Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy exploit nem feltétlenül azért gáz, mert másnak esetleg kárt okozol (bár ezt sem árt megfontolni), hanem azért, mert a saját önbecsülésed rombolod vele minden alkalommal. Persze ehhez idõ kell, mire rájön az ember, nem fogja mindenki megérezni ezt a tini idõszakában, rosszabb esetben sosem.

valaki dobjon meg egy infernot túlélõ monk builddel, plzthxbai 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Szaruman
Érdekes. És vhol sztem igaza is van.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

McHaals
kite-oltam fél óráig egy paladint is 😊 ez sem nagy dolog, de pl warriort és rugót is. imádtam minden másodpercét.

MadWolf#11626

Hedgehunter
Nyitni kell egy forumot neki.... 😊
yesname
Tudom, hogy nyuszi van mellé írva, de az szerintem inkább egy bagoly 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

j0nNyKa
a nyuszik aranyosak, kortól függetlenül. amúgyis azt mondtad nem szólsz hozzám, megmondalak.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fpocok
Tényleg? És mivan az aláírásoddal? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
mondom, nem él a hotline sajnos
a riadólánc pedig gagyi, az ovisoknak való <#nevetes1>

Fpocok
Kell csinálni egy exploit riadóláncot 😄

j0nNyKa
sajnos nagyon sok az sg user, és nehéz mindegyiknek külön privit írni, amint új exploitot találunk :[
az sg-diablo-exploit-hotline pedig épp nem él, úgyhogy marad az, hogy... dunno, olvasol

Hegi90
még életemben nem láttalak ebben a topikban, majd pont neked fogunk küldözgetni privátot minden eseményrõl, ugye?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Írd meg a számod. Küldünk róla sms-t legközelebb.

Hedgehunter
Egy privat jo lett volna azert....😊
Most azonnal ugorjunk neki a jateknak es irany az exploitvadaszat😄 A D3 kollektiva megmutatja ki az eger a gaton (vagy ki a legeny a lanyon?:S😄)
j0nNyKa
bocs, hogy rögtön írtunk róla, és nem hamarabb 😊

Hedgehunter
legkozelebb ha expoit van irjunk rola... Ma tudtam meg es kiprobaltam volna....
j0nNyKa
maradjunk annyiban, hogy úgy skizózzuk egymást, hogy kiraknak mindkettõnket, mint macskát szarni, lásd új topic szabályzat 😊
lapozzunk.

Mondjuk DH-val kezdtem, de viszonylag hamar (lvl 40 kornyeken) rajottem, hogy nem nekem talaltak ki, szoval atvaltottam wizardra, azzal elmasztam eloszor act 2 elejeig (ahol is -meg nerf elott- konnyed kacajjal dongolt a foldbe par leaping trashmob)aztan atmentem monkra, de az se tetszett igazan, bar act 1 kozepeig elmasztam vele...aztan jott a tank buildes barbar, amivel asitgatasok kozepette elmentem act 3-ig..csak eddigre mar veszettul untam az egeszet😄
Haver, te tuti skizó vagy.
Van, amikor totál normálisan tudsz válaszolni az idióta kérdésekre, és van, amikor a normális kommentre idióta módon reagálsz.
Ha nem lett volna a végén a szmájli...<#nemtudom>

Hegi90
Ne felejtsd ki, hogy kevesebb játékossal kevesebb a kereslet is...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Pálmarc <#hehe>
jazzy
Hiába van kevesebb játékos, mivel a meglévõ item nem megy sehova, max betörik, de azért nem veszi meg senki, hogy betörje. Ergo kevés játékossal is egyre több az item.

Egyébként én is act1et farmoltam a végén, mert egyszerûen jobb itemeket dob nekem. Nem kéne drop rate szerint, de mégis. Act3ban gyakorlatilag nem találtam jó fegyvert. Mikor átmentem act1be pár nap alatt 3-4 fegyvert adtam el 1-2 milla között. Stb.

Ettõl függetlenül ha akarom, tudom farmolni act3-at, de minek.
j0nNyKa
magyarázzam el neked külön, hogy miért volt jobb.. áh nem
igazad van, ELÍRTAM! a mai napig nem tudtam, hogy az óra-perc formátum hogy néz ki magyarországon.
köszönöm neked, hogy megtanítottál rá!

13:37 "ha már proság van" <#idiota>

Csak mivel egyre kevesebb jatekos van, igy nem lesz egyre tobb item, ugyebar😛 (cikizz csak, elirtam, nincs mentsegem, max magyarazatom)
Amugy -bar igazat adok abban, hogy a csalok vesszenek-a Bli$$-nek kutya kotelessege lett volna mindent, de tenyleg mindent megtenni az ilyesmik ellen. Tudtak,hogy lesz RMAH, tudtak, hogy valodi penz lesz a tet...es megis, tobb bug, exploit es egyeb jatekmechanikai hiba maradt bent, mint 1 atlagos betaban. Nem mentegetem az exploitolokat, de megismetlem:Most mar lofutyyot sem szamit igazan...az 1. par napban/hetben illetve az rmah megjelenesekor szamitott Figyelembe veve a runom eredmenyet act 3-4-ben, (ami eppen nem mervado, de akkor is😛) nem nagyon eri meg elmozdulni act1-2-bol...
jazzy
a, Azért mert lenézem a csalókat. Azt nem értem téged ez miért zavar?
b, Mert az árak mindig lefele mennek? Mivel egyre több az item az idõ elõrehaladtával? Didnt happened.
Akkor csak azt nem ertem, hogy
a, mit zavart teged az exploit?
b, honnan tudod milyen arak vannak most ahban?
McHaals
1725 int,na még akkor valamit hozzárakok 😊
a koponyával én is sokat szoptam, és sajnos nincs is túl jó, majdnem 300 dmg csak.

