Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem valor 5-tel 240% mf-fel egy elite most szúrta ki a szemem 4 kékkel.....

Butcher dobott 2 lvl63as cipõt, meg egy 62-es mojot (mind kuka persze). <#wow1>

Lammer
sajnos nem kovetem a topikot regota... es/vagy atfutottam, sry 😊

Koszonom! A jovoben igy fogok cselekedni! 😊

szerk: az elso pack most dobott ket sargat a temeto portaljanal (ilvl 60,61) 😊)
(kicsit meg sikerult turboznom az MF-en btw...)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nyilvan, de az "5 alatt" nem egyenlo az "5 valorral", ugye?😊
Már el lett mondva párszor, hogy játék függõ a dolog. Ha rögtön az elsõ pack nem dob (sok) sárgát, akkor teljesen felesleges azt a játékot folytatni, és újat kell kreálni.

Hegi90
ööö
én eddig úgy tudtam, hogy 5 NV -> 1 garantált sárga.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kosz <#eljen>
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

OK es akkor fegyon mennyi?
Fpocok
armoron van 300.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hm nem ugy volt, hogy 300 a max stat egy itemen? Most esett egy i63as axe amin 318 vit van.
Lammer
(most vettem egy uj targyat amivel minden targyam ugye a fegyon kivul MF-es... helm is +23-as koves)

EDDIG rosszabb szazelekertekkel MINIMUM 3-at dobott 5-os valoron... most valor nullatol jobb MF-el vegig NULLA... nekiszaladok most nemsoka' meg1x... teszt 😊

szerk: 308-as MF: -> 55 es 57-es sarga... na jo, akkor logout 😄DDD kesobb try again 😊

Mintha kötelezõen dobnia kéne sárgát 5ös buff alatt... ja nem.

Nekem tegnap 5bol 3szor nem dobott sargat coopban 5os NV buffal. Ugyesek ezek a blizzardnal...
Lammer
Skacok!?

Felve es halkan kerdezem meg, hogy 268 (azaz ketszazhatvannyolcas) MF-el csak kekeket dob? Dolgozoba voltam, kimaradt komplett 1,5 napom (melo+pihi)... most farmolnek 4-es valoron vagyok... es meg mindég kekeket dob... (alapom: 208)... ez most ilyen atmeneti roll antiluck... vagy valamit nerfeltek? 😊

(eddig az elso valor elott is dobott minimum 1 sargat... utana szepen 2-ot, es 5os valornal mar harmakat dobalt leginkabb)

j0nNyKa
ebben nem tudok nyilatkozni, de tényleg igensokan írják, hogy nehezedett megint
_elvileg_ rubberbanding javítás volt, gyakorlatilag meg ti látjátok, hogy mi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hehehe, szoval ezt csinaltak? mert amugy nagy talalgatasok voltak hogy mi tortenhetett, mert a resi megint bugosnak tunik, az elitek elemi sebzese nagyobbnak tunik, a az elitek skilljeinek a cdje mintha csokkent volna ezert surubben spammoltak az arcane sentry/desecratort stb, meg ilyenek. Szoval semmi ilyesmi. Hiszi a piszi.
jazzy
Avenger affixet nem sikerült megfejteni 2 és fél hónap alatt... ez igen.
Sajna nem talaltam meg azt a topicot, ahol egy srac tetszetos elmelettel alt elo es matematikailag is igazolta. Valami ilyesmi volt a dolog hogy veszel egy targyat amin van 6 sor stat(6prop). A statok erteke 70. A max ertek ami lehet egy cuccon az 300. Ha mindig csak 1 azon stat valtozik akkor 70tol 300ig is marha sok upgrade befer az eredeti 70es statos cucchoz kepest. Ha emelett berakod kombinacioban a tobbi 5ot is akkor elkezd kijonni egy olyan szam, ami nem igazolja a jelenlegi szar drop rate ertelmet. Mert ez a szam meg mindig csak 1 gearslotot jelent, es a cel ugye a top gear, a best of the best minden egyes gearslotra.
j0nNyKa
August 3
Bug Fixes

Fixed several cases of “rubberbanding” that could sometimes occur while playing under extremely high latency, when a character changed direction or movement speed, or when a character used certain movement-based abilities (like Tempest Rush or Whirlwind)
Fixed several game and service crashes.

j0nNyKa
gyakorlatilag az, igen
engem a konkrét szám érdekelne
ilyen... 1 a 100millióhoz? még kevesebb?
mer azér a botok takarítanak rendesen, azért gondolom, hogy belátható idõn belül akár még láthatunk is durvábbat

nos feltételezhetõen bõven lehetnek ennél még jobb tárgyak is,de valószinüleg azok használatban vannak és ameddig az úgy is marad addig nem tudjuk meg😛😊)

fölösleges 800 DPS bõven elég act4-re is még egyedül is....ezen a fegyveren egymagában aolyan foku liofe regen van,hogy bõven befér a berserk és ha az álatlam emlitett maniac frenzy van használva akkor az +45% DMG! najó DPS sosem elég ugye lehetne rajta akkor már 1500 ,de ne legyünk már telhetetlenek!

ezek a statjai és ne azon elmélkedjünk ami nincs rajta és lehetne hanem azon ami van rajta!

