78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
"volt aki mar jelezte hogy a kovetkezo blizzard cuccost mar NEM fogja megvenni, menjenek a faszba..."
A vilag legnagyobb ostobasaga ilyet akar csak leirni is, ugy fog fizetni, mint a kisangyal a kovetkezo jateknal is.
A tobbivel egyetertek, ezer sebbol verzik a jatek, es bar szorakoztato valahol - engem legalabbis kikapcsol, bar ket napja nem leptem be mar es megragadtam 30-as szinten BP16-on - es van hangulata, de nagyon ures az egesz jatekter, ami van, az is roppant fapados es a szokasosnal is sokkal repetativabb, kvazi mindenhol ugyanaz a 3 dolog ismetlodik. -
Sunrider924 #78750 Barmilyen masik jateknal elfogadom ezt a tanacsot DE nem a Diablotol, a 2ik reszetol( D2 LoD) tudok a franchiserol es ez a vegtelen jatekrol szol, az hogy a 4ik reszre ilyen felgozzel elkeszitett valamit talalnak abszolute amator fejlesztocsapattol ez nekem megakadt a torkomon. A klanba tobb mint a fele csak azert vette meg mert A Blizzard es mert 5-10 evet tolta mar kulonbozo IP-kkel toluk, igy megvolt a bizalom, na erre ez amit most muvelnek ez olyan mint amikor a semmibol kapsz a kepedbe egy pohar hideg vizet, volt aki mar jelezte hogy a kovetkezo blizzard cuccost mar NEM fogja megvenni, menjenek a faszba...
Erdekessegkep probaltam vazolni ezt a katasztrofat az asszonynak, aki gyakorlatilag kivulallo, nem igazan erdekli az online gaming semmilyen aspektusa szoval idealis volt a kovetkezo kerdeshez, hogy miert kellet a D4et egy kezdo/amator csapatra bizni es kaptam egy valaszt, ami hirtelen tokeletesen erthetove tette a dolgot: mert olcso...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2023.07.24. 16:10:59 -
Daermon #78750 Én péntek este kezdtem, ma még nem léptem be. 2/3-a kész a BP-nek. Kari lvl52, WT3-on farmolgatás.
Én spec örülök, hogy ilyen gyorsan pörög a BP, mert jövő csütörtökön jön a Baldur’s Gate 3, és akkor a D4 passzolva lesz egy jó időre. -
Hat, akkor csak idezni tudom Joseph Piepiora szavait a penteki streambol: "When you’ve reached all the goals and done the things you think are important, take a break." :) -
Sunrider924 #78748 Pedig az, nincs lendulet, a nerf elvette az osszes kedvemet, foleg akkor toltam amikor a klanbol a tobbiek is online lettek a melobol hazaerve delutan, meg olyan tokfilko is volt koztuk, aki csak ranyomott mindenre a season page-n, nem is nezte hogy accelerated progress, hogy az miaz? Aztan meg oromkodott hogy mar lvl 49 amikor en meg csak lvl 41 voltam, mondom mi a fene valami ingame tevekenyseg, ami jobban adja a BP xp-t vagy mivan, utana kideritettem hogy eltolta a +20 lv skipet... hat en csakazertse :d Szoval igy 5 nap alatt kifingott a BP, erre mondtam hogy hat ez harmatos libafos... -
de NE vard*
(bocs, csak kozben ugyfel jott) -
Hja, hogy ez te vagy? Szep teljesitmeny, gratula, de vard, hogy azt mondjam ra, hogy ez a tempo normalis :) -
Sunrider924 #78745 Amennyire en ertettem az cap, tehat maximum, igy a lvl 100as kari oda tudja adni a lvl 80asnak az uber-hyper-mega-giga ancestralt ami eppen kiesett.
