Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
diablo.incgamers.com/blog/comments/blizzard-addresses-hacking-issue

Jabar
Volt régen errõl valami, de igazából ha nem járkál az ember olyan helyeken ami megkérdõjelezhetõ akkor kb authenticator sem kell szerintem. Amúgy meg ott a mobil alert is, max a goldodat nyúlják le, adatot átírni nem tudnak.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

j0nNyKa
igen itt sgn lehet olvasni ilyet
valamelyikõtök tudna adni errõl "hivatalos" linket?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

PiszkosFred
Ez igen servertol fugg, mert hetvegen ugy hagytam a "varosban" a monkomat, es elmentem nagybevasarolni, es kb egy ora mulva is ott pislogot a kovacs elott, ahol hagytam. De maskor volt, hogy fel ora alttab utan (elmerultem valamiben) kidobott a menube.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ZsZso
Én is olvastam ilyet.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

j0nNyKa
errõl kérnék igazoló linket :)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

skinnyman
Ezért van error 33 megint? :S

Regards,

zorrobomber
authentikátorost is törtek már fel tudtommal

Act3-4 esetén nem erre számítottam, szépnek szép (act4), de elég rövid sajna q.q

BattleTag: zydar#2910

PiszkosFred
Act IV vedelmeben tegyuk hozza, hogy ott a terulet elegge adott. Megerkezel a "kapuhoz", majd elindulsz felfele, es mivel lift nincs, takaritasz :) Tegnap 4es publicban sikerult az 1 oras full clear achi, amirol nem is tudtam, hogy van, de kb ennyi boven eleg is ebbol a helybol. Egy gyors dara az egesz a korabban szebb napokat is latott helyszinen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nekem szerencsére van authentikátorom,de tele a net a feltörésekkel

Srácok mi a fene van a blizzard battle.net-el? sorozatosan törik fel és lopják el a diablo 3 accountokat!

Laza
Ja, ami szerintem még szar, hogy hiába játszom singleben, nem lehet otthagyni a játékot leállítva, mert a genya kidob egy idõ után, és kezdhetem elölrõl a checkpointtól .... szóval ez is a single élmény kárára megy.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tarti19
Részben igazad van, de utánuk is van lehetõség farmolgatni s pénzt gyûjteni :D Nekem ez a szimpatikusabb, fõleg, hogy látom act 2 közepét:P

botyika
igen, act 3 sem az igazi már, act 4 meg uncsi nagyon. nekem a sima dungeonok tetszenek meg ilyenek, nem ezek az ûberepic helyszínek.
zorrobomber
OFF
A kedvenc amirõl eddig hallottam az a csirkelábevõ verseny :)

Laza
Este csak a végére értem a normálnak. 22 óra és lvl 31 lett a vége a barbárommal. Mondjuk ebben volt max 1-2 óra állás.

Jó a játék ... de nekem az egészbõl az Act 1 tetszik, hangulatra, kinézetre, küldikre, szörnyekre az a legjobb. Ami meg a legkevésbé, az az Act 4 ... az a helyszín halál unalom. Remélem nem csak az Act 4 lesz a végén a farmolás központja.

Egyébként a Nightmare tényleg érezhetõen nehezebb. Act 1 végén vagyok már, multiban nyomtam egy jó részét, páran borultak meg 1-1 elit pakk által :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

- 15k + szállítási költség.
- 15k + 2hét
- 60 EUR

Hmmm, melyiket válasszam?

Érdekes build, majd 55-ön ki is próbálom! Diamond skin + valami armor szinte kötelezõ akármilyen party-val mész.

BattleTag: zydar#2910

Jabar
Már telepített játékot ha átmásolom másik gépre mûködik (mint wow pl) vagy mindenképp telepíteni kell?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

ZsZso
Most meg rossz postra váalszoltam ... nem megy ez nekem :D

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

R4VII
Ebben viszont egyet értek amikor elõször halottam hogy WD aztgondoltam full olyan lesz mint nekró. Nekem azvolt a kedvencem d2 ben volt is 99 es summoner nekróm azért is egybõl wd-t indítottam hogy hátha olyan de egybõl rájöttem hogy ez nem az a film már viszont nekem ígyis ez jön be a D3 ból legjobban. Nohmeg a monk. DH meg béta alapján nem volt olyan powerfull de ha olvasok vagy hallok róla valami jót akkor következõ karakterem azlesz :D

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtõl származtok.\"-János 8 [39,44]

ZsZso
Kinek a pap, kinek a papné :). Nekem se lenne ellenemre egy olyan kaszt, ahol erõsebbek a lények. De szerintem itt sem arról lenne szó, hogy néznéd hogy gyilkolásznak a mobok, s Te ölbetett kézzel bámulnád a monitort - életben kellene tartani õket, buffokkal támogatni vagy újra summonolni ha elhaláloznak. Bónuszként ott vagy a második sorban mint egy mágus.

Egoraptor
Nekem D2-ben marhanagy élmény volt, nem csináltam mást csak hexeltem nekik,
asszisztáltam õket<#hamm>

azért 18k-t nem adok érte <#ejnye1>

Get a life!

Carlos
Valakinek ez a játékélmény. Tudod különbözõek vagyunk...
Valakinek az a jó, ha barbárral baszik gyakik... valakinek az, hogy szénnévarázsolja a pályát... valakinek meg az, hogy nyilazik, csapdázik, kite-ol.

