Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mire kell figyelni , mibõl menyi kéne . persze 10mbõl kéne kihozni valami értelmeset.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Szépen ki is maxoltam az MF-et és maradt is 30M.
Tökéletes a karakter act4 farmra is. Innentõl kezdve jöhet a krómozott húsdaráló gear kiépítése.
tegnap találtam kék gyûrût 18% MF-fel. Poénból megnéztem mit ér és leesett állam, hogy 350e a legolcsóbb. Nem is kell nekem a legendary. :\
Jópár napja Max MF-fel szaladgálok, de köpnek rám a blizz angyalok továbbra is.
Kiváncsi leszek, okoz-e áttörést. 😊 Majd ha lemegyek 1x egy teljes runt, kiderül.
csak kivancsisagbol mennyiert adod? (benn vagyok runban)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ellenben a mp 4-körül tudtam haladni jól 475 mf follower nélkül nem rossz..bár, többet kell püfölni az ellent, annyi szent.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Van egy, ami hasonló tudású, de azt vagy nyolcszoros áron árulják. 😉
most kiszurta a szememet egy garbage legendaryval... es? 😄D calamity fenn van, de a masik ma talalt kettot betortem... ennyi volt 😊
megneztem, dps szerint ha el tudom adni 260K-ert, akkor huuude orulunk kategoria 😊
Horpeti:
WD-vel 159 ora...
Vmiért baromi szerencsétlennek érzem magam. :/
Amúgy neked mennyi a WD-vel játszott órád száma? Biztos valami nagy szám.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mondom elmegyek megnezem mit tud a salvage monkom...
erre ekkora emeffel kidobja a negyedik legendemet, sima trashmobbol...
1278.6-os sledge
monkomra kell meg az allres+armor meg rendesen 😊 bar mar alakul 😄
de be bírnám puszilni az a zuni-t , rohadt anyját ennek a játéknak
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Azota tenyleg jobban dobjak ezeket vagy csak qrva nagy pechem volt? 😊
Regards,

Nem tudom szoktak e itt ilyesmit,de szeretném eladni diablo3 accountom.
Ha valakit esetleg érdekelne van rajta 2 db 60as karakter,pár legendary meg set item 1,1 millió gold, pár rare item a stashben.Itt a profilomhoz egy link http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tiriel-2953/.
Digital download-os verziórol van szó.Érdeklõdni a [email protected] lehet 😊
Bár nem panaszkodom, mert találtam két rare egykezest is nagyon régen, amibõl az egyiket 10 millióért eladtam anno(lehet, hogy áron alul), a másikat használom, és szintén nagyon jó (most épp radiant amethyst van benne kisebb emerald helyett). Wizardom
Nekem tetszik az a tárgy. Még ha nem is Witch Doki a fõ karakterem, hanem Wizard. Van rajta magas int, crit meg sok finomság.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sajna nem olyan jó, elmegy 😄
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
(korabbi kepen meg az xp csikom jobb oldalt volt, igen mar level 28 vagyok)
tegnapit kettot akkor most lefoztem 😄