Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor nem csak én találkoztam a madaras incidenssel

j0nNyKa
rangerrel

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Mage a WoWban van

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

greyfox
Egy kérdés, wd-vel, vagy mage-el változatosabb a játék?
(buildek tárházára gondolok 😊

Steam: greyfox

j0nNyKa
le lehet hagyni hamar, mondjuk dh-val ezen sokat segít a smoke screen

Voyager5
A második nekem is Act III-nál van sokszor.
Jó nagy szopás, mert a madár üt, sebzõdök is, viszont kijelölni sem tudom, és random eltûnik - elõjön 😄
j0nNyKa
ez elég ismert hiba, 1.0.3 óta többször éli túl a halálát, mint nem 😄
a második is elég gyakori, nekem fõleg madarak csinálják act3 elején

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Úgy látszik én minden szar bugot meg tudok találni a játékban
Keresd a hibát
Feltámadt sírásó bosszút áll, még csak rá se lehet kattintani.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

az egész Dio3 szerintem egy kurvanagy teszt ami az új játékukat késziti elõ.....

legalábbis ez a kereskedõs/rmah-s része.....

MEdievil
Írsz a supportnak egy ticketet amire kapsz pár nap múlva egy teljesen semmit mondó automatikus üzenetet. Pár nap múlva idegesebben kérsz valami értelmes választ amire közlik hogy vizsgálják az ügyet várt türelemmel. Ha ez még mindig nem elég neked kedvesen arcon hugyoznak. Hatvan évvel késõbb kimennek és még a sírod is lehugyozzák de a problémád ekkor sincs megoldva.

F

Carlos
Meglátjuk... reméljük igazad lesz.

Þór vígi þessi rúnar

ja amúgy ismerõs, csak d3 esetében lehet még korrigálni szerintem...vagy van ami eleve nem az.

1: van gold ah
2: hypeolva volt, de hns-ek közül még így is a (sajnos) a legjobb
3: patch 1.04 - 1.1 + pvp.End game-n nem tudom mit fognak még agyalni..de az elsõ kettõ még kitolja szerintem a játék idõt..meg az ilyen kis droprate mallõrök is...túl sok playert nem nagyon látok játszani sc act 3- act 4-en..HC-rõl meg még nem is beszéltünk.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Tény, hogy a zynga nagy, de sokkal kisebb cégek micropaymentes dolgai is mennek így, szintén réteg-fantasy mûfajok, mint a Runes of Magic (mmo), League of Legends (moba), hogy csak pár nagyobbat mondjak, nyilván ezek se mogyoróért dolgoznak

ráadásul ott kontentet (új grafika, mapok, szörnyek, stb) is kell adni a pénzért, itt meg a játékosok maguk "állítják elõ" a tárgyakat

Carlos
OFF egy picit, egyik kollégával beszélgetünk arról, hogy mitõl döglõdik a SW: The old republic.
Ezeket írta okoknak, talán ismerõs lesz:

Cole, Mark <2:48 PM>:
1) it's pay to play
Cole, Mark <2:49 PM>:
2) it was hyped up a lot, people expected it to be something it was not
Cole, Mark <2:50 PM>:
3) people rushed through it so quickly and were surprised to find there was nothing much to do at the end

Þór vígi þessi rúnar

hat ez nem tul jo, mar ott kezdve hogy mighty weapon. se socket, se crit dam, se str. egy 9xx dpses 60+ crit damos socketes fegyo jobb lenne. nem, nem csak a sima damage szamit a fegyveren.

Fpocok
Ez nem egészen így van.
Én választanék kicsit gyengébb dps-eset, ha jobb statok vannak rajta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

skinnyman
Basszus ez mennyivel jobb lenne. Mi a szarért butították le? :S

Más: Az miért van h övet keresek, 150 strenght-eset simán találok, de dextery-sbõl (ami nekem kéne) fele olyat is alig látok ugyanannyi pénzért? Nem tûnik túl fairnek, így elég nehéz jó statokat összehozni...

Regards,

aha, kinek mirõl szól..én azért nem bánom, ha van még rajta 50-100% krit..meg 100-200 vita 😄 esetleg dex 😄 de ez legyen az én bajom 😄

Az ingyenes alternativát ki is felejtettem (gold ah).

GyaxyBoy
Gondban vagyok!
Nem enged be a játék!
A battleneten be tudok lépni az email címmel és jelszavammal, de a játékban már nem.
Error 3

Annyit tettem tegnap, hogy mobile authot leszedtem és hozzárendeltem az AH-hoz a battlenet kereskedelmi marhaságot a játékban, mert addig nem lehetett ott kereskedni és megpróbáltam ott is eladni pár dolgot. Tegnap játszottma utána (nem kellett kilépnem) és minden jó volt. Ma fel akarok menni és nem enged be.

