78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#78743 Gyors kerdes: az uj szezonban nem kaptak a sacred meg az anci cuccok vmilyen minimum karakter lvl kovetelemenyt? Mintha remlene 60 es 80, csak nem tudom mar pontosan, mire vonatkozott (meg csak 30 vagyok, nyugdijas tempoban).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.07.24. 11:14:30 -
dantor7 #78742 (elnézést, már vesztem össze emiatt valakivel, de ha ez a játék is végtelenitett fos lenne mint mondjuk a genshin impact meg ezek a gatcha dolgok, rá se néznék, ott rohadjon meg mint az összes többi) -
dantor7 #78741 Hali,
sztem menj át minél hamarabb, még ha lassabban is haladsz, sokkal jobb cuccok esnek, elérhetőek a Helltide-ok is, no meg az emlitett jutalmak.
De ha 55-ön nem tudod megcsinálni a capstone dungeont, ott valami gond lesz a buildeddel, nézz szét mondjuk a maxroll.gg oldalon!
-
#78740 Kazuaroknak kell is (heti par ora jatekkal), de a biorobotoknak mindig eleg par nap, kigrindelik 24/7-ben. A legtobb mmoban barmilyen kontentet is raksz elejuk, letoljak gyorsan aztan 3 honapig hisztikeznek meg picsognak, hogy nincs mit csinalni :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.07.24. 09:48:45 -
Sunrider924 #78739 WTF!?? part 2
Nem ugy volt hogy kelleni fog az a 3 honap? mondom en hogy nagyon nem megy a matek ott valakinek abba a ccsodaaaas fejlesztoi csapatba... -
CrazyAchmed #78738 Sziasztok!
Egy pici segítséget kérnék, infó kéne. World tier 2-n tolom, lvl55-ön tervezem a váltást 3-ra. A renown minden "frakció" esetén megvan, kivéve persze a 3-ason unlockolhatóak. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e még a 2-esen gyűjtögetni tovább a renown pontokat, és amikor átmegyek a 3-ra, akkor egyből tudom unlockolni és megkapni a bónuszt, vagy amikor "dingelem" a 3-at, akkor "csak aktíválódik a lehetőség" és 0-ról kell gyűjteni a pontokat az aktívvá vált jutalomhoz. Azért lényeges a kérdés, mert akkor inkább hagyom a mellékküldiket és akkor valami egyéb tevékenységgel lépek még pár szintet, hogy ne "vesszen kárba" a mellékküldi/lilith szobor stb -
Sunrider924 #78737 What the F!??
A campfire stream rovid osszefoglaloja egy jatekos szemevel...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2023.07.23. 22:53:34 -
Plata #78736 Láttátok már a hírt hogy az 1.1.0 frissítés hibáit ki javítják és jön az 1.1.1 peccs amiben erősítik a barbárt és a sorcit?
Link. -
#78733 Nalam megvolt, megkapott mindent a szezonos shotgun rugom, a wayshrinek kozul aktiv volt minden nagyobb varos/hub, a kisebb falvakat ujra fel kellett venni.
Elvileg be kellett lepni a nem szezonos karakterrel valamikor a patch es a kezdes elott, hogy a rendszer rogzitse az allapotot, vagy valami ilyesmi. Mivel minden nap jatszottam picit, igy gondolom automatikusan meglett, nem is figyeltem a hataridore, ezert is csak felve irom ezt. -
TomStorm #78734 Én még a lvl70 main-t is töröltem,újrakezdem szezonnal azt is.Ilyen esetben is megmarad minden!
