Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(buildek tárházára gondolok 😊
Steam: greyfox
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Jó nagy szopás, mert a madár üt, sebzõdök is, viszont kijelölni sem tudom, és random eltûnik - elõjön 😄
a második is elég gyakori, nekem fõleg madarak csinálják act3 elején
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Keresd a hibát
Feltámadt sírásó bosszút áll, még csak rá se lehet kattintani.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
legalábbis ez a kereskedõs/rmah-s része.....
F
1: van gold ah
2: hypeolva volt, de hns-ek közül még így is a (sajnos) a legjobb
3: patch 1.04 - 1.1 + pvp.End game-n nem tudom mit fognak még agyalni..de az elsõ kettõ még kitolja szerintem a játék idõt..meg az ilyen kis droprate mallõrök is...túl sok playert nem nagyon látok játszani sc act 3- act 4-en..HC-rõl meg még nem is beszéltünk.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ráadásul ott kontentet (új grafika, mapok, szörnyek, stb) is kell adni a pénzért, itt meg a játékosok maguk "állítják elõ" a tárgyakat
Ezeket írta okoknak, talán ismerõs lesz:
Cole, Mark <2:48 PM>2:48 PM>:
1) it's pay to play
Cole, Mark <2:49 PM>2:49 PM>:
2) it was hyped up a lot, people expected it to be something it was not
Cole, Mark <2:50 PM>2:50 PM>:
3) people rushed through it so quickly and were surprised to find there was nothing much to do at the end
Þór vígi þessi rúnar
Én választanék kicsit gyengébb dps-eset, ha jobb statok vannak rajta.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Más: Az miért van h övet keresek, 150 strenght-eset simán találok, de dextery-sbõl (ami nekem kéne) fele olyat is alig látok ugyanannyi pénzért? Nem tûnik túl fairnek, így elég nehéz jó statokat összehozni...
Regards,
Nem enged be a játék!
A battleneten be tudok lépni az email címmel és jelszavammal, de a játékban már nem.
Error 3
Annyit tettem tegnap, hogy mobile authot leszedtem és hozzárendeltem az AH-hoz a battlenet kereskedelmi marhaságot a játékban, mert addig nem lehetett ott kereskedni és megpróbáltam ott is eladni pár dolgot. Tegnap játszottma utána (nem kellett kilépnem) és minden jó volt. Ma fel akarok menni és nem enged be.
Valami ötlet?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Azt, hogy amit vettem AH-ból ne lehessen tovább adni, nem tartom jó dolognak..még az elején volt úgy, hogy veszegettem a weaponokat, használtam ameddig lehetett és utána tovább adtam, nyilván kevesebbért már...minek adjam vagy törjem szét?ha valaki azt még használhatja?Olyat tudnék elképzelni, hogy lenne egy timer..mondjuk 1-2 hétig nem rakhatnád be AH-ba vissza, az ott vásárolt cumót.
Egy másik jó ötletet is olvastam most blizz fórumon item sinkre. Az AH-ból vásárolt cuccot nem lehetne tovább adni, csak kidobni. Mondjuk ez utóbbi a piactelítõdést nem oldaná meg, hiszen elõbb-utóbb mindenkinek meg lenne az az item ami kéne neki, de az tény hogy ez a módszer nagyon (akár több évre is) kitolná az AH létjogusultságát.
Szerk.: Bár nincs annyi hely, hogy minden karakterosztálynak mindenféle buildre el lehetne tárolni az összes itemet, szóval úgy is kidobásra kerülne elõbb utóbb valami 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
mert valszeg az is van
microtranstaction az új bölcsek köve jelenleg a játékfejlesztésben
ajánlom a figyelmedbe pl. a zyngát, ami hasonló egydollárokból van most a legnagyobb JF cégek közt
Ja...a 2. részével egyetértek, de nem vagyok biztos benne, hogy az rmah fel fog pörögni attól, hogy ha tudják a júzerek, h az itemük 1-2 hét alatt bekrepál...és nem fogják tudni használni....Hogy is mondjam, nem egy pozitív motívum, úgye érted.Még ha kicsit meg is növelik a durablity-t és csökkentik a veszteséget halálkor.
EULA-ba pedig csak annyit kellene beleveni, hgoy az itemek akkor is tönkremennek, ha valós pénzért vetted õket. Erre a játékon belül is felhívnák a figyelmet szép nagy, piros betûkkel RMAH-ban és semmi bajuk nem lenne belõle soha.
Durability az jó ötlet, mondjuk javításkor eggyel csökkene a maximális durability és ha elérte a nullát kuka az item. (Durability nagyságát pedig be lehet szabályozni ahogy mondtad, hogy minnél optimálisabb legyen a rendszerhez.)
Persze meglehet fogalmazni egy sinket...de az egész rendszert át kell variálni, persze nem nagy cucc, de mégis workload.ÉRtelmesebb lenne úgy, ha esetleg több durablityje legyen az itemnek..talán elfogadhatóbb úgy.
http://www.turtlebeach.com/products/call-of-duty-headsets/mw3-ear-force-charlie.aspx
Parasite Eve 2, best game EVER!
mer azer ha csak eu-ban ilyen 1000-2000, vagy akar tobbszor ennyi, akkor vegulis a napi 1000-2000 euro (vagy tobbszor ennyi) az nem rossz penz