78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#50022 Lol, amikor inferno act3-ban 5-ös buffal, +94% gold finddal valahonnan 1 arany esik, onnan eredetileg vajon mennyi arany esett volna? Fél?
Ez azért így vicces. Nagyjából viszem az act3-at, de önmagában az, hogy időnként némelyik elit csoport elkap és megöl (ami kb elkerülhetetlennek tűnik még úgy is hogy kb tanknak nevelem a monkom: 8500 armor (enchantress es mantra buffal, keen eye-al 11000, alap 850 allres, 1000 life on hit, 1000 life regen), garantálja, hogy kb semmi profitom ne lehessen, így az egyetlen amiért megérné act3-4-et járni, az a jobb tárgyak, dehát azok sem akaródznak jönni, több mint minden második tárgy 60-as alatti, ha pedig egy tárgy szintje véletlenül jó is, hogy pont olyan statokat adjon hogy ne adj isten érjen is valamit, közel nulla az esélye.
Amikor pedig Diablo-t kinyírtam már, nem is érzek különösebb késztetést, hogy az előtte lévő elit csoportokat is könnyedén ki tudjam nyírni, egyszerűen elmebeteg összegek befektetésével tudnék csak minimális lépésekkel araszolni felfele, úgy érzem kár a gőzért, nem is hinném, hogy bárki magabiztosan, könnyedén öl minden elit csoportot act3-4-ben, anélkül hogy aranyszázmilliókat fektetett volna cuccokba. -
#50021 Hát ezzel semmit nem segítettél. -
Skill #50020 szép és jó addig míg az overpower reflectes runája "bugos" . ofc én is így ölök most. állok a trutyiban és gyógyulok. -
#50019 Ghom kill eco barbbal, 200 dps-es offhand fegyó:DDD -
#50018 arcane power on crit? -
#50017 Mármint Ghom-ot? Cseréld le a fegyódat jobbra, és akkor hamarabb kinyírod. Így nem fingja tele a termet, meg nem köpköd ki 83 dzsuvát, amik aztán ész nélkül üldöznek. Tapasztalatból mondom.
Más, noob jellegű kérdés:
Bármilyen plan-t csak Infernón dobnak a mob-ok? Mert Master szinttől, azaz Normal fokozaton tudna már a kovács Legendary, meg Set cuccokat készíteni. De ahhoz az lenne az értelmes, hogy Normal-on dobáljanak Plan-t.
-
#50016 ezt most nem is értem, miért írtad...
? -
#50015 na Ah úgy látszik megint meghalt...
Reggel mikor kerestem kesztyűket kidobott 3 oldalnyit, uyganazokkal a paraméterekkel most kiad 7 db-ot. Vagy vki tele van és felvásárolja mindet -.- -
#50014 Én játszom még, fél év múlva is fogom, de már átmentem egy rajongói fórumra. -
Skill #50013 sok mindent írnak. te meg utána se nézel.
én meg tudok egy helyet ahol 1 fillértért adnak 1met. -
#50012 írják chatban.
de inkább magyar Ft, magyar gold....
-
#50011 Gnómot hogy a fenébe lehet megölni? Telepumpálja az egész termet... -
Skill #50010 linket hol veszed. -
#50009 Találtam nem egy olyan lehetőséget, melyben ezek az opciók vannak:
10000k arany = 10Eur
100000k arany = 100Eur.
Te ezekhez képest mennyiért adod? -
who am I 7 #50008 nem normális de van olyan...sok esetben a moving speed alapból több az eliteknél...fast-ot is nyugodtan oda írhatnák. -
#50007 Sőt 6. Állítom, hogy sokkal sokkal gyorsabb volt, mint a normál mob. -
#50006 Az normális, hogy 5 affixja van egy elitenek? -
Dondark #50005 Tegnap olvasztottam be 4 legendaryt közülük kettő ez a cindercoat volt.:D -
PunkZoli #50004 rászűrsz hasonló értékekre és olcsóbban felteszed -
#50003 Igen... általában megnézzük más mennyiért rakta be... de igazán csak magasabb szinten érdemes használni, kis szinten még annyira nem.
Esetleg a +experiences dolgokat pár ezerért... -
Madi92 #50002 Akkor mi alapján lehet egy item értékét meghatározni? Vagy megnézitek, hogy kb mennyiért adják a többiek? Or valami más? -
#50001 :-) -
#50000 simán Paintban ki tudod menteni "Mentés másként" jpg-be..... -
#49999 Mindegy, amig nem linkeli be a képet, ahogy én szoktam :D -
#49998 a merete.
talalkoztal mar jpg keppel? nem volt furcsa, hogy tizedakkora a fajlmeret, mint a bmp-nel? -
Madi92 #49997 Tudom noob vagyok, de mi a gond a bmp-vel? -
Skill #49996 ha valakinek kell gold nálam kapható.
magyar hősnek magyar arany! =) -
#49995 Ááá, láttam már legendary-t lvl8ra is :D -
#49994 1.eladva
2. eladva
3. vettem aranyat, de nem költöm el, amíg nem muszáj, más farmolta helyettem :-) -
#49993 amugy:
1) miert szeded fel a feher itemeket a foldrol?
2) miert nincs a ladadban semmi (+hely sem)? hol vannak a gemek, tome-ok, page-ek?
3) mi az istenbol van 10 milliod? -
#49992 azt hittem csak infernón lesz legendary -
#49991 felraktam, de mind a dps, mint az life kisebb lett a mostaninál, csupán 0,4%-al lett nagyobb az armor.... -
#49990 nem is olyan rossz cucc az igy hell vegere, sot akar inferno elejere
nem mondom hogy megvaltja a vilagot, de hasznalhatobb, mint az atlag legendary-k -
#49989 Az az eladási értéke... vendornál. Azzal ne foglalkozz.. általában az item level szerint növekszik, de szerintem csak kurvára random... -
#49988 1st legendary Hell Act II Kula bácsi előtt....
elég gyengusz, de ilyet is láttam....
-
#49987 Explosive blast chain reaction. -
#49986 acsihoz kell, illetve diablo 2 visszautalas.
ezen kivul tokjo lenne ha nem toltenel fel bmp-ben kepet az internetre. -
Madi92 #49985 Hali!
Mivel még új vagyok Diablo világában, ezért nem teljesen vagyok tisztában a tárgyak értékével!
Találtam egy itemet, első látásra nem tűnt nekem nagy számnak, de az érteke, játék szerint 400gold, és nekem ez eddig a legtöbb.
Meg tudnátok mondani, hogy mi benne az ilyen nagy szám, és hogy ér-e valamit? Item -
#49984 pakold magadra a blizzardot, annal tovabb nem ugranak :) -
#49983 lófaszt nem tudok csinálni a nerffel, ha szimplán kiugranak a blizzardom alol.
Tudom, én vagyok a balfasz.