Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen!

"A Patch Európában holnap (aug 22.) hajnal 5 és délután 3. óra közt lesz implementálva az Európai serverekre."

oneal1
mikor érkezik a patch? ma éjjel?

!Forza Ferrari!

Davidus
azért annyira nem egyértelmû hogy milyen gemet kell rakni a sapkába.

ruby=30% xp
topaz=30% mf = 10 paragon level

az elején mikor még viszonylag gyorsan megy a szintlépés szerintem jobb lesz a ruby de mikor belassul akkor inkább a topaz

V9ykn8_TZL0

Nem úgy tûnt eddig, szóval figyeljetek jobban! Köszi!

Ha valakit érdekel, Flawless star és perfect star ruby-t készítek 100-150K gold-ért+alapanyag. Alapanyagot, goldot nem kell elõre leadni.
Battle tag: traky777#1288
AntiHero
Nem viccbõl van odaírva! Figyelünk <#alien2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

jazzy
Mivel "ti" is mindig így beszéltek "rólunk" ezért bátorkodtam én is bandába verni titeket. Úgyhogy egy személy nem számít, csak a "ti".
Én még soha nem kaptam pontot. 😊 Ja értem szóval csak ki van írva, de semmi jelentõsége. Jó tudni. Akkor mehet a flame, offolás ezerrel! HAJRÁ HAJRÁ Srácok 😄😄 !!!!

jazzy
Csúnyán nagyot tévedsz jóember. Nem vetted még észre, hogy akármikor mentetek picsogni mindig ti kaptatok pontot? Kapjatok már észbe, hogy nem vagytok helikopterek és nem kell all day ujjal mutogatni. Az egyszerûsített moderáció felemlegetésétõl is agyfasz kerülget, nem értitek, hogy ez azért lett beírva, hogy ne menjetek sírva 24/7 a modtopikba mert a moderátoroknak rohadtul elegük van?
Nem véletlen, hogy most a ruby a legdrágább dzsem
Az egyszerûsített moderációra kár hivatkoznod, ha az be lenne tartva akkor dálton és fivérei már rég bannolva lennének.

Nevermind, az angol verzioban konkretan a gemre kerdeznek ra. \o/

jaywilson azt mondta "A +XP-t adó cuccok hatnak majd a Paragon szintezéshez is"

Oszinten remelem hogy a helmbe socketelt ruby is :F

Velemeny?

Ez semmilyen hiányosságnak nem minõsül.Egyszerûen csak egy 5ftos offolás a részedrõl, nincs, aki foglalkozzon veled otthon?
Másrészrõl, talán egy "krumpli agy" is megérti, azt, hogy amit magyaráztam a botozókról a d3-ban és annak összefüggésérõl, az teljesmértékben ontopic.A te nyelvtan órád pedig abszolút off.Ha nagyon akarnám, akkor az egyszerû mod elsõ 2 pontjába simán beletartozik.Részemrõl itt vége ennek a párbeszédnek, keress valaki mást a devianciád kielégítéséhez (lehetõleg ne ebben a topicban).

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Frank99
befejezhetnéd a személyeskedést, egy szóval nem szóltam hozzád, foglalkozz magaddal egy kicsit.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ha nem offolnál folyamatosan, akkor nem kellene leállítani.
(értsd: a logika nélküli össze-vissza csapongás offolásnak számít)
Töltsd meg tartalommal és értelemmel a hozzászólásaid, és senki nem fog ugrálni a nyelvi hiányosságaid miatt. Bár a kettõ szorosan összefügg, ezért nehéz dolgod lesz.

megy a trollkodás, offkodás megint..mi lenne, ha a topic témájával és annak közvetett/közvetlen dolgaival foglalkoznátok?Nincs amúgy nektek itt egy grammarnazi totyik véletlen?Ahol verhetnétek arra egész nap? <#nevetes1><#nevetes1>

A dollár valóban egy szó, a dollárjel meg egy jel. Megy ez, ha akarod.

Különc
Nem értem, visszanézve az elõzményeket abból indult, hogy nem érti a mondatot, "nem kerek a dolog", leírod mit jelent, aztán megint jön ezzel a "7 éve Londonban mosogatok, kussolj" hülyeséggel

Én ezt nem értem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Igazad van, silány angoltudással valóban félreérthetõ, ezért is magyarázzák annyira agyon. Fura is, hogy 15-20 oldal kell a hivatalos fórumon, hogy a sok retroromán között feltûnjön valaki, aki beszéli a nyelvet.
Bár azt nem nagyon értem, hogy az emigrálásod ténye az mentség, kifogás, érv vagy bizonyíték, esetleg csak színesíteni akartad a hozzászólásod vele.

j0nNyKa
részemrõl ez a hsz le is zárja a problémát <#eljen><#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

annyira vicces vagy, komolyan.
Na látom megjött darton is, tombol az iQ, talán felfogja az egészet õ is, h a dollar az 1 szó, és annak is írtam le, bár kevés esélyt látok rá, másrészrõl, nem is a lényeget fogta meg..mind1, esélytelen :_D

valóban erre ösztönöz..De emögött olyan dolgok vannak, h pörög a zsé, transaction fee, bli$$ 1 E/$, gold eladások, item árak (kivéve, ha külsõs oldalon csinálják, amiatt lehetne tré, de lehet van elég bevétel saját rmah-ból is)...szal mondjuk azt, h ez a szükséges rossz, a bli$$ nem fogja (fõleg a legnagyobbakat) kitiltani végleg...szerinted, ha nem lennének botozók, ki vette volna meg az armorodat 60 milláért?a dolgozó emberek 0% gf cuccban napi 2 óra játékból? 😄 vérpistike meg mire 50 gf-el összehoz 60M-et, addigra 60 éves lesz 😄

Õ is eleve két szóban írja le azt, ami szerinte egy szó.
Nem nagyon kell ragozni a problémát.

j0nNyKa
a "krumpli agyi szintje" egy szó? a krumpli agyi szintjén lehet 😊

attiGT
ebben tévedsz. blizz IPt is figyel, ha ugyanarról az IPrõl, de még ha nagyon hasonlóról is botolsz, minden ahhoz az IPhez tartozó accot banol. Nem tapasztalatból mondom, mielõtt a nagyokos frank vagy más ezzel jönne.

Igen, tehát mi a lényeg?
Ha akarsz egy kis extra casht, akkor csak kell egy külön acc, meg egy bot, ami aztán 2 nap alatt visszahozza az árát, aztán meg az extrát. De komolyan erre ösztönöz.

ja krumpli agy, ugyanazt írtam mint te 😄 Kivéve az ilyen ip, authkey stb nyûglõdést, de ne zavarjon...a baj inkább az, h nem látod át a dolog lényegét krumpli agy, ami egy szó : $.
Ideges vagyok miattuk, de közvetetten nekem is jó..meg még sokmindenkinek, de ez nem menti fel õket az alól, h csalnak.

j0nNyKa
hát ha tényleg ez a nagy válasz a kérdésemre, hogy egyszerûen leszarják / náluk ez nem prioritás, akkor arra kb. nem tudok mit mondani.
gáz.

Hegi90
guess what: rangedeknek még annyi se kellett eddig

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

attiGT
Lol most olvasom megint nerfelik az eliteket 😄 így már tényleg vicc kategória, úgy 5-600 allres simán elég lesz, még kevesebb is, annyit összehozni barbárként/monkként gyerekjáték/olcsó.

Már wowban is ezt játszották. Hiába jelenti 20 ember a nyilvánvaló botot, még 2 hónap múlva is ugyanott farmol. Pedig wowban a ticketet mindig megnyitja valaki. Hihetetlen a leszarás mértéke...

j0nNyKa
azért én szeretném azt hinni, hogy nálad... bonyolultabb gondolkodású emberek foglalkoznak a csalás témával, még ha látszólag (és egy krumpli agyi szintjére egyszerûsítve) az is történik, amit írsz

ettõl függetlenül kíváncsi lennék, hogy ténylegesen mi a szitu

nincs itt ezen mit rugózni..tudják õk, csak nem akarják.Pár csirát lebuktatnak mutatóba, azt csõ.

