ide, akkor ezutan mar biztos nem motivalna annyira a jatek, hiszen a foellenseg megvolt, arra meg most miert tapoljak, hogy az elso mezon egy random megjeleno elit mob csapatot legyurjek? Ezeket jo legyozni annak tudataban, hogy az altaluk dropolt item majd kozelebb juttat Diablo legyozesehez, de ha mar ez megvolt, akkor mi a motivacio?
Vajon miert nem ugy oldotta meg a Blizzard, hogy a bossokhoz ne lehessen ugy lejutni, hogy ezeket az elit mobokat az ember elkerulje?
(felreertesek elkerulese vegett, nagyon tetszik a jatek, es meg csak hell elejen vagyok, inferno meg joval odebb van, szoval a magamfajta ember el lesz vele meg honapokig, de megis az elv...)