78986
  • j0nNyKa
    vagy akár egy wdvel..
  • Avenger
    Wizarddal is kivitelezhetőnek tűnik ez a módszer, mondjuk barbárral tényleg izgalmas lehet.
  • j0nNyKa
    dhval egyedül nem vészes, a baj akkor van, ha nincs elég dps, mert akkor elfáradsz
    2 playernél pl. én még szerintem sosem tudtam megölni
  • Avenger
    Ghom-nál miért ment a sírás, hogy telefingja a szobát? A videó alapján csak x darab felhőt ereszt, aztán mindig a legrégebbi eltűnik. Persze jól kell lerakatni vele a felhőket, de nem tűnik vészesnek.
  • Dr DeViLKiNG
    Akkor most megnyugodtam, hogy skilles vagyok, mert nekem csak 31k dmgem van mf gearben (és nem cserélgetem). Annyira nehéz ez a játék!
  • yesname #51980
    Nem lehet azt mondani, hogy ehhez nem kell skill. Igen is kell skill ide is. Az tény, hogy erősebb gear pótolja a kill hiányosságot egy bizonyos szintig, de skill az kell.
    Mikor azt látod, hogy játszol másokkal és jobb gearben 3-4x többször fekszenek, mint Te a gyengébb gearben vagy előbb lövöd le az elitet, mint Ő, akkor jössz rá hogy bizony kell a skill ide is.
  • j0nNyKa
    egyrészt én nem beszéltem a nightstalkerről egy szót sem, másrészt én végig a normális keretek közt operáló dhkról beszéltem, nem a nati szettesekről - azoknak kb mind1, smoke screen spammal bármit lecsapnak csukott szemmel, hátrakötött kézzel is
  • greyfox
    Pontosan...
  • Voyager5
    Mind3 fps. FPS-hez kell skill, valamelyikhez több valamelyikhez kevesebb.
    És rosszul tudod, egy ut2004/q3 pro, fél nap cs-zés után szarrá veri a cs-n nevelkedő kölköket.
    De én nem offolok többet.
  • BlazeH
    Nem kell skill???
    33k dammal, 7k life-al lenyomni infernot KELL skill:
    http://www.youtube.com/watch?v=0hR2MrPI-88&feature=youtu.be
  • Sunrider924
    Ha mar ugyis Natalyaban gondolkodik minek akkor neki a Nightstalker? Ahelyett meg mindig jobb a Sharpshooter. Egyebkent meg varom az 1.0.4et, lassuk mik azok az alig hasznalt skillek, amiket a blizz majd nagyon megbuffol a build valtozatossag szent ugyeben.
  • ShaiHulud
    ebbol amit korabban irtal:

"Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
    COUNTER STRIKE !"
  • pisztácia
    Ha ezt szűrted le az írássomból, akkor inkább nem nevezlek embernek...
    Azt írtam, hogy hülyeség a két game.-et összehasonlítani...
    Ebből neked az jön le, hogy oda nem kell skill?
  • pisztácia
    Hiába teszed ki az ujjad, azokban a játékokban, ahol az számít milyen cuccod van, ott skill nem sok kell.
    Lineage 2, D3, meg az összes MMO tök ilyen... ha jó cuccod van, mindneki tudja nyomkodni az F1-et, meg az 1-2-3-4-et.