Valami ötlet?
Szerintem meg ne hasonlítsunk össze egy 250 millió felhasználós, meg egy 6 (aminek a fele kb már nem) milliós céget. Ráadásul ki fog elõbb a bankkártyájához nyúlni, az aki henceghet a megvett dologgal 400 "barátjának", vagy az aki csak a saját szórakoztatásáért veszi a dolgot?

Fegyver az dmg-rol szol, nem statstick, max ha olyan rongyos csor tank az illeto mint en.
egyébként nem rossz..de stat nem sok van rajta 😄😄😄 meg ugye 1500asak körül mennek már a jobbak 2 kezesek?Nekem max 1090es 2 kezes volt vagy mi...act1ben

Carlos
2kezes... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
ki mondta, hogy nem esik?

yesname
Eshet, csak alapból fele akkor eséllyel mint Act 2-ben és kisebb tulajdonság választékkal/tartománnyal is ha jól gondolom.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Act1be nem esik jo loot<#idiota>
Jaja, a top cuccok tovább bírják az úgy ok...bár kérdéses, mivel viccesnek találom, hogy az erõsebb armorokból is ugyanúgy lejön a 10%- ha halsz, de ha nem halsz is, egy g*cibb elite fight után 1-2 db lemászik...elég vicces, h egy erõs páncél ilyen gyorsan "kopik".Szerintem ezt is javítaniuk kellene akkor...hogy pár szúnyog csípéstõl ne törjön már xarrá az ilvl63-as 600-800as armor.
Azt, hogy amit vettem AH-ból ne lehessen tovább adni, nem tartom jó dolognak..még az elején volt úgy, hogy veszegettem a weaponokat, használtam ameddig lehetett és utána tovább adtam, nyilván kevesebbért már...minek adjam vagy törjem szét?ha valaki azt még használhatja?Olyat tudnék elképzelni, hogy lenne egy timer..mondjuk 1-2 hétig nem rakhatnád be AH-ba vissza, az ott vásárolt cumót.

yesname
Nem 1-2 hétre gondoltam, hanem belõni úgy hogy a jobb cuccok tovább bírják. Pl. top kategóriások 3-4 hónapig is. Viszont mivel lenne amortizáció, az RMAH pörögne folyamatosan, mert nagyon sokan úgy gondolnák, hogy megtérülõ befektetés.
Egy másik jó ötletet is olvastam most blizz fórumon item sinkre. Az AH-ból vásárolt cuccot nem lehetne tovább adni, csak kidobni. Mondjuk ez utóbbi a piactelítõdést nem oldaná meg, hiszen elõbb-utóbb mindenkinek meg lenne az az item ami kéne neki, de az tény hogy ez a módszer nagyon (akár több évre is) kitolná az AH létjogusultságát.

Szerk.: Bár nincs annyi hely, hogy minden karakterosztálynak mindenféle buildre el lehetne tárolni az összes itemet, szóval úgy is kidobásra kerülne elõbb utóbb valami 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

"Azt nem értem miért csinál még mindíg úgy mindenki, mintha ebbõl a blizzardnak olyan kurva sok bevétele lenne"

mert valszeg az is van
microtranstaction az új bölcsek köve jelenleg a játékfejlesztésben
ajánlom a figyelmedbe pl. a zyngát, ami hasonló egydollárokból van most a legnagyobb JF cégek közt
Nem vagyok biztos benne, hogy megnyerik ott a pert..így jobb volt a felszóltásra mozdulni.Egyértelmûen nem a user hibája miatt voltak gondok világszerte..fõleg indulásnál.Mákjuk van, h az amiknál meg jurópba már nincs haldokló komcsi rendszer 😄
Ja...a 2. részével egyetértek, de nem vagyok biztos benne, hogy az rmah fel fog pörögni attól, hogy ha tudják a júzerek, h az itemük 1-2 hét alatt bekrepál...és nem fogják tudni használni....Hogy is mondjam, nem egy pozitív motívum, úgye érted.Még ha kicsit meg is növelik a durablity-t és csökkentik a veszteséget halálkor.

persze, hogy le lehetne programozni...de tényleg az inflálódás és a "telítõdés" miatt, nem túl járható út..persze a hazudozás nem egy szép dolog..és kicsit így hülyére is van véve a júzer.Az meg igaz, hogy evvel csak az idejét nyújtják meg egy kicsit az "összeomlásnak" sajna...A jó itemekért meg qva sokat kell játszani végülis...a faxság ebben csak az, hogy már a megjelenés után 2-3 hétre rá már voltak full full top itemek..mi a fenéért kellett?