MadWolf#11626

Hegi90
ja meg a koponyát kifelejtettem, annak meg 300+ damage kell vagy ha az nincs akkor legalább crit%. Mivel az AH koponyakeresésre teljesen alkalmatlan, ahhoz kell kempelni rajta sokat, hogy értelmeset láss. De ebbõl kifolyólag olcsó minden. 300+ damage, 150+ inteset vettem valami 100k-ért, ami viszonylag jónak számít.

jazzy
Egy sárkányt kiteolni annyi, hogy féloldalasan futsz és cdre leraksz egy trapet, de mondjuk kiteolj fél óráig pvpben egy értelmes embert.. az már más tészta.

Egyébként azt nem mondtam, hogy élvezetes is. Én is untam.

Másrészt cateran, 3 hete nem léptem be, szerintem majd pont egy ilyen akárkinek a fórumról fogok videót készíteni meg fölöslegesen költeni a pénzemet, hogy bizonyítsam. Szerinted mennyire érdekel engem, hogy hiszed-e vagy nem? Szenvedj ha akarsz, erõlködj ha akarsz, engem maximálisan hidegen hagy. Fõleg ezzel a hozzáállásoddal.

Heginek segítettem, mert nem így állt hozzá, meg mert normális. Nekem ez bõven elég.

És még kiegészítésképp: Ki mondta, hogy 80k / slot? Én örülök, hogy ismered az általános iskolás osztást, de képzeld, nem kötelezõ minden slotra 80k alatt költenem. Tudod, ha 30kból veszek övet, akkor a másikra több marad!
Jaja, jogos...
McHaals
leet!pro
na megnézem mindjárt, mennyi intem van, komolyan összeszedek 1750-et, ha nincs annyi, fegyver már megvan 850, és megpróbálom megint. úgyse fog menni, de ilyenkor legalább lelkesedek valamennyire.

MadWolf#11626

j0nNyKa
ahah, és ráadásul 1337-kor írtuk be mindketten
proság van.

j0nNyKa
"did not happened", like 😊

antgecc
did not happen... ha már angol menõzés van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
1750+ int kell, meg egy 850+ dps fegyó, más nem.

McHaals
wowban egyszer hunterral kite-oldam egy sárkányt fél órán át stormwindig
azt érdekes mód élveztem. ezt már nem tudom sajnos, mivel eredménytelen (nekem)
persze az is benne van, hogy béna vagyok, de valahogy nem vigasztal, hogy vannak nálam jobbak.
nem akarok jobb lenni, d3-ban, mert nem élvezem.
jön egy exploit, kipróbálom, kicsit élvezem, aztán mikor hotfixelik, megint nem élvezem.

MadWolf#11626

screenshot or did not happened.....es a felmillas fegyot is szamold...80k/slot vagy egyszerubben 800k a gearre..szeretnem latni mik azok amikkel act 3 FARMOLHATO (nem nyogvenyelosen 100 halallal, hanem farm statusz..)
jazzy
Itt van példának Hegi aki már agyfaszt kapott aztán mentünk 1 runt és utána mondta, hogy könnyebb.. Tudom, nehéz elfogadni ha valamivel nem te vagy a tökéletes egyed, de bizony vannak nálad jobbak. Attól mert neked nem megy, másnak igen. Én szar melee vagyok és képzeld elfogadom a tanácsokat!
Bullshit..vilageletemben ranged karikkal toltam, ez az 1. jatek ahol fel-ala kell rohangalnom veluk...
Hegi90
ha egy héttel ezelõtt szólsz megmutatom, de nem rég kukáztam a régi gearemet wizáról. Ha a félmillás fegyót nem számítom (mert egy sima kék 1.4 aspd fegyóval is elél az ember), a maradék gear simán kijön félmillából.

Esetleg 1 ranged horde/illusionist kombot?
jazzy
Azzal már csak az 50 milliós gear tud bármit kezdeni ha nem tudsz kiteolni. Erre sajnos nincsen aranyos, buksisimogató válasz. Meg kell tanulni kiteolni, vagy rerollolni Wizardról. A rangedek élete a kiteról szól a legtöbb játékban ha egyedül mész.
Sot extrakent kerhetnem a nagy melee sebzesu, teleporter groupot?
Fpocok
Ez a "félmillióból megveszem a geart és végigütöm infernot" kurvára nem mérvadó, mivel semminek sincs fix ára. Van olyan, hogy olcsón be lehet húzni egy tök jó tárgyat... szóval amikor ilyenekkel jöttök, hogy 1 millából olyan gearem van, akkor nevetek.

Haten pedig szeretnem latni a gearlistat,ami 80k gold/ slotbol lett osszerakva, act 3 farmhoz eleg es 1 videot, ahogy az alapbol fast vagy leap kepessegu, esetleg fast affixes, neadjisten jailer/frozen/teleporter affixes groupot oli....
McHaals
én is eléltem 10k hp-ból. pár másodpercig.
nem voltam melee, és jött a ranged elit, a behúzós elit, a lézerkardos elit, az alámrakós elit, meg a bármilyen elit, amit a low dps-nek köszönhetõen fél óráig kite-oltam, jobb esetben behúzva még egy pakkot...
ha nagyobb dps-re mentem, akkor low hp, low res, ha rámnéztek elhasaltam.
nagyobb armor-res-hp, akkor meg nincs amivel megöljem a mobokat, mert én hiába nézek rájuk csúnyán, annyi nem elég.

MadWolf#11626

Hegi90
Én amúgy egyet értek veled ami a wizardot illeti, csak gondoltam pontosítok 😄

jazzy
A wizard viszont nem melee. 10k hpval is elél simán.