Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Volt már olyan valakinek, hogy belépés után a season-ös karakternél nem voltak meg az ACT-ok? konkrétan el akarta kezdeni velem a kampányt elölről...egy adventure módban készített, season-ös karakterrel...ez mi?
most fut a scan, remélem helyrehozza. van felhőmentés diablo-ba??
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Jah és ha már aláírásba berakod a b.net elérhetőséget nem ártana a számodat is odaírni, név#szám metódussal, hogy fel tudjon venni valaki ha akar mert így max rád tud keresni, és könnyen lehet, hogy másik embert talál meg ugyanezzel a névvel.
The Matrix has you...
Ez többször is előfordult - bár többnyire az act 2-ben volt, vagy olyan terepen rift közben.
Kicsit most elment a kedvem a játéktól, mikor az ölj meg mindenkit az adott szinten feladatába is bejött.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Elsőre annyit mondanék neked menj el a boltba, és vegyél xxl kiszerelésű zacskós türelmet.<#idiota>#idiota>
Komolyra fordítva szót, diabloban semmi nem jön 2 perc alatt, rengeteg türelem kell, és igen ahhoz hogy valami jobb essen nagy mázlifaktor is kell, vagy ahogy mondani szoktam a lootot tekintve 1 szájbatekert rulett kerék a játék. Elsőre azt döntsd el milyen szettet akarsz összeszedni, és arra ráálni, cuccokat szedni GR a jó, Nephalem Riftet (NR) a kulcsszerzés miatt tolj, sebességileg azt célozd meg, hogy gyorsan haladj de ne legyen minden 1 ütés / lövés, de ha túl erősre teszed és 1 hitelnek a dögök az se jó mert nem haladsz és még a kedved is elmegy. Végezetül nem árt ha felveszel pár embert friend listre, innen akár, illetve ha belépsz egy klánba, ezek azért sem ártanak mert ha esetleg elkezd kiesni a szett akkor megkérhetsz másokat hogy segítsenek ha nagyon nem esik 1-2 darab vagy hiányzó legendary cucc.
A farmolásnak az a lényege, hogy a szet miatt, amit kapsz a Chapter-ek teljesítéséért, egyre erősebb vagy. Aztán gyűjtöd a paragon szinteket, attól is egyre erősebb vagy, meg közben persze a Mystic-nél roll-olod a rosszabb tulajdonságokat jóra . Így egyre nehezebb szintre tudsz menni, ahol egyre sűrűbben dobálja a legendary-kat, és szet cuccokat, azaz egyre nagyobb esélyed van arra, hogy kidobja A Jó Cuccot.
Olyan volt már veletek, hogy csináltátok a Bounty-t és az egyik küldiben ki kellene szabadítani 5 Iron Wolf-ot, 3-at kiszabadítok és bebuggol, mutatja továbbra is a harmadik fickó helyét, hogy ott keressem, miközben már rég szabad...hiába lépek ki és vissza, ugyanúgy megcsinálja és ugyanannál. Eddig ilyen gondom nem volt, tegnap nyomtam rá egy scan és repair-t, nem néztem meg, hogy megjavult-e,d e ez így elég gáz...
Más problémám, hogy a fejlődés az így fog haladni? Szerencsén múlik, hogy mikor mit dob a gép? Olvasgatok fórumokat, nézem a videókat és erre többnyire az a válasz jön, hogy menjél és farmolj aztán majd dob valamit, RNG van és kész. Ami nem nagy gáz, csak egy idő után unalomba fullad. De lehet azért, mert hamar léptem magasabb szintre és így erősebbek az ellenfelek is, de XP-t is gyorsabban szeretnék kapni...
The Matrix has you...
:)
Regards,
A damage számításnak is van speciális esete. A thornsos fegyvernél például a damage csak másodlagos. Növeli ugyan a sebzést, de a thorns adja a pusztítás nagyját, így 400 DPS-es fegyverekkel is rohangálnak extra damage roll nélkül sokan. Azért az ilyen ritka kivételektől eltekintve elsődleges a fegyver "nyers" sebzése.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.11.11. 14:01:22
A dual wield fo elonye amugy az, hogy a ket fegyver minden bonuszat egyszerre megkapod minden uteshez.
Tehat ha az egyik ad csak attack speed-et/dex-et/crit dmg-et/stb, akkor is az vonatkozik a masikra is.
