Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
28% crit, 226% crit dmg, 40k dps, 22k life, 180 all resists with scoundrel..... I've spent 182.000 gold in 5 minutes to gear up my naked wizard but I'm sure you can do much better if you invest some more time and refresh the AH.
Ennél olcsóbban nem nagyon lehetne. A teljes link.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Egyre inkább úgy látom, hogy start gamenel beáll az RNG seedje és ha éppen jól kapja el az ember, akkor adott session szerencsés lesz, ha nem, akkor meg szar.
Majd kipróbálom, hogy szerencsétlen sessionbõl kilépek, restart game és megnézem változik-e. Gondoltam már rá, hogy megcsinálom, de az 5-ös Valort nehéz otthagyni 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Vegyél inkább pénzért rajzkardot, úgy is errõl szól az egész játék.
Act1-ben sokkal több esik 61+ item.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Vajh, miért nem jelenik meg vizuálisan az új tökfödõm? Tudom, stat a fontos, de azért mégiscsakna! 😄
Kép
Elemental Res-hez én a legkisebbet szoktam írni (allres), de személyre szabható, mindenki úgy használja, ahogy akarja, csak az a lényeg, hogy ne almát hasonlítson körtéhez 😊
https://docs.google.com/open?id=0B19elc7UDIUOUWwxM0ZBQVRXc0U
occó arany nálam. részletekért pm.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
most kivetelesen nem panaszkent irom: de volt mar nektek olyan, hogy dark berserker elite packbol mind a 3 kek monszta sarga targyat dobott??? 😊 Vampiric volt az egyik affix, szoval egyesevel kiteoltam oket es meglepire dobott mind a 3 sarga itemet... raadasul az 1ik nem is rossz 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Elég kemény hely, olyan 2-3-szor meghaltam most is, és 5-ös valorral csak 2 olyan rare esett ami nem ment refkexbõl a boltosnak vagy a darálóba, és azok sem hiszem hogy bármi jelentõsebb összeget megérnek.
Ugyebár itt KÉNE esnie a legjobb cuccoknak az egész játékban, de nem tudom ebbõl a valóságban mennyi igaz.
Regards,
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Regards,
Parasite Eve 2, best game EVER!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ha 1 mob üt, és megnyomod 5%-ot healel, ha 2 mob üt akkor mar 10%-ot, és igy tovább.

Az tiszta, hogy (alapból) 15% esély van arra, hogy aktiválódjon, ha megütnek. Ez után tudom (tudnám) kisütni.
Namost a mondat másik fele, hogy "You heal 5% of your maximum life per enemy hit". Vagyis akkor gyógyulok 5%-ot, ha aktív a skill? Vagy akkor, ha kisütöttem? Ha csak akkor ha kisütöttem akkor meddig?
Vagy lehet, hogy ahogy aktív lesz, rögtön elkezdek gyógyulni, és ha kisütöm akkor jön a 220% weapon damage? És ha igen, akkor mi az a "nearby" normálisan minden skill hatósugara yardban van megadva, nem úgy, hgy a "közelben" levõ szörnyek.
Ha szószerint olvasom a skill leírását, akkor a skill kisütésekor kellene ütnie, majd azután gyógyítania, ezért vártam, hogy lesz majd vmi skill mutató mint pl. a war cry-nál, de ilyen nincs. Annak meg megint nincs értelme, hogy abban az ezred másodpercben bejövõ ütéseknél gyógyít amikor kisütöttem.
Egy darabig megyegettem enélkül a skill nélkül, de ahogy nézem praktikusan 10 barbárból 10-nél alap, vagyis fontos, csak nem értem.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Steam: greyfox
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Vettem 2.5m egy botot, 3.5m eladtam
és vettem helyette 950k egy másik botot, ami 4k több dps-t ad.
Aki megvette rosszul járt kivéve, ha nagyon kellett neki a LoH. Mert az a 100 int és 19% crit kb 4k damaget jelentett nekem pluszban. Tehát nem szabad lebecsülni a kevésnek látszó statokat, helyette inkább érdemes kicsit számolni. Az 1m bot többet üt mint a 3.5m bot. Kell ennél több?
itt van

Bár lehet, hogy az egész diablo-t pihentetem egy kicsit.
Steam: greyfox
jó gondolom olyanok akik meg a 30 milliós nyilpuskát beteszik 75 ezerért😛😊)
Én azt csináltam, h vettem 3 fegyvert, dps egyforma mind3mon és 15 volt összesen. Egyiken nincs stat, másodikon int van (ez kell nekem) harmadik crites. Ebbõl szépen kiszámoltam, h 1 dps mennyi is, 1 int hány damage és 1% crit mennyit ad. Ez alapján vettem elõbb fegyvert 1m-ért ami adott plusz 4k dps-t, socketes így a 60% crit még feljebb tolható. Ja. és a nagyobb dps-sel lévõk 5-6m alapból, de statok nélkül és végeredményben rosszabbul járok velük ha megveszem.