Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Lehet hogy nem is inferno, hanem hell szinten kéne paragon-ozni??
Ebben a videóban n em errõl beszél a srác?
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Elõre is köszi!
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Dr Devilking!
Az AH-ban rákerestem, amik hasonlók voltak, jóval drágábban voltak. Ezek szerint azokat is túlárazták. AH alapján tájékozódtam, de az se mindig mérvadó.
Bennt van 1 órája és még csak bid sem ment rá a "kicsit" túlárazott vendor cuccra. Mik vannak.
de tény ha volna rajta 170 crit dam akkor többet kérhetnél érte😄
!Forza Ferrari!

Ahhoz képest ez az Alkaizer már 86-os 😄😄😄:
One more story
85% MF-em van, Valor-ral együtt, és az elit-pakkok hármasával dobálják a sárga cuccokat.
hogy igy.. ah mind1 hagyjuk
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
88 db sárgát raktam el. Mindet a végén néztem meg, ugye így kell . :-)
Ebbõl 5 db az, amit talán elvisznek....(lsd. beraktam a AH-ba...) 15 perctõl Nephalem Valor volt, 2,5 óra után meguntam, gondolta megnézem, biztos van király dolog.... 5 db, de eddig bid semmi......
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Regards,
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Azért köszönöm!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
skill nevû usernek írj privit, õ foglalkozott itt mindig is gold eladással
Majastic nem én vagyok.
De senki nem ad el goldot??
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
ezen kivul eskuszom a majestic accoddal is irtal mar ide gold ugyben, nem?
just sayin.
Aki esetleg melyebben jartas a critparades tankmelee varazsloval, az tudna epito jellegu hsz-t tolni az alabbi buildre?
Szerintem a fagyi+crit szepen szinergiaban jol elvannak egymassal 😊 (nem neztem leirasokat... ez ugy magatol jott 😊
tankmeleecritwiz
thnx 😊
csak meg gyujtogetni kellene: more crit+more dps needed 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Valamint gold-ot vennék továbbra is!
exposiv chain + frost nova deep freeze + mass crit (diamond skin)= hotkey spam parade 😄
mentem egy kort, tesztelni... esik egy sisak... crit chance + inc. crit chance exposiv blast (yes!) + 702 armor... + magic find... nemi res... erre nem ad statot... 'nyadat! vagy telhetetlen vagyok? 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan