78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
PunkZoli #128 hogy számoltad ki?:D -
#127 diabloii.net:
"With this week's speculation over the Blizzard teasers, more and more reports in the media, and numerous tips coming direct us at IncGamers from reliable inside industry sources in the past 24 hours, we now have confirmation from inside sources to say that Diablo 3 WILL be announced on Saturday at WWI Paris 2008."
Nem mintha, de mégis. -
#126 most már 99% hogy lesz diablo 3 :) -
#125 fel is kötném magam -
PunkZoli #124 amúgy sztem vmi kurvanagy mix lesz ebből, mert aszonták mindenki örülni fog :\
énnem örülnék egy diablo wow mixnek:D!!! botrááány!
:ÐÐÐ
-
PunkZoli #123 a próféciám!! :D
#85 -
#122 FS érdekeset posztolt -
#121 1. Frostmourne első rúnája
2. Hel rúna
3. Protoss Tribe rúna
erről ennyit
viszont az eddigi számok alapján,lehet hogy lost játék lesz xD (4 8 15 16 23 42) 4,15,23 kilőve xD -
#120 bal odali warcraft is lehet :)
nem kell mindig wow-ra gondolni
mert ugye arthas nem csak wow-ban van -
#119 a mostani fagyos képen 3 karikában lévő ábra látható ugye, szerintem a 3 nagyágyú gameből berakott valamilyen kép látható, bal oldalt a wow, jobb oldalt a dibalo, 3? alul meg a sc2.
szerintem.. -
#118 Diablo lila köntösben szomorúan néz hátra. mint a szamár:D -
#117 nahmég1poszt
mi az isten ez?.. -
#116 ez kizárt -
#115 a sc2pod meg kinyiffant
"Hi there, the server is almost on fire from all the traffic after the latest blizz splash update.
Migrating to a better server, should be done in an hour or so.
//sc2pod Staff" -
#114 vagy ez -
#113 -
#112 no, majd akkor megnézük, hogy mi is lesz ez... -
#111 mit számít bármiféle bolthálózat? :) ha itthon kirakja a fogarasi tesco jövőhétre, akkor megjelenik? :) -
#110 Frissült a kép a www.battle.net nyitóoldalon, de nem tudom eldönteni , hogy az alsó szimbólum melyik rúnára hasonlít. Ötlet? -
#109 Nagyon kíváncsi leszek hogy mi lesz ebből :)! Amúgy erre az elméletezgetésre még az is rátesz egy lapáttal, hogy pont a WWI napján lesz a Diablo születésnapja! Túl sok minden ez így hogy ne legyen igaz ^^. -
#108 "külföldi bolthálózat ugyanis dátumot biggyesztett a játék adatlapján a megfelelő rublikába"
Mint nálunk az 576? (mellesleg megjegyzem már fél éve az októberi időpont van kiírva, persze ez tőlük megszokott..)
De sztem a témát már épp eléggé kiveséztük, lesz ami lesz alapon bevágunk minden jöttment hírt, ezzel arányosan növekszik a pofáraesés terhe ofkorsz
-
#107 Forrás : PC dome
StarCraft 2 decemberben?
2008.06.23. 17:18 | kategória: Játék | szerző: Retee | játékinfo | szólj hozzá! (3)
Most ugyan mindenki a Diablo III esetleges létéről beszél, de ne felejtsük, hogy egy kultikus névnek már biztosan készül a folytatása, méghozzá a StarCraft-nak. A második epizód ugyanakkor még nem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal, fél-hivatalossal viszont már igen. Több nagy külföldi bolthálózat ugyanis dátumot biggyesztett a játék adatlapján a megfelelő rublikába, eszerint pedig a StarCraft 2 december 3-án kerül a forgalomba. -
#106 warcraft 4? :D -
#105 ja, a jégkard meg nem is feltűnő :p -
#104 :D reménykedünk :P -
#103 furcsán mutatna egy ekkora állat a jobbszélen^^ -
#102 vajon miért Diablo van középen?:) -
#101 a tökéletes 100. hsz:D -
#100 -
#99 Hmm várjuk a meglepit:) -
#98 Oksi :P -
PunkZoli #97 láttuk -
#96 Hmm ezt nézzétek csak meg :) -
Delac #95 Tényleg csak remélni merem, hogy ez a jeges kép ami per pill kint van a jég megtörését szimbolizálja, azaz sok évnyi hallgatás után info lesz diablo 3-ról. Naiv remények, de legalább remények. -
Zóanagyvarázsló #94 Miért kell ilyen - már elnézést, de - divatbutaságot állítani?
Külön csapat dolgozik ezeken a projekteken, nem tartják fel egymást. -
#93 ekkora palávert csapni egy már korábban leak-eken leközölt kieg. kedvéért?
persze reklám kell értem én, de a reakció úgyis "Jahh..ennyi?.." lesz ha a lőccsking miatt csinálják.. -
PunkZoli #92 bezony :( ... ez az artwork kvára wow szerü... kicsit ciki lenne egy ilyen wowos graffal kiadni egy diablot -
#91 a sok wowos majom miatt, ugyse csinálják meg, helyette tolják a szar kiegeket hozzá, -
#90 vagy a csernobili diablo
-
#89 vagy a seggfóka
blackravensről loptam