Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak HC módnak szabadna lenni ebben a játékban, és akkor nem mozognának sehol.
Lehet tényleg nem de olvastam nemrég egy leírást bot farm miben létérõl és ott az volt, hogy hell act3 darálás vég nélkül mert a gold idõarányosan kb. annyi mint infernón. Amit azért hittem el, mert egy középszar gold gearben gyakorlatilag hellen már nem öl meg semmi, míg inf act1-ben azért már akadnak necces pakkok, ami gondot okozhat egy botnak
Nem hellen mozognak a botok.
Kb három napja nem léptem be... most meg azt írja ki, hogy rossz a jelszó wtf? Próbálok most értesítést kérni...
Amúgy emailt nem kaptam, hogy megváltoztattam a jelszót szóval wtf?
Amúgy emailt nem kaptam, hogy megváltoztattam a jelszót szóval wtf?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Számolgattam picit a meglévõ adatokból és arra jutottam, hogy a botok nem feltétlenül lesznek nagy elõnyben az átlag kocka játékosokkal szemben.
Úgy áll a dolog, hogy az elsõ paragon szinthez kb. annyi idõ kell, mint 59-rõl 60-ra. 59-rõl 60-ra kell 2.4m xp az elsõ paragon szinthez meg 7.2m xp ez pont a háromszorosa, ami azt jelenti, hogy egy infernó act1 mob háromszor több xp-t ad mint egy hell act4 mob. A botok úgy tudom leginkább csak hellen életképesek, tehát továbbra is ott farmolnak, míg az átlag játékos azért már csak infernót farmolja tehát sokkal több xp-t kap mint a bot hellen (gondolom act2-3ban még többet) és ha esetleg a rendszert úgy csinálják meg (akár utólag is megváltoztatva), hogy mondjuk 50+ paragon lvl-nél már ne adjon xp-t hellen ki is herélték a botokat.
A másik dolog, hogy szerintem most is bannolgatnak rendesen botokat, de ugye mivel megérte, a kibannolt tag vett másik accot, 1 nap szintezés után ment tovább a botozás. Ez után a bann egy kicsit azért fájdalmasabb lesz ha magas paragon szintû accot bannolnak mert azt botnak sem kis idõ új accon behozni.
Még egy dolog: ahogy telik az idõ, úgy lesz egyre több közép-magas szintû paragon lvl játékos, akik már alapból több goldot szednek, tehát a gold inflálódik de a játékosok többet is szednek fel belõle, míg a capnak köszönhetõen a botok nem tudnak bizonyos határ fölé menni, így csökken a hátrány a játékosok és a botok között. Persze az lenne a legjobb ha egy botot már az elsõ percben kibannolnának de azért ez igen csak az álom világ.
Úgy áll a dolog, hogy az elsõ paragon szinthez kb. annyi idõ kell, mint 59-rõl 60-ra. 59-rõl 60-ra kell 2.4m xp az elsõ paragon szinthez meg 7.2m xp ez pont a háromszorosa, ami azt jelenti, hogy egy infernó act1 mob háromszor több xp-t ad mint egy hell act4 mob. A botok úgy tudom leginkább csak hellen életképesek, tehát továbbra is ott farmolnak, míg az átlag játékos azért már csak infernót farmolja tehát sokkal több xp-t kap mint a bot hellen (gondolom act2-3ban még többet) és ha esetleg a rendszert úgy csinálják meg (akár utólag is megváltoztatva), hogy mondjuk 50+ paragon lvl-nél már ne adjon xp-t hellen ki is herélték a botokat.
A másik dolog, hogy szerintem most is bannolgatnak rendesen botokat, de ugye mivel megérte, a kibannolt tag vett másik accot, 1 nap szintezés után ment tovább a botozás. Ez után a bann egy kicsit azért fájdalmasabb lesz ha magas paragon szintû accot bannolnak mert azt botnak sem kis idõ új accon behozni.
Még egy dolog: ahogy telik az idõ, úgy lesz egyre több közép-magas szintû paragon lvl játékos, akik már alapból több goldot szednek, tehát a gold inflálódik de a játékosok többet is szednek fel belõle, míg a capnak köszönhetõen a botok nem tudnak bizonyos határ fölé menni, így csökken a hátrány a játékosok és a botok között. Persze az lenne a legjobb ha egy botot már az elsõ percben kibannolnának de azért ez igen csak az álom világ.
