78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#50062 Nekem kb másfél óra volt.
Másik karimmal elsőre megvolt úgy hogy nem is kerestem. -
Cyberdevil #50061 Persze, nekem is nem egy cucc van már millákért, viszont én már a 800k-t is sajnáltam kiadni főleg h azalatt a 2 hét alatt, mióta megvan a játék, 2 milla jött össze... -
cookac2 #50060 Egy Zunimassa's Vessel chest armor a WD-mnek 8 milliónál kezdődik, határ a csillagos ég. Ehhez kell egy Journey (csizma) 5-6 misitől és egy Plague gyűrű (2-8 misi). Érzed ugye az arányokat? Jár hozzá egy Justice Lantern gyűrű, ez 6 mistől indul. Folytassam? -
#50059 skacok!
Nektek Chiltara hanyadik runra spawnolt??? mert mar orak ota csak rusholom, rusholom a helyet, de csak nem akar elojonni -
#50058 800k az fillernek tunik a lent irtakhoz kepest.. :) (meg ugy egyebkent is, 800k az elegge apropenz) -
Cyberdevil #50057 Hát, lehet h csak én vagyok a noob akkor, de act 2 elején jópár nap farm meg olyan 800k-val el tudtam jutni act 3ig, de ott megint szívás van.. :D -
#50056 hat, ha tenyleg ez a helyzet, akkor bizony a dh olcsobb karakter, mint a tobbiek
mindamellett lattam en itt mar jopar forumozot elverezni dh-val, de ki tudja, lehet patch ota fillerekbol act3-ig lehet rugdosni... -
cookac2 #50055 A WD-met átalakítottam meele-re. Ahhoz, h act3-ban vegyem az akadályokat egy valag goldot költöttem rá. Hogy értsd, egy szaros amulett 5-15m attól függően, h kicsivel több extrát akarsz e v sem. Egy bracer 4-5m, egy vállas 5-6m és így tovább. Mondanom sem kell, h mindenen legyen sok armor+allres+int+vit. DPS a nullához konvergál persze, de legalább nem halok meg (1500 LoH), viszont megőszülök mire egy elitet leverek.
Miután teli lett a tököm, h a következő fejlesztési szint is 80-100m lenne (mínusz a mostani cucc AH) indítottam egy wizardot. Ezzel valamivel olcsóbban el lehet lenni, van dps, néhány ütést elvisel, de ahhoz, h act2-be léphessek vele és ne haljak meg minden sarkon költeni kell. De nagyságrendekkel kevesebbet mint wd-re.
-
Traky70 #50054 "(mivel csak egyedül támad)"
A kis fingokat leszámítva, de azok meg jól jönnek a revenge-hez :) -
Traky70 #50053 Aki barbárként szenved Ghommal: 2db 1 kezes kard, vagy dagger összesen 1700-1800 life per hit (kb. 400K AH-ban a 2db)megoldja a problémát. Két, egyenként 400dps-es karddal(850-900 life per hit), 11K dps-sel 4 perc alatt lement... Előtte meg szenvedtem, de nem sikerült, hiába mentem el addig simán. Persze ez a megoldás csak Ghom ellen működik(mivel csak egyedül támad). Iron impact kihagyhatatlan. -
#50052 haaat, azert 1.0.3 ota mar cserelni kellett 1-2 cuccot, hogy act3 kenyelmes legyen, de ja, alapvetoen sok cuccom 100k-s kacat kategoria, es csak 1-2 van, ami millios -
#50051 en inkabb ugy gondolom, hogy 150+ dex, es 8+ max discip a lenyeg, a tobbi szerintem annyira nem relevans
nyilvan ha ad melle ilyen 100+ vitat, critet, ilyesmiket, az kurvajo, de elegge megsokszorozza az arat is (illetve az eselyet, hogy kiessen neked) -
cookac2 #50050 Nem láttam még DH geart, most először. Azt tudom, h olcsó Jánosok, de nem gondoltam, h ilyen kacatokkal szecskázzák a népet :) -
Dr DeViLKiNG #50049 130+dex, 10 discip, crit, skill dmg (mf/vita/allres) -
#50048 quivereknél mit kell nézni amúgy? esett már egy csomó, de sose tudom rendesen beárazni őket... -
Dr DeViLKiNG #50047 Komolyan idegbajt kapok mostmár attól, hogy reggelente hármasával dobja a goblin a rareket (általában 60+), ilyenkor meg este megyek pár kört, és a full inventoryban van 2 sárga lvl58-al.
