Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Azért az túlzás, hogy félmillából "farmolta". Inkább csak végigküszködte magát.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Azért szerencsére még nem tartunk a wow szintjén, ahol hónapokig leszják az exploitokat, meg a botokat(ezeket évekig is), pedig ott aztán fizet is az ember a fair szolgáltatásért. Na majd meglátjuk mi lesz itt fél év múlva.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Pro akkor lennék, ha Kripparrian szinten összeraknék 445,514 goldból egy geart barbárnak és megölném Diablot. Ezek után nem tudom miért hiszitek, hogy Wizard 800kból nem csinálja meg ugyanezt.
McHaals
szerintem amúgy egy average d3 játékos act1-2-ben toporog.

MadWolf#11626

McHaals
hát ha ennyi pénzbõl összeraksz egy geart, amivel tudom act3-at farmolni, akkor ünnepélyesen kinevezlek pro-nak 😄

MadWolf#11626

Valaki egy trialos kódot tudna nekem adni?

jazzy
Pro? Én egy mezei maximum average játékos vagyok.
aham..lassuk csak..fejes, vallas, mellkas, csuklo, nadrag, cipo, amulet, 2 gyuru, fegyver es ha 1 kezes, akkor offhand is)
Ez 10-11 slot...800k-bol act 3-ra...ohh whatever...
McHaals
igen tudom, sok pro van, aki megoldja, de én nem tudom 15 millióból sem, mert béna vagyok (de ez már más kérdés).
próbáltam 10 féle buildet, kite-olóst, facetankost, egyikkel sem jutottam túl messzire, pedig belelöltem nem kevés órát a játék és az ah elõtt.
egyedül barbárral boldogulok valamennyire act3-ban, de az is már izzadtságszagú, 20-adik javításnál már nem a kovácshoz megyek, hanem az exit diablo gombot keresem.

MadWolf#11626

McHaals
sõt direkt rakták bele 😊

MadWolf#11626

jazzy
Wizarddal 500 DE MAX 800kból ha rosszabb nap van ahban összerakok olyan geart amivel lehet farmolni act3at, ez a kifogás már so last year.

Ezt kifarmolni meg semennyi idõ kb act1ben, max pár óra ha szerencsétlen vagy. De ha pénzben nézzük is kb 400 Forint.
Voyager5
Akkor ezért hagyták még bent az exploitot 😄
McHaals
komolyan mondom, ha lehetne, már égne a kereszt a házam elõtt, Jazzy te meg a fehér csuklyában üvöltenél, mert kipróbáltam egy exploitot?
vagy mire fel ez a hõbörgés? meg hogy rohadjak meg á lá Fpocok.
erre már nem is tudok mit mondani.
Igen, kipróbáltam, mert kb ennyi esélyem volt arra, hogy egyszer szólóban is végigmenjek ezen a foson. Belefáradtam a kínlódásba, az órákon át való farmolásba, hogy hátha esik valami upgrade (háhá) vagy valami, amit eladhatok, és abból veszek upgrade-t (háhá), vagy esetleg rmah...
örülök neki, hogy te ezeken már túl vagy, én nem. és nem is leszek,mivel nem éri meg a belerakott idõt, nem nyújt annyit, hogy megérje órákon, napokon át tolni.
nem izgatott nagyon, hogy esetleg banolhatnak miatta (bár erre kicsi az esély), de erre a felhördülésre igazán nem számítottam.

MadWolf#11626

jazzy
Nem érted? Kinevetem ezeket a "blizzard beleszart a tálkámba" nagy exploitolókat, akik 2 sárgáért egész nap izomból mennek exploittal, mert gonosz blizzard milyen szemét volt velem és ahogy védik a kis elgondolásukat egy fórumon.

Általános véleményem, hogy minden játékból ki kell rakni az exploitolókat. Ki beszélt itt csak errõl? Mindet.

Szerinted ez rinya? Szerintem kilóméter magasról leszarom, hogy 3 sárgával többet farmol exploittal vagy kevesebbet, én kiszedtem már eleget ebbõl a játékból, be se lépek 2-3 hete, már ezer éve szétbaszta az egészet a botolás, meg az ah exploitok.
Miért zavarna, hogy jancsika 250.000 damages gearben feszít, leszarom.