Ott, ahol a két játékos teljesen azonos feltételek, és cuccokkal küzd, ott mondhatod h van valakinek skillje.
  • ShaiHulud
    ...es akkor a q3 meg UT-hez nem kell skill?
  • pisztácia
    A Q3 meg UT prók meg a CS-ben nem érnek lószart sem.
    Egyébként is, már eleve nagy hülyeség a kettő csapatot egymáshoz hasonlítani...
  • BlazeH
    érdekes írás:
    http://nightmaremode.net/2012/07/diablonomics-how-diablo-3s-auction-house-makes-it-feel-pointless-21256/?=Marx
  • j0nNyKa
    30% felett tényleg nem annyira éri meg, nem azért, mert rossz lenne, hanem azért, mert úgy már pazarlás rá az az egy passive skill slot
  • Sunrider924
    Sajat velemeny, de ha 4es partyban te nem erzed a dps-t akkor gondolkozz el hogy a masik 3 ember mit csinal rosszul. Ha sokszor halsz meg az user error, no comment. Ide jol jonne neked a Natalys 4es bonus, ami a 2 disc/sec regennel megengedne neked hogy 1 percig futkossal SSben. Ezt demonstralta Athene a videojaban, ettol kemeny legeny, oda kell am a nagy tudas, hogy SS alol nukeolj 1 percen keresztul.
  • Sunrider924
    Ameddig nincs olyan geared(felteve, ha letezik egyaltalan ilyen) hogy SS nelkul legyen 100% crited, mindaddig az SS nagyon is megeri. Tokmindegy hogy 30% crited van SS nelkul vagy 50%, amig nem 100% addig az SS tobbet ad.
  • greyfox
    Szerintem az SS annál kevésbé éri meg, minél magasabb a crit chanced.
    SZerintem pl. 30% fölött már inkább érdemes valami más fix-en dps-t adó skillre cserélni.
    De nyugodtan győzzetek meg, hogy nem így van, akár konkrét számokkal :))
  • 1Darton1
    Egy dologhoz kell skill, ha goldot akarsz venni rizsért!

Általánosságban beszélni a játéktudásról hamvában halt ötlet, annyi aspektusa van.
  • Különc
  • Voyager5
    :D
    A nagy cs herok, q3-ban és ut2004-ben kb lószart sem érnek :D
  • antgecc
  • pisztácia
    Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
    COUNTER STRIKE !
  • j0nNyKa
    kell skill, hcn. scn pattogni hogy 32% crit chance-e van egy dh-nak.. az nem skill.
  • ShaiHulud
    skill ott jon a kepbe, ha nicns uberimba geared, es legtobb embernek nicns, tehat igenis kell skill.

btw dh tema: cluster+ss is the way to go:P
  • antgecc
    Haha, mikor 1.5 hónapja azt merészeltem mondani, hogy ehhez a gamehez nem kell skill, körbe lettem röhögve
  • Marfy
  • 1Darton1
    Akkor elmagyarázom.
    A srác korábbi kommentjeiben olyan "pro" játékosok leírásaira hivatkozott, akiknek nagy a dmg-e (*agyfasz*). Én erre utaltam ama szarkasztikus megjegyzésemmel. Habár megint nem tettem ki a szarkazmustáblát, mert túl egyértelműnek gondoltam. De mindig túlbecsülöm az embereket.
  • Susarc
    figy ha lenne pénze az embereknek pillanatok alatt összerakna BÁRKI űber "PRO" karit....ez a játék csak a "pénztárcádról szól"....a próság köszönőviszonyban sincs ebben a játékban.....

én is tudom milyen barbárt tudnék összerakni ami röhögve áll az AOE-ban miközben a chaines mobok 3x tekerik körbe körülötte a tüzes láncot....csakl éppen van általában maximum 5-800k aranyam és ennyi....

egyetlen cumó ami upgrade lehetne 3-5 millió a fegyverről/amulett/gyűrűk meg inkább ne is beszéljünk...ja és a gemek....örültem,hogy pár radiant gemet legyártottam:P ezvan:)
  • 1Darton1
    Szerintem inkább vicces.
  • Fpocok
    Hányingerem támad, ha egy mondatban hallom a diablo3-at, meg a pro szót.
  • 1Darton1
    Ha 1400 volt az allresed, akkor nem csoda, hogy gondjaid voltak a monkkal.
    Akkoriban is olvasni kellett volna a prok írásait, akiknek kétszer annyi dmg-ük volt, mint neked.
  • Rehom
  • Fpocok
    Csak 275 óra kellett hozzá, de megvan az első :D Sima mobból.

• Dr DeViLKiNG
    Azért 100%ig nem kell benne bízni azt mondják néha bugol.
  • Dondark
    aaaaaaaaah, már kerestem ilyet, köszi :D
  • Dr DeViLKiNG
    Dh dps calculator tessék itt lehet változtatgatni a cuccokat, és megnézni mennyi lesz a dps különbség.