Bonuszok nelkul amugy altalaban nem is erne meg, csak ha nagyon kozul van egymashoz a ket fegyver fps-se. Legrosszabb esetben ugye kb lefelezi a sebzesed, mert minden masodik utesed haszontalan lesz (ugy csak a 15% AS az elony, amit siman elronthat ha az egyik rossz es igy atlagsebzesben is rosszabbul jarsz).
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.11.11. 13:44:25
Regards,
A másodpercenkénti ütés meg:
APS= (1. fegyver APS-e+2.fegyver APS-e)/2
A megjelenő dam a statjaidnál meg a damage és az APS szorzata.
ha jól tudom akár többször is kezembe akadhat ugyanaz a fegyver vagy ez nem igaz?
The Matrix has you...
Az miért van, hogy ha egykezes fegyvert rakok be Monk-nak és találok egy másik, egész jó fegyvert, berakom a másik kezébe, akkor összeségében kevesebbet sebzek?? Az az elsődleges fegyver nem szereti maga mellett a másikat? vagy ez minden egykezessel így van?
The Matrix has you...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Most akkor ez hogy működik. szinte minden videóban ezt nyüstölik, hogy az így fasza meg úgy fasza. biztos az, csak nem látom :)
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.11.08. 18:13:23
The Matrix has you...
Nem kell feltétlenül minden új karakternél előlről kezdeni de legalább egyszer mindenképpen végig kell vinned a Campaign-t (Story) és ha ez megvan akkor feloldódik az Adventure mod ahol lehet menni riftelni, bountyzni és greater riftelni. A kieget minél előbb szerezd be és próbálj barátokat felvenni a listádra vagy amikor már megvan a kieg akkor bekerülni egy magyar klánba, hogy könnyebben tudj másokkal együtt játszani.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
ha új karaktert indítok azzal is mindig elölről kell kezdeni a játékot?
The Matrix has you...
Ha az alapban kiesik egy legendary akkor azt az első sárga übereli a kiegben. Kieg nélkül játszani tényleg elég macerás...
Þór vígi þessi rúnar
Regards,
Nemrég vettem meg a játékot - 2 napja :) - egyelőre az alapot, majd talán meglesz a kiegészítő is, jövő hónapban, még nem tudom.
Néztem egy videót build építésről, de az már nagyon magas színtű karaktereknek van. Igazából az érdekelne, hogy lvl 60 előtt - vagy ameddig enged az alap játék fejlődni - érdemes foglalkozni az ilyennel egyáltalán?
Vagy elég az amit dobnak a lények meg amit kovácsoltatok?
Eddig egész jó dolgokat kaptam és basic szintről lvl 17 után átraktam Hard-ba, nem lett sokkal nehezebb szerencsére, ja, Monk-al kezdtem egy karaktert. Próbálgatom, hogy melyik skill-el megy jobban a játék, de ennyi.
Tetszik a játék, régen sokat nyomtam a 2-vel, de csak a single-t. Eddig nem volt képben, hogy kipróbáljam ezt is :) most már megvan.
The Matrix has you...
(tegnap legalábbis még nem, de lesz két új helyszín)
https://www.twitch.tv/sp1gu
rift, bounty, rengeteg legendás item, lvl70 stb.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Ugye még mindég nem érted a filozófiáját a kockának igaz? :)
DH kezébe vehet förnészt? nem! WD igen? igen!
ddddecolll! ;)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Na igen drop rate elég szemét most S8-ban, S7-ben előzőleg pl Furnace-t 2-ára kidobta kocka rá fél órára meg esett is még 1 egy sima riftben.
Másik amit nem értek, mindenkinek lehet kockában Furnace DH-nak mért nem? Egyik nap meg esett 1 Anci Corrupted Ashbringer, azt se lehet bekockázni persze azt most meg ott terpeszkedik a ládában csak mivel használni nem tudom....
Majd S8 végén megkapja a non season cruzim.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Előtte kadala meg kockában rare-ből próbáltam összehozni ami kellett! Másképpen nem igen megy...
Más:
csak nekem ilyen kegyetlen trágya a drop rate S8-ban? Season kezdete óta nem találkoztam Ring of Royal Grandeur-el pl., Ramaldani's Gift (lukasztó kocka) 2db esett össz-vissz, a buildekhez szükséges cuccokról nemis beszéllve.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
A necrorol ne is beszeljunk, ez meg 2017 masodik feleben lesz esedekes, a noi necro meg kesz sincs.
Nem találok igazán ideillő szavakat...
ennyi? most ezek viccelnek?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319