Próbálja meg bemagyarázni valaki, hogy nem számít hogy hány ember játszik éppen. -
#50046 osszesen nem volt meg 10milla goldom szerintem a jatekban :D
kb. ez a gear van rajtam most (1-2 kivetellel, illetve nyilvan ias nerffel), szerintem par millabol osszerakhato, es kozel sem 1-hitelnek vele -
Dr DeViLKiNG #50045 A3 végét 70k dpesl farmoltam mf gearben, úgyhogy nem azzal van a baj. Gondolom sok az 1 hites halálod, az meg dhval jár több tíz milliós gear nélkül. -
Cyberdevil #50044 Demon Hunterrel kapcsolatban lenne kérdésem. Act 3 Inferno elején járok, de már most nehézkesen mennek le a mobok, act 2höz képest pl. egy sima Fallen. SS-el van 103k dps-m, anélkül pedig 32k, 1996 dext-el, vissza kellene mennem farmolni még act 1-2-t jobb cucc érdekében, vagy esetleg build/kevés x stat lehet a gond? -
#50043 modszer a halott hc karik inspectelesere - lehet valami ebben az agyatlan kattintgatos rosszalkodasban, ugyanaz tortenik, mint az allitolagos dupe-olasnal -
#50042 hat random, de szerintem nem erdemes elvetni a lehetoseget, hogy a jailerbol, illetve a butcherbol esik ki esetleg valami faszabb item
nyilvan a random skeletonbol legendary dologra nem lehet igazan felkeszulni, azt vagy bemakolod, vagy nem :) -
#50041 azt nem mondta hogy sárgával. -
#50040 és agony-k nélkül tele lesz a táska sárgával? :O -
cookac2 #50039 Magic find: +6% -
#50038 mennyi az mfed? -
cookac2 #50037 Egészen eddig így csináltam, bejártam á-tól z-ig act1 végét. Nem mondom, h nem érte meg, de unalmas volt. Kb másfél óra volt egy menet és nem vettem észre a dropon, h jobb lenne. Sőt! Southland-on a barlangban 3-5 elit van, néha szintenként 1-1 goblinnal. Na ott még értelmes cucc nem esett nekem soha, pedig többször voltam ott mint a sarki boltban.
Aztán pár napja mondom nézzük meg elsőre csontit a temetőben. Nem volt ott csak egy sima csonti. Ugranék tovább, enchantress meglövi és kiesik belőle egy legendary kard. Másnap uez a szitu csak festeringben nulla valorral, detto olyan kard kicsit másabb statokkal. Úgy szar az egész ahogy van. -
#50036 ez nem rossz, de szerintem illene "befejezni", azaz leoric wp -> agony 1-2 -> jailer -> agony3 -> butcher -
cookac2 #50035 Tényleg, nem kamuzok. Volt olyan, h egy nap esett 3 legendary.
Elmondom, h nálam hogy néz ki egy run.
Leoric Manor: 0-2 elit, esetleg kiszaladok a híd végéhez, hátha ott is van elit. Teleport
Cemetery: megnézem ott e a sárga csonti a bejáratnál. Teleport
Festering woods: az egyetlen hely, amin végig is futok, nagyjából mindenkit leölök. 2-6 elit. Teleport (itt az egyik barlangban kurva sok csonti van és jól dobnak)
Highland: van e tower v nincs. Ha van leverem a 1-3 elitet és vége.
