78986
  • 1Darton1
    Jelentelek, hogy lebuziztál!
  • 1Darton1
    Semmi személyeskedés nem volt. Én abbéli meglepetésemet fejeztem ki, hogy miért kell játéktudásról vitatkozni. A választ részben Te adtad meg azzal, hogy valamilyen virtuális rangot lehet szerezni olyan módon, hogy valaki ügyesnek tartja magát.

A kimerítő válaszod az az ah? Ez mind? Ettől kellett volna nekem hanyatt dobnom magam és személyeskedni?
    Mert ha jól láttam a válaszod az volt, hogy csak későn tudtad megölni Diablót, akkor is csak groupban, és szénné ah-zva magad. Nem tudom ez mit bizonyít.
  • antgecc
    Komolyan szórakoztató a topic :)
  • McHaals
    pop - pop - poppop - pop - poppoppop - ding
    na kész a popcorn, hátradőlök, és mozizok.
    még flame, méééég!

• pisztácia
    Ezt de bírom, mikor megkapod a választ arra, amiről addig baromságokat beszéltél, és már nem tudsz semmit mondani, mert rájöttél, hogy te voltál a hülye, elkezdesz személyeskedni... és nem...én tudom hogy nem kell skill dio3-hoz, így utána sem lett nagy az arcom, inkább csalódtam az egész játékban.
  • 1Darton1
    A teccikérteni a fiatal értelmiségiek poénja volt. Szalacsi Sándort a kis gyökerek véletlenül sem ismerték, mint ahogy Te sem. Ez persze pusztán véletlen.
  • jazzy
    Brit tudósok kimutatták, hogy aki mindent magára vesz amit általánosságban írnak egy fórumon az általában homár.
  • yesname #52018
    Ha nem esett le miről beszéltem, akkor Te ástad el magad, de jó mélyre az IQ skálán :D
  • 1Darton1
    Nem. Azért köszi az infót.
  • 1Darton1
    Azt neked kell tudni, hogy milyen módon nyomtad le. Ha neked egy játék virtuális visszaigazolása kell (valós vagy valótlan) ahhoz, hogy önbizalmat szerezz, akkor ideje más hobbi után nézni.
  • pisztácia
    Szerintem most ásd el magad. Hogy lehet ekkora hülyeséget leírni?
    Te még vásárolni se tudnál CS-be...mire veszel egy fegyvert már lekéseltek:D
  • 1Darton1
    Hogy felejteném el, imádok ah-zni. Ettől függetlenül semmi összefüggés az ah és a "szar gearben Diablo-ölés" között.
  • pisztácia
    NA akkor elmojndom neked... aklik nerf előtt ölték le diót, meg a nagy bossokat (amik akkor se voltak nehezek...) azért tudták, mert az összes elite-et kikerülték...
  • who am I 7
    aha, mert a teccikérteni'zés az valami felsőbb szint már felétek?nálunk 4.-5. osztályos elbaszott telepi srácok tolták így mindig.
    Az meg, h ezért homározik, személyeskedik valaki, nem éppen arra utal, h agyilag 100as...de nettó elemi szint az is.
  • 1Darton1
    Persze, hogy nem értem. Akik a játék elején kevés időbefektetéssel, szar gearben megölték, nekik csak szerencséjük volt.
    A gear az agyadat pótolja, azért tűnik úgy, mintha nem kellene hozzá. Igazából magyarázhatom, irl nem lehet olyan geart venni, ami pótolja az ilyen hiányosságokat.
  • yesname #52010
    Az FPS játékokba nem kell semmi skill, csak vigyázni, hogy ne ugorj ki a sarok mögül óvatlanul, ha többen jönnek veled szembe akkor kicsit elfuss/elugorj, ne kés legyen nálad ha szembe akarsz menni géppisztolyossal stb.
    Na ez kb. olyan mint, amit Te momdtál a D3-ról.
  • pisztácia
    Ám kérdésedre válaszolva... lenyomtam inf diablót, barbárral alig 100 óra játékidővel... igaz nem egyedül, de elég jó tank voltam, ha kell rakok fel shotot majd otthonról.
    De akkor ez azért van mert skilles pró szájbergéjmer vagyok?? Nem azért mert van az AH???
  • antgecc
    Úgy mondod, mintha elfelejtetted volna, hogy auction house tycoon játékról van szó.
  • Psychedelic #52007
    Ő is mondta, józan ész kell, az meg sokaknak nincs. :)
  • pisztácia
    Nem érted... nem azért nem tudom lenyomni mert nem tudok futni, meg lőni, meg néha benyomni egy betűt, hanem azért mert nincs olyan gear-em... mi adódik ebből? Csak gear kell...
    remélem érted...
  • 1Darton1
    Ha semmilyen komolyabb szellemi képesség nem kell D3-hoz, akkor gondolom 50 óra játékidővel lenyomtad inferno Diablót még a nerfek előtt.
  • pisztácia
    D3-ba, ha leszámítjuk a gear-t olyan skill kell, hogy miután lőttél visszafele fuss egy kicsit, majd megint lősz, és futsz... meg pl belial-nal próbálod kerülgetni az ütést, és mikor mérgez futkározol... semmi skill nemkell ide, csak gear meg józan ész.
    AZ FPS játékokba kell skill, főleg a taktikaiba pl RO vagy CS.
    A Q meg UT gyerkek számomra csak public arcok, akik pörögnek éjjel nappal, de amikor meghalják hogy taktika összerándul a gyomruk.
  • j0nNyKa
    nem akarlak elkeseríteni, de tegnap(előtt?) én is pont arra utaltam, hogy ez a "xar" valamikor általános iskola 7. 8. osztályban volt divat a balfaszabb csajok között
    fórumon rajtad kívül hálisten másnál ez nem szokás - nincs kedved neked is átállni a mi szintünkre?