Az elõbb egy kezdõ DH (bogabongo#2172) megpróbált lenyúlni. Kiraktam a trade ablakba egy perfect star rubyt (30 fiery brimestone-t ajánlott érte chat-en), gyorsan accept-elt, aztán azonnal kilépett... Még szerencse, hogy mindkét félnek el kell fogadni a feltételeket 😊
Ha esetleg összefutnátok vele, ne bízzatok benne.
Ha esetleg összefutnátok vele, ne bízzatok benne.
Ja nagyobbat ír ki.. 😄😄 Mekkora mákos az öv árusítója 😄 7 milla azért a fosért.. 😄😄
meg lehet nézni, hogy bidelt e már rá valaki ha rákattintasz a bidre és ha nagyobb összeget ír ki mint a jelenlegi, akkor már érkezett rá ajánlat.
Jól tetted én annó egy ilyenért, amin 170 körüli str volt, 60 allres, meg 3.00% life steal alig kaptam 3 milliót 10 perc alatt.
ja, nem egy nagy szám öv 😄 nekem is volt, passzoltam is el pár K-ért rögtön
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
akkor az lesz amit te mondassz,mert én 2 millióért raktam fel, de viszont nem látom,hogy bárki is bidelt volna rá. érdekes.
7 035 502-n áll a bid, szóval vagy ilyen áron tette fel, vagy valaki hülye bidelt rá. 😄😄 Tele van az AH ilyen övvel 300kért... Némelyik még jobb is.
Egyébként már ha öv, nem kell valakinek? 😄

Egyébként már ha öv, nem kell valakinek? 😄

Sziasztok !
Ez körülbelül mennyit érhet ? Az lehet ,hogy 1 óra alatt 7 millión áll rajta a bid ?
Köszi-
"Squirt the Peddler has permanently moved from the Caldeum Bazaar up to the Hidden Camp, as she heard people liked buying Health Potions up there" <#idiota>#idiota>
Igen!
"A Patch Európában holnap (aug 22.) hajnal 5 és délután 3. óra közt lesz implementálva az Európai serverekre."
"A Patch Európában holnap (aug 22.) hajnal 5 és délután 3. óra közt lesz implementálva az Európai serverekre."
azért annyira nem egyértelmû hogy milyen gemet kell rakni a sapkába.
ruby=30% xp
topaz=30% mf = 10 paragon level
az elején mikor még viszonylag gyorsan megy a szintlépés szerintem jobb lesz a ruby de mikor belassul akkor inkább a topaz
ruby=30% xp
topaz=30% mf = 10 paragon level
az elején mikor még viszonylag gyorsan megy a szintlépés szerintem jobb lesz a ruby de mikor belassul akkor inkább a topaz
V9ykn8_TZL0
Nem úgy tûnt eddig, szóval figyeljetek jobban! Köszi!
Ha valakit érdekel, Flawless star és perfect star ruby-t készítek 100-150K gold-ért+alapanyag. Alapanyagot, goldot nem kell elõre leadni.
Battle tag: traky777#1288
Battle tag: traky777#1288
Mivel "ti" is mindig így beszéltek "rólunk" ezért bátorkodtam én is bandába verni titeket. Úgyhogy egy személy nem számít, csak a "ti".
Én még soha nem kaptam pontot. 😊 Ja értem szóval csak ki van írva, de semmi jelentõsége. Jó tudni. Akkor mehet a flame, offolás ezerrel! HAJRÁ HAJRÁ Srácok 😄😄 !!!!
Csúnyán nagyot tévedsz jóember. Nem vetted még észre, hogy akármikor mentetek picsogni mindig ti kaptatok pontot? Kapjatok már észbe, hogy nem vagytok helikopterek és nem kell all day ujjal mutogatni. Az egyszerûsített moderáció felemlegetésétõl is agyfasz kerülget, nem értitek, hogy ez azért lett beírva, hogy ne menjetek sírva 24/7 a modtopikba mert a moderátoroknak rohadtul elegük van?
Nem véletlen, hogy most a ruby a legdrágább dzsem
Az egyszerûsített moderációra kár hivatkoznod, ha az be lenne tartva akkor dálton és fivérei már rég bannolva lennének.
Nevermind, az angol verzioban konkretan a gemre kerdeznek ra. \o/
jaywilson azt mondta "A +XP-t adó cuccok hatnak majd a Paragon szintezéshez is"
Oszinten remelem hogy a helmbe socketelt ruby is :F
Velemeny?
Oszinten remelem hogy a helmbe socketelt ruby is :F
Velemeny?
Ez semmilyen hiányosságnak nem minõsül.Egyszerûen csak egy 5ftos offolás a részedrõl, nincs, aki foglalkozzon veled otthon?
