Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Normálon semmiképp ne tolj bele pénzt szerintem ,de nightmaren sem.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Þór vígi þessi rúnar
Sheltem, eddig is éreztem hogy van közös bennünk, ráadásul te is pecázol? Értem a gondolatmenetet <#idiota>#idiota>
Ehhez kapcsolódóan kérdeznék: érdemes a BS-t fejleszteni? Baromi drága, és 2. szinten is rendkívül gyenge és kevés cuccot tud gyártani. Lehet adni neki további recepteket vagy hogy is van ez? Nem akarom elb*szni a nehezen összeszedett gold-ot. Act2 elején vagyok, a szokásos tempómban haladok <#zavart1>#zavart1>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És ehhez a foshoz még plan is kell, hogy tudjon ilyet a kovács amit vagy találsz vagy nem és húzd fel level 10-re. (most egy 350-es dagger-ral mászkálok level 56-on)
Erre mondhatjuk hogy fail?
Þór vígi þessi rúnar
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mit tehet az ember, ha feltörik az account-ot és a jelszavát?
Szal akkor mégegyszer begépelem 😊
A craftolás olyan mint a pecázás nekem.
Inkább elmegyek pontyot fogni és csinálok belõle halászlevet még akkoris ha 3x drágábban jövök ki mintha auchanba vennék 1.5 kgs pontyot 1500-2000Ftért, egészen azért mert más érzés megenni amit én fogtam ki.
A craftolás is ilyen nálam. Jobb érzés csinálni egy jó cuccot mint simán megvenni AH-ból.
Viszont nem állítom, hogy normális vagyok 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Úgy értem nem szabad élbõl rávágni, hogy "felesleges" mert szerintem (és a táblázatok szerint is) igencsak top cuccokat lehet craftolni.
Þór vígi þessi rúnar
Azt azért elmondhatnád, hogy szted mennyibe lesz kimaxolni a bs-t és összefarmolni a cuccokat egy amolyan jóféle cucchoz, amit említesz és ezzel ellenben vajon mennyivel olcsóbban vehetjük majd meg ah-ban azt? 😊
Jelenleg 21-es szinten a recept-en kívül minden követelmény adott...
Lehet így akarják "kényszeríteni" az AH-t? ...
Amúgy én szeretek is "craftolni" cuccokat, de egyelõre nekemis 5ös szinten pihen...
És fogalmazzunk úgy, hogy képben vagyok, és kb kizárt a user error.
Mivel optikai netem van stabil routerrel, és pont elõtte error 33-al nem engedett be órákig (ez BIZTOSAN náluk volt a hiba), és egyébként be tudtam lépni (tehát tûzfal vagy ilyesmi nem igazán játszik) csak lecsatlakoztatott, plusz korábban már játszottam vele egy huzamban gondok nélkül, azt hiszem jogosan gyanakodhattam arra, hogy bizony náluk van a hiba.
Közben egyébként fejlemények, hogy modem újraindítás után nem engedett a szolgáltatóm (thome) csatlakozni, felhívtam õket és kiderült hogy kb most 2 óta valami központi hiba van az optikai rendszerük egy részével aminek folyik az elhárítása, generáltattam vele azért egy új jelszót, és így most a netre legalább már tudtam csatlakozni, a játékot mindjárt meglássuk hogy mennyire fog stabilan menni.
Jelen állás szerint a legnagyobb valószínûséggel a netszolgáltatóm miatt volt (van?) hiba, vagy pedig a Blizzárdnál, user error kb kizárva. End of story.
Regards,
nincs véletlenül valakinek egy feles Guest Pass-a?
Megköszönném!
Annyi a lényeg, hogy nem kell, hogy zavarja az embert, ha rajta van, mert semmiképp sem haszontalan.
Miért jó fél milliót beletolni a kovácsba hogy maxos legyen?
Þór vígi þessi rúnar
"receptes könyveket" pedig nehézségi szintekbõl tudsz majd begyûjteni··
Get a life!
bármikor beáldozom az int-et ha csak pl20-al több dexterity van a másik armoron 😄
mondjuk én dodge-ra megyek fõelg D:
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/
Ebbõl jól látszik, hogy már lvl.19, blacksmith lvl.4-tõl lehet készíttetni legendary és set cuccokat. A szokásos "nyersanyagokon" kívül, a felszerelések elkészítéséhez szükség van egy "Plan"-re is. Ezekhez hogyan lehet hozzájutni?
Én már 😊 lvl. 21 vagyok (több karaktert viszek párhuzamosan), de még nem találkoztam eggyel sem.
Hagyjuk figyelmen kívül az AH-t, meg a nem éri meg a kovácsot fejleszteni...
Köszönöm.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”