Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jajmar, gondolom a te karid gosu minden sloton es mp10et felkezzel abszolvalod amig itt a masikkal hegyezed....
Tegnap en eladtam egy rare kesztyut, 180 koruli dex, 9 ias, 8 crit chance. 7 milla. Huha....
nem hiszem, h annyira perfekt roll lenne skornra egy as vagy ls, mondjuk mp ló.aszra az tökéletes! meg ilyen sunoknak is!
Carlos
Naja... Végignéztem az eladásaimat és egy as-cc-chd-s intes kesztyû annó (még a legelején) 50 millióért (-adó) ment el. És nem volt szar. Bazze... most érne legalább 10x annyit.

Þór vígi þessi rúnar

Termeszetesen, de azon tul is van elet hogy nem perfect-rollos-atom-uber a cucc ami kiesett, es az a Skorn, amit a srac akar eladni az is el fog menni messze tobbert, mint az a sertegetes a parszaz ezerrol. Ettol az elitista stilustol hanyok, igy nem tanul semmit a kezdo mert leugatjak ahelyett hogy segitenenek neki....
add sun-nak, õ (vagy a haverja, vagy lehet õ gyszemélybe mind kettõ) eladja simán 8 milláért!
az a baj, hogy egy cucc valós értéke és eladhatósága 2 külön dolog. a sz*rt is el lehet adni magas áron csak mák kell hozzá. aztán ugye olyat is láttunk már hogy a durva cuccot alig akarták megvenni esetleg töredék áron adták el.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

mákkal bármit el lehet adni, mert sok ilyen madár van, mint te 😄 😄 😄 😄 😄 oszt menj aszt nyajjjjá sótt 😄 😄 jó mondás, talán még öregapám használta a két háború között 😄 😄 😄
Na a lenyeg hogy az uber elitista baromsagodat kapasbol cafoltam megtortent eladassal, szerintem menj es nyaljal sot, kb ennyit er amit te dumalsz...
"Ehez csak annyit tudok szolni, hogy ls es ias nelkuli 1200 dps-es skorn 200% crit dmg-el havernal elment 8 millaert 😛" ennek mi köze van hozzád, meg a legendásaidhoz te madár 😄 én arra válaszoltam, hogy nem kénne más pöcsével verned a csalánt 😄 "meg kellene tanulni az erto olvasast"? 😄 ezzel mire gondoltál? 😄
EN nem adom el a legendasaimat, vagy bezuzom vagy karijaimon vannak, meg kellene tanulni erto olvasast is...
pffiiii de jó vagy!!!!! 😄
mi a lényeg? nem tudok angolul 😞
😄 😄 madár vagy 😄 😄
Igyal (meg)kavet. Vagy nyaljal sot.
ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy egyszer eladtam egy kék amu-t amin csak 600 loh volt 8 euro-ért, plusz a szomszédom szomszédjának az öcsének az orvosának a fodrászának a vízvezeték szerelõje egyszer kifogta az aranyhalat, és azt kívánta, hogy az ilyen kis !"$C@Ð fejûek, mint te ....
Vannak ilyen pillanatok. Én bagóért jutottam hozzá egy 950 loh / 292 strengthes cucchoz. 😊 (dam asszem 1380 körül)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

És a sok STR nem kárpótol? Meg VIT. 😞

https://www.twitch.tv/sp1gu

Ehez csak annyit tudok szolni, hogy ls es ias nelkuli 1200 dps-es skorn 200% crit dmg-el havernal elment 8 millaert 😛
atertekeltem elottem szolo kommentjet. 100k 😛

