78986
  • elitehun
    Még jó, be is baszott volna ha összeszedsz 58 millát ah-nélkül 1 nap alatt :D
  • Dr DeViLKiNG
    Tegnapi termés 58 milla gold (15 milla bukás mellett), meg 50 euro. Csak ahból.
  • Traky70
    Life Steal
    The effectiveness of the Life Steal affix – which restores your Life by a percentage of the damage you deal – is reduced in advanced difficulties, as shown: Normal: 100%, Nightmare: 70%, Hell:40%, Inferno: 20%

Persze ha magas a DPS-ed... számolj utána.
  • Crokin
    Öcsémnek adtam mindkettőt, a WD-je viccesen köpőcsövezik az axe-al :)
  • Lammer
    Skacok!

Nincs egy jo kis magyar leirasotok a komplett jatekmechanikarol magyarul? Czimborat belevontam a jatekba, de hiaba magyarazok neki, jobb lenne ha valahol helyesen le lenne irva konkretan MINDEN! :)

koszonom szepen :)
  • Lammer
    life steal infernon elolvad 30%-ra.... (ha jol tudom)
  • unusual
    Makker!!!!! Az a Skorn OP!!!!!
  • TVelvet
    Én is 50k dps-el megyek. Viszont 0 LOH. erre kell majd rágyúrnom. 500 allress.
    Gondolkodok a 2h használatán. Lehet megérné valamilyen módon? Rend elég jól tölti vissza a hp-t. most.
  • Crokin
    Tegnapi termés:

• Petersson
    Tiszteletem! Csak, hogy okosodjak: miért jobb a LOH, mint a life steal? Jómagam utóbbira gyúrtam, de fórumokon mindenütt LOH az isten.
  • Laza
    ... 61k HP mellett
  • Laza
    Ja, és az a 15k dps frenzyvel ugye felugrik 20+k-ra :)
    Act1 és 2-ben pillanatok alatt öl mindenkit ... vicces, hogy az Act bossoknál is csak egy helyben kell állni és ütni ... Butchernél a tűz sem tud akkorát sebezni, hogy megmozduljon a HP-m ... Act3-ban már kicsit lassabban aprít, de amíg folyamatosan ütök nincs baj :)
  • Traky70
    Csak azt akartam mondani, hogy a tűz a legdurvább element sebzés. Grat a sok life on hit-hez. Én inkább 65K dps-el és 600 LOH-hal megyek. Napi 1-2 debla belefér :)
  • Laza
    Lehet ezen még mit tolni, ezek a fegyverek is 800 körüli dmg-esek, a cuccomban nincs túl sok lóvé ... azaz lehet értékben van, de minden jobb cuccot úgy vettem, hogy valaki benézte az árakat az AH-ban :)
    Szóval lehet még hova fejlődni :)
  • unusual
    4k LOH?!? Ehhh......Az elég szép! Nekem is kéne vagy 2k,és akkor szerintem simán jó lennék.
  • unusual
    1-1,1k all ress-el is nyugi 11k armor.....Szóval cseppet fincsi lett.....De végre eljutottam act3-ba,és tudok zuzni kicsit. A drop nekem még mindig nem valami jó..... :-(
  • Skill
    az a gond . ilyen dpsel sokáig kell ott állni.
  • Humy
    Nem lesz csúcs fps de Ah-t piszkálni tökéletes
  • Laza
    Mondjuk nekem csak 7k armorom van meg 600 allres, viszont 2x1h fegyver 800+ life on hit-el, meg gyűrű meg aulet, összesen ~ 4000 life on hit-el ... mindez 15k dps társaságában ... ezzel már simán beleállhatok bármibe :)
  • Laza
    A Teamviewer áthozza normálisan a játék képét is? Nekem LogMeIn van fenn, az nem igazán.
  • Traky70
    Barbárnál a fire chain, molten, freeze, desecrator, amivel sokat találkozom.
    Az még mindig áll, hogy a tűz sebzés sokkal jobban üt, mint a többi element. Szóval molten csík, fire chain nagyon gyorsan leszív. Hiába van 870-900 allres, és több mint 10K armor. Nyilván nem kell belemenni, de ha pl. pont berántanak, fagyasztanak... :)
  • sata75
    lézer börtön/fagyi zöld piros tócsával és alap a bubi az összesnél
  • Humy
    Teamviewer munkahelyi gépre is meg otthonra is aztán csak csatlakozol az otthoni masinához és máris mehet az Ah-zás
  • Laza
    Barbinál ha vissza kell emlékezzek, akkor leggyakoribb talán az ha valaki levág valamit a földre illetve a shield.
  • pisztácia
    Üdv!

Mennyiért lehet most vésárolni goldot?
  • j0nNyKa
    ez az elso affix beakad tuti marhasag
    tegnap direkt kiserleteztunk ezzel, egyik jatekban 12/10 reflect, masikban az elso affix reflectes volt, de 7/3 reflect lett csak vegul
    valami sunyulas biztos van, de nem hinnem, hogy az elso akad be
    teny, hogy a reflect-mortal nagyon suru a rangedeknel, melee-knek nem tudom mit dobal
    tenyleg, melee-knek mit dobal?
  • Laza
    Én meg 1,5x annyit barbiztam, mint DH-tam, és érdekes mód a refdmg 'akad' be mindig a DH-nál, míg a barbinál szinte nem is látok ilyet :)
  • celgene32
    Ugy tudom hogy 399 a cap kovetovel egyutt.
  • Avenger
    300% Ezt csak a valor növelheti elvileg. Szóval cuccból és paragonból 300% összesen, plusz valorból 75.
  • Avenger
    Megadod valakinek a jelszavadat, és csinál róla screenshotot. :) Egyébként nem lehet.
  • Skill
    lusta vagyok kerezsgélni akit zavar tovább se olvassa.
    van mf / gf cap? ha igen menyik ?
  • BaLeeX
    Meg lehet nézni valahogy az eladandó cuccaimat illetve az AH-t anélkül, hogy D3 klienssel belépnék?

Kíváncsi vagyok rá csak melóhelyen nem lenne jó D3at telepíteni...
  • Aradebil2
    a gem miatt jó vétel:D
  • Avenger
    626 hasznod máris lett rajta. :D
  • ToCsEk
    nem nagy szám de 200at megért

• Aradebil2
    vkinek előjött olyan bug, h craftolt itemeket nem tudja felvenni?elég idegesítő
  • elitehun
    Ja, ez eddig is igy volt. Ha belépsz egy játékba akkor az első vagy második packokon lévő affix-ek közül az egyik tuti hogy folyton jelen lesz
  • Aradebil2
    most ezért komolyan ide kommenteltél?:) egyébként igen:D
  • antgecc
    Tegnap d3 dömping volt a friend listámon. Jött valami értelmes patch, ami további két hétig leköti a játékosokat?
  • Avenger
    Én éjszaka adtam el valamit, hajnali 1:30kor jött email róla.