78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#51985 vagy akár egy wdvel.. -
#51984 Wizarddal is kivitelezhetőnek tűnik ez a módszer, mondjuk barbárral tényleg izgalmas lehet. -
#51983 dhval egyedül nem vészes, a baj akkor van, ha nincs elég dps, mert akkor elfáradsz
2 playernél pl. én még szerintem sosem tudtam megölni -
#51982 Ghom-nál miért ment a sírás, hogy telefingja a szobát? A videó alapján csak x darab felhőt ereszt, aztán mindig a legrégebbi eltűnik. Persze jól kell lerakatni vele a felhőket, de nem tűnik vészesnek. -
Dr DeViLKiNG #51981 Akkor most megnyugodtam, hogy skilles vagyok, mert nekem csak 31k dmgem van mf gearben (és nem cserélgetem). Annyira nehéz ez a játék! -
#51980 Nem lehet azt mondani, hogy ehhez nem kell skill. Igen is kell skill ide is. Az tény, hogy erősebb gear pótolja a kill hiányosságot egy bizonyos szintig, de skill az kell.
Mikor azt látod, hogy játszol másokkal és jobb gearben 3-4x többször fekszenek, mint Te a gyengébb gearben vagy előbb lövöd le az elitet, mint Ő, akkor jössz rá hogy bizony kell a skill ide is. -
#51979 egyrészt én nem beszéltem a nightstalkerről egy szót sem, másrészt én végig a normális keretek közt operáló dhkról beszéltem, nem a nati szettesekről - azoknak kb mind1, smoke screen spammal bármit lecsapnak csukott szemmel, hátrakötött kézzel is -
#51978 Pontosan... -
#51977 Mind3 fps. FPS-hez kell skill, valamelyikhez több valamelyikhez kevesebb.
És rosszul tudod, egy ut2004/q3 pro, fél nap cs-zés után szarrá veri a cs-n nevelkedő kölköket.
De én nem offolok többet. -
BlazeH #51976 Nem kell skill???
33k dammal, 7k life-al lenyomni infernot KELL skill:
http://www.youtube.com/watch?v=0hR2MrPI-88&feature=youtu.be -
Sunrider924 #51975 Ha mar ugyis Natalyaban gondolkodik minek akkor neki a Nightstalker? Ahelyett meg mindig jobb a Sharpshooter. Egyebkent meg varom az 1.0.4et, lassuk mik azok az alig hasznalt skillek, amiket a blizz majd nagyon megbuffol a build valtozatossag szent ugyeben. -
ShaiHulud #51974 ebbol amit korabban irtal:
"Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
COUNTER STRIKE !" -
#51973 Ha ezt szűrted le az írássomból, akkor inkább nem nevezlek embernek...
Azt írtam, hogy hülyeség a két game.-et összehasonlítani...
Ebből neked az jön le, hogy oda nem kell skill? -
#51972 Hiába teszed ki az ujjad, azokban a játékokban, ahol az számít milyen cuccod van, ott skill nem sok kell.
Lineage 2, D3, meg az összes MMO tök ilyen... ha jó cuccod van, mindneki tudja nyomkodni az F1-et, meg az 1-2-3-4-et.
Ott, ahol a két játékos teljesen azonos feltételek, és cuccokkal küzd, ott mondhatod h van valakinek skillje.
-
ShaiHulud #51971 ...es akkor a q3 meg UT-hez nem kell skill? -
#51970 A Q3 meg UT prók meg a CS-ben nem érnek lószart sem.
