Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Kiderul, de elvileg kezdenek valamit a stash meretevel. Siman benne van a pakliban az, amit irtal, hogy ingyen +1 helyet a season journey utolso szakaszaihoz kotik, mint a D3-ban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lesz egyébként olyan "jutalom" a szezonban, mint D3-ban a season journey-ben? Hogy ha végeztél vele, akkor kaptál plusz 1 stash-lapot? Mert az megérné nekem, 4 oldal a stashben baromi kevés tud lenni több karakter esetén. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

PiszkosFred
A mostani karakteredet ne hagyd abba, jatssz vele, fejleszd, semmi sem valtozik szamara es szamodra. Annyi extra lesz majd jovo hettol, hogy csinalj egy uj karaktert es naponta par percet jatssz azzal az uj szezonalis alttal is, azzal csinalj meg par napi vagy heti feladatot es kesz is, mehetsz vissza jatszani a regivel. De, igy megkapod a kozmetikai cuccokat meg a premium valutat, amelyet megint tud hasznalni a regi karaktered.

Persze, lesz olyan kihivas, hogy legyel 50-es az uj karakterrel, vagy old meg XY-t WT4-esen, de hat akkor ahelyett csinalsz mas kihivast, konnyebbet es gyorsabban vegrehajthatot. Vagy, idovel elersz oda az alttal is. Akarhogy is, a szezonalis karakterek kesobb normal karakterek lesznek, vagyis ha barmikor is gondolkodtal egy uj class kiprobalasaban, akkor a szezon a legjobb megoldas erre. Ez volt mar a D2 es a D3-ban is.

(Hozzateszem, a PCG tegnap mar arrol irt, hogy a kovetkezo szezonokban "lehet", hogy nem kell uj karaktert kezdeni a battle pass jutalmakhoz, pont azok miatt, akiknek ez az uj karakteres megoldas ujdonsagkent hat (pedig regi bevalt modszer, volt ladder reset mar az oskorszakos D2-ben is))

Ha viszont nem lesz uj karakterhez kotve, akkor az viszont azt fogja jelenteni, hogy mindenkinek lesz 1-1 maxos karaktere, BiS cuccokkal es kesz, malmozik mindenki a varos foteren es 2-3 het alatt lenyomja az uj szezont/BP-t. Ertelme? Semmi... A D2-t es a D3-at a ladder reset/uj szezon tartotta eletben evtizedekig, mert mindig visszatert mindenki par hetre/honapra, amig letolta az uj szezont egy uj karakterrel, megint osszeszedve a cuccokat, stb.

Persze, kivulallonak orultsegnek tunik, mint Komuves Kelemen es tarsai, ujra es ujra es ujra eljatszani ugyanazt, jogosan teszi a fel kerdest valaki, hogy "minek??!!" 😊 Hat, ezert kell majd a Blizznek a szezonokban elerheto ujdonsagokat ugy utemezni, hogy ugyanaz a D4 legyen, de nagyon megsem, legyen ertelme ujra es ujra nekivagni.

Nem újdonság nem a szezon karakterrel van gondom.A BP az amit nyugodtan adhattak volna régi karakterre is.
Ez nekik is jövedelmezőbb lenne.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én csak azt nem értem, ezen mi az újdonság? A Diablo 3-ban is ez volt, minden szezon új karakter vagy akár több is, attól függöen, mennyire van ideje meg kedve az embernek. Itt az egyetlen különbség, illetve újdonság a Battle Pass. Ami viszont ugye egyáltalán nem kötelezö, mivel csak kozmetikai cuccokat ad, illetve Platinum-ot (666-ot), de azt is csak kozmetikai cuccokra lehet elkölteni.
Szóval nem értem ezt a hözöngést.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TBTPumpa
Diablo IV | Season of the Malignant | Gameplay Trailer

Ez milyen hülyeség?Most azért töröljek egy karaktert hogy újrakezdjem és befizessek?
Hát biztos hogy nem.
És ha lejár 3 hónap akkor újra ezt eljátszani.
Na mindegy ez nem nekem szól azt kész😄
TBTPumpa
Igen, mindenképp szezonos karakter kell hozzá!

TBTPumpa
Legalább tudjuk, hogy meddig tart az első szezon:

BP is csak új karakterrel lenne?
Meg azt se hogy közös a Stash😄D
Nem tudom honnan vettem hogy nem közös mikor Main.-al mentem pedig előző részekbe is közös volt na mindegy😊
Jól kidobáltam mindent ami most jól jönne de skineket lehet használni az Alt-al
PiszkosFred
"A negatív effektek amiket az enemyre pakolsz, (vulnerable, stun stb) bárcsak ki lehetne kapcsolni mint a sebzés mutatót."

Pedig olyan szep szines igy az egesz 😄

Ja hogy Alt.sztoris karakterek is megkapják mount-ot kezdő városba,ezt nem tudtam..
A druidommal néha-néha ráközelítek és tetszik a látvány ahogyan fel van öltöztetve. 😄 De természetesen harc közben nincs jelentősége.

Más dolog.: A negatív effektek amiket az enemyre pakolsz, (vulnerable, stun stb) bárcsak ki lehetne kapcsolni mint a sebzés mutatót.

https://www.twitch.tv/sp1gu

MerlinW
Izometrikus játékokban sosem értettem a skin témát. Akkor látod, ha megnézed a profilodat vagy ha bezoom-olsz teljesen. Totál feleslegesnek tartom. Erre sem kell költenem 😊

[merlinw.org]

Kiderítettem. 666 (😄) platinumot tudsz visszakapni ha kihúzod maxra a BP-t, tehát mindig rá kell majd költeni az adott szezonra. Számomra felejtős... El leszek én az alap transmogokkal is.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.07.08. 11:55:36

PiszkosFred
Mire gondolsz? Az adott BP csak egy tol-ig intervallumban lesz elerheto, az abban talalhato skineket rendszerint ujrahasznositja a legtobb studio, de azok mar vagy euroert vagy premium valutaert lesznek egy (rendszerint sok) ido mulva elerhetoek.

Tényleg ezt még nem is használtam pedig néztem már egyszer ezt az opciót😄
Köszi!
PiszkosFred
Jaja, D4-ben aspectekre vadaszok en is, az, hogy min talalom meg, mellekes, ugyis egy aranylag jobb stattal rendelkezo sargara rakom ra es abbol lesz jo kis lego.

Rakj a rare 2 kezes axe-ra aspectet, és máris lesz 2 kezes legendary axe-od.
1
60szint alatt nem dobott egyszer se Legendary kétkezes Axe-t!Ez mi?Ilyen van?
Pedig már WT3 vagyok de itt se!
Többit töröm be dögivel azok esnek persze😄
Vissza farmolható a BP ha 1x megveszed? Tudom már kérdeztem régebben is. <#zavart2>

TBTPumpa
A hajnali órákban befutott az 1.0.4-es javítócsomag is!
Diablo IV 1.0.4 Patch Notes

Sok-sok fix. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.07. 10:51:37

TBTPumpa

TBTPumpa

TBTPumpa

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.06. 20:55:21

TBTPumpa
Diablo IV - Első szezon indulása: 2023. július 20.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.06. 20:35:19

TBTPumpa

Na L51-en sztori befejezve.Szokásos Blizz minőség,egyszerüen Epic😊
Nem akartam még de Mount miatt siettem sztorival😞
Tehették volna mellékküldire is nyugodtan.

Na de még sok minden vár rám úgyhogy hajrá tovább😊
Hali ha valakinek van kedve gamelni vagy segíteni kell valamiben, battletagom: BombB#2988. Jelenleg 63 szintü barbár (icevortex) sc-ben tier 3-at tolom.