Tower nélkül átlag 12-13 perc egy run, a zsák teli lesz. Towerrel néhány perccel több és extra haza kell ugrani kipakolni. És igen, minden alkalommal az első 5 elit megy a levesbe elvileg a valor miatt, de soxor dob sárgát Leoricban valor nélkül is. nekem jó a 63-mas kék fegyó is, könnyen eladható. -
#50034 Nem is szar, pár millát megérhet :) -
#50033 Most esett lol
-
#50032 Jobbra, le, balra, fel
Nincs mit -
Ferrari23 #50031 Ja elég érdekes :D 2 hete mást se csinálok csak farmolok inferno act 1 be, minden utolsó szart kinyitva, meg leütve :D és 1 db se esett :D:D -
-
#50029 Hm, egész jól hangzik, lehet hogy valami hasonlót majd megpróbálok. Durva hogy minden nap esik legendary, nekem másfél hónap alatt egy sem esett -
cookac2 #50028 Én most azt csináltam, h lecseréltem minden olyan geart movement speedesre amit lehet. Kaptam +25% MS-et és szépen farmolgatom act1 bizonyos részeit. Gyorsabban tolok le egy kört mint azelőtt, igaz sok köcsögöt egyszerűen lefutok. Az eredmény a vártnál sokkal jobb.
Mivel "szélvész" vagyok nem nézegetek ládákat, zsebelek hullákat, sajnálom rá az időt. Csak azt pofozom fel aki elém áll, egy kör kb 20-30 perces. Eddig minden nap esett 1 db legendary és átlag 2 db több misiért eladható item. Harmad annyit játszok mint előtte nagyobb nyereséggel. -
Dondark #50027 Valaki tudna mutatni egy jó demon hunter itemizációt?
Most 50K dps crit nélkül de kevésnek érzem act3/4ben. -
#50026 Nincs. -
#50025 Ez természetesen így van, a lényeg inkább az lett volna, hogy sztem eléggé el van cseszve az act3-act4-ben való farmolás a jelenlegi javítási összegek mellett. Max az bírná csinálni jelentősebb profittal, akinek már alapból is olyan gearje van hogy kvázi nincs hova farmolnia.
Amúgy most már valamivel erősebben visszamentem szólóban Ghom-hoz, 3 halálból a rekord a fél élete volt, pedig a lenti videó mintájára próbálkoztam reflect life-os cuccokkal, fél percen belül halott voltam velük.
Próbaképp utána megpróbáltam szólóban Diablo-t, elsőre meglett, egyedül a csapdája után kerültem párszor halál közelbe de azokat is mindig túléltem pedig legalább 5-ször bekaptam.
Szóval Ghom még mindig brutálisan, nevetségesen túl van buffolva. -
MobDozer #50024 Halik
Pár napja belekezdtem HCba... most LvL34 a karim és Nightmaren vagyok vele, de tegnap vettem észre, hogy az AHban az EURO fül nincs ott mint a normál AHban. A kérdésem az lenne, hogy HCn nincs is EUROs kereskedés vagy esetleg egy későbbi szinten válik elérhetővé?
Erőre is köszke ha tudja valaki. -
#50023 "Amikor pedig Diablo-t kinyírtam már, nem is érzek különösebb késztetést, hogy az előtte lévő elit csoportokat is könnyedén ki tudjam nyírni, egyszerűen elmebeteg összegek befektetésével tudnék csak minimális lépésekkel araszolni felfele, úgy érzem kár a gőzért, nem is hinném, hogy bárki magabiztosan, könnyedén öl minden elit csoportot act3-4-ben, anélkül hogy aranyszázmilliókat fektetett volna cuccokba."
Persze, hogy nem. De a fórumokon jól hangzik. ;) Amúgy nincs is ezzel baj, ez a játék már csak ilyen lett. Nem para, ha nem találsz motívációt, félreteszed, vársz új patchet (jön még 100) vagy új kieget (jön még min. 2), vagy farmolsz goldért, euróért, eldöntöd, hogy megéri-e a befektetett időt. Az a kurva nagy az egészben, hogy a döntés 100%-ban rajtad múlik. Fogj egy virtuális mérleget és kezd el a serpenyőkbe pakolni a pozitív meg a negatív dolgokat. Úgyis kijön, hogy beloggolsz-e farmolni minden nap, vagy eltöltöd máshogy az időt. Hol itt a probléma? Eddig nyilván szórakoztatott a játék, ha már nem, basszál rá és játsz mást! ;)