Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert szerintem semmi különbség nem lett volna. Persze azzal a kivétellel, hogy Te kisebb eséllyel borulsz ki, illetve más miatt háborogsz.
Jót jobbá tenni nem bûn...Jóbol szart csinálni már inkább az...Scumbag Blizzard...
╯°□°)╯︵ ┻━┻
In space no one can hear you scream.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az elvárásaink változtak meg és a játékpiac. No meg a gyökér facebook generáció is megérkezett, ami bevonz más korosztályt is. (Hasonló fogyatékosok persze korábban is voltak, de akkor még egy híd alatt mérgezték magukat, és nem az interneten büszkélkedtek a magyar nyelvtudásukkal.)
Nem kétséges, hogy van bõven hiba a játékban, de bizonyos embereknek lehetetlen jót tenni, mert Õk maguk sem tudják, hogy mit szeretnének.
Ahogy Te is írtad, bõven megérte még így is. Aki nem talál más szórakozást (munkát), miután a D3-at már nem élvezi, annál nem a Blizzard okozta a defektust.
Szinte mindenki a D2-ot vette alapul amikor megvette a jatekot,hogy ezzel meg akar 10 ev mulva is fog jatszani, szoval boven megeri az arat.Nekem alap elv az,hogy csak egy storyert nem veszek meg jatekot,annyira azt sose elveztem.
Nekem eddig vagy 40 oram van benne,igaz most volt egy honap kihagyas,de alig volt kedvem visszajonni jatszani.Most meg egyedul az motival,hogy kiporgessem infernon is,de ehez az agyatlan farmhoz act1-en semmi kedvem,foleg,hogy kb. 0.001% eselyem van,hogy essen vmi hasznalhato,es igy csak a gold miatt farmolok.Ha tudnam,hogy azert nem lehetetlen,hogy essen vmi jo cucc,mar kicsit jobb lenne az egesz,bar meg akkor se az igazi.
Csalódás, mert én is évekre rendezkedtem be, de ettõl függetlenül az árát nem sajnálom. Adott 150 szép órát.
Regards,
olcsó használt d3 accot veszek =)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Na,de legalabb megtanultam,hogy ezentul egy jatekra se fogok raugrani egybol,elobb kivarom a visszajelzeseket,1 honap alatt errol is kiderult,hogy nem eri meg a penzet.
2. Alapból mindenki tudja ugyanazokat, de lehet randomra lootolni újakat.
3. PAssz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szeretnélek titeket megörvendeztetni, egy-két noob kérdéssel! 😄
1. Hol lehet találni craftoláshoz szükséges papert? 1et dobott valami kincskeresõ, nem a zsákos rohangálós, ez valami npc volt a sivatagban, de ment a hent, és csak a papírt találtam a helyén, õ eltûnt, ki tudja hová.So van valami jó hely erre? Vagy lehet venni esetleg?
2. Ha már crafotolás! Mindenki ugyan azt tudja csinálni? Vagy mindenkinek kiver a játék random dolgokat, és õ azt fogja tudni?
3. AHban ha licitálok egy tárgyra, miért van az, hogy rögtön ugrik a tét, mintha más is licitált volna, szerintem ember nem tud ilyen gyorsan reagálni... Ez valami csít?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
2. Csak hivatalos úton, a Blizzardon keresztül lehetne lokalizálni, amit ha a launch-kor nem tettek meg, kizártnak tartok, hogy késõbb megteszik.
(ez nem egy mass effect, itt majdnem minden infó adatbázisból jön)
Steam: greyfox
Nagyon jó megfontolások vannak benne Monk Inferno-ra. Az item és stat rész összefoglaló a legokosabb.
jöhet még!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
╯°□°)╯︵ ┻━┻
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Avanti Crociati!
Regards,
╯°□°)╯︵ ┻━┻
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ninjahotfix-ben növelték elvileg a jelenlegi statskálázódást a legendary-kon, én erre értettem a "buff"-ot.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
video keszito, webtervezo, blogger, idoutazo. 😊
ertsd: nem, egyaltalan nem volt, es nem is lesz ilyesmi - uj magas szintu legendary-k lesznek, de odebb van az is
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Regards,
De ahogy elnézem már csak pár fanatikus jár ide aki bízik még a csodába.
Így elbaltázni egy ilyen nagy nevet....
Parasite Eve 2, best game EVER!