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Ne haragudj, de mi a jó abban, hogy nem is te irtasz, hanem a lényeid. Komolyan vkinek az a játékélmény, hogy a petek irtanak helyette? Én a wd-met úgy buildeltem, hogy 1db petje se legyen.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

botyika
hát menj fel a battlenetre és vegyél egyet digiben :)
Ilyenkor imádom, hogy lecsaptam rá 576-ban Székesfehérváron, amikor még volt belõle 10 db.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Mit jelent az, hogy "rajtam van a nephalem"? Sok helyen olvasom, de nem tudom, mit jelenthet :)

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Mr_no_NaMe
Igazából maga a játékstílusa nem tetszik már (azon túl, hogy az elején gyenge). Nem az van, hogy hátradõlök, és a lényeim írtanak helyettem, hanem nekem kell az életemért küzdeni, mert a lények csak arra jók, hogy eltereljék rólam a figyelmet :D
antgecc
Én is váltottam WD-rõl DH-ra. Várok egy jó kis patchet, ami kicsit rendbeszedi a classt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Diablo 3at keresek, akár dobozosat, akár digit változatban, heves megyében elfogyott mindenhol, elõrendelést pedig máshol felvesznek +2hét....

Get a life!

skinnyman
Másnak megy?

Regards,

R4VII
Nekem nagyon bejött a WD! Még igazsak most vittem vele végig normalon meg cuccaim sincsenek jók kb 300 a damage-m de skillekkel szézlehet buffolni magad. Ottvan a Haunt +500% damage ottvan apasszív skill minden healt globe után +10% inteligencia meg a savfelhõ meg másik passzív hogy jobban sebez a sav a 4 kutya 1 graunt agy mi az ameik ha meglát egy elit enemy-t megnõ meg a savas multile shootos köpõcsõ és brutáliis eredményeket lehet vele elérni :D

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtõl származtok.\"-János 8 [39,44]

ZsZso
Nem olyan rossz*
(megint sikerült kihagynom egy szót..)

Egoraptor
WD-ben én is, Lv 55, Hell Act 2-õn telt be a pohár kb. 2 napja.
Azért karit meghagyom, hátha késõbb buffolják kicsit és jó lesz<#eplus2>

ZsZso
Nem olyan szerintem a WD, csak tudni kell használni. Párszor én is lemondtam róla, de egy kis skillrendezéssel áthidalható lett a probléma. (Lvl 43 WD)

jazzy
Milyen random faktor? Itt 500xos random faktor kell, ne kapj arcanest, ne kapj SEMMILYEN fajta fires mobot, meg extra health vampiricosat se és akkor meg tudod ölni. De csak akkor, ha az alap mob nem üt 3213412421-t (act2 fallen elit packok esélytelenek teljesen, waspok, berserkerek, etc), plusz ehhez jön még, hogy legyen rajtad stack, amihez az elõzõ random faktorból kell 5, plusz ehhez jön, hogy essen valami.
Mr_no_NaMe
nem értem miért kellet kivenni a necrot. Hiányolom a 15-20 csontit akik helyettem ölnek.
De, ha a bossokra mész épp a lényeget hagyod ki... pont az pakkok dobnak jó cuccokat a bossok nemigazán..

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

skinnyman
error 33 - wtf már megint?

Regards,

Egoraptor
Lv 55-re van ez a Diamond-Porter
build, ez nagyon bejövõsnek néz ki so far^^

botyika
hát, nekem a barbáron meg a mage-en kívül nem jön be egyik class sem igazán..
tarti19
Konkrétan arra a következtetésre jutottam, hogy futok a bossokra:D Többi nem izgat:)
Kell a random faktor a játékba, de azért ne a szerencsémen múljon már, hogy 5 óra vagy 300 óra alatt tudok kifarmolni egy olyan geart, amiben ténylegesen esélyem van.

Mr_no_NaMe
Hát gyerekek én csalódtam ebben a WD-ben. Egyszerûem szarok a skilljei, zabálják a manát, és gyengék. Act IIig vittem, de valszeg ott is hagyom...indítottam egy barbit, és igencsak bejövõs. Aprítok vele mindenkit. D2ben nem szerettem annyira a barbit (vagy nem volt idõm rá a nekro miatt :DD) de itt nagyon bejövõs.
jazzy
Ne is mondd, Monkként a hajamat tépem és egyáltalán nem fun. Írják, hogy mert rossz a gearem, de act1-et gyakorlatilag simán solozom, act2ben meg a fehér wasp 1 shotol ha egyszer eltalál.

Ha meg jobb geart szerzek akkor már nem találok act2ben olyat ami jobb. Ergo overgeareljem AHból az act2-t és akkor farmolhatom act2-t cuccért, ami már nem kell. Juhú!

A legendaryk és a setek pedig 1 kalap szart se érnek a sárgákhoz képest.
tarti19
Ez konkrétan nem igaz, saját tapasztalat... 2-es actban kékek, de még a sárgák is 57 körülire eshetnek, ami meg 60-as, azért a vendor többet kínálna, mint az Ah-ban bárki. Az meg, hogy elméletileg itt tier 17-es cuccok esnének, az 5 stackkel is csak remény.

Értem , de ha rajtad van a nephalem akkor ténylegesen jobb cuccokat dobálna?

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

tarti19
Majd inferno act kettõtõl nem fogsz kívánni sok jót a játéknak:P

Valaki még hc infernot akar? konkrétan ESÉLYTELEN, ezt így csinálta meg a BLizzard. ( jah nem, mert maradt rá 0,00000000001% esély)