78986
  • pisztácia
    Mindjárt gondoltam, hogy szar... de mind1, akit érdekel majd megveszi.
  • Dr DeViLKiNG
    Az, hogy ennyiért van bennt még nem jelenti azt, hogy bárki is megvenné. Főleg ilyen low statos strest, amire barbárnak még jöhetne life leech, vagy skill, esetleg mf. Az armort pedig nagyon túlértékeled.
  • clio1616v
    én láttam lvl5-ös cuccot, ami szürke 1999 millióért is benn, biztos megéri? :)
  • j0nNyKa
    tegnap vari volt, ma barbi
    holnap hívhatnánk lajosnak?
  • clio1616v
    az öv egy low 60as barbynak elmenne, amíg nem esik jobb olyan 20.000 aranyért

Sell value: 3000 gold alatt nem igen akad jó cucc
  • j0nNyKa
    ő látta már a 10x-esét is, és btw 100%-ban igaza van :)
  • Szakesz
    Ezen jól szórakoztam, ráadásul még pár hasznos információt is beletűzdeltél. Remek. :)
  • Lammer
    nah lanyok... elertem barbival is a level 60-at (wizard megvot, de szinten stuck act2-ben)... inf elejen jarok es nem haltam meg, de nagyon necces... szar gearem van, sosem dob semmit es penzem sincs jora... szal elkezdem ujra demon hunterrel :D
  • cookac2
    Te szerencsefia, te.... :D grat
  • pisztácia
    Mint már írtam... 4 millióért olyan van bent, aminek fele ekkora az armorja, és még pluszba se ad! Aminek ekkora az alap armorja, valamint ami ad is még, annak nézd meg az árait... és számolj átlagot. Nem csak az str-t, meg vit-et kell nézni...
    Ha meg nem láttál még 7M-et, azért ne általánosíts...
  • Különc
    De te nem is dolgozol
  • jazzy
    Elárulok neked pár nagy titkot. De csak azért, mert nagyon jót nevettem. Pár stattal kisebbre keress, ne pont a tiédre, mivel 3 milláért van 2 str-el kisebb, 1 millát meg nem ér 2 str, ez az egyik titok. A másik az, hogy ha fórumon akarod eladni az azt jelenti, hogy kisebb árat kérsz, nem nagyobbat. Ha leírod, hogy 4 milláért van bent, nem kérsz 7et, vagy ha 7et kérsz nem teszel magadnak keresztbe, hogy leírod mennyit ér kb. Másik az, hogy AH levág 15%-ot, ergo ha fórumon adod el, 10%-ot kb levágsz az ah árból. Mert különben pm váltás és szarakodás nélkül megveszem ahból.

Illetve itt a fórum 80%-a 7 milliót még csak képen látott, ha annyit ér szerinted, add el ahban. De én nem fogok érte adni annyit, de még csak 4et se. Alkudozni pedig el se kezdtem, mert aki ilyen irreális árat ad (no offense) az nem ért a kereskedelemhez és fölösleges alkudni, mert arra lyukadunk ki, hogy majd ad érte többet más.
  • Hegi90
    Wizánál melyik cuccokkal kellene kezdeni a life regen pakolást? Amulet?
  • pisztácia
    Ez teljesen igaz, de nem csak elvétve annyi az ára... teljesen mind1, sztem 7M teljesen korrekt ár érte, de persze alku volt mindig is.
  • j0nNyKa
    ahah, vágomvágom
    gondolom ezt a taktikát megöli a hamarosan jövő "anti-mf-cuccba-átöltözős" rendszer
  • 1Darton1
    Lerakod a hydrát, és ha átöltözöl, akkor is megmarad a sebzése, és szépen lelövi a mobokat.
  • j0nNyKa
    vannak 200 millióért is, ez nem jelenti azt, hogy annyit is érnek.
  • pisztácia
    #51031 -es hsz-emet meg lehet nézni, az ott szereplő Cinch Onslaught öv nem érne 7M-et...? Mikor hasonló övek 30-ért is vannak...
  • Hali23
    Ezt most dobta act 1 be....

