Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
mert?

4-en vok...

én, darton, te különc, dzsonny bravo....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Különc
Jesus Christ <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Frank99
és te?

Frank99
egyenlõre..
helyesírás :-)))

Különc
Esetleg megosztanál velünk a játékkal kapcsolatban valamit, vagy csak a szokásos?

Szerk: Savmacska nincs, szóval ezt IS failáltad

Nem ismered a nerd szlenget. Emiatt rituálisan le kell vágnod a szakmunkásbajuszod.

Frank99
na, a négy sárga jeles buzi együtt(velem) rejszoljunk! Gyerünk, verjük rá!

:-)))))

Minden itt vagyunk a 3 napja besárgultak!

Én alacsonyabb szinten is imádtam kockáztatni. Nem is értem mi óvott meg néha a haláltól. Hell act4-be berongyoltam 55-ös gearben, az elitek néha keményen pofán csaptak, de a bossok könnyûek voltak. Gondoltam simán jó lesz ez infernóra is 0 resisttel. Pár unique mob még le is ment, aztán az elsõ elit jobb belátásra térített.

j0nNyKa
*owned

(pwnd)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
U mad?

*reszort

(owled)

Különc
Mert vettél goldot és mert korpás a hátszõröd

Szerk: hogy normalt teljesítsd azért vetted

j0nNyKa
NEEEEEEEEEEEEEE
i hate u <#szomoru1>

Különc
*egyelõre

(Tudom j0nNyKa ez a te reszortod, de na)

berlinboy6329
Hát én 2 millából összetettem egy monkdot,csak még el kell érni a 60-as szintet.30 crit change,250 crit dmg,10K dps( 5 crt chance-szel és alap crt dmg-vel),1600~ loh,650~ all res, nem tom menyi dex/vit/armor,majd kiderül(59 vagyok), meg hogy menyit bír.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Azért, mert görbe a hátam, vagy mert dolgozó ember vagyok?

j0nNyKa
nem bírsz magaddal te sem, én is egybõl átpusztultam infernora, amint 60 lettem 😊
az elsõ nagyobb lagig jól is mûködött a dolog <#idiota>

Hát, én a biztosra utazom, még mielött elkezdtem ezt találtam ki, én ragaszkodom hozzá, persze közel se jelenti, hogy ez a legjobb módszer, illetve biztos nem a leggyorsabb. 😊
A lényeg hogy elvagyok, farmolom act3-at, igaz nem infernon, ahzok, gearezödöm, ez elég egyenlõre, majd butcher ideje is eljön 1x. 😊
Különc
Ma már írtam miért

Ú, akkor én menõ vagyok, hogy 35 óra után Butchert öltem. (Vagy túl vakmerõ.)

Frank99
miért ide írod?
PM nem? nem ezt írta Cifu?

Frank99
persze, láttam. de ezt én meg 100-ból 90 nem csinálja meg....

Különc
Kitöröltem a PM-ed, nem érdekel

berlinboy6329
pár száz K-ból életképes geart lehet venni...Ott van a kripp féle budget barb..Mûködik,végment vele 447k-ból.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Azért 1 millat kifarmolni nem olyan nagy kaland, több száz miliós fegyver meg nem kell.
Frank99
na látod, ez válasz a kérdésre.
nem az 50947-es.

Frank99
aha, nem olvastál vissza?

nem ezt mondtam? farmolni, meg aki aranyat vesz az kocsog?

Azert nem a vilag legnehezebb dolga..Battle rage-marauder`s rage runaval, 1 700-750 dpsu 1 kezes fegyver es maris azon a kornyeken kell lennie (most a fel mf gearemben van 880 str es ugy van 13k dpsm..)100-200k-ert mar siman kap 1 ilyet, sot kekben esetleg jobbat is.(teszem hozza tank builden tolom, tehat az osszes skill armor novelo es sebzescsokkento)
Vesz 1 2H-t 1 milláért, és kicserél pár skillt. Igy lesz az én 15k dmg-es tank barbáromból 35k dmg-es. 😊 zerkel meg 90k, és azalatt meghal.
Különc

Frank99
mer?' nem igaz amit írtam?

szépen sárgulunk egy páran.....

hogyan szed össze 15k dps-t 9000-rõl? Láttál mostanában ah-t? Nem a te szinteden , egy kicsit lejjebb?

pisztácia
köszi szépen

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Különc
Hagyjál már kajak

Frank99
naja.
itt van, hogy menjünk vissza farmolni aranyat, hogy meg tudd venni a vit + strg cuccokat, azt meg ezen a szinten alig találsz ah-ban, csak milliókért (vagy azért sem) vagy rmah-ban ajróért.... és akkor kis buzi, aki vesz aranyat.... na igen, így van ez.

Különc
Úgy tudod kivédeni, hogy valahogy összeszedsz 15k dpst és nem enragel rád

Szerk: pl battle raget beteszed és/vagy wrath of the berserkert és/vagy új fegyver

Sziasztok!

Barbárral nem tudom lenyomni Kulle Zoltánt infiben. kb. 500-600 all resistem van, sebzésem 9000, armorom 10000, HP-m 64000, de amikor a HP-ja felét leveszem, akkor kb. 50-60k-kat sebez 10-20 másodpercenként. Ha futok, akkor meg odateleportál és úgy talál el. Mi a franccal lehet kivédeni ezt a halálos ütést?

j0nNyKa
visszasebzés.

unknown nick
"Az 1. karinal..azzal farmoltad ki a geart a kovetkezonek, de az 1. nek mik estek?"