TBTPumpa
Befutott az első komolyabb patch (1.03.) a Diablo IV-hez!
Hivatalos patch notes

PiszkosFred
Bevagom ide, amit a cikkekbe szoktam rakni: "alttabolva, lenémítva, 160p minőségben is számolja, csak fusson a gépen/telefonon az adás, és lehetőleg az legyen csak megnyitva a twitchen - vagyis ha több adást is néztek, akkor az legyen utoljára megnyitva -, hogy a twitch drop rendszere azt figyelje!"

TBTPumpa
Igen!

A twitch drophoz elég ha az a vacak a háttérben megy?
TBTPumpa
Illetve már elérhető most is...

3650 Ft egy ilyen menü.

TBTPumpa
Holnaptól - 5 héten keresztül - idehaza is megszerezhetőek lesznek az egyedi fegyverskinek a KFC-nél!

Pheasant Slayer - Rogue íj
Thrumming Axle - Sorcerer pálca
Hand of Gallus - Barbarian alabárd
Foul Reaper - Necromancer kétkezes kasza
Batch Vessel of the Eleven - Druid totem

Minden héten más-más kód jár a rendelés mellé!

Egy jó csípős kosár jöhet? 😄
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.27. 16:38:37

Itt a baj nem az idövel van, hanem azzal, hogy azt ígérték, a maintenance alatt is lehet majd játszani. Engem úgy vágott ki kb. fél órája a játék, mint macskát szarni, azóta be se tudok lépni, 30 perces várólistát kell kivárnom

MerlinW
Ha munkaidőben dolgoznak az a baj, ha nem akkor az. Az időzónák miatt egyébként sem lehet mindenkinek a kedvére tenni.
Most fogunk kapni elvileg 30 oldalnyi hibajavítást, balanszot és QoL fícsört. Nem kell?

[merlinw.org]

Csak éjjeli műszak van ezeknél úgy látszik pfff
Ma és holnap is este 6-11között maintenance.Menjenek már a francba
PiszkosFred
Hat, valakinek megint elgurult a gyogyszere es nekiment a blizzardnak 😊

Most már azért rendbe tehetnék a dolgokat így 13óra elteltével..
Na kezdem én is.Sajna elöbb nem ment de most már lesz idő rá.Hát nem volt nap hogy minimum 2x rágondoljak😊)
Nah feltöltöttem. Ennél tisztább és érthetőbb nem lehet. https://www.youtube.com/watch?v=utm0Xlrx6O8
PiszkosFred
Igen, gyorsan elinditottam az irodai gepen (720p es teljesen butitva, de egy mx650 integralt van benne es megis elindul), oda kattintva mindig aktiv lett a chat. Idegesito lehet, foleg emiatt meghalni HC karival, nem irigylem azokat sem, akik igy jar(hat)tak...

Na pont erről beszélek. 😊 Azért jön elő mit írtam. Próbáld ki meg fogod látni. A 2. clippben pont ezért haltam meg, mert írkáltam a chatbe ivás helyett.
Remélem fix lesz rá, mert ez rohadt idegesítő. Nem is értem mért nem lehet lezárni az egész action bart meg chat-et egy gombal és teszi Click through-vá. Engem idegesítenek azok a felugró skill ablakok is.

Mindjárt csinálok róla videót. 😊
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.06.23. 14:12:41
PiszkosFred
Nem mukodik, ha a resize gomb alatti par pixelre kattintasz, akkor is aktivalodik a chat, akar ki van minden kapcsolva, akar nincs, most neztem.

PiszkosFred
Hat akkor passzolok. Azt esetleg probaltad, hogy a social menuben kikapcsolsz minden chat ertesitest?

Nagyon ritkan elojon nalam is chat, es akkor teleszorom www2222212444 az input reszt, de ritkabban, mint nalad. Elhiszem, hogy frusztralo, kikapcsolni meg nem tudod a chatet, es "click through" sincs, ami egyebkent szokas olyan jatekban, ahol a chat az kepernyobol takar ki reszt.

ui: kozben neztem a blizz forumon eleg sokan irtak, hogy naluk is ez van es nincs meg ra fix. Hat, kitartast, hatha...