Tyler Durden
Ahogy nézem tank DH-t kivették a játékból <#levele>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Fpocok
"A Patch Európában holnap (aug 22.) hajnal 5 és délután 3. óra közt lesz implementálva az Európai serverekre."

Parasite Eve 2, best game EVER!

attiGT
Szal ma délután 5tõl tart a patchelés reggel 6ig? mennyi esélyt adtok, hogy holnap ilyenkor délbe már lehessen játszani? van AHban egy cucc és holnap ekkor jár le a bid, esetleg érdemes lenne 5 elõtt bidelnem rá?

j0nNyKa
pl. ez nem hülyeség, pontosabban ha 1 ip-rõl van bent napi 22 órákat, akkor
bár gyanítom, hogy a legnagyobb problémát okozó (legprofibb) botterek nagyon nem 1 ip / 1 account felállásban tolják, hanem rengeteg (100+) accounttal, és nyilván legalább ennyi iprõl

de másik ötletnek ott van az armory, ahogy kripp is megtalált egy TOTÁL egyértelmû bottert, úgy ezek a majmok is igazán megtehetnék

könyörgöm, õk hozzáférnek a nyers adatokhoz, amikbõl ez az online profile cucc készült, nem hiszem el, hogy néhány egyszerû lekérdezéssel ne lehetne megtalálni a legnagyobb gold farmereket...

Amúgy nem láttam, volna, hogy pl. itt büntetik-e az account sharinget...
Vagy pl. aki napi 22 órát online, az mehetne is egybõl a kukába, mert tuti, hogy botter.

Troyan
Ahoj, frissítettem a catalyst driver-t 12.8-ra hátha segít,
de még mindig akad picit a játék. Azt írják latency miatt. Megpróbáltam az a lagfixes latency témát, de továbbra is akad ami rohadtul idegesít már.

Olvastam, hogy ki kellene rakni a file-okat pendrive-ra, próbálta valaki segít valamit? Másoknak is akad az ismerõseim közül, nem tudom itt hogyan oldottátok meg a kérdést? Köszi

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

j0nNyKa
volt pedig 1-2 hax amit kivédtek (pl. a nem-tudom-már-a-nevét cucc, amivel pl. zoomhackelni is lehetett), úgyhogy ezért (is) nem fogom fel, hogy azt az átkozott autohotkeyt miért képtelenek szûrni
én esküszöm kezdem úgy érezni, hogy nem is akarják

De képesek szûrni, ahogy más netes játéknál is így szûrték/szûrik, akik illegális programokat futtatnak a játékhoz. A kérdés, hogy miért érik meg nekik, hogy tele van farmerekkel a játék.

Nemcsak hogy fut, de még a játék memóriájába is belenyúl(a legtöbb)...

Lammer
koszonom Uram! <#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

j0nNyKa
nemtom, de követem a megfelelõ fórumokat, úgyhogy ki fog derülni 😊
goblint is kivették, dank cellart -elvileg- megszüntették (illetve értelmetlen szintre nerfelték), ez végülis kezdésnek jó
ráadásul a trade scam ellen is felléptek, szóval azt mindenképp ki lehet jelenteni, hogy kb. jó irányba haladnak

már csak a már meglévõ bottereket kéne kirakniuk a picsába accountostól karakterestõl AH-n lévõ itemestõl, meg az autohotkeyt valahogy kierõszakolni a játékból (NEM vagyok hajlandó elhinni, hogy ez megoldhatatlan feladat, immáron 3 hónapja)
én értem, hogy magát a kattintást nem tudják szûrni (vagyis szerintem lehetne, de tételezzük fel hogy nem), de könyörgöm, FUT az a kurva program a háttérben, nemár hogy ezt képtelenek szûrni

j0nNyKa
barbár -szerintük- bugmentes

attiGT
utolsó sorokban volt szó valami stutteringrõl, az nem ezt jelenti?

Fpocok
mire gondolsz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szerinted meddig tart új 'free loot' elitet találni? 😄

attiGT
barbár bugmentes jól látom? ha az a szaggatós probléma nálam felmerülne nem örülnék neki, többit leszarom.