Jön majd a patch, megint farmolok, megint kiszedek x*100 eurot a játékból aztán megint lerakom a köv legendary patchig.

Akinek nem inge nem veszi magára pedig minden kommentre érvényes.
1.04 mielõtt valaki keresztrefeszít.

Xfire statisztikák alapján tegnap este jelentõsen megugrott az aktív játékosok száma 😊
Kiváncsi leszek az 1.4-nek lesz-e ekkora hatása 😄

Hegi90
Azért aranyos volt a Blizztõl, hogy majd' 24 óráig bent hagyták (még az USA hotfix után is!)...
Persze hotfix leírásnál egy szót nem ismernének be az egészbõl.

Oh, classic Blizzard.

Mire fel ez a rinya nem értem. Csak azért mert publikus lett egy exploit. A többi játékban maradt hasonló miatt miért nincs sírás?
Óriási elõnyhöz juttatta az embereket egy olyan játékban, ahol a büdös életben nem fog senki sem haverokon kívül mással játszani? Nem, de ha így is lenne az miért zavar mást?

sz4bolcs
😄D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

j0nNyKa
short story of diablo III <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Akinek van pénze az natit vesz rmah-ban, akinek nincs az megpróbál archonná változni teleportálás közben.

sz4bolcs
Nem tudom, mit vannak így oda többen az exploit kihasználása miatt. Lenne varázslóm, én is nyomnám bármiféle erkölcsi megfontolás nélkül ugyanis soha nem fogok tudni akkorát szarni a Blizzardra, amekkorát õk szarnak erre a játékra, és a community-re.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hegi90
de legalább "legális". Illetve Különc nyitott ajtó analógiája szerint nincs vele semmi probléma. <#idiota>

"egyszerre elnyomni a teleportot és az archont"
Ettõl lesz a wizard halhatatlan?
LOL

j0nNyKa
azér egy nati szettet megvenni picit... elérhetetlenebb dolog, mint megnyomni egymás után 2 gombot 😄
de valóban, a nati szettel eléggé túllõttek a célon

j0nNyKa
ok, nincs tovább értelme az életemnek <#idiota>

jazzy
Aranyosak ezek az emberek, akik csak azért védik az exploitolókat, mert láttak egy olyan nevet aki a pici lelküknek szörnyû estéket okozott, forgolódtak az ágyban vérben forgó szemekkel, nyáladzva, hogy na majd jól beszólok mostantól mindig. Ez a d3 topic és valahogy mindig feltûnnek azonnal.

De mindegy mit írok, azt is írhatnám, hogy csak a nyomik esznek répát, rögtön jönnének oltani akkor is. Micsoda sérült lelkek.
Marfy
I wanna be like Kevin <#gun>

Fpocok
+1

Amúgy ne keverjük össze a single játékot egy multipalyer, online játékkal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
"Házakba meg nem megyek be mert mostmár büntetlenül lelõhet a tulaj, ha nem tetszik a képem 😊"

Barokkos túlzás, de szerencsére javul a helyzet

/off

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Anno az idddqd-t is kipróbáltam funból, most ezt is.
Házakba meg nem megyek be mert mostmár büntetlenül lelõhet a tulaj, ha nem tetszik a képem 😊

Omlás
Örök élet mellék kell a gear is különben lassan halad az ember szóval IDKFA ..<#violent>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Különc
Akkor csak beírni hogy IDDQD

Hegi90
elég venned egy nati settet, és tessék ott az exploitod <#nevetes1>

Hegi90
én is már csak azért farmolok, hogy rmah-ban eladjak egy-két cuccot aztán visszajöjjön a 60$

Nem kell a kurzort magadra tenni... Persze ezt csak a pontosság kedvéért 😊

Fpocok
pff... hozzád sem szólok többet 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

UltraZord
látszik, hogy nagyon fáj neked, de gondolom azért mondod, mert egy hónapja farmolják így infernot és elárasztották cuccokkal az ah-t neked is. És akkor már emlékezzünk meg a bughaxor barbárokról is Crushing Advance al úgy vissza healelik magukat, hogy soha nem halnak...