Elsõ karinál lehetett alaptõkére szert tenni, amivel a következõ karit is el lehetett vinni infernora. Ma már nem biztos, hogy meg lehetne megcsinálni nulláról indulva. Egyébként nekem is azért van másik fajta kari, mert annak volt cucc és nem azért mert meguntam az indulót. Megszoktam, dio2-ben sem esett nagyon soj-on vagy bul ringen kívül a karimnak való cucc, pláne high rúna.

Egyébként az tényleg vicces, hogy olyan alacsony a drop ráta tök mindegy, hogy 4 vagy 8 órát runolsz infernon, a szerencse dönt a sorsodról.

pisztácia
Valaki tudja, hogy a resistek alatt a Thorns az micsoda?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Persze semmi se kötelezõ, nem is tolom SC-t.

HC-ban 65 óra playeddel, csak Hellt farmolva, 1 percet se voltam infernon, ezt a geart hoztam össze, 0 haveri segitséggel, csak AH-t használva.

Még kell 2 item, fegyver mert ami van csak 600 dps, illetve egy uj sapka. Azzal már 10k fölé megy a dmg bõven és az armor is. Jobb gearben van a HC karim mint a SC.
Ha meglesz csak akkor kezdem el inferno act1-et farmolni, és hasonló szisztémával, jobb geart szerezni.

Szerintem ez a módszer lényegesen jobb mint az ahova SC jutott. Amit farmolsz el is tudod adni, a szar itemet is, a jó itemet is, és ha akarsz venni valamit nem kell érte több száz miliót fizetni.

Ennek a fajta contentnek látom értelmét, itt van miért játszani, kevés játékkal is elöbbre lehet jutni, mégis több a kihívás. SC-ban csak 1 content maradt, hogy még jobb geart összeszedjek, ahhoz agyatlan módon kell már csak farmolni, és ugyis lesz mindig kis milió ember, aki megveszi pénzért az itemet, és messze jobb karija lesz mint neked.
Ugye tudod hol a hiba? Az 1. karinal..azzal farmoltad ki a geart a kovetkezonek, de az 1. nek mik estek? Annak is jo (vagy akar csak kozepesen jo) volt a gearelodese? Mert teszem azt inferno act 1-ben szepen lehet cuccokat keresni lvl 50-59-eseknek..jobban, mint mondjuk hell act 4-ben...Erted hol a bibi? Amit te irsz, az nem self improvement a szo szoros ertelmeben (persze a jozan esz azt diktalja, ha esik valami, ami jo lesz/lenne masik karaternek, akkor tegyuk felre, en is igy tettem, aztan a barbarom -aki a 4. karakterem- facerollolta act1-2-t, mert a wizardomnak lofasz se esett, ami NEKI jo lett volna..de str, vitality cuccos, szarasig...)
unknown nick
"szinte lehetetlen a sajat dropbol valo fejlesztes"

Annyira azért nem lehetetlen.

Nincs über gearem, és halt már hc karim, de maradt annyi gold és item, hogy felhúzzak egy következõt. Ezen kívül hcAH-ban alig megy el az item értelmes áron, ha egyátalán van vevõ, inkább elrakom. A mostani karimnak a halála is 80-90%, hogy bekövetkezik elõbb-utóbb. Gyûlik az egyre jobb "valamire jólesz" cucc a mulek-nál és gold is marad pár milla, ha épp venni kell.

Hegi90
Tudod nem kotelezo jatszani.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Azt hittem ma már nem is dobnak a kecskék 😄

De ez csak azert van, mert a bli$$ elqrta a droprendszert es az itemizaciot, akarom mondan "modositotta" es egyedulallo modon (talan az 1. hack and slash az eletemben)szinte lehetetlen a sajat dropbol valo fejlesztes(persze nem teljesen, mert az ido mindent megold😊)
Aradebil2
ha meg gyakorlatilag kimaxoltad a játékot akkor megint nem értem a problémádat

j0nNyKa
én azt ragadtam ki, hogy mákolsz a droppal, közben pedig közelében nem tartasz annak a játékban, akivel vitatkozol 😄

Miért kéne akkor egyáltalán farmolni? fillérekbõl összeraksz olyan geart amivel lefarmolod infernot. Képzeld nekem is van ilyen gearem, akkor most mond el miért folytassam a játékot, ha nem azért, hogy jobb gearem legyen.
Tökjó 100 órát farmolsz van 1 olyan geared amivel letolod infernot, és aztán? Nem érted vagy nem akarod megérteni azt amirõl beszélek?

Ezer éve megvan az a gear amiben tudok infernot farmolni, a kérdés az miért farmoljam tovább... ezt irtam már az elsõ postomban is, nem látom értelmét annak hogy tovább farmoljak, mert ami elõrelépés lenne az nem 1-2 millás item, hanem 20+ ha nagyon durva itemet akarok 100+ milla.

Nem farmoláshoz akarok 100 millas geart venni, nem azért kell 100 millas fegyver mert csak azzal tudnám leölni diablot, hanem azért akarok mert az a legjobb gear, és az ilyen játékokban az a végcél, hogy a legjobb gearben legyél, vagy legalábbis minél jobb legyen a karid. Az én karim már nem lesz jobb azoktól az itemektõl amiket most te itt rám akarsz tukmálni hogy jó.
Aradebil2
sikerült a lényeget kiragadni, akkor act3at😄

j0nNyKa
act4-ben ugyanaz a drop mint act3-ban, és mérföldekkel szarabb (értelmetlen) farmolni