Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pakkbol: fire walkers
azmobol: ....... fire walkers xD
szerk:
az elsore sikerult radobni 169 str, 70 vitet meg 27 AR-t (meg 58 int, az is AR 😄)... masodik instabrim
kar ertuk :S
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ad2: vagom a dolgokat, csak Sunrider leirta mar elottem... 😉
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mennyiben függ az offhandtõl? Ha azzal indítottad az utolsó csapást, akkor az alapján sebzõdik aki a forgószélbe kerül?
Ha hoTa-val nyomja, akkor gondolom nem tartja meg offhandnek, csak legfeljebb "trófeának".<#taps>#taps>
ma beallitottam a negativ DPS rekordomat!
jott a masodik torom ami 131.2 DPS-es <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
https://www.twitch.tv/sp1gu
Lucky
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Carlintos
Þór vígi þessi rúnar
S az lenne a kérdésem, hogy gearileg is kell változni?
Itt a barbim: Nimue
https://www.twitch.tv/sp1gu
EZEN HOL VAN A RANDOM?
(nem mintha egy lyuk sokat valtoztatna rajt, csak kerdem)
állítsd be a settingsbe, hogy el tudd érni a quest kiválasztásnál az mp beállítását
@Tomi13 - google/youtube Tryhardnmity guides vagy ProzaicMuze guides es keress WDset.Monster power meg itt.
Lassan elérem a lvl60-at és egy kis segítséget szeretnék kérni.
Witch Doctorom van, hogyan érdemes vele 60-on elkezdeni az infernot? Tudtok valami jó buildet ajánlani? Milyen statok szerezzek mielõtt nekivágok? Nézegettem a neten a fórumokat,de valahogy 1.05-óta nem foglalkoznak ezzel a témával, az meg gondolom nem mérvadó,mert biztos sok minden változott.
Ja igen, sok helyen látom ezt: mp0-10, ez mit jelent?
Köszi!
Meg fél óráig adják el a cuccokat meg nézegetik az inventory-t, könyörgöm akkor miért nem megy solo-ba istenem.<#falbav>#falbav>
Amúgy semmi extra.
Þór vígi þessi rúnar
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

na jo, most par orara diablo off...