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

1 misiert megveszem.
na jo 1.2-ert is. alkukepes vagyok. 😄

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

se +as, se ls, szóval nem sokat, 500k nagyon-nagyon max
Szerintetek mennyit ér ez? Ennél jobb drop talán nem is volt ami így rollolt volna..
Skorn

devlking
Valamivel etetni kell a népet, nehogy lelépjen mindenki. Ugye lesz majd pvp is egyszer. 😄
Jobb keson mint soha
Carlos
patch 1.08 majd 3 hónap múlva. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ha ez nem csak suketeles, akkor jo napok jonnek
Lammer
lefekves elotti mp5 publi

pakkbol: fire walkers
azmobol: ....... fire walkers xD

szerk:
az elsore sikerult radobni 169 str, 70 vitet meg 27 AR-t (meg 58 int, az is AR 😄)... masodik instabrim

kar ertuk :S

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ad1: trofea
ad2: vagom a dolgokat, csak Sunrider leirta mar elottem... 😉

clio1616v
de

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Fura. Nekem valahogy mintha ugyanúgy omlottak volna a 230 DPS daggertõl, mint a 920 DPS-es kardtól. Biztos elromlott az inferno fokozat nálam, vagy még így is erõs a fegyverzet. 😊
Mennyiben függ az offhandtõl? Ha azzal indítottad az utolsó csapást, akkor az alapján sebzõdik aki a forgószélbe kerül?

Ha hoTa-val nyomja, akkor gondolom nem tartja meg offhandnek, csak legfeljebb "trófeának".<#taps>
Azt gondolom tudod hogy 1.04 ota az offhand dps is szamit? Nem mellekesen meg Hotaval tolja...
Simán jó az. Már ha barbár vagy és csak a forgószelek támasztásához használod. Csak legyen jó gyors, meg legyen rajta sok-sok hasznos dolog (chc, socket, LoH, vagy life leach, statpont). Egy ütõs main hand fegyver mellett így is gyilkos tud lenni 😊
Lammer
😄DD

ma beallitottam a negativ DPS rekordomat!

jott a masodik torom ami 131.2 DPS-es <#idiota><#idiota><#idiota>

Acidlich
faxom, most bejott nekem is ez a kombo act2 mp8 3bol semmi. aki megcsinalta ezt az rng-t fizetest ilyen esellyel kapjon

Hmm, akkor STR-re gyúrjak leginkább? Úgy látom, h nem sok crit kell ehhez a buildhez vagymi

clio1616v
Szólj, ha van kérdés:
Lucky

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
Enyém, de vannak ennél jobb barbárok is itt:
Carlintos

Þór vígi þessi rúnar

Valaki lécci linkeljen egy Skorn barb buildet.
S az lenne a kérdésem, hogy gearileg is kell változni?
Itt a barbim: Nimue

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Carlos
Ma esett egy ugyanilyen. Kicsit magasabb damage, de bezúztam a picsába.

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
blizz nem akar elmenni a pitlakba?

EZEN HOL VAN A RANDOM?

(nem mintha egy lyuk sokat valtoztatna rajt, csak kerdem)

clio1616v
azért éred el lassan, mert nem tudod, mi az az mp 😊

állítsd be a settingsbe, hogy el tudd érni a quest kiválasztásnál az mp beállítását

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Mp0 monkkal 13k kényelmetlen volt, 16k már bõségesen elég 😛

FAIL, a kurva nenikejet <#levele>

@Tomi13 - google/youtube Tryhardnmity guides vagy ProzaicMuze guides es keress WDset.Monster power meg itt.
Sziasztok

Lassan elérem a lvl60-at és egy kis segítséget szeretnék kérni.
Witch Doctorom van, hogyan érdemes vele 60-on elkezdeni az infernot? Tudtok valami jó buildet ajánlani? Milyen statok szerezzek mielõtt nekivágok? Nézegettem a neten a fórumokat,de valahogy 1.05-óta nem foglalkoznak ezzel a témával, az meg gondolom nem mérvadó,mert biztos sok minden változott.
Ja igen, sok helyen látom ezt: mp0-10, ez mit jelent?
Köszi!

En nem a sebessegere ertettem, hanem hogy surun fekszik vizszintesbe ibolyat szagolni alulrol. Altalaban 3ik utan megunjak es kilepnek.
Carlos
Én ezért nem szeretek randomokkal mászkálni.

Þór vígi þessi rúnar

CalebJoe
Egyszer én is leszartam a sok lassú/afk-s faszt erre kick mert szerintük gyorsan haladok, hozzáteszem magasabb szintüek voltak mint én.
Meg fél óráig adják el a cuccokat meg nézegetik az inventory-t, könyörgöm akkor miért nem megy solo-ba istenem.<#falbav>