Amugy nem tartom magam robotnak es a "felhaborodasom" annak szolt hogy meg a destiny2ben is tobbet kellett dolgozni a season pass kimunkalasaert mint itt, holott ordit mennyire azt masoltak... -
CrazyAchmed #78744 Szia!
Köszi a választ! 42-es szinten vagyok még, picit lehet félreérthető voltam, 55-ön mindenképp át akarok menni, de addig nem akarok kinlódni, és igazából erre irányult a kérdés, hogy a 42-55 szintig csirke fokozaton pocsékba mennek a renown-ok, vagy azt ki tudom majd szedni ha 55-ön átmentem. Mert ha igen, akkor a side questeket meg a többit hagyom és a fa-szívességeket csinálom inkább. -
Gyors kerdes: az uj szezonban nem kaptak a sacred meg az anci cuccok vmilyen minimum karakter lvl kovetelemenyt? Mintha remlene 60 es 80, csak nem tudom mar pontosan, mire vonatkozott (meg csak 30 vagyok, nyugdijas tempoban).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.07.24. 11:14:30 -
dantor7 #78742 (elnézést, már vesztem össze emiatt valakivel, de ha ez a játék is végtelenitett fos lenne mint mondjuk a genshin impact meg ezek a gatcha dolgok, rá se néznék, ott rohadjon meg mint az összes többi) -
dantor7 #78741 Hali,
sztem menj át minél hamarabb, még ha lassabban is haladsz, sokkal jobb cuccok esnek, elérhetőek a Helltide-ok is, no meg az emlitett jutalmak.
De ha 55-ön nem tudod megcsinálni a capstone dungeont, ott valami gond lesz a buildeddel, nézz szét mondjuk a maxroll.gg oldalon!
-
Kazuaroknak kell is (heti par ora jatekkal), de a biorobotoknak mindig eleg par nap, kigrindelik 24/7-ben. A legtobb mmoban barmilyen kontentet is raksz elejuk, letoljak gyorsan aztan 3 honapig hisztikeznek meg picsognak, hogy nincs mit csinalni :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.07.24. 09:48:45 -
Sunrider924 #78739 WTF!?? part 2
Nem ugy volt hogy kelleni fog az a 3 honap? mondom en hogy nagyon nem megy a matek ott valakinek abba a ccsodaaaas fejlesztoi csapatba... -
CrazyAchmed #78738 Sziasztok!
Egy pici segítséget kérnék, infó kéne. World tier 2-n tolom, lvl55-ön tervezem a váltást 3-ra. A renown minden "frakció" esetén megvan, kivéve persze a 3-ason unlockolhatóak. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e még a 2-esen gyűjtögetni tovább a renown pontokat, és amikor átmegyek a 3-ra, akkor egyből tudom unlockolni és megkapni a bónuszt, vagy amikor "dingelem" a 3-at, akkor "csak aktíválódik a lehetőség" és 0-ról kell gyűjteni a pontokat az aktívvá vált jutalomhoz. Azért lényeges a kérdés, mert akkor inkább hagyom a mellékküldiket és akkor valami egyéb tevékenységgel lépek még pár szintet, hogy ne "vesszen kárba" a mellékküldi/lilith szobor stb -
Sunrider924 #78737 What the F!??
A campfire stream rovid osszefoglaloja egy jatekos szemevel...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2023.07.23. 22:53:34 -
Plata #78736 Láttátok már a hírt hogy az 1.1.0 frissítés hibáit ki javítják és jön az 1.1.1 peccs amiben erősítik a barbárt és a sorcit?
Link. -
Nalam megvolt, megkapott mindent a szezonos shotgun rugom, a wayshrinek kozul aktiv volt minden nagyobb varos/hub, a kisebb falvakat ujra fel kellett venni.
Elvileg be kellett lepni a nem szezonos karakterrel valamikor a patch es a kezdes elott, hogy a rendszer rogzitse az allapotot, vagy valami ilyesmi. Mivel minden nap jatszottam picit, igy gondolom automatikusan meglett, nem is figyeltem a hataridore, ezert is csak felve irom ezt. -
TomStorm #78734 Én még a lvl70 main-t is töröltem,újrakezdem szezonnal azt is.Ilyen esetben is megmarad minden!
