Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AH farm
de a kedvedért bemásolom:
tenyleg az a baj, hogy pl. dio 2-be siman beleraktal 5-600, vagy akar 1000+ orat ugy, hogy minden pillanatat elvezted
itt kb. 50 ora elvezetes, ahol most jarsz, utana.. necces
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az ilyeneket egyszerûen hanyagolni kell, nem a játék(ok) szerves része 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
az meg az egész játék megkoronázása,hogy a boss csapatokat az éppen aktuális builded illetve karaktered ellen generálja ezt bátran kimerem jelenteni ennyi játék után!/tegnap pl. pár órát WW-tem kizárólag jailer +waller bossok amik kb. kinullázzák a karit/ szóval szinte az egész játék arra megy ki,hogy szopj ezerrel! még szép,hogy háborognak a népek! A blizzard túllépett egy határt! és a negatív irányba tette mindezt!
szoval atvittem a kis varicsajszimat infernora ^^
akkor hogyasszondja:
Armor 4743
Damage 18168.8
Life: 41802
Elementalos energy armorral: 746-849 kozott vannak a resistek (jelzem, hogy a geart ki tudtam hozni eleg olcson, szvsz jo leszek act1-re)
Melee tankos verzioval tolom... nagyon phun meg mindig... diablo elol mar el sem rohangaltam... sem a csontbortontol, akkor sem ha enrage vo't 😄 kivancsi vagyok mikor lesz komolyabban elkenve a szam, evvel a build-el 😊
jah es nincs penzem :Ð lehet nekiallni monk+MF geares komboval ujrafarmolni... <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
az, csak tul keves ideig, bar ezt mar leirtam neked ketszer - mind1, harom a magyar igazsag
bar kivanom, hogy 1.0.4-ig ne und meg, es olyan epic patch legyen, ami miatt evekig eljatszogatsz vele
(persze nem hiszek benne, de kivanom)
ezeket dio2 mellett is szerettuk csinalni, megis lekotott honapokra, evekre
itt kb. 50 ora elvezetes, ahol most jarsz, utana.. necces
Megprobalom szavakba onteni mennyire hibas logika es rossz osszehasonlitas amikor ilyeneket irnak/mondanak.
Ebben a mufajban (vagyis a hack and slashben) 50-100-500 ora picsafust...itt minimum honapokrol kell beszelni mint jatekido es itt nagyon elverzik a D3.
Persze az is igaz, hogy még "csak" 50 órám van benne, ami így is bõven a többszöröse amennyire egy mai játék leköti az embert...
Ha majd 200-300 órája tolom, biztos halálra fogom unni, és majd minden szar lesz benne, meg ilyenek. Na majd akkor abbahagyom, és nem fogom lehúzni meg fikázni mások elõtt azt a játékot ami többszáz örömteli órát szerzett...
Kiégett bagázs😊
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
WOW is errõl szólt, de gondolom a rajzolás alatt lévõ TITÁN is, amúgy sztem most tesztelnek minket...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
jelen pinanyalatban semmilyen aberrációm nincs azirányban, hogy az elakadt Act II infernót folytassam. PONT ezért.
viszont örülök, hogy ilyen irányba gondolkoznak, ezek szerint nem csak én érzem, hogy nincs ez jól.... nagyon sok játékos ment el - én is Titan Quest és Prototype 2-õzöm- és végre "talán!" rájöttek, hogy csak ÕK vannak a játékosért és nem fordítva.
bár majd meglátjuk a végén, mi is sül ki ebbõl a nagy mesébõl.
Olyan jó volt hétvégén TQ-ben, az elsõ fõellenséget el-elfutkosva, 1x meghalva végre levernem -dobott is használható páncélt, + asszem gyûrût is- mert nem tolta vissza az életét maxra... végül is ez egy játék nem?
Az egyeb mechanikakat Sunrider924 mar leirta😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
addig húzza faxára a buzárd az elite köcsög anyját.
pmben jöhet battletag
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
szinte errõl beszélünk.
<#nevetes1>#nevetes1>
rakjuk újra a játékot, õk állítsák servert 1.0.0, és minden ok...
kis túlzással persze.
ez volt a legszemetebb húzásuk.
ANNYIRA nehéz affix. De gondolom a spell kattingatós kazsualok nem bírtak vele.