Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát eléggé 😄

Fpocok
Hát az nagyon ocsmány 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csak most csak neked.. 😄

Csak hogy jonny-ka ne unatkozzon és legyen mibe belekötnie 😄😄

j0nNyKa
írta már alá ^^
de amúgy én nem az inventory-ra lennék kíváncsi, el tudok képzelni X darab narancssárga hátteret
inkább a karakter kinézete lehet érdekes, kb. ilyen bohócot tudok elképzelni 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fpocok
Nem is minden legendary. Faszért hazudsz 😄

Benéztem van 1 nem legendary-ja. 😄

Csinálok, csak pont belialt csapjuk....

Kedves jonnyka, a mondatot még midig kisbetûvel kezded? És mondat végén még miidig nem tudsz írásjelet tenni? Addig míg ez így van belekötni egy szóelírásba elég gáz. Általános iskola elsõ osztály mondtam már.....

Fpocok
képet róla.

j0nNyKa
tehát:
játszol publicon, én barbár vagyok, és valakinek minden cucca legendary
ok!

Játszok publicon vagy egy barbár, minden cucca legendary 😄

Hát én simán elhittem, hogy ebbe a gameba ezt így csinálták meg 😄 Amilyen faxságok vannak benne, ezt is elhittem volna 😄

Fpocok
Remélem nem vetted komolyan 😄

j0nNyKa
még ha igaz is lenne amit írsz: ilyen logikával pont kieshetne egybõl azonosítva is a megfelelõ statokkal, hisz úgyis egy bizonyos kasztnak (neked) esik az az item...

Igen? Ezt nem tudtam....

clio1616v
nem mindegy mikor azonosítod és mivel 😊

ha dhval, akkor dexes lesz a stat, ha wizarddal akkor intes lesz a kétkezes crossbow is 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Fpocok
Idõ pazarlás. SEMMI MÁS OKA NINCS... csak így ki lehet húzni az idõt.

Ha egybõl esne azonosítva akkor a 99%-át fel se kellene szedni 😄😄😄😄 Gyorsabb lenne a run 😄😄

Egyébként ennek a rare azonosításnak mi értelme? Valahol azt olvastam, lehet hogy itt a fórumon, hogy amikor kiesik a tárgy már akkor legenerálódik, szóval ha így van mi értelme baxni az idõt azzal a csíkkal? 😄 Eshetne úgy egybõl ott vannak a statok.... Diablo 2 be se sok értelme volt, de ott legalább kis pénzbe került..

clio1616v
jó, akkor a játék megvásárlásakor kérünk határozatlan idejû fizetési határidõt

és ha a Blizzard kérdezi: Mikor utaljátok a játék árát?
Akkor mi azt mondjuk "Soon™”

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

AH Error 31073 GRAT!

j0nNyKa
kék:

We often get asked about ETAs and dates of patches, and almost just as often we cannot give an answer because a date has yet to be set.
When we say “Soon™” it is because we are not entirely sure when the patch will actually be ready.
When we say “Soon™” it is because we prefer not to promise a date, which will then cause a lot of anger and frustration if we miss it.
When we say “Soon™” it is because we do not want to create false hopes and raise expectations we may not be able to meet.
When we say “Soon™” it is because Blizzard as a company is known to be using the word “soon” rather often, hence the play on the ”™”.

Until such a time when we are absolutely sure that the patch will be ready, only then will we provide an ETA or date.

Fpocok
Ez nagyon érdekes... csak mert én pár óra alatt eladtam 10euróért 😄

setuh
5 millabol fel lehet szerelni egy monkot act2 farmolasra?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

clio1616v
egyszerûen semmit nem enged betenni ahba Error 31073

j0nNyKa
olvasók száma script, köszi a visszajelzést, kivettem

clio1616v

a "sorcynak"
Int - Crit Dmg és Chance... ez fontos.
Bonuszként befigyelhet az attack speed és a Vita+Str. ^^

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

na emberek, eddig mennyi pénzt kerestetek d3-mal ? 😊

j0nNyKa
ilyesmi a helyzet, igen 😊

Valaki világosítson már fel plz: sorcnak alapból az int a legfontosabb ugye? Hiába teszek brutál sebzésû fegyvert a kezébe, ha nincs int (bár a dam jelentõsen magasabb)?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hegi90
egy kb ugyanilyet ezelõtt 2 héttel adtam el ~100k-ért. Drágábban nem vitték.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mondtam már tegnap jelen pillanatban Ninja Blizzes ILVL dropnerf van😛

Socket+default crit+ LOH hiányában ez maximum az íjász vazallusnak opció😛 ,de igazából még annak sem ,mert annak meg frost dmg-es lõfegyver kell!
ilyen 1100+ dps cuccok stattal vannak a hencsmeneimnél,mert eladni lehetetlen

Fpocok
Na mentem ma egy negyed kört... hosszú idõ után... és egész sok 61+ et dobott. Legjobb loot szerintem:

És itt a következõ ugyanabban a játékban rofl.

Akkor itt valami hiba lesz a rendszerben, mert nekem most esett egy szaros lidless wall. Hogy megörültem elõször, hogy akár storm is lehet...

jazzy
Jobban jársz ha a vitát nem nézed rá pluszban mert az teljesen fölösleges dhnak, ráadásul nem crossbow, vita csak picit dob rajta, de nagyon keveset.. bár a dex közel sem main stat fegyveren dhnak szintén, nincs rajta se socket se crit damage. Sajnos régen nagyon sokat ért volna, de mióta ennyire crit dmg központú a játék nem.
Carlos
akkor többet ér, mint az ami 1000 dps, 150 dex és 75 vit.
Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

kb 10 euro...bár nem tudom el viszik e 😊 de szép gz.

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Megvolt. 200 körüli dex-es és 100 vites bow jelenleg nincs bent ami 1150 dps körül lenne. Azért kérdeztem hátha valaki adott el már ilyesmi bowot.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
bemész ahba, rákeresel a bowra, 220dex, 120vit... voilá.

Sziasztok
Most esett ez a cucc nekem😊 Szerintetek mennyit érhet a rmah-ban ? Bocsi a béna vágás miatt 😄

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

attiGT
Goldot vesznek RMAHból vagy tele van és kevés az esély rá? Elég nagy mennyiségrõl lenne szó.

Az szép, nekem meg most dobott egy legendaryt, de persze gyengus....

Nekem pl. act1-ben esett 2 napja egy 224dex, 102vit, 20% gold, 12%movement speed, 112 regenes csizma, 4.5-ért vitték el a public chaten 😄
Hát remélem, bár így most visszaszorultam act 2-rõl act 1-re... Act 2-n ebbe a cuccba gázos.... :S

Kitartás és hosszútávon potyogni fognak a használható cuccok.....