78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#168 eközött a kékes-jeges kép, és a lila pingvin között van valami összefüggés? mer ha igen, akkor gondolom nem diablo 3 lesz. -
#167 xD -
PunkZoli #166 hogy állj le a szerekről:D -
#165 en meglattam jezust a kepen, ez most mit jelent :O -
#164 továbbra sem tudom mi ez
de ezt sem
-
#163 Hát bazzeg 16 az új szám nem hiszem el xD Sztem csak vmi lostfan m,arketinges csinálta ilyenre és nincs a számoknak jelentősége:)Amúgy az új képen van Dia van,van a Lich King -.- -
Th0m #162 új kép és a jpg száma megint a lsotból van xD -
#161 komolyan ne vedd géza -
#160 -
#159 kizárt, ha nem jelentik be akkor nekiállok, beseggelem a szükséges ismereteket és megcsinálom magam... -
#158 +3 stami a védjegyem volt már diabloban is:D -
#157 wowba is kitünő voltál vagyis kitűntél a tömegből, lámaságoddal nameg no enchant +3stam n1:DFD -
Aurelianus #156 naná :) sőt már az 1 után :)
A 10 kerekítés...na persze. :) -
#155 csak 8 év. amúgy te ahogy megjelent a D2 rögtön a hármat vártad vagy mi?:D -
#154 kamuzni nem kell, én a magyar diablos szcéna kitünősége vagyok :DD -
#153 Hát elképzelhető, hogy szombaton topicot lehet is bezárni :d -
Aurelianus #152 így nem ér kellemetlen csalódás 10 év már így is elég kellemetlen..egy új "más cím" már nem oszt nem szoroz... -
Aurelianus #151 Én már minden rosszra felkészültem...csak hogy bosszantsák a diófanokat... -
#150 yy
én meg commodore 64-en magnókazettával toltam diablot hálózatba fekete fehér videoton tv-n -
#149 mi én najo? öreg én már diablo 1 et is neten toltam, sőt majdnem az összes diablo liveon voltam :D -
#148 2 perc és váltás, minden egész órában váltás van!!! figyeljétek a visszaszámlálót najo kész vége
-
#147 sc3-nál énis dőltem :D
kieg. szóba nem jöhet mert ezt már megerősítették, teljesen önálló, új játék bejelentése lesz (ez ami tuti) -
#146 de még több mint 2 nap. tököm kivan már:C -
#145 te najóó:)) <3
most viccet tegyül félre...egy kérdés...enchant?! -
#144 -
#143 Már nézzük a visszaszámlálót! Youtubera meg betoltam a final countdownt, az megy majd szombatig :d -
#142 nincs ha. szombaton bejelentés szóval készülhettek-.- -
#141 Warcraft MMO 3. add on - lol.
Warcraft 4 - megalol!
Starcraft 3 - GIGALOL!!!
Ghost kifagyizása esetleg, bár mivel már készül egy SC játék, elég valószínűtlen, h csinálnak mellé még1et. Diablo viszont már régóta nem volt, szal még mindig az a legvalószínűbb. -
#140 én nagyon imádtam...single, multi haverokkal, fsgs, b.net, ladderok najó bele se merek gondolni <3 -
Aurelianus #139 A veterán "öregek" tíz éve imádkoznak eg új diablóért...a blizzard leszarja őket.(lásd kalózkodás, Titan Quest(7évig fejleszteték) szomorú sorsa intő marketing jel)
úgyhogy valószínűleg az alábbiak egyike lesz
Starcraft 3
Starcraft: Ghost FPS
Warcraft 4
Warcraft: FPS ?
Warcraft MMO 3. add on (lásd Age of Conan nagy sikere, nagy profit, kalózkodás kiküszöbölhető mmo-kkal)
Én a magam nevében Diablót szeretnék de a pénz nagy úr, és biztos nem az lesz... adná az ég hogy ne legyen igazam. -
#138 "6 év kockulás zsinórba egy gaméval"
csak ezért félek tőle énis.... dio2nél addiktívabb játékkal még nem volt dolgom, 5 év nálam is legurult elég hc szinten és még néhanapján ismét előkapom ha elkap a játszhatnék -
#137 Várjuk mi is... :d -
#136 ha bejelentik dio3-at akkor itt világ vége lesz most mondom, d2 után ismét 6 év kockulás zsinórba egy gaméval ;>
hali dav amúgy -
#135 áá ez nekem is megfordult a fejemben :D -
#134 world of starablo -
#133 :DDDDDDDDD
-
Dant0r #132 Szerintem pont azért nem volt eddig D3 bejelentés, mert nem gondolták elég jónak.
De eljött az idő!:)
(bár sztem még mindig csak wotlk hivatalos dátum:D) -
#131 Nekem csak annyi félelmem van a dio3-mal kapcsolatban, hogy az még előfordulhat, hogy maga a játék nem lesz mmo, de félek, hogy amit most a Ladder nyújt, nos az a része már igen...
De nem akarom az Ördögöt festeni a falra. -
#130 ennyi.
aznap vetített dio3 cinematic trailer esetleges sokkhatásaira pedig nem árt felkészülni ^^ -
#129 mindenki örülni fog mert
SC2 be van jelentve
WotLK is
D3 meg szombaton lesz