Másrészrõl, talán egy "krumpli agy" is megérti, azt, hogy amit magyaráztam a botozókról a d3-ban és annak összefüggésérõl, az teljesmértékben ontopic.A te nyelvtan órád pedig abszolút off.Ha nagyon akarnám, akkor az egyszerû mod elsõ 2 pontjába simán beletartozik.Részemrõl itt vége ennek a párbeszédnek, keress valaki mást a devianciád kielégítéséhez (lehetõleg ne ebben a topicban).
Másrészrõl, talán egy "krumpli agy" is megérti, azt, hogy amit magyaráztam a botozókról a d3-ban és annak összefüggésérõl, az teljesmértékben ontopic.A te nyelvtan órád pedig abszolút off.Ha nagyon akarnám, akkor az egyszerû mod elsõ 2 pontjába simán beletartozik.Részemrõl itt vége ennek a párbeszédnek, keress valaki mást a devianciád kielégítéséhez (lehetõleg ne ebben a topicban).
befejezhetnéd a személyeskedést, egy szóval nem szóltam hozzád, foglalkozz magaddal egy kicsit.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha nem offolnál folyamatosan, akkor nem kellene leállítani.
(értsd: a logika nélküli össze-vissza csapongás offolásnak számít)
Töltsd meg tartalommal és értelemmel a hozzászólásaid, és senki nem fog ugrálni a nyelvi hiányosságaid miatt. Bár a kettõ szorosan összefügg, ezért nehéz dolgod lesz.
(értsd: a logika nélküli össze-vissza csapongás offolásnak számít)
Töltsd meg tartalommal és értelemmel a hozzászólásaid, és senki nem fog ugrálni a nyelvi hiányosságaid miatt. Bár a kettõ szorosan összefügg, ezért nehéz dolgod lesz.
megy a trollkodás, offkodás megint..mi lenne, ha a topic témájával és annak közvetett/közvetlen dolgaival foglalkoznátok?Nincs amúgy nektek itt egy grammarnazi totyik véletlen?Ahol verhetnétek arra egész nap? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
A dollár valóban egy szó, a dollárjel meg egy jel. Megy ez, ha akarod.
Nem értem, visszanézve az elõzményeket abból indult, hogy nem érti a mondatot, "nem kerek a dolog", leírod mit jelent, aztán megint jön ezzel a "7 éve Londonban mosogatok, kussolj" hülyeséggel
Én ezt nem értem
Én ezt nem értem
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Igazad van, silány angoltudással valóban félreérthetõ, ezért is magyarázzák annyira agyon. Fura is, hogy 15-20 oldal kell a hivatalos fórumon, hogy a sok retroromán között feltûnjön valaki, aki beszéli a nyelvet.
Bár azt nem nagyon értem, hogy az emigrálásod ténye az mentség, kifogás, érv vagy bizonyíték, esetleg csak színesíteni akartad a hozzászólásod vele.
Bár azt nem nagyon értem, hogy az emigrálásod ténye az mentség, kifogás, érv vagy bizonyíték, esetleg csak színesíteni akartad a hozzászólásod vele.
részemrõl ez a hsz le is zárja a problémát <#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
annyira vicces vagy, komolyan.
Na látom megjött darton is, tombol az iQ, talán felfogja az egészet õ is, h a dollar az 1 szó, és annak is írtam le, bár kevés esélyt látok rá, másrészrõl, nem is a lényeget fogta meg..mind1, esélytelen :_D
Na látom megjött darton is, tombol az iQ, talán felfogja az egészet õ is, h a dollar az 1 szó, és annak is írtam le, bár kevés esélyt látok rá, másrészrõl, nem is a lényeget fogta meg..mind1, esélytelen :_D
valóban erre ösztönöz..De emögött olyan dolgok vannak, h pörög a zsé, transaction fee, bli$$ 1 E/$, gold eladások, item árak (kivéve, ha külsõs oldalon csinálják, amiatt lehetne tré, de lehet van elég bevétel saját rmah-ból is)...szal mondjuk azt, h ez a szükséges rossz, a bli$$ nem fogja (fõleg a legnagyobbakat) kitiltani végleg...szerinted, ha nem lennének botozók, ki vette volna meg az armorodat 60 milláért?a dolgozó emberek 0% gf cuccban napi 2 óra játékból? 😄 vérpistike meg mire 50 gf-el összehoz 60M-et, addigra 60 éves lesz 😄
Õ is eleve két szóban írja le azt, ami szerinte egy szó.
Nem nagyon kell ragozni a problémát.
Nem nagyon kell ragozni a problémát.