Szerintem belököm AH-ba..
  • pisztácia
    4 millió, de fele ekkora armorral, és még + armor sincs rajta. Azért gondoltam többre...
  • jazzy
    Gyerekek így kell üzletelni, 4 millió körül kezdődnek az ilyen övek (egyébként 3) ezért 7 millió. :DD
  • tommygear
    mekkora fail
  • Lunki88
    Ja, tisztára mint valami drogos. :D
  • cookac2
    Megnyitottam és egy jót röhögtem azon a béna csajszerű akármin. Nagyon gáz, gondolom amit árulnak az is ilyen színvonal lehet :D
  • pisztácia
    Szerintem utóbbi, és valszeg bann lenne az eredménye.
  • j0nNyKa
    meg se nyitom: pénzt akarnak keresni vele.
  • Lunki88
    Szerintetek az ilyen és ehhez hasonló "max out guide-ok" tényleg hasznosak vagy csak pénzt akarnak keresni vele? :)
  • pisztácia
    Miért? Szerintem elég jó statok vannak rajtuk. Tekintve az all res-t.
  • cookac2
    Az nem céltalan bóklászás, h bejárom a mapot eliteket keresve.

Na szóval, azzal az 5x valorral gondoltam nem lépek ki és elmegyek cemeterybe.

Kripta 1: 1 elit + az az event, mikor a terem közepén jönnek a csontik. Drop szar, 5 perc volt bejárni.

Kripta 2: megyek... megyek... megyek... legvégén 1 szaros elit lvl 52-es drop. 4 perc volt.

Kripta 3: ide már nem mentem, elég volt a gyaloglásból
  • clio1616v
    én a manorba szoktam kezdeni elmegyek a bucherig aztán vissza a doverbe és a fieldeket végig kutatom a legvégén
  • clio1616v
    minden kötekedési szándék nélkül - ezeket még a gold ahba se tenném be, instant jobbklikkesek a vendornál
  • Aradebil2
    céltalan bóklászásnak szvsz nincs értelme, ha már bóklászol legalább legyen vmi célja pl dungeonok keresése(ugye a moon clan cave)
  • cookac2
    Na végigmentem az általad javasoltak szerint. Festering bejártam, Highland (tower nuku) ezt is bejártam, leoric hunting ezt is bejártam, leoric manor, warden és bucser. Kerek karikós 30 perc volt. Warden után nem bóklásztam, mentem amerre kellett, 1 talán eladható item esett. Warden 3 szart dobott, bucser 2-t.
  • pisztácia
    Üdv!

Továbbra is eladók ezek az itemek is: #50911 (Kivéve a stormshield)
    Valamint ezek is eladók:
    [IMG][/IMG]

Ajánlat PM-ben!
    Köszönöm!
  • Rehom
    Érdekes , mert nekem ilyet nem szokott csinálni, hát nem tudom ! Mivel ilyennel én még nem találkoztam , én a GeForce R300 Driver használom aminek a verziója 301.42 és igencsak nem új mivel
    Release Date: 2012.05.22 , és nekem ezzel tökéletesen fút a játék.

és új verzió még nincs is , mivel ezt a verziót dobja ki még a mai napig :) max a béták vannak amik újat aztán ennyi!

• Különc
    Nekem játszhatatlan, GTX 460-om van, Max Payne miatt feltettem az újat, de stutteringelt a game egész végig (mint sok más embernek a hivatalos fórumon) így kukáztam és a régit használom, azt nem tudom neked jó-e
  • Hegi90
    egyébként igen, videokártya driverről van szó
  • Hegi90
    Patchelt egyet a kliens, és mielőtt elindíottam a játékot, figyelmembe ajánlotta, hogy nemrég jött ki egy nvidia driver amit még nem telepítettem. Különc 1-2 hete beszélt arról, hogy az "új" nvidia driver alatt játszhatatlan a játék. Kérdés: telepítsem-e a legújabbat vagy sem?
  • Rehom
    mit szeretnél telepíteni vga drivert?
  • Hegi90
    ez nekem nem mond semmit.