Egyébként is, már eleve nagy hülyeség a kettő csapatot egymáshoz hasonlítani... -
BlazeH #51969 érdekes írás:
http://nightmaremode.net/2012/07/diablonomics-how-diablo-3s-auction-house-makes-it-feel-pointless-21256/?=Marx -
#51968 30% felett tényleg nem annyira éri meg, nem azért, mert rossz lenne, hanem azért, mert úgy már pazarlás rá az az egy passive skill slot -
Sunrider924 #51967 Sajat velemeny, de ha 4es partyban te nem erzed a dps-t akkor gondolkozz el hogy a masik 3 ember mit csinal rosszul. Ha sokszor halsz meg az user error, no comment. Ide jol jonne neked a Natalys 4es bonus, ami a 2 disc/sec regennel megengedne neked hogy 1 percig futkossal SSben. Ezt demonstralta Athene a videojaban, ettol kemeny legeny, oda kell am a nagy tudas, hogy SS alol nukeolj 1 percen keresztul. -
Sunrider924 #51966 Ameddig nincs olyan geared(felteve, ha letezik egyaltalan ilyen) hogy SS nelkul legyen 100% crited, mindaddig az SS nagyon is megeri. Tokmindegy hogy 30% crited van SS nelkul vagy 50%, amig nem 100% addig az SS tobbet ad. -
#51965 Szerintem az SS annál kevésbé éri meg, minél magasabb a crit chanced.
SZerintem pl. 30% fölött már inkább érdemes valami más fix-en dps-t adó skillre cserélni.
De nyugodtan győzzetek meg, hogy nem így van, akár konkrét számokkal :)) -
1Darton1 #51964 Egy dologhoz kell skill, ha goldot akarsz venni rizsért!
Általánosságban beszélni a játéktudásról hamvában halt ötlet, annyi aspektusa van. -
#51963 -
#51962 :D
A nagy cs herok, q3-ban és ut2004-ben kb lószart sem érnek :D -
#51961 -
#51960 Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
COUNTER STRIKE ! -
#51959 kell skill, hcn. scn pattogni hogy 32% crit chance-e van egy dh-nak.. az nem skill. -
ShaiHulud #51958 skill ott jon a kepbe, ha nicns uberimba geared, es legtobb embernek nicns, tehat igenis kell skill.
btw dh tema: cluster+ss is the way to go:P -
#51957 Haha, mikor 1.5 hónapja azt merészeltem mondani, hogy ehhez a gamehez nem kell skill, körbe lettem röhögve -
#51956 -
1Darton1 #51955 Akkor elmagyarázom.
A srác korábbi kommentjeiben olyan "pro" játékosok leírásaira hivatkozott, akiknek nagy a dmg-e (*agyfasz*). Én erre utaltam ama szarkasztikus megjegyzésemmel. Habár megint nem tettem ki a szarkazmustáblát, mert túl egyértelműnek gondoltam. De mindig túlbecsülöm az embereket. -
Susarc #51954 figy ha lenne pénze az embereknek pillanatok alatt összerakna BÁRKI űber "PRO" karit....ez a játék csak a "pénztárcádról szól"....a próság köszönőviszonyban sincs ebben a játékban.....
én is tudom milyen barbárt tudnék összerakni ami röhögve áll az AOE-ban miközben a chaines mobok 3x tekerik körbe körülötte a tüzes láncot....csakl éppen van általában maximum 5-800k aranyam és ennyi....
egyetlen cumó ami upgrade lehetne 3-5 millió a fegyverről/amulett/gyűrűk meg inkább ne is beszéljünk...ja és a gemek....örültem,hogy pár radiant gemet legyártottam:P ezvan:) -
1Darton1 #51953 Szerintem inkább vicces. -
#51952 Hányingerem támad, ha egy mondatban hallom a diablo3-at, meg a pro szót. -
1Darton1 #51951 Ha 1400 volt az allresed, akkor nem csoda, hogy gondjaid voltak a monkkal.
Akkoriban is olvasni kellett volna a prok írásait, akiknek kétszer annyi dmg-ük volt, mint neked.
-
Rehom #51950 -
#51949 Csak 275 óra kellett hozzá, de megvan az első :D Sima mobból.
-
Dr DeViLKiNG #51948 Azért 100%ig nem kell benne bízni azt mondják néha bugol. -
Dondark #51947 aaaaaaaaah, már kerestem ilyet, köszi :D -
Dr DeViLKiNG #51946 Dh dps calculator tessék itt lehet változtatgatni a cuccokat, és megnézni mennyi lesz a dps különbség.