Köv.szezonnál viszont már nem törlök.Most még belefért.. -
TomStorm #78733 De,úgy van.Csak kell hogy a sztorit befejezd ill.szezon karakter indításnál skip sztori -
hawkie22 #78732 Egy kérdés csak csupán. Nem úgy volt, hogy a szezonos karakterek megkapják alapból a nem-szezon során elért renown-szinteket, illetve a térkép is fel lesz oldva legalább annyira, mint amennyit a nem-szezonos karakterünk felderített? Vagy én értettem félre valamit? -
#78731 Na jó, a szezon is katasztrófa. Részemről ennyi volt a Diablo-s pályafutásom. 25 évig megálltam hogy ne nyúljak Blizz játékhoz, engedtem a gyeplőn, nem meglepő módon megbántam :) Valszeg Grim Dawn, PoE és Last Epoch túlságosan elkényeztetett, de D4-et a legjobb indulattal sem tudom élvezhető játéknak nevezni, viszont igazi katasztrófának.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.07.21. 16:48:05 -
#78729 Blizzard logika -
TomStorm #78729 MMO-s múltam miatt én az ilyet már észre se veszem:D
#78724 köszi! -
#78728 >> "Az én személyes tapasztalatom is az, hogy egyes kasztokkal kibsztak ok nélkül"
Standard Blizzard feature. WoWban kb 20 eve ezt csinaljak es megszokta mindenki. Ez az un. korhinta balance, minden nagyobb kontentben lesz egy class, akit buffolnak es szeretnek es lesz egy, aki kinyirnak. Ha megnezed a tier/dps/akarmi listat a wowbol az elmult 20 evbol (eleg jo addon support van, rengeteg pontos statisztikaval rendelkezik a kozosseg), akkor nincs ket egymast koveto nagyobb kontent, ahol ugyanaz lenne az elso top5 es az utolso top5 :)
Ettol ez meg nem jo, csak kevesbe meglepo es meg kevesbe mulatsagos :) -
#78726 . -
#78726 Ja, mindenki hülye, csak a blizz az okos. :D Ne legyünk már ekkora fanboyok azért. Neked tetszik, hogy sokkal lassabb lett egy amúgy is lassú játék, hogy egyes statok ma sem működnek, egy hónappal a launch után, hogy class balance az vicc szintjén sincs, ez oké. De azért nem kéne másokat minősíteni. Elég sok veterán játékos durrog az új patch miatt, lehet, hogy okkal.
Az én személyes tapasztalatom is az, hogy egyes kasztokkal kibsztak ok nélkül és úgy általában sérülékenyebb lett a karaktered és kisebb a sebzés is, meg lassabb a fejlődés. Senkit nem fogsz hallani, aki szerint az volt a baj a D4-gyel, hogy túl gyors volt a játék. -
Dredge75 #78725 Tipikus "gémer" túlreagálás ismét a patch miatt. Köztudott tény, hogy az emberek nagyon rosszul értelmezik a statisztikát, valószínűséget és a százalékokat és ez most ismét bizonyítást nyert.
De még ha ettől eltekintünk akkor is a ha valamit gyengítenek és az nem tetszik akkor a megoldás az, hogy keresünk egy jobb alternatívát. Egy másik képesség vagy class formájában. -
#78724 Minden szezonos karakternél azonos a BattlePass. -
TomStorm #78722 Stash közös Season karakterekkel régebiekkel viszont nem csak ezért kérdezem -
#78720 Némi humor a félresikerült patch után:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.20. 13:25:17 -
#78716 Ha minden AAA studio annyira kreativ es megujito lenne, mint az indiek, nem lenne "szukseg" az indie szcenara. :) Jol van ez igy. -
TomStorm #78718 Nekem Bleed Barbárral lett könnyebb.Igaz változtattam build-en de ennyit eddig nem számított ha hozzányúltam.