illetve B megoldásként kicserélhetem a hszeidben az x-et sz-re, csak akkor ne beszélj dexterity-ről soha, mert hülyén fog kinézni
  • j0nNyKa
    segítek:
    - quake live topic
    - cs 1.6 - steam topic
  • who am I 7
    Nem kell segíteni, semmire nem utalt, egyszerűen sérült szegény és bele kellett kötnie, ez a nagy megfejtés.xar :D
  • who am I 7
    Miért? Tudsz mutatni? Ha nem akkor bármit mondhatsz..másrészről nagyjából tudom mi a helyzet, mivel q live-ozom is meg cs:s-ezek..de a lassabb játékokat már nem bírom (arma).De mindegyikhez más taktika és tudás kell..ha trasht akarok akkor quake egyértelműen.
  • 1Darton1
    Humor faktor: 0

(Segítek. Az Ő hozzászólása arra utalt, hogy a tini vagy még fiatalabb lányok rövidítenek, illetve cserélik le a betűket teljesen értelmetlen módon.)
  • Voyager5
    Jó, akkor hülyeség.
  • Omlás
    Menjetek szobára

#51995 : kiütötted a hszemet! :P

• who am I 7
    Azt bizonyíts, hogy mutass egy videót ahol 5v5-öznek egy fél napos kvékerprók csprókkal, és nyernek.Azt mutass, addig hülyeség, amit beszélsz.
  • 1Darton1
    Ha ezt vesszük, akkor a 3 nerffel ezelőtti (vagyis eredeti) act1-en is meglepődne, ha a mostani gearjében menne oda.
  • who am I 7
    meg azt is, ha valaki jazzynek nevezi magát egy fórumon, nagy valószínűséggel a sárgaházból szabadult (legalábbis 10 példányból 9)
  • TurboX
    kb. egy hiperszupergirrel is ugyanaz lenne mint akkor ha azóta nem nerfelték volna
  • Voyager5
    Ezen mit bizonyítsak? :D
    Teljesen egyértelmű ráadásul saját szememmel láttam hasonlót :D
    Csak ott egy COD pro haveromat vert rommá egy teljesen átlagos UT2004 player (szintén haverom) természetesen COD-ban
    CS/COD egy lassú fos, Q3 és UT2004-hez képest. Azt ugye vágod, hogy ha egy fps gyorsabb akkor pl pontosabb célzás kell.
    A mozgásokról nem is beszélve. Sokkal kiszámíthatatlanabb egy UT2004 player, mint egy CS player.

Diablohoz meg nem skill kell, hanem józan ész. A skill az teljesen más.
  • 1Darton1
    Ezzel ki vitatkozott, vagy mondott bármi olyat, ami arra utalhatna, hogy nem ért vele egyet?
  • jazzy
    Angol kutatások kimutatták, hogy aki az sz betűt x-el helyettesíti az 99% valószínűséggel homár.
  • Carlos
    "jó gearben a d3-ban tényleg nem kell mást csak álmosan nyomogatni a gombokat"

Pontosan.
    Aki nem hiszi az szépen menjen vissza Inferno Act 2-be aztán amikor nézi a kedvenc sorozatát, FB-ozik és SG-zik játék közben, akkor gondolkozzon el azon, hogy vajh mi volt akkor amikor először leköpte a szúnyog mikor átjött act 1-ből...
  • who am I 7
    ezt a baromságot gyorsan felejtsd el.Másrészről, bizonyítsd be, harmadrészről ez olyan mintha, azt mondanám egy cs-s fél nap kvékezéssel xarrá veri a kvékprókat.Ugye érzed?Szerintem fölösleges vitázni azon, mihez kell több skill..mert mi alapján döntöd el, h xy game-hez több skill kell?meg mi a skill mértékegysége?semmi :D Annyi biztos, hogy jó gearben a d3-ban tényleg nem kell mást csak álmosan nyomogatni a gombokat...kihívás a xarabb gear, oda már sztem kell skill meg reflex.
  • j0nNyKa
    nah visszatért a topic design
    kis érdekesség:
    legújabb firefox-szal: jobb klikk bárhova -> elem vizsgálata (inspect element), majd alul 3d nézet (3d view)
    fel-le-balra-jobb billentyűkkel, egér bal gombbal, illetve görgővel lehet szórakozni :)
  • SLICK
    Barbárnál rengeteg crit dmg és magas attack speed kell. Na meg armor és all res vagy 700 hogy kihúzza addig míg leöli.