78986
  • Savmacska
    most festeringen 7perc alatt lett 5 valorom :D
  • Aradebil2
    az induló quest az cursed hold mindig(mivel warden+bucsi a cél), onnan meg minden wp megvan már ami kell
  • Rehom

301.42
  • Hegi90
    Amit indításkor felajánl nvidia drivert telepíthetem, vagy pont az a bugos, amiről különc is beszélt?
  • Savmacska
    Az hanyas quest ?
  • Aradebil2
    festeringen kezdj mindig, hiszen ott 2 perc alatt 2 valor fix közel a wp-hez, gyakran 1-2 elit is útba akad. utána leorics manor, ott is 1 fix 1 percen belül, esetek többségében itt már a 4-5 valor megvan 5 percen belül
  • elitehun
    pech
  • cookac2
    Még azért azt hozzáteszem, h a mai 3. runomon - mert mindig figyelem az időt - sage und schreibe 13 perc után még csak 3 valorom volt! Cemeteryben gondoltam végigmegyek a kriptákon. Ez nekem uncsi és nagyon nem éri meg, ott is hagytam. Aztán átmentem festeringre mert beidegesedtem. Egy elit nem volt csak a 2 barland. Highlanden a towerban nem volt elit, a manor előtt nem volt, manorban nem volt.
  • TurboX
    "..sárga láda"

ami mostanában nem dob sárgát
  • cookac2
    Ebben teljesen igazad van, az biza kiesik. De már nincs idegem a sok kis pöcs mobot zúzni. Ez az egyik. A másik, h van egy elképzelésem a D3 lootról. Nem biztos, h helyes, de legalább van.

Mivel sok nagy runt csináltam már leszűrtem néhány dolgot. Azt írod, h moon clan cave. Ez 2 szint 4 elittel és 2 goblinnal + sárga láda ha minden klappol. De nekem itt még semmi nem esett soha. Ergo ezek a mobok valszeg nem is fognak dobni ezután sem. Ellenben highlanden a bika elit, a kecske elit majd minden runon dob eladhatót. Uez van leoricon hunting és manoron is. De pl wardentől bucserig pont a fordítottja. Hiába dob warden 3 itemet, még soha nem kaptam semmi jót és annyi időt elvesz ez a kettő mint egy rövid run v még többet.
  • Aradebil2
    warden nagyon megéri, mivel ugyanúgy dob mint butcher, 2 rare-nél sosem adja alább, és mire odáig eljutsz is akad 2-3 elit mindig. sztem érdemesebb picit hosszabb runokba gondolkodni, hiszen a 10-20perces runok első 5-10 perce az első 5 valor felszedésével telik, ami alatt értékelhető mennyiségű rare nem szokott esni
  • cookac2
    Rövid run:

1 - Cemetery: csak bekukkolok mindenhova, ha van elején elit leölöm, v ha rövid akkor végigmegyek. Max 3 percet áldozok rá

2 - festering: a két barlang tuti, ha van extra event az is. van, h végigfutok a pályán, de csak elitekkel foglalkozok. max 5 perc

3 - highland: tower ha van, esetleg szétnézek elitért, tressel nem foglalkozok nagyon. átfutok leoricra

4 - leoric: szétnézek, uaz mint highland

5 - manor: itt a vége

Ez összesen 12-30 perc attól függően, h van e tower, mennyi elitet kell leverni, olyenek. De általában negyed óra alatt végzek. Ma reggel csináltam 4 runt, 600k ah bevétel + 100k loot gold + ami elmegy még amíg strandra megyek. Mondjuk játszottam másfél órát, azért ez nem rossz sztem. Én sok kéket is elpattintok óccón. Mind1 a színe csak vigyék. De pl olyanokkal, h kék lvl 63 kard ami 850 dps + live steal nem is foglalkozok mert ugysem lehet eladni.