Vagy most nagyon eltaláltam?! -
#78717 Nem játszok druidot, nem tudom megítélni, de sorcerer vicces lett:
- random irányba teleport a nagy mém kedvenc
- de jó a resistance buff malignant heart is a season 1-ra, amikor beismerték, hogy a resistance-ek nem működnek (ezt kb mindenki tudta, aki játszott a játékkal) és season 2-ig nem is lesznek javítva. Akkor mi értelme egy olyan itemnek, ami season 1-re szól és csak season 1-ben lesz ott, de olyan statot "buffol", ami nem működik csak majd season 2-ben, amikor meg már nem lesz elérhető a cucc? :D Nagy mókamesterek ezek a blizzardnál. -
rebekakocsis #78716 Nem tudom, a mackós druidám nem gyengült, sőt talán még jobb is lett. Tier3 és butchert szinte egyhelyben állva vertem le. World bossnál sem kellett gyógyítás. Ma kipróbálom a tier4-et. Már ha sikerül a labarintust megcsinálni. -
#78715 -
#78714 Sorcerer kb halott :D Néztétek a malignant hearts-okat season 1-ra? De a patch 1.1 is kicseszett velük rendesen.
Oké, back at season 2. Addig hanyagolva a játék. -
Dodo55 #78713 #78698, #78696:
Engem személy szerint sem a kód nem érdekel / érint meg túlságosan, sem csirkét nem szoktam enni amúgy, csak a #78693-ra reagáltam, hogy a szimpla morgás nem fogja a cégeket eltántorítani a felelőtlen üzletpolitikától, ellenben vannak hatóságok ahol még ha nevetnének is pl. konkrétan ezen az ügyön, az a dolguk, azért tartjuk őket fent a fárasztó munkával megkeresett adóforintjainkból, hogy ilyenek miatt ha arról van szó, szívbaj nélkül odarúgjanak a levegőbe beszélő, ám de a pénzünket szívesen elfogadó gazdasági társaságoknak. Mert azt látom, hogy manapság a legtöbben lerendezik egy ilyen morgással ha átverve érzik magukat. Ez persze egyszeri, egyéni esetek vonatkozásában valahol életszerű is lehetne, mert mindenki fáradt, van jobb dolga, stb.. csakhogy az elmúlt pár évben kb. heti szinten találkozni az átlagos hétköznapokban pofátlanabbnál pofátlanabb húzásokkal mindenféle cég részéről és látható az is, ahogyan egyre jobban felbátorodnak és egyre elsöprőbben terjed ez a fajta mentalitás, mert egyszerűen nincsenek következmények. Mondhatni úgy látom, hogy száguldunk lefelé a lejtőn a fogyasztói jogok és érdekek tiszteletbentartásának terén és itt már szerintem az ilyen apró és önmagában vicces eseteket sem szabadna szó nélkül hagyni, mert túl vagyunk minden határon. -
#78712 Last Epoch-ot szoktam felhozni példának, ők már az alfába bele tudtak álmodni olyan endgame mechanikát, ami lekötötte a játékosokat évekig. Ja és már az early access release-re olyan karakter balansz volt, hogy azóta max 1-2%-okat kell tologatni rajtuk. Mindez egy indie csapat első ARPG-jében. A milliárd dolláros Blizz-nek ez nem megy.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.07.19. 17:11:01 -
#78711 Eddig is tudtuk hogy nem tud balanszolni a Blizzard de ez már túlzás, gyakorlatilag az összes build ezekre épül vicc az egész.
Critical Strike Damage: Reduced by ~17%.
Lightning Critical Strike Damage: Reduced by ~17%.
Critical Strike Damage with Bone, Earth, Imbued, and Werewolf Skills: Reduced by ~17%.
Vulnerable Damage: Reduced by ~40%.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2023.07.19. 14:40:18 -
Sunrider924 #78710 Na kivancsi vagyok arra az emergency campfire streamre, szerintem egni fog ott minden es mindenki mert a nepharag rajuk gyujtja... ekkora amator balfaszokat lenerfelnek mindent a padloig de az alapveto formulakat es a problemakat ugyanugy erintetlenul hagyjak es nincs semmi olyan valtoztatas ami adna alternativat, ehez mekkora matek kell? Es leirjak developer noteba hogy TUL GYORSAK A JATEKOSOK 444!! Komolyan?, tul gyorsak a forma 1 autok nosza hivjuk be bandikat par sor szoges uttorlasszal mindjart nem lesznek olyan gyorsak, hat ez ok, csak ki a fasz fogja nezni azt a kinlodast amit ez okoz utana?