yesname
Koreában nem az állam baxta meg õket ha jól tudom, hanem a Blizzard volt "kegyes", hogy megelõzze a pert stb. Akkor sem lett volna értelme, ha nyernének, mert sok idõ, hírnév romlás és hasonlók. Nem érte volna meg, no meg Õk is tudták hogy csúnyán indultak a játékkal és a megromlott nevüket igyekeztek menteni picit... Korea pedig továbbá nagy piac számukra, inkább engednek akármilyen vége lett volna egy pernek.
EULA-ba pedig csak annyit kellene beleveni, hgoy az itemek akkor is tönkremennek, ha valós pénzért vetted õket. Erre a játékon belül is felhívnák a figyelmet szép nagy, piros betûkkel RMAH-ban és semmi bajuk nem lenne belõle soha.
Durability az jó ötlet, mondjuk javításkor eggyel csökkene a maximális durability és ha elérte a nullát kuka az item. (Durability nagyságát pedig be lehet szabályozni ahogy mondtad, hogy minnél optimálisabb legyen a rendszerhez.)

yesname
Ehhez hozzádobnának egy éves laddert, aminél az elsõ X helyezettnek fizetnek Y ezer dollárt és már menne is a biznissz, mint az állat 😊 (Persze ez új kérdéseket vetne fel, mint botok, goldvásárlás és abból jó cucc stb. Mondjuk botokat szerintem nagyon egyszerû lenne kiszûrni, csak drasztikus lépések kellenének hozzá.)

úgy emlegetitek ezt az EULA-t, mintha az a biblia lenne...ha nagyon akarnák, amiatt is meglehetne baxni õket..mint ahogy koreában tették.Az eula nem biblia, az egy dolog, hogy õk beleírják.
Persze meglehet fogalmazni egy sinket...de az egész rendszert át kell variálni, persze nem nagy cucc, de mégis workload.ÉRtelmesebb lenne úgy, ha esetleg több durablityje legyen az itemnek..talán elfogadhatóbb úgy.

persze! errõl beszélek! az algoritmus direkt ilyen akármit nyomnak blue postban....ne röhögtessenek már,hogy nemlehetett volna a 60-63-as cumók stat kombóját értelmes módon leprogramozni

yesname
Miért is nem megoldható real money miatt? EULA. Hallottál már róla? Belefoglalják amit kell és kész. Illetve a vevõ tisztában lenne vele, hogy az item amit vásárol, elõbb-utóbb tönkremegy. Nincs ezzel semmi probléma.

HA-HA plusz azt tegyük hozzá, hogy a ki kommunikált dropratekhez semmi köze nincs a valósnak....szóval, nem magától vagy a szerverszobákban hancurozó kiscicáktól baxodtak el a ratek...hanem õk állították be direct, így nincs mit fixálni 😄

real money miatt szerintem, ez nem megoldható...valami más kell.Nyilván egy ekkora rendszert nem tudtak megbecsülni..

Marfy
Had ne sajnáljam már õket <#idiota>

OFF néhány óra használat van benne és eladó 25.000ft

http://www.turtlebeach.com/products/call-of-duty-headsets/mw3-ear-force-charlie.aspx

ha ebben igazad lenne már gõzerõvel fixálták volna a broken droprateket és a borzalmasan fail item statokat/ statkombókat....

yesname
Az nem segít a problémám. A baj az, hogy szépen telítõdik a piac, mivel nincs amortizáció, hogy úgy mondjam.

Fpocok
Szerintem korlátozni kellett volna a berakható cuccok számát. Pl 2-3 ra.

szal, ha ebbõl összejön 50-100.000 $ / hó minden régiót ugye egybe véve..erõs becsléssel, én is kíváncsi lennék azért statisztikára, az azért még egy nagyobb vállalatnak sem olyan elhanyagolható pénz...és a pp-s 15%-on nem tudom, hogy osztoznak pontosan, de biztos van ott is valami okosság...másrészrõl, ahogy említettem (vállalatnagyságtólfüggetlenül) a 0-hoz képest ez qva sok pénz.

aha..mondjuk hasraütés szerûen 10-20ezer tranzakció hetente 20000$ (szerintem ez a minimum egy 6 millió példányszámos játékból, vegyük azt, h csak a 6oda játszik vele) ami úgy gondolom azért több mint a 0 $ .Márha, blizznek ez rohadtul nem számítana, akkor nem számolna fel 1 E/$ vagy akármit....

j0nNyKa
veled ertek ugyan egyet, de kivancsi lennek valami grafikonra, hogy napi szinten hany rmah eladas tortenik..
mer azer ha csak eu-ban ilyen 1000-2000, vagy akar tobbszor ennyi, akkor vegulis a napi 1000-2000 euro (vagy tobbszor ennyi) az nem rossz penz

yesname
Az áresés ellen nem a dropratek nerfelése a megoldás. Alapjaiban van elcseszve a gazdasági rendszere. Alapvetõ intelligenciaproblémája van annak aki ezt kitalálta ebben a formában. Item sink kellett volna ide. A drop rate nerf csak az elkerülhetetlen bekövetkeztének idejét tolja ki picit.

AntiHero

Vajon miért nem ilyen lett az AH ( 3:45) ?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun