Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Esetleg a póker is egy szar játék?
Vagy Te a szarra gerjedsz?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ezekkel a "gondokkal" nem csak mi vagyunk így, hanem több millió más embernek is vannak hasonló problémáji a kézhez kapott játékkal. Nem azt kaptuk, mint amire vártuk, hanem egy kicsit kevesebbet, foghíjasat. Mindenesetre én remélem, hogy majd az X-edik pacth után, már visszajön a régi Diablo feeling a játékbba.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Azért fektetek idõt bele, mert szeretem a pókert is és ez tulajdonképpen az. Pottyan a sárga, a zöld, a barna és remény hal meg utoljára. Ha nem halt meg, megy RMAH-ba. Ezért fektetek idõt bele addig amíg meg nem jön a GW2, Torchlight 2 stb. Amint lesz helyette másik hack and slash (tudom GW2 nem az), megy a kukába.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Profit = eladott játék. Sok a birka, az EA szarjait is megvették 10 évig, pedig minden évben kiderültek, mekkora szutyok játékok, mennyire szutyok cégtõl. A legtöbb kiadó a "Kasszától való távozáss..." kezdetû szösszenetet vallja a magáénak.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
tf2 nek most volt a 300adik updateje amiben legalább 20 haszno kontent peccs volt
Na b*sszátok már meg az igényeiteket! Most komolyan. Szar a Diablo 3? Akkor mi a jó?
2-300 órákról beszélünk. A mai világban mit kapsz 15e (én 12e-ért vettem) szar magyar forintért, ami nem 4 percig tart?
Sokaknak azt is ajánlom, hogy kicsit kutakodjon, ill. szedje a cavintont, ha elég idõs ahhoz, hogy emlékezzen a Dio2 megjelenésére: ott fujjolták, ahol csak tudták!
DE! Az nem elég ám, ha valaki leírja, hogy ez mekkora egy foshalmaz! Azzal nem vagyunk elõrébb. Konstruktív kritikák kellenek, amikbõl tanulhat a Blizzard és jobb játékot csinálhat ebbõl a """szarból""".
Elismerték, hogy most nem kielégítõ az endgame (nem azt mondták, hogy szar a játék), de megpróbálnak tenni ellene. Melyik másik cég csinálná meg ezt? Mert ez nem csak egy légbõl kapott ígéret, be is fogják váltani, ebben én biztos vagyok.
Ui.: azt nem kell erre válaszolni, hogy Ti igenis leírjátok a véleményeteket, én meg ne olvassam, ha nem tetszik. Mintha taknyos kölykök lennétek, úgy viselkedtek, ezért jár egy kis "osztás". Eszem-f*szom megáll! 240 órát beleölnek egyesek szerintük egy szar játékba. Hát nekem lenne ennyi szabadidõm vazzeg, biztos nem csak játszanék.
A játék az árát megérte, még mindig játszom vele (kb. 240 órám van benne.) Jó játék? Nem. Csak azért játszom még vele, mert szeretném Infernót is végigvinni, már csak azért is alapon. Jó kihívás, de a játék ettõl nem jó. Továbbá RMAH-ban az árát hozza vissza legalább.
D1 és D2 között van összefüggés, a D2 az egyes alapjaira építkezett és bõvítette a játékmechanikát. A 3-as nem, visszalépett sajnos minden tekintetben. Na jó, talán a skillrendszer az jó változtatás.
Az AH-t pedig hagyjuk. Én D2-ben sem tradeltem, abban semmi jó nincs számomra. Éppen a játék lényegét rombolja le. Itt sem tradelek. Adok el, de nem veszek semmit helyette. Ami nekem jó, azt én szerezzem meg, nekem pottyanjon le...
Szerkesztve: Ahhoz a D3 jó legyen, az itemizációt nulláról újra kéne tervezni és kprogramozni nekik. De nem fogják attól félek, mivel egyértelmûen az RMAH köré van tervezve ez a szar attrib és droprendszer.
A tökéletes D3-hoz pedig A D2 zeneszerzõjét kéne visszahívni és új grafikát csinálni neki 😊
Aztán tedd el és várd meg még jön a kieg vagy a PVP mód (ha ezt külön adják ki)
És akkor újra elõ veheted.
De miért nem teszed félre? Mert a háttérben ott van egy olyan érzés, hogy Te legyél a legjobb és Te is végig szeretnéd nyomni infernon.
Én nem bántam meg, hogy megvettem.
no problem, itt most szinte minden fix <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dio 1 és 2 között nincs összefüggés? Te mivel játszottál?
Szerintem meg pont az AH öli meg a játékot, mert amiatt kell ennyire lenyomni a droprate-ket, és a jó cuccok esési esélyét. Mert ha mindenkinek esne használható cucc, akkor senki nem venne semmit. Diablo 2-t simán meg lehetett oldani Trade nélkül...