Hegi90
attól, hogy én nem exploitolok, rajtam kívül még százezrek fognak, semmit nem változtat az egészen. Max én járok rosszabbul. Amúgy már release óta bent van a bug, a botok szétfarmolták magukat ennek köszönhetõen, szóval már rég nem tegnap lett elbaszva az emberek játéka.
Undorító? Talán. De egyébként neked se meg Fpocoknak se lett belõle sok hátránya.

És mondjak valamit? Egy szétfarmolt dps barbár/monk még így is gyorsabban végig tud menni act3-an mint akármelyik wiza. És ezt nem csak azért mondom, mert fostalicska mindkét karim gearje, hanem streamerek se exploitoltak sokan max funból, redditen is ez volt az általános vélemény.

j0nNyKa
<#eljen>
azon agyalok, hogy ha jönne valami hasonló kaliberû DH bug, venném-e a fáradtságot, hogy megnézzem
.. vagy inkább felhúznék 21re egy másik torchlight 2 karit

Nem mondom, hogy nincs igazad, az exploitolas csalas es a csalokat buntetni kell. Sajnalatos modon mar 2 honapja tul vagyunk azon a ponton...az akkori "clever use of game mechanic" es "0 day exploits" voltak akik sokkal nagyobb es jogtalanabb elonyhoz jutottak, mint azok, akik m ost kihasznaltak valamit. Ne ertsd felre, nem mentegetem magam es a tobbieket, igen csaltunk, igen jogtalan elonyhoz jutottunk es igen, kurvara nem erdekel, mint ahogy az sem erdekelt, hogy esetleg ban lesz a jutalmam erte. A D3 egyszeruen nem erdekel mar, csak azert logoltam be, mert kivancsi lettem az exploitra...
Különc
Ha ezzel kihasználsz egy programozási hibát vagy bármilyen hibát, akkor bizony nem, bocs ha újat mondtam, alá is írtad installkor

Magában a játék vételével nem ragadod magadhoz a teljhatalmat, nem tudom Wowoztál-e, beszarnál ha annak a szerzõdését (de szerintem bármely Blizzard játékét) elolvasod

Meg gondolom belátod, hogy a kurzort magadra téve egyszerre elnyomni a teleportot és az archont az nem éppen "nem állíthatom be úgy a skilleket, ahogy akarom?"

j0nNyKa
jaj de aranyos, emlékszem ~10-12 éve amikor csaltam a need for speed 3-ban, pont ezzel magyaráztam 😊
ah, a nosztalgia.. 😄

pisztácia
Akkor, ha veszek egy játékot, nem állíthatom be úgy a skilleket, ahogy akarom?
Már bocs, de ritka nagy hülyeséget írtál le... inkább azt kéne kirúgni a Blizz-nek, aki nem vette észre a hibát...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Jah..nagyon lerontja a jatekelmenyt...vagy varjunk csak..sokkal inkabb hack and slashnek ereztem a jatekot(bar ertelemszeruen ez a god-mode nem lenne nyero hosszu tavon meg nekem a "rohadt csalonak sem")es nem 1 kibaszott hit and runnak....
Alapvetõen egyetértünk, úgyhogy részemrõl is lezárhatjuk.

Hegi90
tegnap du. négytõl hajnal 3-ig nyomtam act3-at, és kb 5 darab cucc, ami ér is valamit. Azt hiszem te elég jól jártál...

srácok a rollout kihat azokra is akik nem wizzel ölték le diabot?
mert tegnap nagynehezen sikerült legyakni :S

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Különc
"Igen, õk hagyták benne a bugot, de senki nem tart pisztolyt senki fejéhez, hogy használja is. Végeztem, nem válaszolok."

Ennek analógiájára például ha nyitva egy ház ajtaja és te bemész kirabolni, akkor nem rablás.
Legalábbis BlazeH szerint