Köv.szezonnál viszont már nem törlök.Most még belefért.. -
TomStorm #78733 De,úgy van.Csak kell hogy a sztorit befejezd ill.szezon karakter indításnál skip sztori -
hawkie22 #78732 Egy kérdés csak csupán. Nem úgy volt, hogy a szezonos karakterek megkapják alapból a nem-szezon során elért renown-szinteket, illetve a térkép is fel lesz oldva legalább annyira, mint amennyit a nem-szezonos karakterünk felderített? Vagy én értettem félre valamit? -
Na jó, a szezon is katasztrófa. Részemről ennyi volt a Diablo-s pályafutásom. 25 évig megálltam hogy ne nyúljak Blizz játékhoz, engedtem a gyeplőn, nem meglepő módon megbántam :) Valszeg Grim Dawn, PoE és Last Epoch túlságosan elkényeztetett, de D4-et a legjobb indulattal sem tudom élvezhető játéknak nevezni, viszont igazi katasztrófának.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.07.21. 16:48:05 -
Blizzard logika -
TomStorm #78729 MMO-s múltam miatt én az ilyet már észre se veszem:D
#78724 köszi! -
>> "Az én személyes tapasztalatom is az, hogy egyes kasztokkal kibsztak ok nélkül"
Standard Blizzard feature. WoWban kb 20 eve ezt csinaljak es megszokta mindenki. Ez az un. korhinta balance, minden nagyobb kontentben lesz egy class, akit buffolnak es szeretnek es lesz egy, aki kinyirnak. Ha megnezed a tier/dps/akarmi listat a wowbol az elmult 20 evbol (eleg jo addon support van, rengeteg pontos statisztikaval rendelkezik a kozosseg), akkor nincs ket egymast koveto nagyobb kontent, ahol ugyanaz lenne az elso top5 es az utolso top5 :)
Ettol ez meg nem jo, csak kevesbe meglepo es meg kevesbe mulatsagos :) -
. -
Ja, mindenki hülye, csak a blizz az okos. :D Ne legyünk már ekkora fanboyok azért. Neked tetszik, hogy sokkal lassabb lett egy amúgy is lassú játék, hogy egyes statok ma sem működnek, egy hónappal a launch után, hogy class balance az vicc szintjén sincs, ez oké. De azért nem kéne másokat minősíteni. Elég sok veterán játékos durrog az új patch miatt, lehet, hogy okkal.
Az én személyes tapasztalatom is az, hogy egyes kasztokkal kibsztak ok nélkül és úgy általában sérülékenyebb lett a karaktered és kisebb a sebzés is, meg lassabb a fejlődés. Senkit nem fogsz hallani, aki szerint az volt a baj a D4-gyel, hogy túl gyors volt a játék. -
Dredge75 #78725 Tipikus "gémer" túlreagálás ismét a patch miatt. Köztudott tény, hogy az emberek nagyon rosszul értelmezik a statisztikát, valószínűséget és a százalékokat és ez most ismét bizonyítást nyert.
De még ha ettől eltekintünk akkor is a ha valamit gyengítenek és az nem tetszik akkor a megoldás az, hogy keresünk egy jobb alternatívát. Egy másik képesség vagy class formájában. -
Minden szezonos karakternél azonos a BattlePass. -
TomStorm #78722 Stash közös Season karakterekkel régebiekkel viszont nem csak ezért kérdezem -
Némi humor a félresikerült patch után:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.20. 13:25:17 -
Ha minden AAA studio annyira kreativ es megujito lenne, mint az indiek, nem lenne "szukseg" az indie szcenara. :) Jol van ez igy. -
TomStorm #78718 Nekem Bleed Barbárral lett könnyebb.Igaz változtattam build-en de ennyit eddig nem számított ha hozzányúltam.
