Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4-en vok...
én, darton, te különc, dzsonny bravo....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
helyesírás :-)))
Szerk: Savmacska nincs, szóval ezt IS failáltad
:-)))))
Minden itt vagyunk a 3 napja besárgultak!
(owled)
Szerk: hogy normalt teljesítsd azért vetted
i hate u <#szomoru1>#szomoru1>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
(Tudom j0nNyKa ez a te reszortod, de na)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
az elsõ nagyobb lagig jól is mûködött a dolog <#idiota>#idiota>
A lényeg hogy elvagyok, farmolom act3-at, igaz nem infernon, ahzok, gearezödöm, ez elég egyenlõre, majd butcher ideje is eljön 1x. 😊
PM nem? nem ezt írta Cifu?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nem az 50947-es.
nem ezt mondtam? farmolni, meg aki aranyat vesz az kocsog?
szépen sárgulunk egy páran.....
hogyan szed össze 15k dps-t 9000-rõl? Láttál mostanában ah-t? Nem a te szinteden , egy kicsit lejjebb?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
itt van, hogy menjünk vissza farmolni aranyat, hogy meg tudd venni a vit + strg cuccokat, azt meg ezen a szinten alig találsz ah-ban, csak milliókért (vagy azért sem) vagy rmah-ban ajróért.... és akkor kis buzi, aki vesz aranyat.... na igen, így van ez.
Szerk: pl battle raget beteszed és/vagy wrath of the berserkert és/vagy új fegyver
Barbárral nem tudom lenyomni Kulle Zoltánt infiben. kb. 500-600 all resistem van, sebzésem 9000, armorom 10000, HP-m 64000, de amikor a HP-ja felét leveszem, akkor kb. 50-60k-kat sebez 10-20 másodpercenként. Ha futok, akkor meg odateleportál és úgy talál el. Mi a franccal lehet kivédeni ezt a halálos ütést?
Elsõ karinál lehetett alaptõkére szert tenni, amivel a következõ karit is el lehetett vinni infernora. Ma már nem biztos, hogy meg lehetne megcsinálni nulláról indulva. Egyébként nekem is azért van másik fajta kari, mert annak volt cucc és nem azért mert meguntam az indulót. Megszoktam, dio2-ben sem esett nagyon soj-on vagy bul ringen kívül a karimnak való cucc, pláne high rúna.
Egyébként az tényleg vicces, hogy olyan alacsony a drop ráta tök mindegy, hogy 4 vagy 8 órát runolsz infernon, a szerencse dönt a sorsodról.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
HC-ban 65 óra playeddel, csak Hellt farmolva, 1 percet se voltam infernon, ezt a geart hoztam össze, 0 haveri segitséggel, csak AH-t használva.
Még kell 2 item, fegyver mert ami van csak 600 dps, illetve egy uj sapka. Azzal már 10k fölé megy a dmg bõven és az armor is. Jobb gearben van a HC karim mint a SC.
Ha meglesz csak akkor kezdem el inferno act1-et farmolni, és hasonló szisztémával, jobb geart szerezni.
Szerintem ez a módszer lényegesen jobb mint az ahova SC jutott. Amit farmolsz el is tudod adni, a szar itemet is, a jó itemet is, és ha akarsz venni valamit nem kell érte több száz miliót fizetni.
Ennek a fajta contentnek látom értelmét, itt van miért játszani, kevés játékkal is elöbbre lehet jutni, mégis több a kihívás. SC-ban csak 1 content maradt, hogy még jobb geart összeszedjek, ahhoz agyatlan módon kell már csak farmolni, és ugyis lesz mindig kis milió ember, aki megveszi pénzért az itemet, és messze jobb karija lesz mint neked.
Annyira azért nem lehetetlen.
Nincs über gearem, és halt már hc karim, de maradt annyi gold és item, hogy felhúzzak egy következõt. Ezen kívül hcAH-ban alig megy el az item értelmes áron, ha egyátalán van vevõ, inkább elrakom. A mostani karimnak a halála is 80-90%, hogy bekövetkezik elõbb-utóbb. Gyûlik az egyre jobb "valamire jólesz" cucc a mulek-nál és gold is marad pár milla, ha épp venni kell.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tökjó 100 órát farmolsz van 1 olyan geared amivel letolod infernot, és aztán? Nem érted vagy nem akarod megérteni azt amirõl beszélek?
Ezer éve megvan az a gear amiben tudok infernot farmolni, a kérdés az miért farmoljam tovább... ezt irtam már az elsõ postomban is, nem látom értelmét annak hogy tovább farmoljak, mert ami elõrelépés lenne az nem 1-2 millás item, hanem 20+ ha nagyon durva itemet akarok 100+ milla.
Nem farmoláshoz akarok 100 millas geart venni, nem azért kell 100 millas fegyver mert csak azzal tudnám leölni diablot, hanem azért akarok mert az a legjobb gear, és az ilyen játékokban az a végcél, hogy a legjobb gearben legyél, vagy legalábbis minél jobb legyen a karid. Az én karim már nem lesz jobb azoktól az itemektõl amiket most te itt rám akarsz tukmálni hogy jó.