Nagy run meg ahogy jön, soxor nálam is bucser a vége de még sosem dobott értelmeset.
  • NecroJoe
    Act3-ban van bármilyen útvonal amit megéri farmolni?
  • Aradebil2
    act1-ben milyen runt nyomsz? én a szokásos festering-leoric manor-moon clan cave-watchtower(ha van)-cemetery-warden-butchert nyomom, kb 40-45 perc, és kb 2* telik meg az inventorym sárgákkal, ennek kb harmada ilvl61+, mivel magiceket is felszedem kb 5-6 szor kell feljönnöm eladni/salvage-olni. vagy az új "módszereddel" már több esik? ez nem volt világos a postodból
    az meg normális, hogy csak akkor ér vmit a tárgyad ha kereskedni is tudsz vele minimális szinten, ezen dob sokat az Ah,nem kell d2jsp-t bújni állandóan ha akar az ember egy pricechecket
  • j0nNyKa
    250 euró!
  • McHaals
    nekem ez esett tegnap, nagyon csodás legendary shit
  • cookac2
    Nekem is esett egy kard ma reggel, uilyen szar volt. Szerencsére volt rajt level req reducement 10, és öt perc alatt el is vitték.
  • Fpocok
    Hosszú idő után újra esett legendary... 1000 szó, egy kép... ismeritek:
  • Pretorian
    Na hi. Mivel sajnos másfél hónapja nem tudtam felmenni játszani, és valószínűleg a jövőben sem fogok tudni, ezért úgy döntöttem megválok SE Diablo 3 példányomtól accountostól (nyilván valamivel ár alatt). Még a blokk is megvan hozzá, doboz is hibátlan. A DVD-t nem is használtam még. Csak a guest passok nincsenek meg. Az accounton csak a Diablo 3 van, csak az emailt és a jelszót kell nyilván megváltoztatni. Akit érdekel az dobjon pü-t, csak budapestiek írjanak! 10k-ért viheted.
  • cookac2
    Még soha nem számoltam össze pontosan, h hány sárgát szedek össze egy run alatt, csak kb tudom. Az arány nálam 0% mf-fel 1 run alatt durván 20%, ez max negyed óra alatt meg is van. A 20% kb úgy jön ki, h 54 kocka van szabadon az inventoryban, ennek durván 1/5-e lesz sárga ha a kékeket is felveszem. Van ami 2, van ami 1 kockát foglal. A lényeg, h run végére meg is telik a szatyor, de mondom ez nálam max 15 perc, inkább 12 perc.

Megnéztem, h mi van ha ilyenkor nem hagyom abba, hanem megyek tovább 5x valorral. Akkor sem lesz több mint 20%. Mert bár igaz, h innentől minden elit dob sárgát, viszont több idő eljutni hozzájuk. Az alatt az idő alatt míg elvánszorgok oda nem történik semmi és nincs sárga.

Viszont ha nagy runt csinálok ami kb 1.5 óra és igyekszem ládákat nézni, mindenkit leölni és összetörni amit lehet, stb, szóval ekkor érezhetően nagyobb a sárgák aránya, a csalódás faktor meg ezzel együtt arányosan nől.

Az az üresjárat amit mezei mobok leölésével töltök, h eljussak az elitekig nekem nem éri meg annak a lehetőségét, h talán majd dobnak vmit. Vegyük példának act1 cemeteryt. Jó esetben a teleportnál van 1 elit és kriptánként 2 elit ill event. Ez 7 esély sárgára, 0 valornál 2-4 mert van, h 0 valorra már sárgát dobnak. Viszont többször van, h teleportnál nincs elit, csak 1 elit van a kriptában és kurva hosszú zeg-zugos szar. Ilyenkor csak megyek és ez nekem üresjárat. Ráadásul ha eventbe ütközök (lady dunhill pl) csak 5x valorra dob. Ilyenkor vissza kellene jönni ha az már meg van, h dobjon vmit. Ez megint időkiesés. Ellenben alapos farmolás helyett meg tok csinálni kb 6 kis kanyart. Ilyenkor csak azt ölöm le aki útban van, csak azt a hullát, ládát, stb, nézem át ami épp útba esik, nem kutakodok se drop se elit után.

Nos, mióta ezzel a szisztémával farmolok az óránkénti 100-150k nettó profitból lett 1 millió. Zéró MF-fel. Ez is statisztika mint a Jonnyka által (nagyon helyesen) linkelt mf cikk, csak profitra átültetve.

