Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sharpshootert mire cseréljem akkor le ? Akkor tulajdonképpen az a 80xy dps az nem is annyi csak 20k amennyirõl számol ? 2-3lövés után vissza le megy 20k környékére, és csak akkor lövök szép nagyokat ha megvárom mire vissza fel számolja a dps-t :\ Nekem ez kicsit tré...

Get a life!

Err, aggre to disagre. Ha nem csal meg az emlekezetem adtam Lammernek i58as 1h axe 800 dps, 100% crit dmg, socket. Az offhand temat meg fejtse ki valaki akinek tobb kedve van hozza(mondjuk te ), en meguntam hogy azt kerdezik tolem, hogy mi az hogy average damage.
Azért azt tegyük hozzá hogy fegyverekbõl felesleges felvenni az 58-60asokat, újoncoknak nem feltétlenül egyértelmû, valamint hogy mojoból és sourceból csak a 62-esekkel kell foglalkozni.

Nahat, oda az incognitod <#zavart1> Egyebkent nem irtam hogy nem jo, hanem azt irtam, hogy a dw jobban hozza a furyt mint a 2h, es ha kiprobalod meggyozodhetsz rola te is. Cserebe viszont a skorn-os ww akkorat ut, hogy lyuk marad a helyen. Halistennek a barbar eleg flexibilis lett, en kifejezetten elvezem, hogy annyit lehet bibelodni a buildben a runakkal, skillekel, gear setupot lehet varialni ahoz amit eppen jatszani akarok.
devlking
Pedig jó az. Fõleg charge-al az üresjáratra. :p
Pedig a 2x1kezessel jobban jon a fury.
Egyébként ez a build 2Handedre is jó lenne? Csak, mert jobban preferálom a kétkezest mint a 2x1kezest.

https://www.twitch.tv/sp1gu

böröczk
Az agyfasz kerülget, újraraktam a winfost, és elméletileg jól beírtam a név-email kombót, mégis letiltott, és nem akar visszaengedni.
Ticketet persze nem tudok írni, mert ahhoz is be kell logolni.
Visszakerestem régebbi e-mailek között, hogy jó nevet írtam-e be, és igen.
Fogalmam sincs, mi a problémája, de már megõrjít, valakinek esetleg volt hasonló gondja, és tudna segíteni?
Nagyon hálás lennék, felrobbanok. <#wow3>

Kumiho #2179

Nem kell az a gold annyira, csak farmolj es kiesik minden, amire szukseged van, en nem sietek sehova.
Köszönöm a választ!
Egyébként az alap crit chance-em 47%. Na igen, mindenbõl több, csak ugye az a fránya gold. 😄

Igy igaz <#wink>
Te arra gondolsz, hogy az atack speed fuggvenyeben gyorsabban tickelnek a tornadok, de nem ez az alapja, ha kicsit figyelmesebben megnezed a passivjaidat meg a BR runat, akkor kiveri a szemedet a crit chance. Tokfasza a gyors tornado, de ha nincs rage nincs futas. Csavard fel a crit chancet 40% ig es akkor mar erezni fogd a dolgot. A gearedbol meg kicserelnek 2 gemmet vitrol str-re. A geared amugy jo, csak mindenbol lehetne tobb, marad a farm farm farm.
Ami meg i58 eseteben a velemenyedet illeti, tevedsz, nekem 1.05 ota tobbszor esett jo i58as cumo mint i63as, es tokeletesen illeszkedik a dolog a blizzard filozofiajaba, mert le fogsz lassitani megalni es felvenni a sarga cuccot, ez mar reg nem az Alkaizer fele fussunk ket het alatt p100ig, mert akkor nagyon sok jo droppot fogsz elhagyni. Szerintem.
Sejtem mire gondolsz, egy kérdés hozzáértõkhöz:
Sharpshooter On - és ua. monsterre lövünk

1. eset: Tegyük fel, hogy SS-el van éppen 30% critünk és crit lesz. Sebzünk vele A dmg-t.
2. eset: 100% critünk van és ügy lövünk(értelemszerûen crit lesz). Sebzünk vele B dmg-t.

Soha nem figyeltem, de szerintem ha normálisan csinálták meg, akkor A = B - nek kéne lennie. Szóval attól mert az adatlapon nõ a dps az SS miatt folyamatosan, még nem fog(kéne) nagyobbat sebezni a crit.

Igen én is láttam már olyat, de gondolom arra kb a chance, hogy ilvl 58 olyan imba legyen az 0,000000000001%.. :/
Viszont barbi hozzáértõk leírhatnák, hogy miket kéne csiszolni a karimon, mert olyat hallottam, h a ww hurricane-os használók az attack speed az alapja.
Barb

Ez mindenképpen változott kicsit, hiszen én már láttam lvl 58-as itemet is, ami több száz milláért vittek el ah-ban, de nekem még nem volt szerencsém ilyenhez, pedig azóta szedek minden sárgát.😊
TurboX
ezt majd letesztelem

thx
Mennyire érdemes az összes rare itemet felvenni a packok után?
Vagy még mindig az ilvl 62-63-as itemek lehetnek a legjobbak?