Jelenlegi drop rate melett? Gyakorlatilag eselytelen. Mind a 10 millio megvasarolt D3hoz tartozo accon activ jatekossal persze ez a drop rate is eleg lehetne, hogy kezdjenek felbukkani az uber targyak.
j0nNyKa
gyanítom hogy olyan még nem esett ki soha, de amint kiesik, megtudjuk, úgyis nagy port fog kavarni
szivesen kiszámolnám, hogy mennyi egyébként a sansza egy olyan itemnek (vagy akár ennek mennyi volt), ennyire perfekt statokkal

Azigen, keyboard pwns. Szoval nem er*, majd*
amúgy meg el kell felejteni a frenzynek a kalapácsdobálós szarát! mivel szinte 90% ban 1 targetet üt a Barbár tank ezért az uccsó runát kell használni ami +20% DMG-t ad

j0nNyKa
és ez most hogy jön ide, vagy ki kérdezte, vagy miköze bármihez perpill?

Szerintem boven tul van bidelve, inkabb hajlok arra aki szerint ez nemer 200 millanal tobbet. Akkor mennyit er marj ugyanez a fegyo 1k folotti dmg-el?
khmm khmm socket is van rajta.......

mit nézel te?😊

j0nNyKa
hja igaz
akkor meg... nemtom, LoH helyett +50% damage?
(bekavartak azok a majmok a topicban, 2 oldal óta azon aszalnak, hogy LoH legyen az itemen, vagy lifesteal, közben meg mind2 van..)

Dehat mar van rajta 931 LoH. Emelett van a crit es a life steal. Nem ertelek.
j0nNyKa
én végigolvastam a topicot, és a damage tökéletes
az egyetlen kérdés, hogy így perfekt az item, vagy lifesteal helyett LoH-hal lenne az

jaaa hát akkor van még hova fejlõdni😊)

wizardnak lehet szar,DE barbárnak megfelelõ gearrel bestof! és igen a DPS kevés egy embernek,DE partiban menni azzal a "tankkal" akinél ez van az IWIN és ezt sokan felismerik és azért ez a horrorisztikus ár....

Vagy igen, vagy nem.
Aki annyi MF-fel megy, azt meg lecsapják, mint a szart...

A legujabb elmelet szerint 370mf folott kezd latszani a hatasa, szoval 310 az keves 😊 Kiszamitottak hogy 415 MF a cap, es allitolag 375 folott indul be durvan/lathatoan.
+ tegyük hozzá, hogy ha nagy ritkán esik is 63-as, annak is 90%-a raklap fos 😄😄

Tulzas. Wizardomon oszeraktam 1500loh-os CM buildet es act3ban szetkapalnak vele. Ennyit a halhatatlansagrol. Ha olvasod a topicot ott is leirjak paran hogy bar nemrosz a cucc, es a statok kozel perfect rollok de a dmg az enyhen keves. Szoval semmi nem indokolja azt az oruletes bid-et.
tegnap act 4-et pucoltuk "egész nap" és megdöbbentõen sok 52-58 közötti tárgy esett már megint! 4-en mentünk 2x act 4-et elejétõl Diablóig és egy kanyar Siegebreaker-t 10-12 csemp grp megölése után és ultragáz módon estek ezek a low lvl itemek pedig 280-310! MF -el toltuk a csempákat......

nah akkor hogy is van ez,hogy nem piszkálnak bele napi szinten a kibaszott lootokba??😊)

na neeeee! ezzel kb halhatatlan leszel!

denevérember
Senki nem kért rá hogy engem csekkolj 8 óránként ugye? 😊

In space no one can hear you scream.

Egy ilyen eshetne már nekem is.

A nyelvtudásom ennyire nem fejlett,a google meg úgy is baromságokat dobna ki.
Itt a topic, ebben megtalalod mitol olyan durva (vagy nem) a cucc
Renjike
najo mégsem :'D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
56 os karakterrel jobb fegyverem van .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Olvasd el a chat szoveg ablakot is.
Lehet csak szimplán ah-ban tárolja,mert a ládikában nincs már hely és másik karakterhez meg szüksége lesz rá.