Summa summárum, hiába esik rare item, ha nem tud vki pénzt csinálni belőle. Tudni kell, h adott item mehet e ah-ra és mennyiért. Mert a legtöbb tárgy kacat, de van ami annak néz ki és mégis el lehet adni ha vki ügyesen belövi az árát. Mert még mindig jobb 2 perc alatt eladni 40k-ért, mint egy hétig árulni 140-ért azt utánna beolvasztani.
  • Traky70
    Köszi a linket, sok újat olvastam benne. A cikkből nekem nem az jön le, hogy teljesen mindegy.
    Champion pakk-nál szerintem a 3.5-ösnél van a lényeg. Az jól látszik, hogy az 5-ös valor a legfontosabb, de a 36,11% rare arány 75%MF, 5NV szemben a 44,5% rare arány 200%MF, 5NV-vel azért nem mindegy. Egy esti champ run alatt kb. 72 rare-t szoktam összegyűjteni, csak 5NV-vel 95MF-al. Ha a fenti összehasonlítás helyt álló, akkor 5NV, 200MF-al ugyanannyi elit leölésével szerezhettem volna 89db sárgát is. Ez azt jelenti, hogy kb. ugyanannyi idő alatt 24%-al több rare eshet.
    Nyilván nem érdemes csilliárdokat költeni MF-re, de azért nem haszontalan. Az viszont tisztán látszik, hogy az Ilvl-re semmilyen hatása nincsen, de a nagyobb mennyiség növeli a jó találati esélyt.

Lehet féreolvastam valamit?
  • clio1616v
    indíts egy DHt ^^
  • Frank99
    amúgy szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem egy sárga felkiáltójelesen múlik ez a dolog...
  • j0nNyKa
    dafuq, hydra nem foglalkozik a weapon damage-dzsel? (nem vágom, azér kérdem)

más, az MF-es wall of textből:
    Bringing all the pieces together provides us with:

Magic find increases the class ("item-color") of the gear found.
    Magic find does not increase the number of items found.
    Magic find does not increase the iLvl of the gear found.
    Whether or not magic find affects affix rolls is not investigated here, but there is no reason as of to suspect that magic find would increase the stat rolls.
    Last and most important: Future data collection may help to provide data for computational research on magic find. It will also be investigated if this research is directly applicable to elite farming.
  • 1Darton1
    Akinek van hidrája, annak lehet mf-es fegyvere is.
  • ToCsEk
    redditről hozom, nem én találom őket még mindig :(
  • j0nNyKa
    jaja, főleg a 3-as szekciót olvasva
  • Különc
    Látod, hogy tök mindegy mennyi van
  • j0nNyKa
    igen, de azt írták, hogy reális keretek között nem fogsz mfes fegyverrel menni
  • 1Darton1
    Hiányzik a listáról a fegyver, ami még 25.
  • j0nNyKa
    még 2 chart az mf-ről:

• 1Darton1
    Az kisebb gond, hogy 1-es attackspeeddel a dps-nek a tól-ig dmg átlagának kellene lennie. Ettől függetlenül nagyon kívánatos, még ilyen amatőr fotosop munkával is.
  • j0nNyKa
    érdekes, hogy 287 a max MF, többnek gondoltam

ez meg csak simán beteg: "A total of 1281 treasure creatures were found of which it was managed to kill 1244 of them (the rest simply managed to port away due to low dps in high MF gear or due to silly backstabbing monsters)."

• Fpocok
  • j0nNyKa
    aszongya a kép címe: "Worth anything?"
    e.
  • Különc
    Ha nem fake, akkor tyű

Szerk: hunter fegyver (aki wowozott, érti)

Tocsek, te folyamat szolgáltatsz ilyen képeket, mi a titkod?
  • ToCsEk
    nyálcsorgatás on
  • j0nNyKa
    ha megengeded, tippelek: addig a pontig, amíg nem akarsz majd átjutni act3-ba farmolni :)
    más kérdés, hogy act3-ban a mai napig lecsapnak néha scn, úgyhogy hcn a közelébe nem megyek, de nem lesz egyszerű kibírni, az tuti
  • 1Darton1
    Elhatároztam, hogy mivel act1-ből eshet akár jézus krisztus fitymagyűrűje is, így maradok egy jó darabig. Aztán kiderül, meddig bírom tétlenkedve.
  • Különc
    Wall of text az MF-ről, talán valamelyest a mai (vagy tegnapi?) vitához is kapcsolódik