Vagy most nagyon eltaláltam?! -
Nem játszok druidot, nem tudom megítélni, de sorcerer vicces lett:
- random irányba teleport a nagy mém kedvenc
- de jó a resistance buff malignant heart is a season 1-ra, amikor beismerték, hogy a resistance-ek nem működnek (ezt kb mindenki tudta, aki játszott a játékkal) és season 2-ig nem is lesznek javítva. Akkor mi értelme egy olyan itemnek, ami season 1-re szól és csak season 1-ben lesz ott, de olyan statot "buffol", ami nem működik csak majd season 2-ben, amikor meg már nem lesz elérhető a cucc? :D Nagy mókamesterek ezek a blizzardnál. -
rebekakocsis #78716 Nem tudom, a mackós druidám nem gyengült, sőt talán még jobb is lett. Tier3 és butchert szinte egyhelyben állva vertem le. World bossnál sem kellett gyógyítás. Ma kipróbálom a tier4-et. Már ha sikerül a labarintust megcsinálni. -
-
Sorcerer kb halott :D Néztétek a malignant hearts-okat season 1-ra? De a patch 1.1 is kicseszett velük rendesen.
Oké, back at season 2. Addig hanyagolva a játék. -
Dodo55 #78713 #78698, #78696:
Engem személy szerint sem a kód nem érdekel / érint meg túlságosan, sem csirkét nem szoktam enni amúgy, csak a #78693-ra reagáltam, hogy a szimpla morgás nem fogja a cégeket eltántorítani a felelőtlen üzletpolitikától, ellenben vannak hatóságok ahol még ha nevetnének is pl. konkrétan ezen az ügyön, az a dolguk, azért tartjuk őket fent a fárasztó munkával megkeresett adóforintjainkból, hogy ilyenek miatt ha arról van szó, szívbaj nélkül odarúgjanak a levegőbe beszélő, ám de a pénzünket szívesen elfogadó gazdasági társaságoknak. Mert azt látom, hogy manapság a legtöbben lerendezik egy ilyen morgással ha átverve érzik magukat. Ez persze egyszeri, egyéni esetek vonatkozásában valahol életszerű is lehetne, mert mindenki fáradt, van jobb dolga, stb.. csakhogy az elmúlt pár évben kb. heti szinten találkozni az átlagos hétköznapokban pofátlanabbnál pofátlanabb húzásokkal mindenféle cég részéről és látható az is, ahogyan egyre jobban felbátorodnak és egyre elsöprőbben terjed ez a fajta mentalitás, mert egyszerűen nincsenek következmények. Mondhatni úgy látom, hogy száguldunk lefelé a lejtőn a fogyasztói jogok és érdekek tiszteletbentartásának terén és itt már szerintem az ilyen apró és önmagában vicces eseteket sem szabadna szó nélkül hagyni, mert túl vagyunk minden határon. -
Last Epoch-ot szoktam felhozni példának, ők már az alfába bele tudtak álmodni olyan endgame mechanikát, ami lekötötte a játékosokat évekig. Ja és már az early access release-re olyan karakter balansz volt, hogy azóta max 1-2%-okat kell tologatni rajtuk. Mindez egy indie csapat első ARPG-jében. A milliárd dolláros Blizz-nek ez nem megy.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.07.19. 17:11:01 -
Eddig is tudtuk hogy nem tud balanszolni a Blizzard de ez már túlzás, gyakorlatilag az összes build ezekre épül vicc az egész.
Critical Strike Damage: Reduced by ~17%.
Lightning Critical Strike Damage: Reduced by ~17%.
Critical Strike Damage with Bone, Earth, Imbued, and Werewolf Skills: Reduced by ~17%.
Vulnerable Damage: Reduced by ~40%.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2023.07.19. 14:40:18