Hell-t megcsinálod, és casualként vége a játéknak? Mit csinálsz? 40 óra alatt simán végig lehet menni Hellen is, és aztán? Ha csak 40 órára szól egy játék, akkor nem ér meg 15k-t szerintem...vannak ingyenes játékok amivel több ideig el lehet szórakozni....
A rúnaszavak nekem is nagyon hiányoznak...az adott egy kis fix dolgot a játékhoz.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dio1 és Dio2 között milyen összefüggést látsz? Szerintem mind a 3 diabló teljesen más volt.
Itt az AH-t eéág arra haszmûémo. hpgy Hellre aránylag olcsó pénzért fel tudod ruházni. Ez segít abban, hogy nem kell Trade szobába beállnod és ott egy csomó idõt eltöltened..
Nekem a rúnák és a rúnaszavak hiányoznak, de így sem rossz a játék.
Amúgy nem lenne semmi bajom ezzel a Dio3-mal, ha mûködne, úgy ahogy azt kitalálták. De lássuk be, fele nem igaz annak, amit annó ígértek nekünk. Nem véletlen nyilatkozott a blizz nem is olyan régen, hogy bocs skacok, elkúrtuk...nem kicsit...na jó a többit tudjátok 😛
Burkoltan egy jó kis közleményben, szépen leírták, hogy õk is látják, hogy ez így nem faxa, és megpróbálnak valamit kitalálni, hogy "jobb" és "tovább tartó" élményt nyújtson a játék.
Szépen elhúzták elõttünk a mézes madzagot, és mi ráharaptunk, ennyi a történet. Mostmár csak annyit tudunk tenni, hogy várunk, hátha valami csoda történik, és fellángol megint mindenkiben a "Diablo szellem". 😊 Peace
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Mert szerintem semmi különbség nem lett volna. Persze azzal a kivétellel, hogy Te kisebb eséllyel borulsz ki, illetve más miatt háborogsz.
Jót jobbá tenni nem bûn...Jóbol szart csinálni már inkább az...Scumbag Blizzard...
╯°□°)╯︵ ┻━┻
In space no one can hear you scream.
Az elvárásaink változtak meg és a játékpiac. No meg a gyökér facebook generáció is megérkezett, ami bevonz más korosztályt is. (Hasonló fogyatékosok persze korábban is voltak, de akkor még egy híd alatt mérgezték magukat, és nem az interneten büszkélkedtek a magyar nyelvtudásukkal.)
Nem kétséges, hogy van bõven hiba a játékban, de bizonyos embereknek lehetetlen jót tenni, mert Õk maguk sem tudják, hogy mit szeretnének.
Ahogy Te is írtad, bõven megérte még így is. Aki nem talál más szórakozást (munkát), miután a D3-at már nem élvezi, annál nem a Blizzard okozta a defektust.
Szinte mindenki a D2-ot vette alapul amikor megvette a jatekot,hogy ezzel meg akar 10 ev mulva is fog jatszani, szoval boven megeri az arat.Nekem alap elv az,hogy csak egy storyert nem veszek meg jatekot,annyira azt sose elveztem.
Nekem eddig vagy 40 oram van benne,igaz most volt egy honap kihagyas,de alig volt kedvem visszajonni jatszani.Most meg egyedul az motival,hogy kiporgessem infernon is,de ehez az agyatlan farmhoz act1-en semmi kedvem,foleg,hogy kb. 0.001% eselyem van,hogy essen vmi hasznalhato,es igy csak a gold miatt farmolok.Ha tudnam,hogy azert nem lehetetlen,hogy essen vmi jo cucc,mar kicsit jobb lenne az egesz,bar meg akkor se az igazi.
Csalódás, mert én is évekre rendezkedtem be, de ettõl függetlenül az árát nem sajnálom. Adott 150 szép órát.
Regards,
olcsó használt d3 accot veszek =)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Na,de legalabb megtanultam,hogy ezentul egy jatekra se fogok raugrani egybol,elobb kivarom a visszajelzeseket,1 honap alatt errol is kiderult,hogy nem eri meg a penzet.
2. Alapból mindenki tudja ugyanazokat, de lehet randomra lootolni újakat.
3. PAssz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szeretnélek titeket megörvendeztetni, egy-két noob kérdéssel! 😄
1. Hol lehet találni craftoláshoz szükséges papert? 1et dobott valami kincskeresõ, nem a zsákos rohangálós, ez valami npc volt a sivatagban, de ment a hent, és csak a papírt találtam a helyén, õ eltûnt, ki tudja hová.So van valami jó hely erre? Vagy lehet venni esetleg?
2. Ha már crafotolás! Mindenki ugyan azt tudja csinálni? Vagy mindenkinek kiver a játék random dolgokat, és õ azt fogja tudni?
3. AHban ha licitálok egy tárgyra, miért van az, hogy rögtön ugrik a tét, mintha más is licitált volna, szerintem ember nem tud ilyen gyorsan reagálni... Ez valami csít?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