Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem akarok neked hazudni, 155-re emlékszem például
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Parasite Eve 2, best game EVER!
HP 38k./26k
DPS unbuffed 28k./16k
All res 700/500
Armor 5.8k/9.1k
Critic chance 30.5%/29.5%
Critic damage 130%/139%
2k HP/sec regen/3.5k + 3% LifeSteal
buildedrõl adsz linket?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Most van 7680 bonusom, ha felvenném kb 20K lenne, 36K HP mellé :D
csakhát nincs rajta int :/, úgyhogy ebbõl ah-lesz
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hunyoritok :D
(tudom nem verdesi az eget a dps, de a vit miatt tank wiznek?)
(ah, rmah erdekelne)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
na... ott szerettem volna feltenni a kerdesemet, de akkor felteszem ide:
realisan mennyi aranyert illetve euroert lehetne feltenni a kovetkezo amulettet? szurtem allres+impairing kombinaciora, de nincs olyan :)
remelem el tudom adni, jo arban, bizok a damage+allres+impairing+health globe komboban :)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Valami überbrutál gear-rel (nem tudom létezik-e ilyen) pl 1200 allres, 12k armor-ral a sebzések 1/25-e jön csak be alapból, és ha van mondjuk 50% dodge is mellé, úgy 1/50 is kivitelezhetõ (amin egy pajzs sok blokkal még tovább javíthat). De hogy inferno végén csak úgy benneállj a desecratorokban, szerintem ahhoz még ez is kevés lenne :)
Regards,
Most harc közben van 12500 armorom (enchantress buff + hard target + keen eye), 900 allres (alapból), 50% dodge chance (mantrát spamolvs), 1000 life regen, 1000 life on hit, 1.55 attack per sec, és hát azért nem szoktam benneállni a desecratorban act4-ben, legfeljebb nem 1 másodperc alatt nyír ki, hanem 2-3 :) Molten/plague még úgy ahogy elmegy de ha abból is többet aládnyomnak, én azért abban sem maradok benne szívesen.
Regards,
Sejtettem hogy ez lesz, de azért megadtam neki az esélyt hátha.. Nem jött be :D
Regards,
Lehet, hogy csak nekem ennyire egyértelmû.
Illetve nem értem teljesen, act3-ban is melee-zni szeretnél? Mert az nem biztos, hogy fehér ember pénztárcájának való.
Rangednek meg fölösleges ennyi def, mert csak néha ütnek meg, és annál ritkábban, minél több a sebzésed.
Nagyon kevés az intellected (talán attack speeded is), illetve nagyon rossz fegyvert vehettél. Ezért ennyire alacsony a sebzésed. 20 millióból 50k fölött kellene lennie, buildtõl függõen. Azzal már sétagalopp act3.
Bár nem 2 hitelek semmit, kell kiteolgatni, de force armor proccol act3ban, sose 1 hitelnek.
Nem tudom milyen builded van.. de amúgy 30% crit chancehez a 130% crit damage az vicc kategória.
Egyet tudok mondani, menj több damagera, 35-40k körül, ennyi res tök fölösleges, ennyi crit chance ennyi crit damagevel tök fölösleges (akkor növeld a crit damaget, vagy add el a crit chancet), ennyi hp is fölösleges, fõleg ha force armort használsz.
És tanulj meg kiteolni, act3 másról nem szól.
Igen, mert softban lehet, hogy ki akar találni egy új sarkos buildet, na meg több a pug. Vagy nem tudom mi az oka.
pedig tényleg,..egyébként az én cuccom most kb. 15-20M körül van, most fogom még rátolni ezt a 33 millát, + plusz ami vissza jön az eredetibõl,...most kb. ott tartok, hogy act 2 rutin sétagalopp, viszont act 3-4...még nagyon húzós :( ...jó rangedként ott is elvagyok...de iszonyat lassan haladva, sok halállal az elit packoknál :(
A mostani statjaim:
Wizard
HP 38k.
DPS unbuffed 28k.
All res 700
Armor 5.8k
Critic chance 30.5%
Critic damage 130%
2k HP/sec regen