En vagom, elbasztak, nem kicsit hanem csunyan, a nagy fogadkozas hogy itt nem ropkodnek majd a milliardok ehez kepest a berserk ripping barbarnal olyan szamot fingott a kepernyore hogy teljes szelessegeben 2 sor nem volt eleg, na itt bukott ki hogy valaki(k) tul hulye a matekhez ebben a csodas "fejlesztoi csapatban" es minel magasabb szintu a kari annal inkabb elszabadulnak a dolgok es ezek az amator balfaszok csak nezik de nem ertik mi tortenik, nosza fussunk neki a csuszkaknak ha lehuzunk mindent a picsaba akkor csak nem lesz ez ilyen sz@r? Nem-e? aztan a jatekos(ok) mint en aki tobb karit huzott lvl 100ig es elvezte azzal most hogy szamolunk el? Nem a sebzesem basztak el mert ahoz tul hulyek hanem azt hogy nem tudok lepni kettot anelkul hogy egy kozonseges mob kettobe ne csapna 10 szintel azalatt amit eddig oda se figyelve speedrunoztam(t60+). Kinyirtak a vedelmet mert megnerfeltek az armort es a hozza kapcsolod aspectet, kinyirtak a cooldownt , teljesen kinullaztak a szintezest, konkretan nem latom hogy megis mit kepzeltek ez utan ki fog bottal hozzanyulni ehez a romhalmazhoz? Ez nem egyszeruen kis baki ez orbitalisan nagy tevedes es akkor ilyen info hogy a legtobb jatekos a sorcerert tolta(na vajon miert, betaba az volt a leghatekonyabb 444!!) na most akkor szisztematikusan szetnerfeltek a classt mert a Blizz azt szereti ha van disztribucio, menjel hulyegyerek jatszal druidaval meg rugoval, hagyd a sorcerert a picsaba..
Ugy ertem emlekszem meg a Bioware tragediajara, a brand maradt de a legenyseg elment, hat ugy latszik Blizzardnal is hasonlo zajlik, ezek a "lelkes" ujoncok meg jobb lett volna ha maradnak a padlo felmosasnal azt talan nem basszak el ennyire bar ki tudja...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2023.07.19. 14:24:07 -
-
#78708 Ezt azért másoltad be, hogy együtt röhögjünk rajta, vagy csak nem érted mi történik pontosan? :) -
dantor7 #78707 Jelenleg rugózok. Semmi kihivás nincs a játékban. 62-esen toltam le a Fallen Temple-t, kb 50-en kiesett pár legendarym és tök felesleges megnézni a cuccokat, mert csak időpazarlás.
Talán 2 paragon boardot raktam ki, a másodikat nem teljesen. Helltide-oknál sima volt a 4 láda, már amikor épp elkaptam, Butcher is megfeküdt, csak állam előtte és leabáltam.
Én személy szerint üdvözlöm a nehézséget, akció játéknak ahol 3-4 képernyőt darálok le egyszerre jó a diablo3 és a poe.
Ez legyen kicsit más, úgy vagyok vele, de majd az idő eldönti.
-
dantor7 #78706 Physical Damage: Increased by ~25%.
Fire Damage: Increased by ~25%.
Cold Damage: Increased by ~25%.
Lightning Damage: Increased by ~25%.
Poison Damage: Increased by ~25%.
Shadow Damage: Increased by ~25%.
Non-Physical Damage: Increased by ~25%.
Physical Damage Over Time: Increased by ~40%.
Fire Damage Over Time: Increased by ~40%.
Shadow Damage Over Time: Increased by ~40%.
Damage with Two-Handed Bludgeoning Weapons: Increased by ~25%.
Damage with Two-Handed Slashing Weapons: Increased by ~25%.
