78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#208 jaja,ez tuti ő:)Mr.Purple meg egy pingvin ennyi.Amúgy még vmi protoss is lehet,de az miért lenne?(Xel naga?) -
Th0m #207 ez diablo! blizzard.com nézzétek meg a szeme között! a lich kingnek teljesen más. ha megvan eredetibe a diablo 2tök láthatjátok a cover hátulján.. szemeközött teljesen diablos -
#206 Frissült a battle.net főoldalán a kép..Kirajzolódott a 2 szem...a pentagram 5 szimbólumból álló sarkai...
Van még akinek nem egyértelmű, hogy mit jelentenek be holnap? :) -
#205 sztem csak vmi vicces art :) -
#204 ez a lila bigyó egyébként a főboss lesz? -
Aurelianus #203 DIABLO III
"LOST in HELL" -
Aurelianus #202 pfff....pokoli ez a félrevezetés....
EZ maga a pokol. :) -
#201 ezt hw-re linkelték:DDD
-
#200 nem önszántából azt tegyük hozzá :) -
PunkZoli #199 a sátán maga is egy angyal volt a mennyben :) -
#198 ZOMG sztem álljatok le a teóriákkal, mert a sok találgatás mellett az az egy biztos, h Blizzard mindent megtett, h összezavarja a kutakodókat. (Méghozzá sikeresen, mert nagyjából már minden létező játékra/filmre/sorozatra találtak utalást a szabadidősök:) -
#197 Izual is elég érdekes karakter lett, pedig angyal volt. Eléggé kifordult magából... -
#196 nincs hm. nem elég hogy ordít róla hogy ordenáré fék de már 2 napos és azóta farka is nőtt a lila izének -
#195 hmm.. -
#194 és fincsi kis föboss lenne belöle :) -
#193 jó, de ott egy sima emberből lett az a szörny. azért eyg arkangyal már elég nehezen tudna olyanná alakulni. bár a blizzardosok biztos brutális videót tudnának összedobni arról, ahogy leveti szárnyait. -
#192 Live stream (kicsit le van/lesz terhelve) -
PunkZoli #191 a 2 dik rész diabloja is az első részt alakító jó volt:D -
#190 diablo3as domainek közül a .fr-es már működik,a blizz. főoldalára mutat:)(ugye Párizsban lesz a WWI:)) -
#189 amúgy nem hiszem, hogy tyrael lesz a főellenség, mert akkor ő lenne a jég alatt, viszont neki nincsenek világító szemei, így kilőve.
amúgy meg nem is diablo a diablo, diablo nélkül. ez egy szép modnat volt. -
#188 Meg lett fejtve az új rúna,egy félbehagyott Blizzard játékból van!
http://en.wikipedia.org/wiki/Pax_Imperia:_Eminent_Domain -
#187 ez már sztem is kicsit túlzás :D -
#186 LOL:D jó pihent valaki:D -
#185 ez is érdekes:
#52 Seneca | 2008. június 26. 13:33
#43 hoppá, pont most olvastam egy agymenést az sc2pod-on, miszerint ugyebár van 4 képrészletünk 4 szóval és 4 számmal:
TUNDRA - 04
GLACIER - 15
ICY - 23
COLD - 16
És a számokat nem tizenötnek, huszonháromnak stb vesszük, hanem nullának és négyesnek, aztán egyes és ötös, satöbbi és ezek alapján 0-tól indulva elkezdjük leszámolni a szavakat úgy, hogy ha a végére érünk elölről újra elindulunk…
TUNDRA: nullás betű: T, négyes betű: t…u…n…d…R ( T , R )
GLACIER: egyes: g…L, ötös: g…l…a…c…i…E ( L , E )
ICY: kettes: i…c…Y, hármas: i…c…y…I ( Y , I )
COLD: egyes: c…O, hatos: c…o…l…d…c…o…L ( O , L )
Tehát a betűink: T, R, L, E, Y, I, O, L
Emiből az lábbi mozaikszó jön ki:
TYR_EL I_ LO__
Kiegészítve: TYRAEL IS LOST
És pont 4 karakter hiányzik, ami a maradék 2 képből jöhet össze!
Szóval lehet, hogy tényleg Tyrael lesz a csúnyagonoszrossz Diablo felpeccselt változata…? :D Vagy Tyrael is kikerül A Szigetre és hatalmi harcot vív majd a dokival? Ki tudja, mit hoz a jövő…. :)
Ja, aki elmegyógyintézetbe zárna, nem én találtam ki ezt az egészet, csak lefordítottam… :D
U.I.: a DOWP betűkre is született újabb magyarázat, olvassátok össze az első betűket:
Diablo
On
WWI
Paris
…
Szerintem legalább 10 Blizzardos belehalt már a röhögésbe, hogy mennyi marhaságot kitalálnak az emberek, szóval emiatt tuti késni fog pár hónapot a starcraft 2 -
#184 köhömm....
a rúnák pentagrammát formáznak (vagyis majd fognak :D)
Ez bizony Diablo bácsi lesz :)
-
#183 amúgy fogadjunk az lesz, hogy blizzardék most jót röhögnek a markukba, aztán majd hétvégén egy totál más képet, aminek semmi köze nincs ehhez, fognak bemutatni:D -
#182 ti hol látjátok ezeket a számokat? -
Dodo55 #181 Ezt is találtam. -
#180 ez miből van? -
#179 -
Dodo55 #178 Ez is érdekes -
#177 Reménykedünk nagyba:) Az biztos ha Diablo3 lesz akkor sajna én is WOW szintű gyerek leszek 1 ideig:) (sose WOWoztam) -
#176 sztem meg egyértelmüen a lost-os számok (4 8 15 16 23 42)
a Lost Vikings uj részére utalnak
(viccel:) ) -
Dodo55 #175 Az új képen egyértelműen látszik 2 szem.
Az SC2POD-on mutatta valaki ezt a képet:
Az a 2 szem tökéletesen megegyezik a Diablo II borítóján lévő arc(Dark Wanderer?) szemeivel... -
#174 hardwireden fent van. -
#173 nincs sajnos (amugy egy semmitmondó pingvin volt elég szépen kidolgozva és az eddigi részekhez igazítva) -
#172 Nincs meg lementve a gépeden? -
#171 furcsamód gyorsan törölték -
#170 jókis béka -
#169 ez idáig a legjobb (diablofans-rol)