Szerintem az a 20k az nem crit lesz, hanem sima sebzés. A Sharpshooter helyett szerintem meg inkább próbálj meg összehozni minimum 50%-os crit-et, ruhabónuszokból. Azt a skillt meg felejtsed el minél elõbb.

arányosan nõ 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

A sharpshooter a crit. chance-t befolyásolja csak, a crit. dmg-et nem.

Bent van igen, nem nagyon vágom még a passziv skilleket mert eddig barbároztam, csak elég elkeseritõ hogy hol 100k-t critelek hol, 20-at :\

Get a life!

devlking
Sharpshooter?
Most léptem meg a 60at a dh-val, és észre vettem ha megnyomom a c-betût akkor a dps-em 20k-tól kezd el számolni, és felszámol egész 82k-ra ekkor egész szépeket lövök, de észreveszem hogy megint ilyen 8-10k-t lövök ujra megnyomom a c betût és a dps-em ujra 20k-nál van és újra számol felfelé. Ez mitõl lehet ? Elég idegesítõ..

Get a life!

devlking
Engem is felengedett. Remélem a botok még maradnak egy kicsit, amíg ámokfutok egyet ahn.
azt hogy?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Belépett végre...

Get a life!

Elmés komment a témában:

"Sorry guys, the EU server wasn't fun enough.
-Jay Wilson"

😄

Nálam error37 van. Eu szerveren mások is tapasztalják.

Mire visszaértem a géphez egy ilyen üzenet fogadott "there was an error during account logon 3003". Azóta sem enged be. Mi történt ? 10-15perce próbálok belépni. Valakivel történt már hasonló? Ha igen, hogy oldotta meg ?

Get a life!

AkAfinucsi

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

coolpet
Esett egy manticore es egy stormshield, meg 3 stashnyi sarga.
Nem lehet oket eladni, kb meg annyiert sem viszik el mint amennyi aboltos adna erte.
Lehet szetszedem oket nyersanyagert

Battletag: coolpet#2467

tugyiti
Még egy kérdés mindenkitõl ,nagyon szépen megköszönném a tanácsokat:miket változtassak ,mit pakoljak még rá ,hogy jobban bírjam mp5-tõl felfelé és olcsó is legyen 😄D?
(a gemek cseréje már tervben van)

wizz
Tartsd szem elott hogy tobbnyire tonnaszam van ugyanabbol a cuccbol amit te is el akarsz adni, szoval amikor osszehasonlitod akkor nezd azt is ha a tieden magasabb a cit chance, crit damage, atack speed, average damage, akarmi.
coolpet
Huu koszi le is csekkolom.

AH interface, jobb click az eladni kivant cuccodra es find similar. Aztan buyout szerint rendezed oket hogy lasd melyik a legolcsobb de a tiedhez hasonlo es akkor maris kepbe leszel.
coolpet
Altalaban van valami taktika hogy milyen aron lehet berakni AH-ba itemeket?

Eloszor beraktam 10 itemet 200k-ert, majd 100x-os arert amennyit a merchant adna erte, most 10x-es aron van benn ugyanaz a 10 item.

ilyen 6k-20k korul vannak benn.

Valami taktika/ar-ertek arany?

tugyiti
Értem ,köszönöm szépen ,akkor zúzda 😞
Average damage alapjan nezzed, es akkor latni fogod hogy meglehetosen gyenge, sajnos.
Ha meg ww-zel lehet erdekel ez az ujdonsag a temaban
tugyiti
tugyiti
Urak ,ez kb. mennyit érhet? Sejtésem van ,de nem tudtam belõni pontosan AH-ból :/

clio1616v
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TurboX
nékem nincs, azért cserélem😊
clio1616v
a skornomon van 5,1% LS + az övemen 3% 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TurboX
nálam a 28k hp is elég kb. mindenre (persze én még mindig wwnúb vagyok😄)

egyedül a reflectes monszták lassítanak be de akkor lecserélem a skorn-t 2x1h-ra(loh búszt!!) és no problem😄

bár az mp10-en való menetelt tapasztalatból továbbra sem preferálom
clio1616v
alapból 50% kereken a cc és minden skill emeli, sõt a hota cc-t fury alapon emeli

ha betalál a cc - az esélyt rá pont nem látom, de elhiszem 😊
valószínûleg nekem nincs elég rutinom

clio1616v
az Act 4et azóta nem láttam, hogy esett a IM plan 😄

clio1616v
ha megnézed, akkor ezzel a builddel és cuccal minden ütésem 1 milla fölötti 😊

35k élettel? 😊
Diablo még nem emelt a kezei közé, gondolom. 😊))
Mindegy is, szerintem 140k-val eléggé küzdelmes lehet az mp10, tekintettel arra, hogy a magam 108k-jával egy mp4 is okoz meglepetéseket, mikor csúnya elitekkel futok össze... Persze lehet, hogy én vagyok ügyetlen. 😊