Damage with Dual-Wielded Weapons: Increased by ~25%.
Damage with Ranged Weapons: Increased by ~25%.
Damage with Skills that Swap to New Weapons: Increased by ~25%.
Damage while in Human Form: Increased by ~25%.
Damage while Shapeshifted: Increased by ~25%.
Blood Skill Damage: Increased by ~25%.
Bone Skill Damage: Increased by ~25%.
Brawling Skill Damage: Increased by ~33%.
Companion Skill Damage: Increased by ~33%.
Conjuration Skill Damage: Increased by ~33%.
Cutthroat Skill Damage: Increased by ~25%.
Darkness Skill Damage: Increased by ~25%.
Earth Skill Damage: Increased by ~25%.
Frost Skill Damage: Increased by ~25%.
Imbued Skill Damage: Increased by ~25%.
Imbuement Skill Damage: Increased by ~33%.
Marksman Skill Damage: Increased by ~25%.
Pyromancy Skill Damage: Increased by ~25%.
Shock Skill Damage: Increased by ~25%.
Storm Skill Damage: Increased by ~25%.
Summoning Skill Damage: Increased by ~25%.
Trap Skill Damage: Increased by ~33%.
Weapon Mastery Skill Damage: Increased by ~33%.
Werebear Skill Damage: Increased by ~25%.
Werewolf Skill Damage: Increased by ~25%. -
#78705 Jó lett a patch.
All Core Stats: Reduced by ~25%.
Cooldown Reduction: Reduced by ~30%.
Imbuement Skill Cooldown Reduction: Reduced by ~30%.
Trap Skill Cooldown Reduction: Reduced by ~30%.
Lightning Critical Strike Damage: Reduced by ~17%.
Cooldown Reduction: Reduced by ~35%.
Critical Strike Damage: Reduced by ~50%.
Vulnerable Damage: Reduced by ~65%.
Damage to Crowd Controlled Enemies: Decreased by ~30%.
Damage to Frozen Enemies: Increased by ~20%.
Total Armor: Reduced by ~30%.
Total Armor while in Werebear Form: Reduced by ~25%.
Total Armor while in Werewolf Form: Reduced by ~25%.
Damage Reduction from Close Enemies: Reduced by ~20%.
Damage Reduction from Distant Enemies: Reduced by ~20%.
Damage Reduction from Enemies that are Bleeding: Reduced by ~25%.
Damage Reduction from Enemies that are Burning: Reduced by ~25%.
Damage Reduction from Enemies that are Poisoned: Reduced by ~25%.
Damage Reduction from Enemies that are affected by Shadow Over Time: Reduced by ~25%.
Damage Reduction while Fortified: Reduced by ~25%.
És ez csak a fele, és az összes passzív is kapott 20-40% nerf-et :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.07.19. 01:09:52 -
#78700 Megérkezett az 1.1.0a verziószámú nagy patch!
A teljes Patch Notest itt találjátok!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.18. 20:32:53 -
#78699 Manapsag?! Pff, ev(tized)ek ota ez van, egy csoro kis npc eletet eled a nagyvallalatok jatekaban. -
#78698 Valóban nem túl etikus dolog ez, de ha valóban fontos a kód, akkor kedden/szerdán menj be a hozzád legközelebbi KFC-be és vedd meg a Diablo-s Hot Wings menüt (keddenként van váltás). Péntek fele már el szoktak fogyni a kódok. De a Facebookon írják is, hogy limitált a mennyiség, így "siess", hogyha fontos neked a kód. Szóval ilyen szempontból be vannak "védve". És mivel ajándékként kapod, meg sem károsítanak, mert alapvetően a kajáért fizettél és azt meg is kaptad. Akkor van gond, ha fizetsz és azt sem kapod meg.
A héten a KFC a Druidás transmogot adja, jövő héten pedig az utolsó, a Necromancer-es transmog lesz!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.18. 14:05:37