78989
  • Gladiator
    eközött a kékes-jeges kép, és a lila pingvin között van valami összefüggés? mer ha igen, akkor gondolom nem diablo 3 lesz.
  • Kandurex
    xD
  • PunkZoli
    hogy állj le a szerekről:D
  • BEAST #165
    en meglattam jezust a kepen, ez most mit jelent :O
  • TurboX
    továbbra sem tudom mi ez

de ezt sem

• Aradebil2
    Hát bazzeg 16 az új szám nem hiszem el xD Sztem csak vmi lostfan m,arketinges csinálta ilyenre és nincs a számoknak jelentősége:)Amúgy az új képen van Dia van,van a Lich King -.-
  • Th0m
    új kép és a jpg száma megint a lsotból van xD
  • TurboX
    komolyan ne vedd géza
  • BEAST #160
  • TurboX
    kizárt, ha nem jelentik be akkor nekiállok, beseggelem a szükséges ismereteket és megcsinálom magam...
  • shala
    +3 stami a védjegyem volt már diabloban is:D
  • raziel.
    wowba is kitünő voltál vagyis kitűntél a tömegből, lámaságoddal nameg no enchant +3stam n1:DFD
  • Aurelianus
    naná :) sőt már az 1 után :)

A 10 kerekítés...na persze. :)
  • Davidus
    csak 8 év. amúgy te ahogy megjelent a D2 rögtön a hármat vártad vagy mi?:D
  • shala
    kamuzni nem kell, én a magyar diablos szcéna kitünősége vagyok :DD
  • TDC Geronimo
    Hát elképzelhető, hogy szombaton topicot lehet is bezárni :d
  • Aurelianus
    így nem ér kellemetlen csalódás 10 év már így is elég kellemetlen..egy új "más cím" már nem oszt nem szoroz...
  • Aurelianus
    Én már minden rosszra felkészültem...csak hogy bosszantsák a diófanokat...
  • raziel.
    yy

én meg commodore 64-en magnókazettával toltam diablot hálózatba fekete fehér videoton tv-n
  • shala
    mi én najo? öreg én már diablo 1 et is neten toltam, sőt majdnem az összes diablo liveon voltam :D
  • raziel.
    2 perc és váltás, minden egész órában váltás van!!! figyeljétek a visszaszámlálót najo kész vége
  • TurboX
    sc3-nál énis dőltem :D
    kieg. szóba nem jöhet mert ezt már megerősítették, teljesen önálló, új játék bejelentése lesz (ez ami tuti)
  • Davidus
    de még több mint 2 nap. tököm kivan már:C
  • raziel.
    te najóó:)) <3

most viccet tegyül félre...egy kérdés...enchant?!
  • shala
  • TDC Geronimo
    Már nézzük a visszaszámlálót! Youtubera meg betoltam a final countdownt, az megy majd szombatig :d
  • Davidus
    nincs ha. szombaton bejelentés szóval készülhettek-.-
  • edios
    Warcraft MMO 3. add on - lol.
    Warcraft 4 - megalol!
    Starcraft 3 - GIGALOL!!!

Ghost kifagyizása esetleg, bár mivel már készül egy SC játék, elég valószínűtlen, h csinálnak mellé még1et. Diablo viszont már régóta nem volt, szal még mindig az a legvalószínűbb.
  • raziel.
    én nagyon imádtam...single, multi haverokkal, fsgs, b.net, ladderok najó bele se merek gondolni <3
  • Aurelianus
    A veterán "öregek" tíz éve imádkoznak eg új diablóért...a blizzard leszarja őket.(lásd kalózkodás, Titan Quest(7évig fejleszteték) szomorú sorsa intő marketing jel)

úgyhogy valószínűleg az alábbiak egyike lesz

Starcraft 3

Starcraft: Ghost FPS

Warcraft 4

Warcraft: FPS ?

Warcraft MMO 3. add on (lásd Age of Conan nagy sikere, nagy profit, kalózkodás kiküszöbölhető mmo-kkal)

Én a magam nevében Diablót szeretnék de a pénz nagy úr, és biztos nem az lesz... adná az ég hogy ne legyen igazam.
  • TurboX
    "6 év kockulás zsinórba egy gaméval"

csak ezért félek tőle énis.... dio2nél addiktívabb játékkal még nem volt dolgom, 5 év nálam is legurult elég hc szinten és még néhanapján ismét előkapom ha elkap a játszhatnék
  • TDC Geronimo
    Várjuk mi is... :d
  • raziel.
    ha bejelentik dio3-at akkor itt világ vége lesz most mondom, d2 után ismét 6 év kockulás zsinórba egy gaméval ;>

hali dav amúgy
  • TurboX
    áá ez nekem is megfordult a fejemben :D
  • Davidus
    world of starablo
  • Zomil
    :DDDDDDDDD
  • Dant0r
    Szerintem pont azért nem volt eddig D3 bejelentés, mert nem gondolták elég jónak.
    De eljött az idő!:)
    (bár sztem még mindig csak wotlk hivatalos dátum:D)
  • Rettenthető
    Nekem csak annyi félelmem van a dio3-mal kapcsolatban, hogy az még előfordulhat, hogy maga a játék nem lesz mmo, de félek, hogy amit most a Ladder nyújt, nos az a része már igen...
    De nem akarom az Ördögöt festeni a falra.
  • TurboX
    ennyi.

aznap vetített dio3 cinematic trailer esetleges sokkhatásaira pedig nem árt felkészülni ^^
  • Davidus
    mindenki örülni fog mert
    SC2 be van jelentve
    WotLK is
    D3 meg szombaton lesz